κρουσμα νοσοφοβιας...παρακαλω τη βοηθεια σας!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
    Member

κρουσμα νοσοφοβιας...παρακαλω τη βοηθεια σας!

καλησπαεα κ παλι!υποφερω απο διαταραχη πανικου τα τελευταια 4 χρονια!τα εχω βρει μαζι της με μοναδικη εξαιρεση το γεγονος οτι εχω γινει λιγο υστερικη στα θεματα υγειας!το παραμικρο να παθω τρελαινομαι κ σκεφτομαι τα χειροτερα!ενας μικρος πονος οπουδηποτε πυροδοτει μια σειραα σκεψεων που ξεκινουν απ΄το κακο κ πανε στο χειροτερο!τελευαται εχω παθει εμμονη με μια σκουρα κηλιδα που εχω εδω κ 2 χρονια τουλαιχστον στην πλατη στην ραχοκοκκαλια..σαν μελανια..δεν με ποναει δεν μεγαλωνει απλα υπαρχει σαν σημαδι απο χτυπημα η σαν σημαδι απάυτα που εχουμε απο γεννησιμιου μας!εκλεισα ραντεβου με δερματολογο αλλα μεχρι τοτε(σε μια βδομαδα) θθα εχω χαζεψει απο τις εννοιες..ασ μου πει καποιος οτι δεν ειναι κατι σοβαρο..οτι δεν χρειαζεται να ανησυχω...θελω να κοιμηθω ηρεμη επιτελους..να ηρεμησω το ταραγμενο μου μυαλο!

Junior Member
    Γεια σου.Αφού το έχεις τόσα χρόνια γιατί ανησύχησες τώρα?Δεν ξέρω τι μπορεί να είναι αλλά από τη στιγμή που είναι ίδιο τόσα χρόνια δεν πιστεύω ότι θα είναι κάτι.Πάντως σε καταλαβαίνω γιατί κι εγώ έτσι αγχώνομαι με το παραμικρό και τα ψάχνω όλα.Αλλά σχεδόν πάντα τζάμπα αγχωνόμαστε.

Member
    ειναι αυτο που λεμε οτι οταν δεν εχω κατι ψαχνω κ βρισκω...ειναι η καινουρια μου εμμονη ειπαμε!βεβαια ετυχε να το προσεξει κ η μητερα μου τελευαταια κ ανησυχησε κ με τρομοκρατησε κ εμενα...αχ ας μην ειναι κατι!

Junior Member
    Ετσι είναι.Μην ξεμείνουμε λίγο από εμμονές.Να έχουμε κάτι να ασχολούμαστε.Αχ αυτές οι μαμάδες...Η δικιά μου να δεις πόσες φορές με έχει τρομοκρατήσει και με έχει βάλει να ψάχνομαι.Ελα θα δεις ότι δεν θα είναι τίποτα,αφού υπάρχει χρόνια.

Senior Member
    k egw exw nosofobia emena m thn prokalese ena traumatiko gegonos..mhn anhsyxeis toso an syneidhtopoihseis oti uparxei mia fobia bale stoxo na mhn ths dineis trofh kai kalutera mhn pas kan sto dermatologo gt trefeis ton fobo s trexontas apo giatro se giatro..