Results 16 to 30 of 45
-
19-05-2010, 00:23 #16
Originally posted by PETRAN
Είσαι η πανικούλα που επέστρεψε μετά από ψυχοθεραπεία και μια μικρή επέμβαση...λοβοτομήςOriginally posted by Θεοφανία
είναι η πανικούλα που απέκτησε γουορντ και τα περνάει από διόρθωση........................!
- 19-05-2010, 00:37 #17
janet , έχεις γράψει τόσα πολλά που είναι δύσκολο να ξεχωρίσουμε την αλήθεια από το ψέμα.
άλλοτε δείχνεις να μιλάς σαν μία απλή κοπέλα με προβλήματα όπως όλοι μας και άλλοτε με υπεροψία.
είναι σαν να γράφουν 5-6 άνθρωποι κατω από το νικ σου.http://www.mazi.org.gr/
19-05-2010, 00:42 #18
Originally posted by arktos
janet , έχεις γράψει τόσα πολλά που είναι δύσκολο να ξεχωρίσουμε την αλήθεια από το ψέμα.
άλλοτε δείχνεις να μιλάς σαν μία απλή κοπέλα με προβλήμα όπως όλοι μας και άλλοτε με υπεροψία.
είναι σαν να γράφουν 5-6 άνθρωποι κατω από το νικ σου.
Λες να έχει αυτή την σπάνια διαταραχή που ένα άτομο έχει πολλές προσωπικότητες? :o
19-05-2010, 00:42 #19
καλα το πας,
αμα περνας καλα οπως και οι υπολοιποι εισαι σε σωστη πορεια.
19-05-2010, 00:52 #20
We love panikoula :P:P:P:P:P
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
19-05-2010, 09:38 #21
λοιπόν αν με ξαναπείτε panikoula θα τα πάρω ......
19-05-2010, 10:31 #22
Η γνώμη μου είναι πως είσαι ανασφαλής σε σημείο αυτό να καθορίζει όλο το μοτίβο της επικοινωνίας σου.Καταντάει επίσης κουραστικό έως σπασαρχιδιστικό για τους γύρω σου.
Δε φαίνεσαι να έχεις υγιή σχέση με τον εαυτό σου,αλλά απ\'ό,τι βλέπω δεν κάνεις και πολλά για να την αποκτήσεις.Υπάρχει η δικαιολογημένη ανασφάλεια,που προέρχεται από πραγματικά δεδομένα και η ψυχολογική που προέρχεται από αντιλήψεις μας και δημιουργεί προβληματάκια.Δεν θα καταφέρεις να την ξεπεράσεις μόνη σου,αλλιώς θα το είχες ήδη κάνει.Θέλει βοήθεια από ειδικό.
Οι προσπάθειες για επικοινωνία που κάνεις φαντάζουν σπασμωδικές,αυτό δείχνει ταυτόχρονα μεγάλη ανάγκη αλλά και απόγνωση.Σα να μη βλέπεις άλλο δρόμο και να μένεις στους ίδιους τρόπους ξανά και ξανά.Υπάρχει κατάθλιψη στο ιστορικό σου janet;Μήπως είσαι σε φάση δυσθυμική αυτό τον καιρό;
Ξέρεις κάτι;Πολλές φορές εμείς οι ίδιοι με τις παράλογες προσδοκίες που έχουμε από τον εαυτό μας,δημιουργούμε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε ποτέ να μη φτάσουμε το \"ιδανικό\"για μας.Φτιάχνουμε ένα ιδεατό σημείο που θέλουμε τάχαμου να φτάσουμε για να είμαστε ευτυχισμένοι.Στην πραγματικότητα κανενός η ευτυχία δεν μπορεί να αξιολογηθεί με αντικειμενικά κριτήρια.Για τον καθένα η ευτυχία έχει άλλο νόημα και άλλες προυποθέσεις.
Το πρόβλημά σου όπως το έχω καταλάβει από τα λίγα που μπορώ,είναι πως έχεις μη-ρεαλιστικές προσδοκίες από τον εαυτό σου.Σκέψεις σε μορφή κανόνων:\"πρέπει να είμαι έτσι για να είμαι ευτυχισμένη\",\"πρέπει να γίνω κάτι το εξαιρετικό για να ξεχωρίσω και να νιώθω γεμάτη\",\"πρέπει να με θέλουν πολύ οι γύρω μου και να μου το δείχνουν\".
Όλες αυτές οι προσδοκίες,όσα κουβαλάμε ως απαραίτητα για να νιώσουμε καλά,μας οδηγούν σε τραγικά λάθη πολλές φορές.Άνθρωποι έχασαν το δρόμο τους σε τέτοιες παγίδες,σε τέτοιους λαβύρινθους απαιτητικούς.Έφτασαν σε αυτό που είχαν βάλει ως όρο και πάλι απογοητεύτηκαν.Δεν είχαν καταλάβει πως δεν τους αφορούσε πραγματικά,κάτι πάλι έλειπε.Γιατί δεν έγινα ευτυχισμένος πχ αφού έκανα τη δική μου δουλειά;Γιατί δεν είμαι ευτυχισμένος ενώ έκανα την οικογένεια,την καριέρα,το χρήμα,τη δόξα κλπ;
Ποιο είναι το φοβερό στο να μην έχω καταφέρει τίποτε από όσα το περιβάλλον μου με έμαθε να θεωρώ σημαντικά;Όσα η κοινωνία που ζω μου επέβαλλε ως όρους ευτυχίας;Έχεις κάνει ποτέ μία τέτοια συζήτηση με τον εαυτό σου;Tι θα μου συμβεί ας πούμε αν ποτέ δεν τα καταφέρω σε τούτο ή σε κείνο;Θα πονέσω,γιατί το έχω πιστέψει,πως δίχως αυτό δε μπορώ να ευτυχίσω,θα νιώθω μειονεκτικά και θα βιώνω δυσάρεστα συναισθήματα.
Μπα.Τίποτε δεν θα πάθεις.Αν αλλάξεις τις προσδοκίες και τις προσαρμόσεις στις πραγματικές,ρεαλιστικές ανάγκες σου,στις αληθινές σου,θα καταφέρεις να μη σε βάζεις συνέχεια στη θέση του ηττημένου.Πάρε λοιπόν βοήθεια για να το καταφέρεις.
Επίσης,εξέτασε τις προσδοκίες που έχεις και από τους άλλους.Κι εκεί μπορεί να κρύβεται άλλη παγίδα νοητική.Μπορεί να έχεις θέσει ανάλογους όρους και στους άλλους,οπότε οι όροι σου να είναι\"παιδικοί\",οπότε οι άλλοι να \"χρησιμεύουν\"επίσης για σένα στο να επιτείνουν την αίσθηση του ανικανοποίητου.Να περιμένεις από αυτούς να γεμίσουν κενά αγάπης,και τα κενά αυτά να τα έχεις στο μυαλό σου τόσο μεγενθυμένα που να μη γεμίζουν ποτέ.Μπορεί δηλαδή να κάνεις τη στάση των άλλων γύρω σου με τις παράλογες προσδοκίες \"σύμμαχο\"στον αγώνα δρόμου δίχως τέλος.
Αυτά για τώρα.Σκέψου τα.Να σου πω την αλήθεια,αμφιβάλλω πως θα το κάνεις.Φαίνεσαι να προτιμάς να \"θάβεις\"παρά να \"σκάβεις\".Και είναι θέμα αυτό,γιατί όσο δεν σκάβουμε δεν βρίσκουμε."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
19-05-2010, 11:33 #23
έχεις δικαιο rain,
σε ευχαριστώ πολύ
19-05-2010, 12:49 #24
πολυ ευστοχη, ως συνηθως ρεϊν = Α ΓΕΙΑ ΣΟΥ!
19-05-2010, 13:16 #25
πάντως ιδιαίτερα έξυπνη δεν με θεωρείτε ε;
19-05-2010, 13:24 #26
Ε τωρα μειωνεις παλι τον εαυτο σου...
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
21-05-2010, 01:18 #27
Originally posted by janet
21-05-2010, 01:20 #28
μου αρεσει η σιγουρια σας οτι η τζανετ ειναι η πανικουλα.
και τι κρυο νικ νειμ το τζανετ.μπλιαξ.
παντου πανικουλα ονειρευεστε........χαχαχαχα
21-05-2010, 01:20 #29
Originally posted by zhto_o_madragoras
Originally posted by janet
χαχαχα να η πανικούλα ρε παίδες!!!
21-05-2010, 01:22 #30
να την πετιεται!!!
επεστρεψα ακομα πιο δυναμικη απο ποτε!
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία