Δεν ειναι θεμα χαπιων. - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 15 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 221
    Senior Member
    Ευχαριστω παιδες:))))))))))))))))
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Μα ειμαι ντουρος...αλλα ντουρος αδρανης λολ....πρεπει να βγω απο την αδραααααααααααααααααααααν εια:)

Μαυρες σκεψεις...θα κανω που και που.

Μαύρες σκέψεις να κάνεις ρε keep που και που, όλοι οι άνθρωποι κάνουν μαύρες σκέψεις που και που. Αν μου βρεις άνθρωπο που να κάνει μόνο θετικές σκέψεις να τον φέρεις να τον μελετήσουμε!

Το θέμα είναι να μην μπερδεύεις τις σκέψεις και να μην αισθάνεσαι περίεργα, το φάρμακο αυτό βοηθάει. :P

Senior Member
    Αχ βρε keep_walking και εγώ είμαι πολύ χάλια σήμερα, πριν λίγο κατάφερα να σηκωθώ από το κρεβάτι όχι γιατί το ήθελα, αλλά δεν άντεχα τη μάνα μου να έρχεται και να με κοιτάζει μέσα στη μούρη επειδή δεν είχα διάθεση να σηκωθώ, λες και είμαι τρελή.:mad: Θέλω να φύγω και εγώ όσο οτιδήποτε άλλο αλλά ξέρω ότι αυτό θα αργήσει και με ρίχνει.. krino, remedy δεν καταλαβαίνω τίποτα. Υπομονή βρε keep_walking, θα τα καταφέρουμε! Έτσι και αλλιώς πιο κάτω δε γίνεται να πάμε!(πιστεύω):)
    Απλά αγωνίζομαι με τα χαρτιά που μου έχουν μοιραστεί....

Senior Member
    Originally posted by chr1986
    Αχ βρε keep_walking και εγώ είμαι πολύ χάλια σήμερα, πριν λίγο κατάφερα να σηκωθώ από το κρεβάτι όχι γιατί το ήθελα, αλλά δεν άντεχα τη μάνα μου να έρχεται και να με κοιτάζει μέσα στη μούρη επειδή δεν είχα διάθεση να σηκωθώ, λες και είμαι τρελή.:mad: Θέλω να φύγω και εγώ όσο οτιδήποτε άλλο αλλά ξέρω ότι αυτό θα αργήσει και με ρίχνει.. krino, remedy δεν καταλαβαίνω τίποτα. Υπομονή βρε keep_walking, θα τα καταφέρουμε! Έτσι και αλλιώς πιο κάτω δε γίνεται να πάμε!(πιστεύω):)

Χε γιατί όποιος έχει μια ψυχική ασθένεια (η έστω \"ψυχολογική δυσκολία η \"δυσλειτουργική ψυχολογική κατάσταση\" αν δεν μας αρέσει ο πιο ιατρικός όρος \"ασθένεια\") είναι \"κάτω\"?

Όσο κάτω είναι όποιος έχει καρδιακό πρόβλημα, διαβήτη κλπ. η οποιαδήποτε δυσκολία (και έξω από τον τομέα των \"ασθενειών\") :P

Μπορεί κάποιος που είναι σε φάση κατάθλιψης να νιώθει ότι \"δεν πάει άλλο πιο κάτω\" αλλά αυτό είναι καθαρά μέσα στο μυαλό και σε καμια περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Πάντα υπάρχει το πιο \"κάτω\" όπως πάντα υπάρχει και το πιο \"πάνω\". Γιατί αυτού του είδους τα \"πάνω-κάτω\" είναι δημιουργίες του μυαλού και όχι της αντικειμενικής πραγματικότητας (ακόμα και αυτός που χάνει την εργασία του και στα καπάκια όλη την οικογένεια του σε ένα δυστύχημα δεν έχει φτάσει στο πιο \"κάτω\" γιατί μέσα από αυτή την εμπειρία μπορεί σταδιακά στο μυαλό και μέσα από τις πράξεις του να πάει πιο \"πάνω\" από άλλους που θεωρούνε ότι είναι \"ψηλά\". ) :P

Senior Member
    Originally posted by chr1986
    .... πριν λίγο κατάφερα να σηκωθώ από το κρεβάτι όχι γιατί το ήθελα, αλλά δεν άντεχα τη μάνα μου να έρχεται και να με κοιτάζει μέσα στη μούρη επειδή δεν είχα διάθεση να σηκωθώ, .......
    πολυ αστεια σκηνη, μεσα στο ζορι σου να ερχεται η δολια μανα να σε κοιταει...μ εκανες και γελασα:)

Senior Member
    καλά μιλάμε τραγικό!! με κοίταζε σαν alien.. Ναι, έχεις δίκιο Remedy ίσως όταν βιώνεις αυτό το ζόρι που λέγεται κατάθλιψη το βιώνεις σε υπερβολικό βαθμό..

Senior Member
    Θα ελεγα τωρα οτι ειμαι καλα...και θα ελεγα οτι ξεχωρισα ενα ατομο που πρεπει να μπει σε black list...αν σκεφτω ποσες φορες με εχει ριξει και στο παρελθον!!!!!...ετσι ειμαι μαλλον αγαθιαρης θα ελεγα.
    Τωρα δεν με ριχνει τιποτα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Κατοπιν παροτρυνσης της ρεμ ξεχασα να σας αναφερω οτι δεν ειμαι απλως καλα αλλα τελεια...ναι ηταν και θεμα χαπιων εντελει:)

Banned
    Αυτό το τέλεια δεν μου πολυαρέσει..... την τελευταία φορά που αισθάνθηκα τέλεια κυριολεκτικά ήταν λίγο πριν κόψω τα φάρμακα για πρώτη φορά και επανέλθουν οι εμμονές. Δυστυχώς, τα φάρμακα δεν λύνουν το πρόβλημα, σε κάνουν και πιο ευάλωτο σαν τα κόψεις. Οι εναλλακτικές λύσεις όμως δεν είναι και πολλές..

Senior Member
    Ναι η αλήθεια είναι ότι οι μεταβάσεις αυτές δεν είναι και πολύ ομαλές..:o

Senior Member
    Όχι εγώ τον πιστεύω τώρα μου φαίνεται ότι είναι καλά. Βασικά φαίνεται όταν δεν τα παίρνει γιατί κάνει απανωτά σύντομα ποστ που δεν συνδέονται και εντελώς απόλυτα αν και έχουν ένα βασικό θέμα :P

Senior Member
    Αχ βρε keep_walking σε αναμμένα κάρβουνα καθόμαστε!!:)

Senior Member
    Ξυπνησα καλα...ειμαι καλα αλλα η πραγματικοτητα ειναι οτι με χτυπησαν και κατω σαν χταποδι και εγω υπερεπηρεαστηκα και εγινα ρεζιλι σε πολυ κοσμο.
    Τελοςπαντων...το περασαμε και αυτο.

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Κατοπιν παροτρυνσης της ρεμ ξεχασα να σας αναφερω οτι δεν ειμαι απλως καλα αλλα τελεια...ναι ηταν και θεμα χαπιων εντελει:)
    AAAAAAAAAAAAAX AAAAAAAAAX βρε Κιπ μου...ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑχχχ θα σε μαλωσω....

τωρα μπηκα στο θεμα πρωτη φωρα και με τρομαξεσ...

αντε βρε χαζο...αυτο το οτι τελικα ειναι θεμα χαπιων να το θυμασαι την επομενη φωρα....!!!!!

σε φιλω γλυκα...
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    ποιοσ σε χτυπησε σαν χταποδι!???
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Page 9 of 15 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast