Results 1 to 8 of 8
Thread: ksanazw
-
06-05-2010, 22:21 #1
ksanazw
kalispera paidia eixa kai gw kriseis panikou palaiotera h aderfh mou kai o aderfos alla oloi to kseperasame meta apo 2 xronia peripou , eixa kairo na bw sto foroum alla aisthanomouna thn ypoxrewsei na bw na sas pw pws to kseperasa .
eimai ena atomo arketa koinwniko me pollous filous kai h douleia mou einai se ena touristiko grafeio na synodevw ekdromes kai na odigaw poulman , loipon fantasteite to poso dyskolevomouna na synexisw auto pou kanw me tis kriseis panikou , htan apla tragiko eklaiga alla pote den ta parathsa kai moirasthka t provlhma mou me thn oikogeneia mou me thn kopel mou tote tous kollitous mou kai ton psyhologo pou gnwrisa (apla teleios) kai xwris farmaka to kseperasa . xwris na exw oreksi pigena se club me epoianan ta panta ola . xwris na exw oreksi piga diakopes , xwris na exw oreksi pigena sthn douleia mou top xeiritero mou , xwris na exw oreksi pigena gia bala -cinema-faghto aisthanomouna panta arrwstos oti exw oles tis arrwsties tou kosmou , otan pigena gia poto den aisthanomouna thn xara tou potou aisthanomouna mhn zalistw kai pesw katw kai eipa teloooooooooooooooooooooooooooooos an einai na pathw kati tha to pathw as euxaristithw oti borw kai me poianoun ta panta (dispnia,oudounisma sto auti, illigos ,ponokefalo , zalades kai tetoia) ekana ypomonh kai kolibisa ksanabika se aeroplano se karavi ksanaekana sxesh to afentiko mou einai kataeuxaristimeno apo emena , kai twra exw kratisei ta kala apo tis kriseis panikou exw mathei na mhn anxonomai gia ta panta exw orimasei arketa (eimai 24) kai elenxw ton euato mou kai den afinw tous allous na mou ton fthiroun , tote mallon afinan tous allous na mou kanoun koumanto kai ksespase to yposinidito mou. alla paidia kseperniete prospathiste na kanete pragmata xwris ns skefteste poly kai to symantikotero erwteuteite afiste ton euato sas free , pareto ton kollitos h tn kolliti sas moirastei to provlima sas kai pigente kapou na diaskedasete pou pigenate palia .
auta apo emena !!!
- 06-05-2010, 23:56 #2
γιωργο μου περναω τα ιδια...μαλλον τελικα βρηκα την αιτια του προβληματος...την πραγματικη αιτια..ειναι οι δικοι μου που μαλωνουν σχεδον καθημερινα...ειχαν φτασει στα χωρισματα πριν 2χρονια και ισως ολο αυτο το αγχος βγηκε τον δεκμβριο που με επιασε και η πρωτη κριση...πριν λιγο μαλωσαν...επαθα τα ιδια...ενιωσα οτι χανομαι...οτι σβηνουν ολα...ετρεχα σαν τρλη στο σπιτι απο φοβο...σφυριζουν τα αυτια μου τωρα,κι νιωθω οτι δεν ακουω καλα...νιωθω βαρια...ρευομαι,σπαστικα συνεχεια...απο το στομαχι αυτο....θελω να το ξεπερασω μα δεν με αφηνουν...μπηκα και σε αεροπλανο μακρυα εκει ολα καλα..μονο το αγχος απο το υψος αλλα φυσιολογικο...σε κλαμπ δεν εχω παει απο το δεκμβριο..βασικα ουτε για φαγητο δεν εχω βγει,,,φοβαμαι μην ζαλιστω...φοβαμε πολυ...βοηθαμε...
χαιρομαι για σενα ειλικρινα...ειλικρινα!!
09-05-2010, 01:42 #3
Μπράβο Γίωργο,είσαι πρότυπο προς μίμηση.Συγχαρητήρια.Αυτή είναι και η λύση του προβλήματος αυτού.Το να τολμάς.Είμαι χαρούμενη για εσένα γιατι είσαι και εσύ νέος άνθρωπος και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο απο αυτό που έκανες.Εύχομαι ότι καλύτερο για όλους
10-05-2010, 00:33 #4
GIORGOS296, ένα μεγάλο μπράβο σου αξίζει. Εύχομαι να φύγουν μακριά οι κρίσεις σου και ποτέ μα ποτέ να μην ξανάρθουν! Εγώ αυτόν τον καιρό προσπαθώ με το ζόρι κάθε μέρα να βγαίνω από το σπίτι, έστω να πάω και μέχρι το περίπτερο. Είναι δύσκολο τις περισσότερες φορές αλλά πιέζομαι.. Εύχομαι και εγώ να το ξεπεράσω κάποτε. Καλή συνέχεια σε ό,τι και αν κάνεις.
Απλά αγωνίζομαι με τα χαρτιά που μου έχουν μοιραστεί....
19-05-2010, 09:55 #5
για οσους εχουν προβλημα να βγουν εξω επειδη το χω περασει κ εγω θελει λιγο λιγο εστω 1 το τετραγωνο και σιγα σιγα στην πιο κοντινη καφετερια για μιση ωρα την αλλη μερα για μια ωρα , θελει προσπαθεια και σταδιακη εκθεση στους φοβους, ο γιωργος μας το εκανε με επιτυχια και του αξιζουν συγχαρητηρια..
μαρια αυτο με τα ρεψιματα το χω και εγω και παρολο που προσπαθω να βγαινω εστω για καφε βραδυ εχω να βγω μηνες με συνοδευουν, ειναι τοσο νευρικα και νιωθω σαν να φουσκωνει ο οισοφαγος μου με αερα και να δυσκολευομαι να τα βγαλω δηλαδη να ρευτω και παντα ειναι υποχθονια δεν πολυακουγονται δλδ..αυτο μονο με ηρεμιστικα για την ωρα εχω νιωσει να κατευναζεται..
19-05-2010, 15:14 #6
¨Κάνετε πράγματα χωρίς να σκέφτεσται, αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο¨, δηλαδή σταδιακη εκθεση στους φοβους, αυτό που έκανε, που τώρα συμβουλεύει ο Γιώργος, αυτό χρειάζεται με πολλή θέληση και πείσμα. Έστω βήμα βήμα. Άμα αφήσουμε τον εαυτό μας να εκφραστεί ελεύθερα, να ξεχάσει για λίγο τις φοβίες και τις εμμονές τότε ίσως γίνονται και άλματα. Θέλει όμως αρκετή ακόμα προσπάθεια.
γιάννης
19-05-2010, 15:18 #7
καλα ντα3ει αλλα να το λες και αλλο να γινεται..κ εγω καθε μερα λεω ειμαι καλα αλλα ειμαι σκατα..πολλες διεργασιες ειναι αυτοματες και γινονται ασυνειδητα γιαυτο θελει δουλεια..
19-05-2010, 15:37 #8
το ξέρω ότι θέλει δουλειά και τίποτε άλλο, μας τα φορτώσανε, όμως πρεπει να εργαστούμε σκληρά, να μπαίνουμε σε ότι μας φοβίζει, να υπερβαίνουμε τους εαυτόύς μας κάθε στιγμή. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.... αν υπάρχει κάτι πιο αποτελεσματικό πέστε μου!
γιάννης
Έχω χαζεψει, μου λείπει ο πόνος και η σύνδεση
27-06-2025, 23:24 in Σχέσεις και Επικοινωνία