ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΕ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕ - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 13 FirstFirst ... 3111213
Results 181 to 182 of 182
    Banned
    Originally posted by RainAndWind
    Nα καταλάβω.Πρέπει να με παρατήσει κάποιος για να πάρω μπρος ας πούμε;Τι είναι ο χωρισμός,red bull?λολ

Χμ,εν τω μεταξύ,πώς τα πας με το άλλο φύλο;Θεωρείς το άλλο φύλο συμπληρωματικό ή ανταγωνιστικό ως προς το θηλυκό φύλο;H παραπάνω άποψη μου μοιάζει λίγο ως παρηγοριά στον άρρωστο,άρα παίζει να έχεις φάει ήττα και κάνεις την ανάγκη φιλότιμο.Ή χειρότερα,κατά βάθος δεν αγαπάς το άλλο φύλο,δεν το αποδέχεσαι ως ισότιμο,ως συμπληρωματικό της δικής σου φύσης,οπότε δημιουργείς η ίδια τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να αποτυγχάνουν οι σχέσεις σου.

Γενικά,αυτό το ρητό μου φέρνει στο νου την αλεπού με τα σταφύλια.Υποτιμάμε,άρα αισθανόμαστε καλύτερα για κάτι που δεν έχουμε,προσδίδοντάς του αρνητικά χαρακτηριστικά.
    αγάπη μου εγώ τους.......αγαπώ τους άντρες :P:D

Senior Member
    Originally posted by janet
    Originally posted by RainAndWind
    Nα καταλάβω.Πρέπει να με παρατήσει κάποιος για να πάρω μπρος ας πούμε;Τι είναι ο χωρισμός,red bull?λολ

Χμ,εν τω μεταξύ,πώς τα πας με το άλλο φύλο;Θεωρείς το άλλο φύλο συμπληρωματικό ή ανταγωνιστικό ως προς το θηλυκό φύλο;H παραπάνω άποψη μου μοιάζει λίγο ως παρηγοριά στον άρρωστο,άρα παίζει να έχεις φάει ήττα και κάνεις την ανάγκη φιλότιμο.Ή χειρότερα,κατά βάθος δεν αγαπάς το άλλο φύλο,δεν το αποδέχεσαι ως ισότιμο,ως συμπληρωματικό της δικής σου φύσης,οπότε δημιουργείς η ίδια τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να αποτυγχάνουν οι σχέσεις σου.

Γενικά,αυτό το ρητό μου φέρνει στο νου την αλεπού με τα σταφύλια.Υποτιμάμε,άρα αισθανόμαστε καλύτερα για κάτι που δεν έχουμε,προσδίδοντάς του αρνητικά χαρακτηριστικά.
    αγάπη μου εγώ τους.......αγαπώ τους άντρες :P:D
    δεν τους αγαπας.
    προσπαθεις να εκβιασεις την αγαπη τους...
    οπως προσπαθεις να εκβιασεις την προσοχη των αλλων επανω σου...
    στους μεν ανδρες,χωρις να προσφερεις αγαπη, αλλα εμμονη,
    στους δε αλλους, χωρις να προκαλεις ενδιαφερον, αλλα προκληση-ενοχληση....

Page 13 of 13 FirstFirst ... 3111213