ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3
    Junior Member

ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΣΧΟΛΗ ΥΠΑΡΞΙΑΚΗΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΚΑΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ UKCP KAI TO EAP.

Senior Member
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΙΑΚΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ.http://gigne.blogspot.com/2009/06/blog-post_10.html

Senior Member
    Α για εκπαίδευση εννοείς? Έχει ειδικό forum το e-psych για επαγγελματίες

http://www.e-psychology.gr/proforum/

Αυτό που πόσταρες είναι για βοήθεια και υποστήριξη

Αφού είσαι Αγγλία γιατί δεν κάνεις ειδικότητα? Counselling psychology η Clinical? (DClinPsy?) Εγώ σκέφτομαι για κάτι τέτοιο αν δεν κάτσει κάτι Ελλάδα από Σεπτέμβρη. Αυτά τα ιδιωτικά μου φαίνονται πολύ μούφα όλα. Που ακούστηκε να εκπαιδεύονται οι ψυχολόγοι σε ιδιωτικά ιδρύματα που χρυσοπληρώνουν? Είμαι εναντίον εντελώς, τόσο σε αυτό όσο και στο ότι εκπαιδεύεσαι μόνο σε μια κατεύθυνση αυστηρά ενώ ο ψυχολόγος-ψυχοθεραπευτής θα έπρεπε να χρησιμοποιεί ένα πιο εκλεκτικό μοντέλο κατα την γνώμη μου ανάλογα με την περίπτωση και τα επιστημονικά δεδομένα. Εκτός και αν θες να επικεντρωθείς πιο πολύ σε συμβουλευτική ψυχολογία και διαπροσωπικές σχέσεις και όχι τόσο σε πιο \"κλινικά\" περιστατικά, οπότε η υπαρξιακή η η χιουμανιστική από μόνη της είναι σούπερ. Αλλά και πάλι το ιδιωτικό δεν εξασφαλίζει την ποιότητα και πληρώνεις και ένα κάρο χρήματα. Κανονικά θα έπρεπε να πληρώνεσαι αφού κανονικά κατα την εκπαίδευση προσφέρεις υπηρεσίες.