Περιγράψτε τον εαυτό σας - Page 30
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 30 of 36 FirstFirst ... 202829303132 ... LastLast
Results 436 to 450 of 527
    Senior Member
    Originally posted by Αφωτεινή
    και δεν καταλαβα που ειδες το ομαδικο πεσιμο..
    Το οτι ειχαν πεσει 5-6 μελη επανω της για να την βγαλουν σωνει και καλα οτι ειναι η πανικουλα, εσυ τι το λες? Χωρια που συνεχιζουν ορισμενοι...

Επισης, συμφωνω οτι με την αποψη οτι συμπαθεις τους παντες :P Ηταν να το γραψω χθες και η janet με προλαβε! Αν θες τη γνωμη μου παραεισαι επιεικης με τους κακοηθεις (ελπιζω να συνηρθες απο το σοκ της συνειδητοποιησης του τι εστι κρινο =Ρ)

Α, και γινεται να εχει κανεις κατι σαν μανια καταδιωξης χωρις να ειναι ψυχωσικος, να εχει υποστει η να προκειται να υποστει ψυχωσικο επεισοδιο, αλλα επειδη ετσι ειναι η δομη της προσωπικοτητας του. Η παρανοειδης προσωπικοτητα ειναι η ακραια μορφη αυτου (συνομωσιες, μας παρακολουθουν κλπ)
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Originally posted by oboro

Α, και γινεται να εχει κανεις κατι σαν μανια καταδιωξης χωρις να ειναι ψυχωσικος, να εχει υποστει η να προκειται να υποστει ψυχωσικο επεισοδιο, αλλα επειδη ετσι ειναι η δομη της προσωπικοτητας του. Η παρανοειδης προσωπικοτητα ειναι η ακραια μορφη αυτου (συνομωσιες, μας παρακολουθουν κλπ)

μάλλον μιλάς για διαταραχή προσωπικότητας και όχι για δομή.
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Στη βιβλιογραφια και γενικοτερα χρησιμοποιουνται και τα δυο για να δηλωσουν το ιδιο πραγμα, στο βαθμο που η διαταραχη δυστυχως καθοριζει και τη δομη σε πολλα επιπεδα. Αλλωστε υπαρχουν και οι κλινικες διαβαθμισεις... Τυπος προσωπικοτητας-νευρωση-διαταραχη-βαρια διαταραχη κλπ.

Χαιρομαι παντα να επικεντρωνομαστε στην ουσια και τον πραγματικο πυρηνα οσων ειπωθηκαν. :):P
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.

Banned

(ελπιζω να συνηρθες απο το σοκ της συνειδητοποιησης του τι εστι κρινο =Ρ)

μπαααα ειμαι μεγαλο σοκ και δυσκολα συνειδητοποιουμε....
    :D:D

Senior Member

Χαιρομαι παντα να επικεντρωνομαστε στην ουσια και τον πραγματικο πυρηνα οσων ειπωθηκαν. :):P
    έχασα τον πραγματικό πυρήνα λέμε !

Senior Member
    Originally posted by Αφωτεινή
    και δεν καταλαβα που ειδες το ομαδικο πεσιμο..
    Το οτι ειχαν πεσει 5-6 μελη επανω της για να την βγαλουν σωνει και καλα οτι ειναι η πανικουλα, εσυ τι το λες? Χωρια που συνεχιζουν ορισμενοι...

Επισης, συμφωνω οτι με την αποψη οτι συμπαθεις τους παντες :P Ηταν να το γραψω χθες και η janet με προλαβε! Αν θες τη γνωμη μου παραεισαι επιεικης με τους κακοηθεις (ελπιζω να συνηρθες απο το σοκ της συνειδητοποιησης του τι εστι κρινο =Ρ)

και πως της την πεσανε ακριβως?

Πιστευουν οτι ειναι η Πανικουλα,ειδες εσυ πεσιμο?
    Μπορει να εχουμε διαφορετικη αισθηση για το τι ειναι πεσιμο..
    Εχω δει και εγω μερικα πεσιματα εδω μεσα..

Τωρα για το ποιους συμπαθω αν τους συμπαθω ολους ή οχι,μου κανει σαν κοροιδια και δεν σου εχω δωσει κανενα τετοιο δικαιωμα εσενα η καποιου αλλου,δεν καταλαβαινω τι σε ενοχλει ακριβως..

Για τα υπολοιπα ειπα την ασυναρτησια μου,εγω αυτο νομιζα πως ειναι το σωστο,αλλα ειπα επισης οτι η διαθεση μου δεν ειναι να κανω κακο σε καποιον,αλλα να βοηθησω.

Για τον Κρινο,για σενα για οποιονδηποτε μου ανεβασει το αιμα στο κεφαλι θα γραψω οτι πιστευω ,κι αν εσυ με βρισκεις επιεικη με τους κακοηθεις,δεν θυμαμαι να ζητησα να μου δειξεις τον τροπο να ειμαι.Ειμαι οπως ειμαι,αν δεν με εγκρινεις θα το ξεπερασω..

Senior Member
    Ο χλευασμος ειναι ακομη εκει αν θελεις να τον δεις. Και ναι ηταν πεσιμο, στο δικο σου θρεντ. Καταλαβαινω βεβαια γιατι αντιδρας σε αυτη την κριτικη και οχι σε οσα διαδραματιστηκαν. Οπως και στο οτι συμφωνουμε εγω και η janet σε κατι που δε σου αρεσει να ακους, ενω οι παρανοϊκες επιθεσεις που δεχτηκε η τελευταια εκεινο το βραδυ ειναι για εσενα σαν να μη συνεβησαν. Απολυτως κατανοητο... Η μεροληψια μας δεν ειναι για να την αντικρυζουμε ετσι κι αλλιως.

Senior Member
    Ο χλευασμος ειναι ακομη εκει αν θελεις να τον δεις. Και ναι ηταν πεσιμο, στο δικο σου θρεντ. Καταλαβαινω βεβαια γιατι αντιδρας σε αυτη την κριτικη και οχι σε οσα διαδραματιστηκαν. Οπως και στο οτι συμφωνουμε εγω και η janet σε κατι που δε σου αρεσει να ακους, ενω οι παρανοϊκες επιθεσεις που δεχτηκε η τελευταια εκεινο το βραδυ ειναι για εσενα σαν να μη συνεβησαν. Απολυτως κατανοητο... Η μεροληψια μας δεν ειναι για να την αντικρυζουμε ετσι κι αλλιως.

Δηλαδή το να κάνεις ελαφρύ χαβαλέ σε ένα θρεντ (αν θυμάμαι καλά γελούσε και η ζανέτ) ισούται με \"παρανοικές επιθέσεις\"?

Senior Member
    Καλα πετραν, τον δικο σου ορισμο του ελαφριου χαβαλε τον ξερουμε: μετραται σε παμπολλα σβησμενα μηνυματα επι σειρα μηνων. Ευτυχως για εσας που το φορουμ ειναι ξεφραγο αμπελι (και οχι μονο αυτο το φορουμ βεβαια...)

και εγω εκανα χαβαλε στην τζανετ και την παρομοιωσα με την πανικουλα
    και ομολογω μια ψιλοεπιθεσουλα ητανε
    εβαλα στη θεση μου τον εαυτο της
    πως θα ενιωθα αν εμπαινα σε ενα φορουμ και πολλα μελη μου λεγανε οτι ειμαι καποιο αλλο μελος,
    η πιθανοτητα του να μην ειναι η τζανετ η πανικουλα με εκανε να το μετανιωσω
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    Καταλαβαινεις εσυ,γιατι αντιδρω στη κριτική σου?Δεν νομιζω..εχει πλακα παντως που μου λες και τι ειμαι και τι κανω..
    Ας βγει η ζανετ να μας πει οτι ενιωσε χλευασμο..οτι της εγιναν παρανοικες επιθεσεις..
    τι καθομαι και γραφωωωωω...
    Με ειδες εμενα να προσβαλλω κανεναν εβερ?
    αλλα οχι ,εγω εχω κουσουρι..τους συμπαθω ολους...
    anyway απλα δεν καταλαβαινω.

Senior Member
    Ενταξει, ισως παραημουν επιθετικος στη κριτικη μου... Δε θα σε βγαλω κιολας οτι φταις εσυ Φωτεινη για την κατασταση που εχει διαμορφωθει. Μου βγηκαν μαζεμενα και συγγνωμη που τα ειπα τοσο χυμα. Απλως μερος αυτης της καταστασης ειναι οτι υπαρχει μια ομαδα \"καλων παιδιων\" (μεταξυ τους μπορει καποιοι να εχουν και μισος βεβαια) που επιτειθονται καθαρα για λογους ηδονισμου, και αλλη μια μικροτερη ομαδα οντως καλων παιδιων που τους ενθαρρυνει με το να κανει τα στραβα ματια, συστηματικα. Θεωρω οτι για τους τελευταιους ειναι κριμα... Γιατι δεν τους λειπει κατα τα αλλα η ευαισθησια. Οσο για τους πρωτους εχω να πω οτι ειναι κριμα για το φορουμ.

Senior Member
    Α, επισης μια ενδεχομενη τοποθετηση της janet δεν θα καθοριζε το χαρακτηρα της επιθεσης αναδρομικα... Αλλα το πως θα *δηλωνε* η ιδια οτι βιωσε αυτη την επιθεση... Για το αν συνιστουσε επιθεση η οχι, τα ποστ εκει ειναι. Κι ο καθενας κρινει.

Senior Member
    oboro, όταν ένα μέλος με 10 -15 νικ την μία μιλάει σοβαρά, την άλλη κάνει χαβαλέ και γενικά μία έτσι μία γιουβέτσι, εσύ τί περιμένεις ?

και στην τελική δεν σε είδα σε άλλες περιπτώσεις να υποστηρίζεις άτομα που έφαγαν στη μάπα ομαδική επίθεση ( εκτός αν δεν παρακολουθείς τι γίνεται στο φόρουμ, οπότε, οκ )

Banned
    επιθεσεις και χλευασμοι γινονται εδω μεσα τουλαχιστον τα 2 τελευταια χρονια.
    Δεν εστιαζω στο χθεσινο, αλλα στο οτι με τετοιες τακτικες εφυγε η νατουρ, και στο καπακι ανοιξε η γουειρντ το γνωστο θεμα,
    και καμια δεκαδα ακομα ατομων, που αποχωρησαν χωρις να ανοιξουν θρεντ προφανως γιατι εκριναν σκοπιμο να μην χασουν αλλη ενεργεια με πληκτρολογιοσυζητησεις....

Ομπορε,
    δεν πορευομαι στη ζωη μου,
    με αυτα βρισκω μπροστα μου ειτε αυτα ειναι επιθεσεις ειτε κινησεις φιλιας.
    Ειναι αναμενομενο οταν γραφω τα οσα γραφω, να δεχτω και επιθεσεις και λασπη και οτι αλλο κατσει.
    Ξερεις οσα χρονια ειμαι εδω μεσα, και στα οσα εχουν διαδραματιστει,
    ποτε δεν λυπηθηκα τον εαυτο μου, γιατι γραφω εν πληρη συνειδηση του τι παιζει να δεχτω σαν απαντησεις.
    Απο την αλλη ομως εχω νιωσει ασχημα για κοσμο που εχει κανει καταθεσεις ψυχης και αυτες σκεπαστηκαν απο βοθρατζηδες.
    Και εχω νιωσει ασχημα γιατι ασχετα τι κανει ο διπλα μου, εγω φανηκα ελαχιστος σε αυτο που συνεβαινε.

Για αλλη μια φορα (ισως η τριτη φετος) ανακυκλωνεται το γνωστο πλεγμα των διαδυκτιακων σχεσων οπως υπαρχει εδω μεσα.
    Ναι.
    Κλασικα εικονογραφημενα.

Page 30 of 36 FirstFirst ... 202829303132 ... LastLast