Περιγράψτε τον εαυτό σας - Page 31
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 31 of 36 FirstFirst ... 212930313233 ... LastLast
Results 451 to 465 of 527
    Senior Member
    Αρκτε, οταν ενα ατομο κανει αυτα που λες, αυτο που *δεν* περιμενω ειναι να το χρησιμοποιησει καποιος αλλος σαν δικαιολογια η αφορμη, για να βγαλει τον κακο εαυτο του ετσι... μεσω της επιθεσης. Δηλαδη συγγνωμη, στο δημοτικο ειμαστε? Ο ταδε ειναι περιεργος, ας του την πεσουμε?

Οσον αφορα το δευτερο σκελος της απαντησης, δεν ξερω σε ποια ατομα αναφερεσαι συγκεκριμενα. Και δεν διευκρινιζεις, αν καποια μελη τελικα μπηκαν στη μεση για να υπερασπιστουν τους επιτιθεμενους... Οποτε δεν ειχα λογο να το κανω κι εγω, γιατι με καλυπταν οι δικες τους τοποθετησεις.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Banned
    Originally posted by oboro

Οσον αφορα το δευτερο σκελος της απαντησης, δεν ξερω σε ποια ατομα αναφερεσαι συγκεκριμενα. Και δεν διευκρινιζεις, αν καποια μελη τελικα μπηκαν στη μεση για να υπερασπιστουν τους επιτιθεμενους... Οποτε δεν ειχα λογο να το κανω κι εγω, γιατι με καλυπταν οι δικες τους τοποθετησεις.

Δεν ξερεις?
    οταν ανοιξε θεμα η weird εσυ που αρμενιζες δηλαδη?

Senior Member
    Αρκτε, οταν ενα ατομο κανει αυτα που λες, αυτο που *δεν* περιμενω ειναι να το χρησιμοποιησει καποιος αλλος σαν δικαιολογια η αφορμη, για να βγαλει τον κακο εαυτο του ετσι... μεσω της επιθεσης. Δηλαδη συγγνωμη, στο δημοτικο ειμαστε? Ο ταδε ειναι περιεργος, ας του την πεσουμε?

κοίτα, όταν μιλάς στον άλλο και κάνεις τελικά διάλογο, δεν μπορεί στα ξαφνικά να αρχίσει να κάνει πλακίτσα μαζί σου.
    και όταν σου έχει ζητήσει βοήθεια αυτός.
    τώρα για το δημοτικό δεν ξέρω για σένα , πάντως εγώ δυστυχώς όχι. δεν είμαι σε αυτές τις τάξεις.
    όλα έχουν και τα όρια τους.
    μπορεί ο νίκος να μας έχει αφήσει σε ξέφραγο αμπέλι, αλλά που και που το \" φράζουμε \" εμείς.

πάμε παρακάτω τώρα.
    όταν γίνεται επίθεση σε κάποιον και διαφωνώ, μιλάω.
    δεν περιμένω να διαφωνήσει κάποιος για να με καλύψουν οι τοποθετήσεις του.
    διαφορετικές τακτικές.
    http://www.mazi.org.gr/

Banned
    Η αλήθεια είναι ότι μια μικρή ενόχληση την ένοιωσα από την επίθεση που δέκτηκα αλλά προσπάθησα να την αντιμετωπίσω με χιούμορ. Βέβαια σε ορισμένες περιπτώσεις ίσως να έχεται δίκιο κάνω χαβαλέ δεν μιλάω σοβαρά αυτό ίσως να δίνει κάποια δικαιώματα ακόμη και τα 15 νικ μου δίνουν δικαιώματα. Την αρχική επίθεση την δέκτηκα όμως από την διεύθυνση πού κατα εμένα χωρίς λόγο έσβηνε τα νίκ μου και αναγκαζόμουνα να κάνω καινούρια γιατί δεν καταλάβαινα το λόγο.

Senior Member
    Originally posted by arktos
    πάμε παρακάτω τώρα.
    διαφορετικές τακτικές.
    Δε μου ειπες τελικα για ποιους μιλουσες, ωστε ναμπορω να απαντησω. Αλλωστε ναι, εχω παρει θεση αρκετες φορες - οταν κανεις αλλος δεν μπηκε στον κοπο, αλλα οχι μονο τοτε. Ισως θυμασαι μια σχετικα προσφατα.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.

Senior Member
    πάμε παρακάτω τώρα.
    διαφορετικές τακτικές.
    Δε μου ειπες τελικα για ποιους μιλουσες, ωστε ναμπορω να απαντησω. Αλλωστε ναι, εχω παρει θεση αρκετες φορες - οταν κανεις αλλος δεν μπηκε στον κοπο, αλλα οχι μονο τοτε. Ισως θυμασαι μια σχετικα προσφατα.

Ε ναι φαίνεται αυτό είσαι ο ιππότης των φορουμ που έρχεται να αποδώσει δικαιοσύνη. Γιατί δεν σε έχω δει και πολλές φορές να προσφέρεις βοήθεια. Αντιθέτως μόνο όταν υπάρχει κάποιο θέμα αμέσως πετάγεσαι με την δήθεν νομοταγή κριτική σου \"για να βάλεις τα πράγματα στην θέση τους\" σερίφη john coyote

Banned
    Την επίθεση αυτή την θεωρώ χωρίς λόγο δεν θεωρώ δίκαιο να δέχομαι επίθεση.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Senior Member
    Originally posted by janet
    Την επίθεση αυτή την θεωρώ χωρίς λόγο δεν θεωρώ δίκαιο να δέχομαι επίθεση.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Πέρα από το γεγονός ότι κάποιοι είπαν ότι είσαι η πανικούλα-δεν συμφώνησα- σου επιτέθηκε κανείς?

Senior Member
    Originally posted by PETRAN
    Ε ναι φαίνεται αυτό είσαι ο ιππότης των φορουμ που έρχεται να αποδώσει δικαιοσύνη. Γιατί δεν σε έχω δει και πολλές φορές να προσφέρεις βοήθεια. Αντιθέτως μόνο όταν υπάρχει κάποιο θέμα αμέσως πετάγεσαι με την δήθεν νομοταγή κριτική σου \"για να βάλεις τα πράγματα στην θέση τους\" σερίφη john coyote
    Δε θεωρω οτι εχω τα προσοντα να βοηθησω, και δεν αναφερομαι μονο σε σπουδες και εκπαιδευση. Αν δεν ειμαι πραγματικα πολυ βεβαιος οτι εχω καταλαβει κατι και μπορω να βοηθησω καποιον, δεν το κανω. Αυτα στο ανοιχτο φορουμ, κατ\' ιδιαν θεωρω οτι και εχω παρει και εχω δωσει, αν και γενικα υπερτερει το πρωτο.

Ισως αν ποσταρα ατελειωτα κατεβατα θεωριας για ψυλλου πηδημα να ισορροπουσε η κατασταση. :|

Οσο για το ποιος παιζει τον αστραφτερο ιπποτη... Ο αστραφτερος καθρεφτης ειναι απο κει, mister paladin complex ------>

Senior Member
    Η αλήθεια είναι ότι μια μικρή ενόχληση την ένοιωσα από την επίθεση που δέκτηκα αλλά προσπάθησα να την αντιμετωπίσω με χιούμορ. Βέβαια σε ορισμένες περιπτώσεις ίσως να έχεται δίκιο κάνω χαβαλέ δεν μιλάω σοβαρά αυτό ίσως να δίνει κάποια δικαιώματα ακόμη και τα 15 νικ μου δίνουν δικαιώματα. Την αρχική επίθεση την δέκτηκα όμως από την διεύθυνση πού κατα εμένα χωρίς λόγο έσβηνε τα νίκ μου και αναγκαζόμουνα να κάνω καινούρια γιατί δεν καταλάβαινα το λόγο.

α, αυτό δεν μας το είχες πει.
    ο admin φταίει μωρέ που σου έσβηνε τα νικ.
    εσύ δεν μας έλεγες πως δεν θυμόσουν τον κωδικό κάθε φορά ?

Banned
    α, αυτό δεν μας το είχες πει.
    ο admin φταίει μωρέ που σου έσβηνε τα νικ.
    εσύ δεν μας έλεγες πως δεν θυμόσουν τον κωδικό κάθε φορά ?
    αγαπητή μου έτσι νόμιζα και εγώ ότι ξεχνούσα τον κωδικό

Senior Member
    Originally posted by PETRAN
    Δε θεωρω οτι εχω τα προσοντα να βοηθησω, και δεν αναφερομαι μονο σε σπουδες και εκπαιδευση. Αν δεν ειμαι πραγματικα πολυ βεβαιος οτι εχω καταλαβει κατι και μπορω να βοηθησω καποιον, δεν το κανω. Αυτα στο ανοιχτο φορουμ, κατ\' ιδιαν θεωρω οτι και εχω παρει και εχω δωσει, αν και γενικα υπερτερει το πρωτο.

Ισως αν ποσταρα ατελειωτα κατεβατα θεωριας για ψυλλου πηδημα να ισορροπουσε η κατασταση. :|

Οσο για το ποιος παιζει τον αστραφτερο ιπποτη... Ο αστραφτερος καθρεφτης ειναι απο κει, mister paladin complex ------>

Ναι δεν έχεις τα προσόντα να βοηθήσεις αλλά έχεις όλα τα προσόντα να είσαι ο \"μπάτσος\" των φορουμ που θα βάλεις τα πράγματα στην θέση τους. Όσες φορές έχω δει ποστ σου είναι μόνο για κριτική και \"διδαχή\" για το ποιο είναι το σωστό. Ίσως να πρέπει να πας για ματατζής?

Τώρα για το γεγονός ότι ποστάρω \"κατεβατά\" είναι δικόμου πρόβλημα, την δικιά μου ενέργεια ξοδεύω όποιος θέλει τα διαβάζει. Αλλά εντάξει αν είναι να μου μάθεις λίγο από τις \"dirty harry\" σου τακτικές να γίνω και γω φορουμ-φύλακας σαν και σένα, μην κάθομαι και γράφω \"βλακείες για ψυλλου πήδημα\".΄Αλλωστε είναι πιο γοητευτικό να είσαι ο σκληροτράχηλος μπάτσος που βάζει την τάξη! Αυτά είναι, όλοι στην Ελλάδα είναι \"κριτικοί\", καταπληκτικό.

Banned
    φανταζομαι οτι εδω περιγραφουμε τους εαυτους μας ε?

:P:P:P:P

κριμα γιατι σχολασα....

Senior Member
    Originally posted by krino

κριμα γιατι σχολασα....

εγώ το είπα πως έχασα τον πυρήνα...

Senior Member
    Originally posted by krino

κριμα γιατι σχολασα....

Μην λες τέτοια δεν επιτρέπεται να γελάς και να βγάζεις γλώσσα εδώ μέσα. Θα ρθουν να μας μαζέψουν. Εδώ μέσα μόνο κλαίμε, ακόμα και το να περιγράψεις τον εαυτό σου πρέπει να γίνει με δάκρυα. Το φορουμ έχει προσλάβει ειδικους αργόσχολους-τέρατα ηθικής που βάζουν την τάξη με την παραμικρή χαρούμενη φατσούλα!

Page 31 of 36 FirstFirst ... 212930313233 ... LastLast