Results 151 to 165 of 221
Thread: Δεν ειναι θεμα χαπιων.
-
18-05-2010, 16:45 #151
συμφωνώ με τον πετράν πάλι!
κιπ, όντως νομίζω πως μόνο εσύ καταλαβαίνεις αυτό το \"τα φάρμακα με κάνουν πιο αργό\" γιατί συγκρίνεις τον εαυτό σου με και χωρίς φάρμακα.
κι εμένα γενικά μια χαρά έξυπνος και εύστροφος μου έχεις φανεί, πιθανόν αν δεν ανέφερες το πρόβλημα σου να μην μπορούσε κανέις να το υποψιαστεί.
πετράν, στο σημείο που ειπώθηκε ότι τα φάρμακα επιδρούν στον εγκέφαλο, νομίζω πως εννοεί ότι ο εγκέφαλος είναι ένα όργανο που ακόμα δεν έχουν καταφέρει να αποκωδικοποιήσουν έτσι ώστε να βρουν και τα κατάλληλα φάρμακα.
όμως, ακόμα και τώρα με αυτά τα φάρμακα που δεν είναι τέλεια σε καμία περίπτωση, είναι καλύτερα τα πράγματα, κιπ, σε σχέση με 50 χρόνια πριν που απλά ο κόσμος θεωρούσε τους ψυχικά ασθενείς \"δαιμονισμένους\" και τους έτρεχε σε εκκλησία για εξορκισμό....
όπως και να έχει, ελπίζω να αποφασίσεις το καλύτερο για σένα και να ξαναβρείς το δρόμο σου :):)
- 18-05-2010, 16:50 #152
Σκεφτομαι πως να τσακιστω να φυγω απο δω και πως σκατα θα τα καταφερω με την κριση , ναι σιγα-σιγα μαζευω τα κομματια μου.
Δεν θελω να σκεφτομαι το bigger picture γιατι ειναι εφιαλτικο λολ.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
18-05-2010, 16:54 #153
πετράν, στο σημείο που ειπώθηκε ότι τα φάρμακα επιδρούν στον εγκέφαλο, νομίζω πως εννοεί ότι ο εγκέφαλος είναι ένα όργανο που ακόμα δεν έχουν καταφέρει να αποκωδικοποιήσουν έτσι ώστε να βρουν και τα κατάλληλα φάρμακα.
Οχι οτι θα μπορουσε να γινει αλλιως αλλα μακαρι να γινοταν:(
Ειμαι καλα παντως τωρα.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
18-05-2010, 16:56 #154
Originally posted by keep_walking
Τι να σου πω ρε adzik...θα με πιστεψεις....δε θα με πιστεψεις...απλως παραιτουμαι δεν καθομαι να ασχολουμε....Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
18-05-2010, 16:56 #155
Originally posted by RainAndWind
Με μαμαδίστικο στυλάκι και το χέρι στη μέση:\"Keep,άλλη φορά θα σε σφαλιαρίσω άμα ξανακάνεις τέτοια πειράματα με την υγεία σου\".
Εν τω μεταξύ βρε χαζό,αυτό που έγραφες για τις νοητικές ικανότητες,που μειώνονται με τα αντιψυχωτικά,κανένας εκτός από σένα δεν το έχει επισημάνει,αντίθετα,τις φορές που το έκοψες έχανες την εκπληκτική ικανότητα που έχεις για επικοινωνία,η σκέψη σου γίνεται χαοτική,απαισιόδοξη,δίχως ειρμό,δεν υπάρχει κάποια αντίφαση λοιπόν ανάμεσα στην αντίληψη του πώς είσαι στη μία και στην άλλη φάση;
Θεωρείς εξάλλου σπουδαιότερο το να\"αποδίδεις\"νοητικά με ταχύτητες star wars enterprise και λιγότερο αξιόλογο το να μπορεί η σκέψη σου να διασχίζει το φράγμα του εαυτού σου και να περνάει στην άλλη πλευρά,των ανθρώπων που σε περιβάλλουν;
Με λίγα λόγια Keepako,ΔΕ ΓΙΝΕΣΑΙ ΧΑΖΟΤΕΡΟΣ ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ.Εσύ το βλέπεις έτσι,εσύ έχεις περάσει στον εαυτό σου αυτή τη θεώρηση,για να μπορείς να αυτομπουκοτάρεσαι ανά εποχές δίχως τύψεις,αφού το κάνεις\"με σκοπό το καλύτερο για σένα\".Τροποποίησε.Σκέψου με πιο ανοιχτό μυαλό,τούμπαρέ την αυτή τη θεώρηση που σε οδηγεί σε αποφάσεις που σε φέρνουν σε εικονικές \"ήττες\".Με συνεννόηση γιατρού,βρες ρε άνθρωπα έναν που να εμπιστεύεσαι,να έχει πείρα,γνωστοποίησέ του το ιστορικό σου,να έχει όλα τα δεδομένα για ό,τι σε αφορά.Δεν είναι ανάγκη να είναι στην πόλη σου,στο κάτω κάτω της γραφής,ταξίδευε μία στους δύο μήνες σε άλλη πόλη για επίσκεψη.Να έρχεσαι στην Αθήνα,να σε γνωρίσουμε κιόλας.:P
Και αφού στα έχωσα,να σου πω πως νοιαζόμαστε για σένα,όχι για τίποτ\'άλλο,αλλά γιατί πραγματικά θεωρώ πως αξίζεις να έχεις άτομα που νοιάζονται για σένα.Και θα αποκτήσεις και περισσότερα.
Όσο για τα\"με χτύπησαν κάτω σαν χταπόδι\"και τέτοιες τραγικοποιήσεις,κι εσύ θα τις φέρεις στο σωστό τους μέγεθος,όταν σκεφτείς πως η άγνοια στον άνθρωπο πολλές φορές οδηγεί σε λάθος συμπεριφορές,σχώρα τη μαλακία τους,ρίξε και καμιά μούτζα και πάμε γι άλλα.:P
Καλημέρα!...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
18-05-2010, 16:58 #156
happy-χαπι
λολ.
στον πλανητη χαπι που λενε και οι.....οι....οι....εμ... κολλησα..:P...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
18-05-2010, 16:58 #157
Παιδια τα λεμε αργοτερα γιατι πρεπει να φυγω...και σε οσους δεν απαντησα στα u2u στακα λιγο παιδες ευχαριστω....τωρα βγαινω απο τη νοθρoτητα.:)
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
18-05-2010, 17:00 #158
άντε, keep walking :)
18-05-2010, 18:09 #159
Originally posted by claire
κιπ, όντως νομίζω πως μόνο εσύ καταλαβαίνεις αυτό το \"τα φάρμακα με κάνουν πιο αργό\" γιατί συγκρίνεις τον εαυτό σου με και χωρίς φάρμακα.
18-05-2010, 18:46 #160
Originally posted by Oneiroplasmenos
Να ξερες πόσοι θα είναι πιο αργοί από σένα...και χωρίς φάρμακα...:P:D
18-05-2010, 18:54 #161
Originally posted by PETRAN
Originally posted by Oneiroplasmenos
Να ξερες πόσοι θα είναι πιο αργοί από σένα...και χωρίς φάρμακα...:P:D
18-05-2010, 23:42 #162
Νομίζω των micro είναι..:)
Απλά αγωνίζομαι με τα χαρτιά που μου έχουν μοιραστεί....
19-05-2010, 18:16 #163
Originally posted by krino
Να σαι καλα Μαρια...ξερεις με ειχατε κανει ευτυχισμενο :)))))))))))))))))))
ναι κατι θυμαμαι....
γιατι τις κοψατε τις παρτουζες?
ειναι καταρχην αγχολυτικες.....
συγνωμη κηπ δεν αντεξα
κ προς τη διαχειριση, δεν μπορειτε επιτελους να μαζεψετε ενα συγκεκριμενο ατομο που διωχνει κοσμο απ το φορουμ κ το μετατρεπει σε μπαχαλο?
αγανακτηση πια!
κ εισαι λαθος ηλιθιε ε ηλιθιε
19-05-2010, 18:20 #164
Originally posted by mstrouf
ναι κατι θυμαμαι....
συγνωμη κηπ δεν αντεξα
κ προς τη διαχειριση, δεν μπορειτε επιτελους να μαζεψετε ενα συγκεκριμενο ατομο που διωχνει κοσμο απ το φορουμ κ το μετατρεπει σε μπαχαλο?
αγανακτηση πια!
Δεν ειναι ηλιθιος...δεν δινεις σωστες διαστασεις στο θεμα και αυτο οδηγει σε εσφαλμενα συμπερασματα...ειναι πανηλιθιος.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
19-05-2010, 18:20 #165
Originally posted by mstrouf
ναι κατι θυμαμαι....
συγνωμη κηπ δεν αντεξα
αγανακτηση πια!
Τώρα το είδα αυτό!!!
Έλεος ρε κρίνο!!!
Επειδή κοιμάσαι και ονειρεύεσαι παρτούζες, νομίζεις πως όλοι κάνουν το ίδιο?
Και αλήθεια, εσένα τι σε κόφτει τελικά τόσο πολύ τι κάναμε ή δεν κάναμε εμείς?
Μήπως η ρεμ έχει τελικά δίκιο όταν λέει πως τρέχεις πίσω από τον κηπ σα θλιμμένη ζωντοχήρα???
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή