Results 136 to 150 of 221
Thread: Δεν ειναι θεμα χαπιων.
-
18-05-2010, 09:25 #136
Με μαμαδίστικο στυλάκι και το χέρι στη μέση:\"Keep,άλλη φορά θα σε σφαλιαρίσω άμα ξανακάνεις τέτοια πειράματα με την υγεία σου\".
Εν τω μεταξύ βρε χαζό,αυτό που έγραφες για τις νοητικές ικανότητες,που μειώνονται με τα αντιψυχωτικά,κανένας εκτός από σένα δεν το έχει επισημάνει,αντίθετα,τις φορές που το έκοψες έχανες την εκπληκτική ικανότητα που έχεις για επικοινωνία,η σκέψη σου γίνεται χαοτική,απαισιόδοξη,δίχως ειρμό,δεν υπάρχει κάποια αντίφαση λοιπόν ανάμεσα στην αντίληψη του πώς είσαι στη μία και στην άλλη φάση;
Θεωρείς εξάλλου σπουδαιότερο το να\"αποδίδεις\"νοητικά με ταχύτητες star wars enterprise και λιγότερο αξιόλογο το να μπορεί η σκέψη σου να διασχίζει το φράγμα του εαυτού σου και να περνάει στην άλλη πλευρά,των ανθρώπων που σε περιβάλλουν;
Με λίγα λόγια Keepako,ΔΕ ΓΙΝΕΣΑΙ ΧΑΖΟΤΕΡΟΣ ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ.Εσύ το βλέπεις έτσι,εσύ έχεις περάσει στον εαυτό σου αυτή τη θεώρηση,για να μπορείς να αυτομπουκοτάρεσαι ανά εποχές δίχως τύψεις,αφού το κάνεις\"με σκοπό το καλύτερο για σένα\".Τροποποίησε.Σκέψου με πιο ανοιχτό μυαλό,τούμπαρέ την αυτή τη θεώρηση που σε οδηγεί σε αποφάσεις που σε φέρνουν σε εικονικές \"ήττες\".Με συνεννόηση γιατρού,βρες ρε άνθρωπα έναν που να εμπιστεύεσαι,να έχει πείρα,γνωστοποίησέ του το ιστορικό σου,να έχει όλα τα δεδομένα για ό,τι σε αφορά.Δεν είναι ανάγκη να είναι στην πόλη σου,στο κάτω κάτω της γραφής,ταξίδευε μία στους δύο μήνες σε άλλη πόλη για επίσκεψη.Να έρχεσαι στην Αθήνα,να σε γνωρίσουμε κιόλας.:P
Και αφού στα έχωσα,να σου πω πως νοιαζόμαστε για σένα,όχι για τίποτ\'άλλο,αλλά γιατί πραγματικά θεωρώ πως αξίζεις να έχεις άτομα που νοιάζονται για σένα.Και θα αποκτήσεις και περισσότερα.
Όσο για τα\"με χτύπησαν κάτω σαν χταπόδι\"και τέτοιες τραγικοποιήσεις,κι εσύ θα τις φέρεις στο σωστό τους μέγεθος,όταν σκεφτείς πως η άγνοια στον άνθρωπο πολλές φορές οδηγεί σε λάθος συμπεριφορές,σχώρα τη μαλακία τους,ρίξε και καμιά μούτζα και πάμε γι άλλα.:P
Καλημέρα!"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
- 18-05-2010, 12:24 #137
Τι να σου πω ρε adzik...θα με πιστεψεις....δε θα με πιστεψεις...απλως παραιτουμαι δεν καθομαι να ασχολουμε.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
18-05-2010, 12:28 #138
Ευχαριστω rain...απλως τα φαρμακα δρουν στον εγκεφαλο...και καλο φυσικα ειναι ο εγκεφαλος να λειτουργει με το φυσιολογικο τροπο...οχι δεν θεωρω οτι η ανθρωποτητα εχει φτασει σε τετοιο επιπεδο ωστε να παιζει με την χημεια των εγκεφαλων των ανθρωπων πετυχημενα.
Δηλαδη καλυτερα ειναι η φυσικη ροη των πραγματων.Απο κει και περα αν δεν γινεται θα παιρνω το χαπι...δεν εχω εναλλακτικες.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
18-05-2010, 12:34 #139
Originally posted by keep_walking
Ευχαριστω rain...απλως τα φαρμακα δρουν στον εγκεφαλο...και καλο φυσικα ειναι ο εγκεφαλος να λειτουργει με το φυσιολογικο τροπο...οχι δεν θεωρω οτι η ανθρωποτητα εχει φτασει σε τετοιο επιπεδο ωστε να παιζει με την χημεια των εγκεφαλων των ανθρωπων πετυχημενα.
Δηλαδη καλυτερα ειναι η φυσικη ροη των πραγματων.Απο κει και περα αν δεν γινεται θα παιρνω το χαπι...δεν εχω εναλλακτικες.
διαφωνω οσον αφορα ολες τις ψυχικες παθησεις,τα φαρμακα καμια φορα μας βοηθουν να αντιλαμβανομαστε καλυτερα και με ορθοτερη κριτικη τα πραγματα.Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
18-05-2010, 12:38 #140
Και παλι θα διαφωνησω...γιατι δεν μπορεις να ορισεις την εννοια ορθοτερη κριτικη περαν του ειναι οτι ακολουθει η πλειοψηφια.
Απο κει και περα φυσικα πρεπει να επιβιωσω και μαλλον δεν μπορω χωρις τα φαρμακα.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
18-05-2010, 13:37 #141
Και να σας πω και κάτι? Αν υπήρχαν φάρμακα που να λύνουν το πρόβλημά μας και να είμαστε ευτυχισμένοι πλέον εγώ πρώτη στη σειρά θα τα έπαιρνα!:)
Απλά αγωνίζομαι με τα χαρτιά που μου έχουν μοιραστεί....
18-05-2010, 14:32 #142
happy-χαπι
λολ.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
18-05-2010, 14:56 #143
καλύτερα σήμερα ?
http://www.mazi.org.gr/
18-05-2010, 15:04 #144
μπουαχαχαχαχα
Απλά αγωνίζομαι με τα χαρτιά που μου έχουν μοιραστεί....
18-05-2010, 15:21 #145
Originally posted by chr1986
μπουαχαχαχαχα
?http://www.mazi.org.gr/
18-05-2010, 15:21 #146
happy-χαπι
λολ.
Έτσι σε θέλουμε,άσε τα μαύρα και τα άραχνα και πέρνα στα πολύχρωμα και τα φαντεζί.
Γκλίτερ ντέι,σπέσιαλ χαβανέζικο πουκάμισο με φοίνικες και ανάλογο παντελόνι με πιέτες,έχεις;λολ
Δεν τελειώνει τίποτε Κηπ,ποτέ δεν τελειώνει.Ό,τι μας φέρνει η μέρα,go with the flow και τέτοιες άλλες κοινοτυπίες που σιχαίνομαι και που τις λέω,χαχααα,αλλά γενικά,μου αρέσεις περισσότερο όταν είσαι λολ.:P
Ξέρεις όμως κάτι;Όλοι μας έχουμε το δικαίωμα να περνάμε και φάσεις που το χάνουμε λιγάκι το χαμόγελο,εδώ είμαστε εμείς να το φτιάχνουμε.
Κράτα με να σε κρατώ ν\'ανεβούμε το βουνό.
#και μετά αναφωνεί καθώς πέφτουνε στο γκρεμό αντάμα,αυτή κρατώντας τον Κηπ από το χαβανέζικο και αυτός βγάζοντάς της τα εξτέσιονς που ακριβοπλήρωσε,φτου\"ΔΕ ΣΟΥ\'ΠΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙΣ ΡΕΕΕΕΕΕ\"λολ"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
18-05-2010, 15:45 #147
Originally posted by RainAndWind
happy-χαπι
λολ.
Έτσι σε θέλουμε,άσε τα μαύρα και τα άραχνα και πέρνα στα πολύχρωμα και τα φαντεζί.
Γκλίτερ ντέι,σπέσιαλ χαβανέζικο πουκάμισο με φοίνικες και ανάλογο παντελόνι με πιέτες,έχεις;λολ
Δεν τελειώνει τίποτε Κηπ,ποτέ δεν τελειώνει.Ό,τι μας φέρνει η μέρα,go with the flow και τέτοιες άλλες κοινοτυπίες που σιχαίνομαι και που τις λέω,χαχααα,αλλά γενικά,μου αρέσεις περισσότερο όταν είσαι λολ.:P
Ξέρεις όμως κάτι;Όλοι μας έχουμε το δικαίωμα να περνάμε και φάσεις που το χάνουμε λιγάκι το χαμόγελο,εδώ είμαστε εμείς να το φτιάχνουμε.
Κράτα με να σε κρατώ ν\'ανεβούμε το βουνό.
#και μετά αναφωνεί καθώς πέφτουνε στο γκρεμό αντάμα,αυτή κρατώντας τον Κηπ από το χαβανέζικο και αυτός βγάζοντάς της τα εξτέσιονς που ακριβοπλήρωσε,φτου\"ΔΕ ΣΟΥ\'ΠΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙΣ ΡΕΕΕΕΕΕ\"λολ
χαχαχα που είσαι ρειν έχουν εξελιχθεί διάφορα σενάρια εδώ πέρα (και στο \"γενικά\" όπως είδες :P Επίσης βρήκα και νύφη) λολ
18-05-2010, 15:46 #148
Originally posted by RainAndWind
happy-χαπι
λολ.
......
.....
....
αν ειναι να δουμε τετοια ξεφτιλικια,
ας το κοψει να παει στο διαλο, δε χαθηκε κι ο κοσμος μωρε!!!!!
:P:P:P:P:P:P:P:P
λολ
18-05-2010, 15:55 #149
χαχαχα Ρειν Κι εγω ετσι θα τον ηθελα/φανταζομαι τον Κηπ..
Με χαρουμενα πουκαμισακια και κοκτειλ με ομπρελιτσες,σε εξωτική παραλία..
18-05-2010, 16:16 #150
Και παλι θα διαφωνησω...γιατι δεν μπορεις να ορισεις την εννοια ορθοτερη κριτικη περαν του ειναι οτι ακολουθει η πλειοψηφια.
Απο κει και περα φυσικα πρεπει να επιβιωσω και μαλλον δεν μπορω χωρις τα φαρμακα.
Ναι keep, αλλά μπορείς να ορίσεις την \"ορθότερη κριτική\" αν μια απόφαση είναι \"καλύτερη\" από μια άλλη, με το \"καλύτερη\" να ορίζεται από αυτό που πιθανότατα να βελτίωνε τις επιλογές σου και την μελλοντική σου κατάσταση. Αν είσαι σε φάση \"έξαρσης ψυχικής νόσου\" (αν και οι αυστηρά ιατρικοί όροι δεν μου αρέσουν τεσπα), η κρίση μπορεί να θολώσει και οι αποφάσεις μπορεί να είναι πολύ δυσλειτουργικές-μέχρι και καταστροφικές (π.χ...αυτοκτονία...). Έχω πιάσει τον εαυτό μου (παλιότερα κυρίως) όταν είμαι \"down\" να μου λένε \"έλα ρε πάμε στο πάρτι ξέρω γω\" και εγώ υπέθετα και φανταζόμουνα όλα τα αρνητικά και βαρετά (πωω που να ακούω τον κάθε βλάκα και θα έχει φασαρία και θα βαρεθώ μπλα μπλα) και τελικά αφού πήγαινα με το ζόρι τελικά περνούσα τέλεια και μετά έλεγα \"τι βλάκας που ήμουν που τα σκεφτόμουν αυτά\". Σκέψου ότι αν η \"φάση\" που είμαστε μπορεί να επηρεάσει κάτι τόσο απλό, φαντάσου τι μπορεί να γίνει σε πιο σημαντικές αποφάσεις (π.χ. εργασία, ερωτικό τομέα, οικογενειακά ακόμα και σε μια απλή αγορά κλπ.) με πιο \"έντονες ψυχολογικές φάσεις\". Υπάρχει έντονη έρευνα στον τομεά της \"ψυχολογίας της κρίσεως και της λήψης αποφάσεων\" που αν μη τι άλλο έχει δείξει άπειρα λάθη και προκαταλήψεις (biases) που προκύπτουν από την στιγμιαία επιρροή του συναισθήματος στο πως κρίνουμε και κάνουμε τις επιλογές μας και από το πιο \"κοντόφθαλμο ζύγισμα των πραγμάτων\" (που συμβαίνει ότι βρισκόμαστε υπο πίεση, όταν θέλουμε/επιθυμούμε κάτι άμεσα, όταν απλά κάτι είναι παρόν και μας \"τυφλώνει\" από εναλλακτικές επιλογές και πολλά άλλα) κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε άπειρα λάθη και προκαταλήψεις (biases) και τελικά σε \"self-handicapping\" και ακούσιο \"αυτο-σαμποτάζ\"(οι ψυχολόγοι tversky και kahneman τελικά πείραν το nobel οικονομικών για αυτά τα πειράματα). Οπότε δεν θα έλεγα οτι είναι απλά για το τι πιστεύουν οι άλλοι ,γιατί όταν βλέπεις ένα άτομο με ψύχωση στους δρόμους να περιπλανιέται, βρώμικος, άστεγος και να κοιτάει με τρομαγμένο βλέμμα τον ουρανό, μιλώντας στον αέρα, δείχνοντας μπερδεμένος και φοβισμένος δεν νομίζω να είναι κάτι \"καλό\" γι αυτόν η να \"περνάει καλά\". (το συγκεκριμένο άτομο υπήρχε στην πολή μου, το παιδί το ήξερα πριν πάθει την κρίση. Ευτυχώς κάποιος ενδιαφέρθηκε-οικογένεια δεν υπήρχε-και τον πήραν. Ελπίζω να είναι κάπου καλά τώρα).
Όσο για τα φάρμακα που λες, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν τα παίρνεις \"επειδή δρουν στον εγκέφαλο\". Όλα τα φάρμακα κάπου δρουν. Αν ήσουν επιληπτικός δεν θα έπρεπε να τα παίρνεις για να μην παθαίνεις κρίσεις, σπασμούς στα καλά καθούμενα και τέτοια? Και αυτά τα φάρμακα στον εγκέφαλο δρουν. Αν ήσουν διαβητικός (3% έχουν διαβήτη) δεν θα έπρεπε να παίρνεις την ινσουλίνη σου καθημερινά η/και ότι άλλο δείνουν? Δεν νομίζω να ήθελε κανείς άνθρωπος με διαβήτη να το αφήσει και να καταλήξει να είναι τυφλός, με γαγκρενικά σημεία στο σώμα και τελικά να πέσει σε κόμμα...επειδή δεν είναι καλό να \"παίρνεις κάθε μέρα φάρμακα\" η \"είναι ξενέρα\".
Το γεγονός ότι τα φάρμακα που παίρνεις ρίχνουν λίγο το \"mental capacity\" δεν είναι τίποτα μπροστά στα κέρδη που έχεις, δηλαδή ότι καταφέρνεις να έχει έναν φυσιολογικό ειρμό στην σκέψη και να μην σκέφτεσαι και αισθάνεσαι ακραία πράγματα. Κατά την γνώμη μου είσαι πολύ εύστροφος και εύστοχος άνθρωπος και ακόμα και με τα φάρμακα πιστεύω ότι αν σου έκανα ψυχομετρικά τεστ ικανοτήτων και νοημοσύνης και πάλι θα έβγαινες πάνω από τον μέσο όρο του Ελληνικού πληθυσμού. Εσύ μπορεί να σκέφτεσαι με βάση τα δικά σου κριτήρια που είναι ψηλά, αλλά σκέψου και λίγο το \"bigger picture\" ;)
Ψυχοδυναμική ψυχοθεραπεία
07-08-2025, 12:14 in Εμπειρίες Ψυχοθεραπείας - Ψυχολογική & Ψυχιατρική Υποστήριξη