Results 451 to 465 of 527
Thread: Περιγράψτε τον εαυτό σας
-
20-05-2010, 19:28 #451
Αρκτε, οταν ενα ατομο κανει αυτα που λες, αυτο που *δεν* περιμενω ειναι να το χρησιμοποιησει καποιος αλλος σαν δικαιολογια η αφορμη, για να βγαλει τον κακο εαυτο του ετσι... μεσω της επιθεσης. Δηλαδη συγγνωμη, στο δημοτικο ειμαστε? Ο ταδε ειναι περιεργος, ας του την πεσουμε?
Οσον αφορα το δευτερο σκελος της απαντησης, δεν ξερω σε ποια ατομα αναφερεσαι συγκεκριμενα. Και δεν διευκρινιζεις, αν καποια μελη τελικα μπηκαν στη μεση για να υπερασπιστουν τους επιτιθεμενους... Οποτε δεν ειχα λογο να το κανω κι εγω, γιατι με καλυπταν οι δικες τους τοποθετησεις."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
- 20-05-2010, 19:42 #452
Originally posted by oboro
Οσον αφορα το δευτερο σκελος της απαντησης, δεν ξερω σε ποια ατομα αναφερεσαι συγκεκριμενα. Και δεν διευκρινιζεις, αν καποια μελη τελικα μπηκαν στη μεση για να υπερασπιστουν τους επιτιθεμενους... Οποτε δεν ειχα λογο να το κανω κι εγω, γιατι με καλυπταν οι δικες τους τοποθετησεις.
Δεν ξερεις?
οταν ανοιξε θεμα η weird εσυ που αρμενιζες δηλαδη?
20-05-2010, 19:45 #453
Αρκτε, οταν ενα ατομο κανει αυτα που λες, αυτο που *δεν* περιμενω ειναι να το χρησιμοποιησει καποιος αλλος σαν δικαιολογια η αφορμη, για να βγαλει τον κακο εαυτο του ετσι... μεσω της επιθεσης. Δηλαδη συγγνωμη, στο δημοτικο ειμαστε? Ο ταδε ειναι περιεργος, ας του την πεσουμε?
Οσον αφορα το δευτερο σκελος της απαντησης, δεν ξερω σε ποια ατομα αναφερεσαι συγκεκριμενα. Και δεν διευκρινιζεις, αν καποια μελη τελικα μπηκαν στη μεση για να υπερασπιστουν τους επιτιθεμενους... Οποτε δεν ειχα λογο να το κανω κι εγω, γιατι με καλυπταν οι δικες τους τοποθετησεις.
κοίτα, όταν μιλάς στον άλλο και κάνεις τελικά διάλογο, δεν μπορεί στα ξαφνικά να αρχίσει να κάνει πλακίτσα μαζί σου.
και όταν σου έχει ζητήσει βοήθεια αυτός.
τώρα για το δημοτικό δεν ξέρω για σένα , πάντως εγώ δυστυχώς όχι. δεν είμαι σε αυτές τις τάξεις.
όλα έχουν και τα όρια τους.
μπορεί ο νίκος να μας έχει αφήσει σε ξέφραγο αμπέλι, αλλά που και που το \" φράζουμε \" εμείς.
πάμε παρακάτω τώρα.
όταν γίνεται επίθεση σε κάποιον και διαφωνώ, μιλάω.
δεν περιμένω να διαφωνήσει κάποιος για να με καλύψουν οι τοποθετήσεις του.
διαφορετικές τακτικές.http://www.mazi.org.gr/
20-05-2010, 19:48 #454
Η αλήθεια είναι ότι μια μικρή ενόχληση την ένοιωσα από την επίθεση που δέκτηκα αλλά προσπάθησα να την αντιμετωπίσω με χιούμορ. Βέβαια σε ορισμένες περιπτώσεις ίσως να έχεται δίκιο κάνω χαβαλέ δεν μιλάω σοβαρά αυτό ίσως να δίνει κάποια δικαιώματα ακόμη και τα 15 νικ μου δίνουν δικαιώματα. Την αρχική επίθεση την δέκτηκα όμως από την διεύθυνση πού κατα εμένα χωρίς λόγο έσβηνε τα νίκ μου και αναγκαζόμουνα να κάνω καινούρια γιατί δεν καταλάβαινα το λόγο.
20-05-2010, 19:54 #455
Originally posted by arktos
πάμε παρακάτω τώρα.
διαφορετικές τακτικές."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
20-05-2010, 20:01 #456
πάμε παρακάτω τώρα.
διαφορετικές τακτικές.
Ε ναι φαίνεται αυτό είσαι ο ιππότης των φορουμ που έρχεται να αποδώσει δικαιοσύνη. Γιατί δεν σε έχω δει και πολλές φορές να προσφέρεις βοήθεια. Αντιθέτως μόνο όταν υπάρχει κάποιο θέμα αμέσως πετάγεσαι με την δήθεν νομοταγή κριτική σου \"για να βάλεις τα πράγματα στην θέση τους\" σερίφη john coyote
20-05-2010, 20:03 #457
Την επίθεση αυτή την θεωρώ χωρίς λόγο δεν θεωρώ δίκαιο να δέχομαι επίθεση.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
20-05-2010, 20:06 #458
Originally posted by janet
Την επίθεση αυτή την θεωρώ χωρίς λόγο δεν θεωρώ δίκαιο να δέχομαι επίθεση.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Πέρα από το γεγονός ότι κάποιοι είπαν ότι είσαι η πανικούλα-δεν συμφώνησα- σου επιτέθηκε κανείς?
20-05-2010, 20:07 #459
Originally posted by PETRAN
Ε ναι φαίνεται αυτό είσαι ο ιππότης των φορουμ που έρχεται να αποδώσει δικαιοσύνη. Γιατί δεν σε έχω δει και πολλές φορές να προσφέρεις βοήθεια. Αντιθέτως μόνο όταν υπάρχει κάποιο θέμα αμέσως πετάγεσαι με την δήθεν νομοταγή κριτική σου \"για να βάλεις τα πράγματα στην θέση τους\" σερίφη john coyote
Ισως αν ποσταρα ατελειωτα κατεβατα θεωριας για ψυλλου πηδημα να ισορροπουσε η κατασταση. :|
Οσο για το ποιος παιζει τον αστραφτερο ιπποτη... Ο αστραφτερος καθρεφτης ειναι απο κει, mister paladin complex ------>"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
20-05-2010, 20:10 #460
Η αλήθεια είναι ότι μια μικρή ενόχληση την ένοιωσα από την επίθεση που δέκτηκα αλλά προσπάθησα να την αντιμετωπίσω με χιούμορ. Βέβαια σε ορισμένες περιπτώσεις ίσως να έχεται δίκιο κάνω χαβαλέ δεν μιλάω σοβαρά αυτό ίσως να δίνει κάποια δικαιώματα ακόμη και τα 15 νικ μου δίνουν δικαιώματα. Την αρχική επίθεση την δέκτηκα όμως από την διεύθυνση πού κατα εμένα χωρίς λόγο έσβηνε τα νίκ μου και αναγκαζόμουνα να κάνω καινούρια γιατί δεν καταλάβαινα το λόγο.
α, αυτό δεν μας το είχες πει.
ο admin φταίει μωρέ που σου έσβηνε τα νικ.
εσύ δεν μας έλεγες πως δεν θυμόσουν τον κωδικό κάθε φορά ?http://www.mazi.org.gr/
20-05-2010, 20:16 #461
ο admin φταίει μωρέ που σου έσβηνε τα νικ.
εσύ δεν μας έλεγες πως δεν θυμόσουν τον κωδικό κάθε φορά ?
20-05-2010, 20:17 #462
Originally posted by PETRAN
Ισως αν ποσταρα ατελειωτα κατεβατα θεωριας για ψυλλου πηδημα να ισορροπουσε η κατασταση. :|
Οσο για το ποιος παιζει τον αστραφτερο ιπποτη... Ο αστραφτερος καθρεφτης ειναι απο κει, mister paladin complex ------>
Ναι δεν έχεις τα προσόντα να βοηθήσεις αλλά έχεις όλα τα προσόντα να είσαι ο \"μπάτσος\" των φορουμ που θα βάλεις τα πράγματα στην θέση τους. Όσες φορές έχω δει ποστ σου είναι μόνο για κριτική και \"διδαχή\" για το ποιο είναι το σωστό. Ίσως να πρέπει να πας για ματατζής?
Τώρα για το γεγονός ότι ποστάρω \"κατεβατά\" είναι δικόμου πρόβλημα, την δικιά μου ενέργεια ξοδεύω όποιος θέλει τα διαβάζει. Αλλά εντάξει αν είναι να μου μάθεις λίγο από τις \"dirty harry\" σου τακτικές να γίνω και γω φορουμ-φύλακας σαν και σένα, μην κάθομαι και γράφω \"βλακείες για ψυλλου πήδημα\".΄Αλλωστε είναι πιο γοητευτικό να είσαι ο σκληροτράχηλος μπάτσος που βάζει την τάξη! Αυτά είναι, όλοι στην Ελλάδα είναι \"κριτικοί\", καταπληκτικό.
20-05-2010, 20:20 #463
φανταζομαι οτι εδω περιγραφουμε τους εαυτους μας ε?
:P:P:P:P
κριμα γιατι σχολασα....
20-05-2010, 20:24 #464
Originally posted by krino
κριμα γιατι σχολασα....
εγώ το είπα πως έχασα τον πυρήνα...http://www.mazi.org.gr/
20-05-2010, 20:25 #465
Originally posted by krino
κριμα γιατι σχολασα....
Μην λες τέτοια δεν επιτρέπεται να γελάς και να βγάζεις γλώσσα εδώ μέσα. Θα ρθουν να μας μαζέψουν. Εδώ μέσα μόνο κλαίμε, ακόμα και το να περιγράψεις τον εαυτό σου πρέπει να γίνει με δάκρυα. Το φορουμ έχει προσλάβει ειδικους αργόσχολους-τέρατα ηθικής που βάζουν την τάξη με την παραμικρή χαρούμενη φατσούλα!
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....