Eμπειρια απο το effexor - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 13 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 193
    Senior Member
    Quote Originally Posted by take a break View Post
    Οχι δεν εχω υψηλες τιμες σιδηρου! Μιλησα μαζι του και μου λεει ξεκινα να παρεις αυριο το ζολοφτ των 50 μιλ. Και να κοψω το εφεξορ εγω ομως το παιρνω 4 χρονια και οταν το κοβω δεν μπορω ουτε να μιλησω! Το εφεξορ το εκοψα γιατι το 75 δεν μου φτανει το 150 μου εκανε φοβερη δυσκιλιοτητα και μολυνση στο εντερο γι αυτο οποτε ειπαμε για ζολοφτ
    ε και γιατι δεν επερνες γυρω στα 100 εφεξορ δεν σ εφτανε?
    Σε κάποιον τοίχο έγραψα με κόκκινο μελάνι, πως η καρδιά μου δεν χτυπά αφού εσένα χάνει.

Senior Member
    100, δεν μου το πε κανεις , 2 επι 75 μιλιγκρ.μου ειπανε

Senior Member
    Quote Originally Posted by take a break View Post
    100, δεν μου το πε κανεις , 2 επι 75 μιλιγκρ.μου ειπανε
    e ena 75αρι και ενα μισο 75αρι κανει εκατο....ρωτα μπας και σε πιανει
    Σε κάποιον τοίχο έγραψα με κόκκινο μελάνι, πως η καρδιά μου δεν χτυπά αφού εσένα χάνει.

Senior Member
    Να ρωτησω πάλι ειμαι σε άθλια κατάσταση!!

Senior Member
    μηπως να ελεγες στον γιατρο να σου δωσει κατι για το νευρικο συστημα μεχρι να προσαρμοστεις στην αλλαγη??πχ κατι ηρεμιστικης δρασης? τι ακριβως νιωθεις?

Senior Member
    Αποπροσανατολισμό , ψευδισμα και μερικο χασιμο αισθησεων και παιρνω ζαναξ των 0,25 δυο την μερα! Αυτα απελπιστικη κατάσταση!

Senior Member
    κ πως το εξηγησε αυτο ο γιατρος??τι ειναι??τα ζαναξ 0.25 ειναι τιποτα..σκονη στην αραβια..απορω πως σε πιανουν..
    αν φυσικα χρειαστει να αυξησεις τα ζαναξ, εννοειται πως ρωτας τον γιατρο..

Senior Member
    Αστα ναι ρε παιδια μου λενε κοψε αμεσα το εφεξορ και παρε το ζολοφτ κατευθειαν αλλα γινεται αυτο;

Senior Member
    Εγω δυστυχως ειχα μεγαλες παρενεργειες με το effexor απωλεια συνειδησης παραισθησεις κ.λ.π.Δεν θυμαμαι τι δοση επαιρνα ακριβως αλλα ηταν υψηλη.Οποτε ο γιατρος μου το αλλαξε αμεσως σε Valdoxan.Oμως να τονισω οτι μου ειπε οτι αυτη η παρενεργεια συμβαινει πολυ ΣΠΑΝΙΑ.Απλως καταθετω την εμπειρια μου.Φυσικα ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος. Σε αλλον μπορει να ''κατσει''ενα φαρμακο σε αλλον οχι.

Senior Member
    Αυτο που με στενοχωρει ειναι οτι διαβαζω τοσες παρενεργειες απο ολα τα φαρμακα γενικως αντικαταθληπτικα κ.λ.π.Αυτο μακροπροθεσμα δεν βλαπτει τον οργανισμο;Βεβαια θα μου πειτε απο το να μην ειναι καποιος λειτουργικος.....Οσο για μενα,μου εχουν δωσει Effexor,Ladose,Wellbutrin,Zolotrin,Valdoxan.Sero-δεν θυμαμαι τι,χωρις αποτελεμα.

Senior Member
    Τα φάρμακα εμένα απλά με κρατάνε ήρεμο από εκεί κ πέρα κάτι άλλο σοβαρό δεν κάνουν αλλά κι αυτό βοηθάει
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    κ πως το εξηγησε αυτο ο γιατρος??τι ειναι??τα ζαναξ 0.25 ειναι τιποτα..σκονη στην αραβια..απορω πως σε πιανουν..
    αν φυσικα χρειαστει να αυξησεις τα ζαναξ, εννοειται πως ρωτας τον γιατρο..
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Απαγορεύονται οι online διαγνώσεις και οι προτροπές για λήψη/διακοπή φαρμακευτικής αγωγής.
    Last edited by Aeon; 13-02-2017 at 14:26.

Junior Member
    Καλημέρα. Σας παρακαλώ πολύ λύστε μου μια απορία αν μπορείτε. Επί πέντε εβδομάδες παίρνω εφεξορ 75 για κατάθλιψη και ΓΑΔ και κατόπιν εδώ και τρεις εβδομάδες μου το αύξησε η γιατρός σε 150. Δεν βλέπω κάποια βελτίωση όμως. Πόσο καιρό θα κάνει για να πιάσει; Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Senior Member
    Στον ενα μηνα φιλε μου θα δεις καλο κανε υπομονή λοιπόν!

Junior Member
    Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Ελπίζω κι εγώ να κάνω υπομονή και να πιάσει τελικά το exeffor.

Page 6 of 13 FirstFirst ... 45678 ... LastLast