Ευχαριστω πολυ. - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 96
    Senior Member
    Ευτυχια που δεν προκειται να βρω εδω...υπαρχουν καλοι ανθρωποι , υπαρχουν κακοι αλλα δεν προκειται να βρω ευτυχια εδω ως ενα αξιοπεριεργο της φυσης.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    κηπ
    τα εχεις βαλει με τους αλλους ,νιωθεις οτι δεν σε αποδεχονται..
    Θα καταλαβαινες ειπες οτι σου συμβαινει αυτό και θα επαιρνες το fucking χαπι...

Senior Member
    Δεν ειναι θεμα αποδοχης...ειναι ζησε σαν ημικαθυστερημενος και αξιοπεριεργος επειδη εχεις μια fucking αδυναμια ή ζησε φουλ ζωη.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Αν εχεις μια αδυναμια δεν ζεις σαν ημικαθυστερημενος..ξεκολλα ..

Senior Member
    Κανεις λαθος.

Senior Member
    keep_walking, έχεις φορτώσει ε? Κάτι σου είπαν και τα πήρες, δε μου το βγάζεις από το μυαλό. Πιστεύω πως θα περάσει, φάση είναι. Και μένα μου άναψαν τα λαμπάκια χτες γιατί έμαθα κάποια πράγματα που είπε ο πατέρας μου (πάλι) για μένα. Χτες ήμουν πολύ ανήσυχη και θυμωμένη, σήμερα ψιλο-ok. Πάντως ειλικρινά και μένα με βοηθήσατε πάρα πολύ, νιώθω ότι έχω μια παρέα.. Και πάνω από όλα ότι καταλαβαινόμαστε ακριβώς..
    Απλά αγωνίζομαι με τα χαρτιά που μου έχουν μοιραστεί....

Senior Member
    Εγω νοιωθω οτι εχω καποιους να συζηταω.

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Ευχαριστω που με κρατησατε ζωντανο και μου δωσατε τη δυναμη να προσπαθησω να φυγω απο τη γαμημενη κολαση που μου φτιαξαν για να ζω.

Εαν δεν εισασταν εσεις ειλικρινα παιδια θα ειχα αυτοκτονησει προ πολλου.
    Ax bre Kipako moy afoy ksereis poso se agapameeeee!!!!
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    Να εισαστε καλα:)

Senior Member
    Λοιπον ζωντας εντελως αποκομμενος απο το κοινωνικο συνολο εισαστε εσεις που με κρατατε για να μην μετατραπω σε ενα αγριο θηριο και παραμενω ανθρωπινος.

Senior Member
    Ειχα καποιες επαφες αλλα μιας και ειμαι αποκομμενος ειμαι ενα χαζουλι που τον πλακωνεις στην κλωτσοπατιναδα...

Senior Member
    Kip moy θημασαι που μασ εχεισ πει πολλεσ φωρεσ πωσ εκει που ζεισ δεν σε αποδεχοντε και σε κοροιδευουν κλπ?

θυμασαι που ελεγεσ να φυγεισ απο την πολη σου να κανεισ μια νεα αρχη?

θυμασαι επισεισ εκει που ησουν γεματοσ σιγουρια πωσ οι λιγοι και καλοι φιλοι εχουν σιμασια και οχι το πληθοσ που και δεν καταλαβαινει μα και δεν το νιαζει?

Κιπακο.. παλι μασ ανυσυχεισ το καταλαβαινεισ νομιζω ετσι δεν ειναι?... νιωθουμε πωσ κατι δεν παει καλα παλι... σκεψου..μηπωσ νιωθεισ παλι δυσπιστοσ..? και αυτη η μαυριλα... μηπωσ δεν ειναι απλο συμπερασμα? μηπωσ οδευεισ προσ κριση καλε μου?

...η δυσπιστια παντα ειναι κακο σημαδι αφου το ξερεισ... πριν λιγεσ μερεσ μασ ειπεσ πωσ αποφασισεσ να μην περνεισ α φαρμακα σου για να ζεισ ολοκληρη ζωη..αλλα βλεπεισ τωρα πωσ χωρισ τα χαπια η διαθεση σου πευτει κατακορυφα...βρε ματια μου...

δεν ειναι κακο να τα περνεισ...μηπωσ ειναι καλητερα?....Βρε Κιπακο μου..
    καταλαβαινω απολυτα την αναγκη σου να εισαι αυτονομοσ χωρισ φαρμακα... αλλα αν ειναι για να ζησεισ πιο καλη ζωη τοτε πρεπει να τα παιρνεισ...
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    Οχι τα παραταω...δεν ειναι θεμα φαρμακων ειναι θεμα οτι ειμαι αποκομμενος και θα παραμεινω αποκομμενος.

Senior Member
    Φυσικα επειδη ειμαι αποκομμενος δεν θα κατσω να με γαμισει ο καθε μαλακας επειδη ζηταω λιγη παρεα.

Senior Member
    keep δεν έχουμε ξαναμιλήσει. Αλλα διακρίνω πολύ μοναξιά και αυτό ειναι κάτι κοινό που με κάνει θα θέλω να σου μιλήσω. Δεν είσαι ο μόνος.
    Εγω δεν περιμενα να με φτύσουν, με ποδοπάτησαν όσο μπορούσαν, με πλήγωσαν αλλα τους παρατησα στην τύχη τους και έφυγα....βρήκα όμως ανθρωπους άλλους που ειναι η \"διαλεγμένη\" μου οικογένεια, οι δικοι μου ανθρωποι, αυτοι που δεν ντρεπομαι να ξεγυμνωσω την ψυχη μου, να κλαψω και να χτυπησω το κεφαλι μου στον τοιχο και ναι παιρνω φαρμακα αυτή τη στιγμή γιατί δεν θα την έβγαζα αλλιώς...είμαι περηφανη για μενα γιατι τα καταφερα σ\'αυτη τη γαμημενη κοινωνια μονη μου. Οποιος μπορεσε, ήθελε, καταλαβε ακολουθησε, για τους αλλους δεν θα μπορέσουμε...

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast