Results 31 to 45 of 49
Thread: TROJAN????????
-
16-05-2010, 13:19 #31
Καποιο bug θα ειναι. Εχουμε αλλες 10 ωρες ακομα :P
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
- 16-05-2010, 13:21 #32
τι ειναι μπαγκ?
Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
16-05-2010, 13:24 #33
ζουζουνι :P.
Καποιο λαθος που υπαρχει σε ενα προγραμμα. Συμφωνω με την εκδοχη που εχω διαβασει αυτος ο ορος πρωτοεμφανιστηκε οταν σε εναν υπολογιστη ειχε μπει ενα αληθινο εντομο και δημιουργησε προβληματα στην λειτουργια τουΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
16-05-2010, 13:31 #34
Καλα ειδικα παλια που οι υπολογιστες ειχαν το μεγεθος γυναικειας βαλιτσας σε περιοδο καλοκαιρινων διακοπων εκει ναι, λογικο ειναι να χωρουσαν να μπουν ζουζουνια :d
16-05-2010, 16:41 #35
Ακριβώς και εγώ τα ίδια!!!
Νόμιζα πως ο πάνος/mavros12345 μου κόλλησε ιούς
16-05-2010, 17:06 #36
Eχουν μπει ζουζουνια στον υπολογιστη σου;
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
16-05-2010, 17:16 #37
Eχεις pc μεγεθους γυναικειας βαλιτσας σε περιοδο καλοκαιρινω διακοπων???
16-05-2010, 17:20 #38
Ο μαυρος ειναι ο τιτανοτεραστιος 12345;
Να τι παθαινω για να μην παρακολουθω το φορουμΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
16-05-2010, 21:02 #39
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Ο μαυρος ειναι ο τιτανοτεραστιος 12345;
Να τι παθαινω για να μην παρακολουθω το φορουμ
Λολ
Δεν είμαι σίγουρος αλλά είναι μια μεγάλη πιθανότητα :P
Καλά τι είναι αυτά που βγάζει πάνω στην σελίδα!? Κάποιος φαίνεται hackare το e-psychology
16-05-2010, 21:07 #40
Η πανικουλα ελεγε πως ειναι χακερ. Λες; :P:P:P:P
16-05-2010, 21:46 #41
Η πανικουλα ελεγε πως ειναι χακερ. Λες; :P:P:P:P
Ωχ....
Η εκδίκηση της πανικούλας...
17-05-2010, 02:45 #42
Aκριβως πανω απο τον τιτλο του φορουμ στον Browser μου εμφανιζει αυτο
Warning: ob_start() [ref.outcontrol]: output handler \'ob_gzhandler\' conflicts with \'zlib output compression\' in /home/dondon/public_html/forum/header.php on line 607
Eίναι λογικό κάποια site (σίγουρα τα forum) να βασίζονται σε γλώσσες για να γίνονται διάφορες λειτουργίες, π.χ. κάποιος να μπορεί να γράφει ένα μήνυμα, να το σβήνει, να τοποθετείται στη σωστή θέση, να μπαίνουν τα κατάλληλα στοιχεία (π.χ. ημερομηνία) και να αλλάξει η παρουσίαση μια σελίδας. Οι σελίδες αυτές δεν είναι στατικές, αλλά αλλάζουν (δυναμικές).
Είναι λογικό μέσα σε προγράμματα να υπάρχουν λάθη (bugs στην ορολογία). Από μικρά και ασήμαντα μέχρι σημαντικά που να καταστρέφουν μια λειτουργία, κλπ.
Επίσης είναι λογικό οι κάτοχοι αυτού και οποιουδήποτε site, να αλλάζουν τακτικά κομμάτια της γλώσσας, κλπ.
Σε κάποιες αλλάγές, είναι φυσικό οι κάτοχοι να σταματούν τη λειτουργία της γλώσσας (του site στην ουσία) για να μπορέσεουν να κάνουν τις αλλαγές αυτές.
Και ένα forum ειδικά κάποιο που έχει αρκετή χρήση, απαιτεί και αρκετή προσπάθεια από την πλευρά των κατόχων του. Και φυσικά απαιτεί και χρόνο και χρήμα.
Στο συγκεκριμένο forum προφανώς τα χρήματα προέρχονται από τις διαφημίσεις του (στο πάνω μέρος των κυρίων σελίδων του forum από το Google Ads και σε άλλες σελίδες από μόνιμες διαφημίσεις).
> εδω και λιγη ωρα δεν ανοιγε η σελιδα του σαιτ για καποιον λογο.
> μολις πριν λιγο ανοιξε, και καθως φορτωνε, μου εβγαλε μηνυμα
> το αντιβαιρους οτι μπλοκαρε ενα τροϊαν απο το συγκεκριμενο σαιτ.
> ειναι δυνατον????
Nαι, φυσικά είναι δυνατόν. Μπορεί κάποιος ιός [virus] ή \"δούρεις ίππος\" [trozan] να υπάρχει στον κώδικα. Από πολλές πηγές:
.. από αυτόν που γράφει τον κώδικα και τον πουλά ή τον χαρίζει στον κάτοχο του site.
.. από αυτόν που αλλάζει και διορθώνει ή εγκαθιστά τον κώδικα για το site.
.. σε κάποιες περιπτώσεις ηθελημένα ή για να μαζέψει πληροφορίες ο κάτοχος ή γιατί απλά θέλει να κάνει κακό (αποκλείεται σε αυτή την περίπτωση)
.. ή απλά να είναι εσφαλμένο alarm. Το πιθανότερο σ\' αυτη την περίπτωση.
Επίσης να πω ότι μου έχει τύχει αρκετές φορές να μην δουλεύει το forum κυρίως βραδυνές ώρες (συνήθως είναι οι ώρες που επιλέγουν για αλλαγές για να μην προκαλέσουν προβλήματα).
> Ο μαυρος ειναι ο τιτανοτεραστιος 12345;
> Δεν είμαι σίγουρος αλλά είναι μια μεγάλη πιθανότητα :P
> Η πανικουλα ελεγε πως ειναι χακερ. Λες; :P:P:P:P
> Ωχ....
> Η εκδίκηση της πανικούλας...
Ψου, ψου και λίγο κουστομολιό! Εγώ πάντως το λέω: για να μην ψάχνει κανείς! Δεν έχω μπει με άλλο nick name ποτέ. Τώρα για το μέλλον... δεν το εγγυώμαι. Λολ.
17-05-2010, 16:46 #43
Originally posted by John11
Aκριβως πανω απο τον τιτλο του φορουμ στον Browser μου εμφανιζει αυτο
Warning: ob_start() [ref.outcontrol]: output handler \'ob_gzhandler\' conflicts with \'zlib output compression\' in /home/dondon/public_html/forum/header.php on line 607
Eίναι λογικό κάποια site (σίγουρα τα forum) να βασίζονται σε γλώσσες για να γίνονται διάφορες λειτουργίες, π.χ. κάποιος να μπορεί να γράφει ένα μήνυμα, να το σβήνει, να τοποθετείται στη σωστή θέση, να μπαίνουν τα κατάλληλα στοιχεία (π.χ. ημερομηνία) και να αλλάξει η παρουσίαση μια σελίδας. Οι σελίδες αυτές δεν είναι στατικές, αλλά αλλάζουν (δυναμικές).
Είναι λογικό μέσα σε προγράμματα να υπάρχουν λάθη (bugs στην ορολογία). Από μικρά και ασήμαντα μέχρι σημαντικά που να καταστρέφουν μια λειτουργία, κλπ.
Επίσης είναι λογικό οι κάτοχοι αυτού και οποιουδήποτε site, να αλλάζουν τακτικά κομμάτια της γλώσσας, κλπ.
Σε κάποιες αλλάγές, είναι φυσικό οι κάτοχοι να σταματούν τη λειτουργία της γλώσσας (του site στην ουσία) για να μπορέσεουν να κάνουν τις αλλαγές αυτές.
Και ένα forum ειδικά κάποιο που έχει αρκετή χρήση, απαιτεί και αρκετή προσπάθεια από την πλευρά των κατόχων του. Και φυσικά απαιτεί και χρόνο και χρήμα.
Στο συγκεκριμένο forum προφανώς τα χρήματα προέρχονται από τις διαφημίσεις του (στο πάνω μέρος των κυρίων σελίδων του forum από το Google Ads και σε άλλες σελίδες από μόνιμες διαφημίσεις).
> εδω και λιγη ωρα δεν ανοιγε η σελιδα του σαιτ για καποιον λογο.
> μολις πριν λιγο ανοιξε, και καθως φορτωνε, μου εβγαλε μηνυμα
> το αντιβαιρους οτι μπλοκαρε ενα τροϊαν απο το συγκεκριμενο σαιτ.
> ειναι δυνατον????
Nαι, φυσικά είναι δυνατόν. Μπορεί κάποιος ιός [virus] ή \"δούρεις ίππος\" [trozan] να υπάρχει στον κώδικα. Από πολλές πηγές:
.. από αυτόν που γράφει τον κώδικα και τον πουλά ή τον χαρίζει στον κάτοχο του site.
.. από αυτόν που αλλάζει και διορθώνει ή εγκαθιστά τον κώδικα για το site.
.. σε κάποιες περιπτώσεις ηθελημένα ή για να μαζέψει πληροφορίες ο κάτοχος ή γιατί απλά θέλει να κάνει κακό (αποκλείεται σε αυτή την περίπτωση)
.. ή απλά να είναι εσφαλμένο alarm. Το πιθανότερο σ\' αυτη την περίπτωση.
Επίσης να πω ότι μου έχει τύχει αρκετές φορές να μην δουλεύει το forum κυρίως βραδυνές ώρες (συνήθως είναι οι ώρες που επιλέγουν για αλλαγές για να μην προκαλέσουν προβλήματα).
> Ο μαυρος ειναι ο τιτανοτεραστιος 12345;
> Δεν είμαι σίγουρος αλλά είναι μια μεγάλη πιθανότητα :P
> Η πανικουλα ελεγε πως ειναι χακερ. Λες; :P:P:P:P
> Ωχ....
> Η εκδίκηση της πανικούλας...
Ψου, ψου και λίγο κουστομολιό! Εγώ πάντως το λέω: για να μην ψάχνει κανείς! Δεν έχω μπει με άλλο nick name ποτέ. Τώρα για το μέλλον... δεν το εγγυώμαι. Λολ.
Δηλαδή δεν είναι χακερική επίθεση :P
Thanks για τις πληροφορίες
John11 πληροφορικάριος έτσι? :P
17-05-2010, 17:07 #44
Δηλαδη τι διαφορετικο ειπε απο μενα και μονο αυτος παιρνει συγχαρητηρια; Το ειπαμε οτι ειναι ζουζουνι :P
17-05-2010, 20:54 #45
Δηλαδη τι διαφορετικο ειπε απο μενα και μονο αυτος παιρνει συγχαρητηρια; Το ειπαμε οτι ειναι ζουζουνι :P
Χμμ μου φαίνεται πως τα είπε πιο αναλυτικά και αποκλείοντας και άλλα πράγματα όπως...επιθέσεις από χακερ...:P
Και επειδή τα είπε και με αέρα ειδικού στερεοτυπικά αξίζει και τα συχαρητήρια :P
Από τότε τότε που με πρωτοθυμάμαι...
21-07-2025, 11:42 in Με καφέ και συμπάθεια....