Περιγράψτε τον εαυτό σας - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 36 FirstFirst 1234513 ... LastLast
Results 31 to 45 of 527
    Senior Member
    Κρίνο: Ψηλός, μελαχροινός, αδύνατος ύφος αυστηρό-ειρωνικό ίσως; λέω τι μου έρχεται σαν εικόνα.

Senior Member
    ρειν νταρντανα μελαχρινή χυμωδης...,
    πετραν ,ψηλος μελαχρινος χοντρουλινος...

Senior Member
    ιιιιιχιχιχιχιχιιιχι
    χοντρουλινεεεεεεεε!!!!

Senior Member
    εσυ με το κοκκινο καρεδακι σου και τα τακουνακια σου..ψηλονγκα!!!

αχαχαχα εγω παλι τον πετραν τον φανταζομαι γυμνασμενο με φετες κοιλιακους
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Banned
    Originally posted by libpa

είναι ένα αγνό ύφος κατά τη γνώμη μου, γι\'αυτό και το όνομα κρίνο :)

εξακτεμον....
    :cool:

Senior Member
    αααγχ, δειξτε μου μια ζωγραφια σας που να εχει ενα προσωπο γενικα μεσα και θα σας πω πως ειστε :d

εγω παλι για τον κρινο πιστευω οτι στη ζωη του εξω δεν εχει σχεση με το αυστηρο και απροσιτο υφος που ισως δειχνει στο φορουμ,νομιζω οτι ειναι<<εξω καρδια και χαβαλετζης στις προσωπικες του σχεσεις)
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Banned
    Originally posted by krino

εξακτεμον....
    :cool:
    Το εξάκτεμον θα πει εξάκτλυ; :D

Senior Member
    ποκεμον?

Banned
    Το ειρωνικό ύφος το λέω για τον Boltseed!! Πρόλαβα! :):)

Senior Member
    Εξακτμόν εννοει ο Κρίνο (ειναι το αξάν του κανει τη διαφορά):DDDDD

Banned
    Χαχαχ οκ μου είπε είναι γαλλικά μα πως μιλάτε το γαλλικό όλοι :P
    Αφωτεινή σε φαντάζομαι σεμνή τώρα για εμφάνιση δεν έχω κάνει κάποια υπόθεση δλδ να σε έχω φανταστεί κάπως, αλλά μια μικρή εκτίμηση είναι μέτρια μαλλιά, κανονική στο βάρος, α είπες έχεις ξανθά μαλλιά αφάνα; Δεν μπορώ να σε φανταστώ έτσι. Και στο ύψος μέτρια για πες... :P

Senior Member
    Λοιπον... Πως φανταζομαι, η πως φανταζομουν καποιους/καποιες απο εσας πριν τελικα σας δω (ονοματα δε λεμε)

Ρεμεντι: ψηλη, σχετικα λεπτη και μυωδης με μαλλι κατσαρο στο χρωμα της σκουριας και δερμα που χαλκιζει. Πρασινο ματι και βλεμμα που σκοτωνει.

Κρινο: Κατι σαν τον κλιντ ιστγουντ οταν λεει \"go on punk, make my day\"

Μελενε: κανονικο υψος, γεματουτσικια (οσο πρεπει), καταμαυρα μαλλια ισια και ματια με λευκο δερμα και ολοστρογγυλο προσωπο με πολυ λεπτα χαρακτηριστικα

Κηπ: Ψηλος και πολυ λεπτος, καπως σαν τον Leonard Nimoy με πυκνο σπαστο ομως το μαλλι

Σοφια: πολυ ψηλη και λεπτη, ξανθα κυμματιστα μαλλια και δερμα χρωματος μελι, με ενα μονιμα θιγμενο και βαθυτατα προσβεβλημενο ημιχαμογελαστο υφος και τυλιγμενη σε περιπλοκες μυστηριωδεις γουνες (θελω να ελπιζω οχι αληθινες)

Πετραν: μελαψος μεσογειακος τυπος κομψος, με λεπτο στριφτο καταμαυρο μουστακι και λαδωμενο-χτενισμενο πισω μαλλι που ομως του παει. Μονιμο αινιγματικο-γνωσιακο χαμογελο.

Ρεϊν: Κατι σε γυναικα νταρντανα οπως ειπωθηκε πριν. Δεν μπορω να φανταστω λεπτομερειες απο το φοβο και τη συγκινηση :P

researcher: οπως η Luna απο το Χαρρυ Ποττερ σε ενηλικη εκδοση αλλα μελαψη/μελαχρινη, παντα χαμογελαστη αλλα ποτε αφηρημενα.

...Συνεχιζεται...
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Εχω κατάλοιπα της πανκ ζωης μου Λιμπα...φαινονται στην εμφανιση μου...

Page 3 of 36 FirstFirst 1234513 ... LastLast