ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ??? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 36 of 36
    Senior Member
    Εντωμεταξύ αυτό το θρεντ με κόλλησε. Ήθελα να δω το ποσοστό alzheimer στο wiki για να πω ότι η πιθανότητα για να \"κολλήσεις\" alzheimer (\"κολλήσεις\" λολολ αλλά έτσι λένε στο ιντερνετ όταν μιλάνε για όλες τις ασθένειες λολ...λόγω των ιών του ιντερνετ κλπ. :P) είναι απειροελάχιστη στην ηλικία των 30 (που σίγουρα είναι), αλλά σαν κάποιο αριθμητικό υπο-είδος ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής που ακόμα δεν έχει βάλει το DSM στα διαγνωστικά κριτήρια, κόλλησε το μυαλό μου να δουλεύει νούμερα σε ένα πρόβλημα που μου ήρθε εκείνη την στιγμή χωρίς μάλλον να υπάρχει απάντηση λολ!

Λέει λοιπόν το wiki ότι 9/1000 (0,9%)παθαίνουν alzheimer στις ηλικίες 75-79, 6/1000 (0,6%) στις ηλικίες 70-74 και 3/1000 (0,3%) στις ηλικίες 65-69. Οπότε σκέφτηκα πόσο της % είναι η πιθανότητα κάποιος να πάθει alzheimer στα 30-34 αν υποθέσουμε ότι η κατανομή είναι κανονική και ότι μειώνεται σταθερά ανα 3? (αν και αυτό δεν είναι αλήθεια, γιατί από τα 80 και μετά τα άτομα που ασθενούν αυξάνονται περισσότερο από το ποσοστό της τάξης του 0,3%. Αλλά ας υποθέσουμε ότι είναι σταθερά ανα 3,δηλαδή 0,3% ανα 5 χρόνια είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω).

Νομίζω ότι δεν έχει απάντηση γιατί δεν υπάρχει πιθανότητα μικρότερη του 0% (που υποτίθετάι ότι φτάνει στις ηλικίες 60-64. Κάτι που φυσικά είναι πολύ καλά νέα για το ολγάκι, αφού η πιθανότητα να πάθει alzheimer κάποιος κάτω από 60 είναι ουσιαστικά μηδαμινή και αυτή που έπαθε alzheimer στην Αυστραλία είναι κάτι σαν τέρας της φύσεως η καημένη).

\'Ομως σκέφτηκα ότι αν μετά από τους 3 στους 1000 για τις ηλικίες των 65-69 (δηλαδή 0,3%, δηλαδή 1 στους 330 περίπου) πάει κάτι σαν περίπου 8 στους 10.000 για την ηλικίες των 30-34 (κάτι σαν 0,08%, δηλαδή 1 στους 1250 :P ) η κάτι τέτοιο? λολολ το αριθμητικό ocd είναι το χειρότερο :P

Αν υπάρχει λύση παρακαλώ την διάνοια που θα την βρει να την ποστάρει :P

(αν και νομίζω ότι η απάντηση είναι απλά 0%) :P

ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ???

Senior Member
    Originally posted by olgaki82
    καλα τι τραγικο quote εκανα παρaπανω:):P
    Το δικο μου το ειδες??
    Μηπως πρεπει ν αρχισω ν αναρωτιεμαι και γω τωρα :D
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    ΌΛΓΑ ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΤΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΣΙ .. ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ..ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ..ΟΧΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ , Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ Ή ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΟΣ ΟΣΥ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΕΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΣ ΑΝ ΙΣΧΥΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΞΕΧΝΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ?ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΝΟΥΣΕΣ - ΜΠΕΡΔΕΥΕΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ( ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ )?ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ?ΕΝΝΟΙΕΣ?ΤΟ ΠΕΡΕΛΘΟΝ ΣΟΥ?
    ΒΛΕΠΕ ΠΑΡΑΚΑΩ:

<<Τα συνήθη συμπτώματα
    Η γνώση των συμπτωμάτων της νόσου Αλτσχάιμερ είναι πολύ σημαντική για την έγκαιρη διάγνωση και την παροχή της κατάλληλης βοήθειας στα πάσχοντα άτομα.
    Μερικά από το πιο συνηθισμένα συμπτώματα ή καταστάσεις που ενδέχεται να αντιμετωπίσει κάποιος ασθενής είναι: δυσκολεύεται στην αναγνώριση συγγενών ή φίλων και στην απομνημόνευση ονομάτων, αντικειμένων και ημερομηνιών, ξεχνάει τον αριθμό του τηλεφώνου του, ξεχνά να φάει ή να φροντίσει την προσωπική του υγιεινή, βγαίνει από το σπίτι του και χάνει το δρόμο της επιστροφής περιπλανώμενος για ώρες, η συγκροτημένη σκέψη και η ομιλία αποδομούνται, δεν μπορεί να προσανατολιστεί στο χώρο που βρίσκεται, αδυνατεί να συγκεντρωθεί και να ακολουθήσει απλές οδηγίες, εμφανίζει κατάθλιψη, απάθεια ή ασυνήθιστη βιαιότητα, γίνεται φιλύποπτος ή ταλαιπωρείται.>>

ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΟΠΤΕ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ << ΧΑΝΕΙΣ >> ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ!

Senior Member
    Λίγο αλτσχάιμερ δεν είναι κακό.Πληρώνω για να ξεχάσω πολιτικούς.Το μεγαλύτερο ποσό το δίνω για τον Καρατζαφύρερ και το <κώμα>του.
    Επίσης πλερώνω για να ξεχάσω μία φορά που με τράβηξαν στα μπουζούκια και το πρώτο όνομα ήταν η άντζελα,λολ.Α,ναι και μία άλλη φορά που είχε χιονίσει,μπαίναμε σε καφετέρια και σωριάστηκα στην είσοδο,ενώ η καφετέρια είχε πέντε χιλιάδες κόσμο μέσα.Ευτυχώς δε φόραγα φούστα.:o

Κούλαρε βρε Ολγάκι κι εσύ,άμα κάθε φορά που ξεχνάγαμε κάτι σκεφτόμασταν το χειρότερο,όλοι στην τσίτα θα ήμασταν.Υπάρχουν και κάπως σοβαρότερα εξάλλου.Ξέρω άτομο που είχε χάσει την κιθάρα του,την είχε βάλει κατά λάθος σε κούτα που ανέβηκε πατάρι και τη βρήκε ξανά μετά από χρόνια.Νόμιζε πως του την είχαν κλέψει.:D
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

καλημερα,ειστε ολοι υπεροχοι!!
    σας ευχαριστω πολυ πολυ πολυ που με χαλαρωσατε!!
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Originally posted by PETRAN
    Εντωμεταξύ αυτό το θρεντ με κόλλησε. Ήθελα να δω το ποσοστό alzheimer στο wiki για να πω ότι η πιθανότητα για να \"κολλήσεις\" alzheimer (\"κολλήσεις\" λολολ αλλά έτσι λένε στο ιντερνετ όταν μιλάνε για όλες τις ασθένειες λολ...λόγω των ιών του ιντερνετ κλπ. :P) είναι απειροελάχιστη στην ηλικία των 30 (που σίγουρα είναι), αλλά σαν κάποιο αριθμητικό υπο-είδος ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής που ακόμα δεν έχει βάλει το DSM στα διαγνωστικά κριτήρια, κόλλησε το μυαλό μου να δουλεύει νούμερα σε ένα πρόβλημα που μου ήρθε εκείνη την στιγμή χωρίς μάλλον να υπάρχει απάντηση λολ!

Λέει λοιπόν το wiki ότι 9/1000 (0,9%)παθαίνουν alzheimer στις ηλικίες 75-79, 6/1000 (0,6%) στις ηλικίες 70-74 και 3/1000 (0,3%) στις ηλικίες 65-69. Οπότε σκέφτηκα πόσο της % είναι η πιθανότητα κάποιος να πάθει alzheimer στα 30-34 αν υποθέσουμε ότι η κατανομή είναι κανονική και ότι μειώνεται σταθερά ανα 3? (αν και αυτό δεν είναι αλήθεια, γιατί από τα 80 και μετά τα άτομα που ασθενούν αυξάνονται περισσότερο από το ποσοστό της τάξης του 0,3%. Αλλά ας υποθέσουμε ότι είναι σταθερά ανα 3,δηλαδή 0,3% ανα 5 χρόνια είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω).

Νομίζω ότι δεν έχει απάντηση γιατί δεν υπάρχει πιθανότητα μικρότερη του 0% (που υποτίθετάι ότι φτάνει στις ηλικίες 60-64. Κάτι που φυσικά είναι πολύ καλά νέα για το ολγάκι, αφού η πιθανότητα να πάθει alzheimer κάποιος κάτω από 60 είναι ουσιαστικά μηδαμινή και αυτή που έπαθε alzheimer στην Αυστραλία είναι κάτι σαν τέρας της φύσεως η καημένη).

\'Ομως σκέφτηκα ότι αν μετά από τους 3 στους 1000 για τις ηλικίες των 65-69 (δηλαδή 0,3%, δηλαδή 1 στους 330 περίπου) πάει κάτι σαν περίπου 8 στους 10.000 για την ηλικίες των 30-34 (κάτι σαν 0,08%, δηλαδή 1 στους 1250 :P ) η κάτι τέτοιο? λολολ το αριθμητικό ocd είναι το χειρότερο :P

Αν υπάρχει λύση παρακαλώ την διάνοια που θα την βρει να την ποστάρει :P

(αν και νομίζω ότι η απάντηση είναι απλά 0%) :P

ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ???

πετραν αψογος!!!για τα επομενα 40 χρονια αποκλειω καθε πιθανοτητα αλτσχαιμερ
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Page 3 of 3 FirstFirst 123