ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΕ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕ - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 13 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 182
    Senior Member
    Originally posted by oboro
    Και φυσικα η πανικουλα ειναι η μονη γυναικα στον κοσμο με αυτο το συμπτωμα. Στην ελλαδα εστω.

:)
    Εντάξει δεν είπα ότι έχω το αλάθητο, ούτε ότι κόβω το χέρι μου. Απλά η συμπεριφορά της μου τη θύμισε και μου θύμισε και αυτό το πράγμα που είχε πει. Αμέσως κι εσυ... :Ρ

Banned
    καταρχήν δεν είναι σωστό να μιλάμε για άτομα που δεν μπορούν να απάντησουν

Senior Member
    Originally posted by janet
    Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
    Originally posted by Boltseed
    ωπα ρε ηρακλη πουαρω ;d
    Ναι ηθελα να πουλησω μουρη :P:P:P
    Μου εκαναν εντυπωση τα ορθογραφικα λαθη που εκανε κατα διαστηματα και μετα το διορθωσε και καποια αλλα κολπακια της οπως και οι επιλεκτικες απαντησεις της
    εγω ορθογραφικά λάθη πολύ σπάνια

ναι.... προσωποικότητα....
    http://www.mazi.org.gr/

Banned
    Originally posted by melissa
    Αν θυμάσαι καλά η panikoula είχε πει ότι ο ψυχολόγος-ψυχίατρος-whatever που επισκεπτόταν σε κάποιο κέντρο ψυχικής υγιεινής της είχε επισημάνει ότι είναι πανέξυπνη αλλά θέλει να τραβάει συνεχώς πάνω της την προσοχή.
    Το ψυχογράφημα που μπορώ να σχηματίσω για την panikoula συνοψίζεται στην εξής πρόταση:

η γυναίκα και μερικές φορές κοριτσάκι που έχει υποτιμητική γνώμη για τους άντρες,
    και που νιώθει έντονο ανταγωνισμό με τις υπόλοιπες γυναίκες.

Senior Member
    ξεχασεις να βάλεις ρημα στην προταση τζανετ!!! :P

Senior Member
    Εγω το εχω ξαναδει το εργο ομως, με εμενα! Υποψιαζεσαι και δεν μπορεις να καταλαβεις η να χειριστεις καποιον? Ε, τον βγαζεις ιδιο με καποιον που ηδη δεν εμπιστευεσαι... Καποιο προσωπο απο το παρελθον. Κατα προτιμηση καποιο που δεν μπορει να παρεμβει για να λυθει η παρεξηγηση.

Στανταρ ονλαϊν παρανοια. Οχι melissa δεν εννοω εσενα :P
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Banned
    και δεν είμαι αθυρόστομη

Senior Member
    Παντως αν εισαι η πανικουλα, που πιστευω οτι εισαι, καλως ηρθες ειδικα απο την στιγμη που δεν βριζεις. Ελειψες απο το φορουμ με την \'\'τρελα\'\' σου
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Banned
    Φίλε δεν έβαλα και στοίχημα κιόλας αλλά όποιος παρακολουθούσε το φορουμ εκείνη την περίοδο και έχει μια στοιχειώδη κριτική ικανότητα θα μπορούσε κάλλιστα να παρομοιάσει την Calin/ janet κτλ με την panikoula.

Senior Member
    Damnation, πανω στις δοξες του e-psychology -παλια- ελειπα και εγω?

Banned
    Originally posted by Oneiroplasmenos
    Φίλε δεν έβαλα και στοίχημα κιόλας αλλά όποιος παρακολουθούσε το φορουμ εκείνη την περίοδο και έχει μια στοιχειώδη κριτική ικανότητα θα μπορούσε κάλλιστα να παρομοιάσει την Calin/ janet κτλ με την panikoula.

μην τρελαθούμε τώρα!!!!

Senior Member
    Originally posted by oboro
    Originally posted by arktos
    τόση ώρα γιατί δεν απαντάς ?
    Ισως επειδη της την επεσαν οι σταθερες αξιες του φορουμ.

λατρεύεις την ειρωνεία, ε ?
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Θα το πω διαφορετικα. Απο την στιγμη που δεν βριζει, δεν προκαλει καλως επεστρεψε και ας μην μας ενδιαφερει τοσο το αν ειναι ή οχι.
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    δεν παρακολουθούσα το forum τότε, αλλα έχει τύχει να πέσω σε πανικ posts, για μένα με τίποτα πανικ και janet δεν είναι το ίδιο άτομο.
    (αλλα εντάξει I can never know)

Banned
    Originally posted by janet
    Originally posted by Oneiroplasmenos

μην τρελαθούμε τώρα!!!!
    Κοίτα δεν σε ξέρω, ούτε κάποιον άλλο από δω μέσα προσωπικά, ούτε υποτιμάω κανέναν, ούτε το παίζω ξερόλας σαν μερικούς άλλους απλά είπα την γνώμη μου οκ?

Page 5 of 13 FirstFirst ... 34567 ... LastLast