Results 1 to 15 of 45
-
19-05-2010, 23:39 #1
Παντού μέτωπα ανοιχτά..ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ
Σήμερα είμαι πολύ χάλια παιδιά.. Εκεί που είμαι πιο καλά και προσπαθώ να μπω σε μία σειρά καταρρέω.. Από όπου και να κοιτάξω μέτωπα.. Έχω τη μάνα μου να αντιμετωπίσω τη βλακεία της, τον πατέρα μου να αντιμετωπίσω την κακία του, τη σχολή μου να την τελειώσω για να προχωρήσω στη ζωή μου και το σώμα μου εχθρό μου..Τρώω ακατάπαυστα και δεν αναγνωρίζω πλέον το κορμί μου..Και όλα φαίνονται τόσο αδύνατα. Είμαι κλεισμένη στο δωμάτιό μου μέρες τώρα βγαίνω μόνο για να φάω και με τη μητέρα μου λέμε τα απαραίτητα. Δε μπορώ άλλο αυτή τη ζωή, ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ... Θέλω να φύγω από εδώ, να μην ξαναδώ κανέναν τους.. Αλλά αν δεν τελειώσω τη σχολή μου αυτό δεν γίνεται.. Δεν έχω άλλη υπομονή, δεν έχω άλλη αντοχή!
Απλά αγωνίζομαι με τα χαρτιά που μου έχουν μοιραστεί....
- 19-05-2010, 23:48 #2
Κοίτα να χαρείς τη ζωή τώρα που είσαι νέα γιατί όσο μεγαλώνεις θα μεγαλώνουν και τα προβλήματα... βγές έξω με φίλους, γνώρισε κόσμο (στη διάρκεια της φοιτητικής ζωής κάνουμε πιο εύκολα φίλους απότι πιο μετά στη δουλειά), με το να κάθεσαι και να σκέφτεσαι τα προβλήματα δεν θα καταφέρεις τίποτα. Δεν χρειάζεται να κάνουμε απίστευτα πράγματα για να νιώθουμε πως έχουμε καταφέρει κάτι.
20-05-2010, 00:12 #3
Ελα κοριτσακι..
Κουραγιο..
Μια χαρα τα καταφερνεις..εγω σε βλεπω να προχωρας να ξεκαθαριζεις την σκεψη σου..
Το οικογενειακο θεμα ειναι δυσκολο...καταλαβαινω..μπορ� �ις να κανεις μια μικρη αποδραση ,καμια φιλεναδιτσα σε αλλη πολη,να ηρεμησεις και να γεμισεις τις μπαταριες σου?
20-05-2010, 00:44 #4
Oneiroplasmenos ξέρω ότι είμαι νέα αλλά με όλη αυτήν την κατάσταση αισθάνομαι πολύ μεγαλύτερη..Νιώθω ότι χάνω τη ζωή μου..Ότι πεθαίνω μέρα με τη μέρα..Αφωτεινή, αλήθεια λες? Δεν ξέρω νιώθω ότι τζάμπα παιδεύομαι τόσο καιρό, ότι δεν υπάρχει καμιά βελτίωση.. Δεν υπάρχει, δυστυχώς.. Πότε θα τελειώσει αυτό το μαρτύριο?
20-05-2010, 00:48 #5
γιατι δεν πασ αυριο στη σχολη σου να πιεισ ενα καφε εστω και με το ζορι;να δεισ λιγο κοσμο να ξεσκασεισ
20-05-2010, 00:55 #6
Δεν έχω και πολλούς φίλους στη σχολή πλέον.. Μόνο γνωστούς που μιλάμε σε γιορτές κλπ. Έιμαι 6ο έτος τώρα, άσε που έχω μόνο χειμερινά μαθήματα, οπότε και να πάω μπορεί να μη δω και κανέναν γνωστό. Αλλά πέρα από όλα αυτά: έτσι όπως έχω γίνει δε μπορώ να βγαίνω έξω.. Τον μισώ τον εαυτό μου, τον μισώ..
20-05-2010, 01:10 #7
βασικα δεν ξερω ποσα κιλα εχεισ βαλει αλλα φανταζομαι θα μπορεισ να κυκλοφορησεισ.βασικα εγω οταν εχω ενα προβλημα για να το ζυγισω ποσο με επηρεαζει κανω το εξησ απλο κολπο μπορω να χαμογελασω; οταν μιλαω αν μπορω δεν εχω τιποτα αν δεν μπορω με βαραινει δευτερον ειναι ποσο το σκεφτομαι μεσα στην ημερα και τριτον και ο μεγαλυτεροσ φοβοσ ειναι το μεταδιδω στου αλλουσ;αν το μεταδιδω θεωρω οτι εχω προβλημα αν οχι σε λιγεσ μερεσ το ξεχναω εσυ σε ποια κατηγορια ανηκεισ;
20-05-2010, 01:14 #8
και βεβαια λεω αληθεια..
εγω τα ποστς σου τα διαβαζω,σε βρισκω πολυ ευστοχη και γλυκιά.
ελα τωρα \"μισω τον εαυτο μου\",παχυνες,ε και?θα αδυνατισεις,δεν ειναι ακατορθωτο.
Παρε αγκαλιτσα τον καλο σου και πατε μια εκδρομουλα,να νιωσεις καλυτερα..
στο σπιτι κανε την κουφή,δεν γινεται αλλιως.
Ειναι μεγαλοι ανθρωποι αλλης γενιας δεν προκειται να τους αλλαξεις επειδη ετσι ειναι το σωστο..αποδεξου οτι ειναι αλλου εκεινοι και αλλου εσυ..
20-05-2010, 01:16 #9
Ξέρεις τί γίνεται? Στο σπίτι μου δεν επιτρεπόταν κανείς να είναι κακόκεφος γιατί χαλούσαμε τη ζαχαρένια του πατέρα αφέντη.. Οπότε από φόβο έμαθα να χαμογελώ ακόμα και αν δεν είμαι καλά, ειδικά μπροστά του.. Βασικά συνέχεια χαμογελάω, αλλά σπάνια το νιώθω πια.. Το πρόβλημα πάντως το σκέφτομαι καθημερινά απλά προσπαθώ να μην το συζητάω γιατί δε θέλω να μαυρίζω και τα λιγοστά άτομα που μου στέκονται..
20-05-2010, 01:20 #10
αρα μου λεσ οτι αν πασ για ενα καφε με ενα γνωστο θα μπορεσεισ να εισαι σχετικα ευχαριστη η να το παιξεισ εστω γιατι δεν το κανονιζεισ εστω και με το ζορι;εκεινη την ωρα θα παρεισ κι απο τον αλλο κατι θετικο θα γελασεισ θα πληξεισ θα ευχαριστηθεισ θα νιωσεισ κατι διαφορετικο απο τη μαυριλα
20-05-2010, 01:20 #11
Αφωτεινή, με έκανες να χαμογελάσω.. Το κακό είναι ότι είμαι αναγκασμένη εκ των συνθηκών να ζω με τη μητέρα μου και να έρχομαι σε καθημερινή επαφή με τον πατέρα μου, αυτό πιστεύω ότι κάνει αρκετή ζημιά.. Ο θεραπευτής μου λέει ότι έτσι δυστυχώς έρχομαι σε καθημερινή επαφή με το πρόβλημα..
20-05-2010, 01:23 #12
Τα λιγοστα ατομα ειναι εκει για σενα ΚΑΙ για τα δυσκολα σου..
Αν εσυ χαμογελας δεν θα μυρισουν τα νυχια τους να καταλαβουν οτι δεν εισαι καλά.Στα λεω εσενα να τα ακουω και εγω,ναι?
ΜΗΝ ΥΠΟΚΡΙΝΕΣΑΙ την χαρουμενη ,την κεφατη ,την \"ολα ειναι καλα\".
Να εισαι οπως νιώθεις.
Ακομα και στον ΑΦΕΝΤΗ.Ας χαλασει και η ζαχαρενια του δεν θα παθει τιποτα εκεινος μονο εσυ..
Σε φιλω ,μη στεναχωριεσαι..κανε ονειρα, κοιμησου με μια ομορφη εικονα..
Καληνυχτα.
20-05-2010, 01:34 #13
εγω παλι θα σου πω μην δειχνει τι εχεισ εκτοσ απο καποιεσ στιγμεσ που καταλαβαινεισ ποιεσ ειναι γιατι προκαλεισ αρνητικη αντιδραση στουσ γυρω σου και μετα πεφτεισ χειροτερα ασε που κανενασ δεν μπορει να σε καταλαβει και στο λεω απο εμπειρια παντα εδειχνα τι εχω αλλα τωρα τελευταια που περναω τα χειροτερα μου δεν το δειχνω κι ετσι την παλευω κανω οτι εκανα παντα κι αφηνω τον καιρο να περναει μεχρι να βρω ακρη οσεσ φορεσ και να πεισ στη μανα σου τι εχεισ δεν θα σε καταλαβει και να σου πω το χειροτερο και να σε καταλαβει δεν θα βελτιωθεισ οποτε μην το σκεφτεσαι κανε οτι εκανεσ παντα και καποια στιγμη θα ξεκολλησεισ
20-05-2010, 20:53 #14
Χάλια και σήμερα...Καμία βελτίωση, θα μου πεις τί έκανες για να βελτιώσεις την κατάσταση? Τίποτα..καθισμένη σε έναν καναπέ μασουλώντας και ύπνος όταν δεν τρώω.. Πόσο με τρομάζει αυτή η κατάσταση..πόσο με τρομάζω..
20-05-2010, 21:46 #15
καναπές και τηλεόραση? δεν μπορείς να πιεστείς λίγο να κάνεις τουλάχιστον κάτι πιο εποικοδομητικό έστω και στο σπίτι?
πχ να διαβάσεις ή να δεις καμιά ταινία, να μαγειρέψεις τίποτα.
γενικά τι σου αρέσει να κάνεις? υπάρχει κάτι που να σου αρέσει αλλά απλά δεν βρίσκεις κουράγιο να το ξεκινήσεις ή όλα σου φαίνονται βαρετά και ανούσια?
Καρδιακή ανεπάρκεια και άγχος
18-06-2025, 14:03 in Σωματόμορφες Διαταραχές (Υποχονδρίαση, Αρρωστοφοβία κτλ)