Results 1 to 8 of 8
Thread: σεμιναρια πανω στη ψυχωση
-
20-05-2010, 13:31 #1
σεμιναρια πανω στη ψυχωση
Ισως ειναι ενδιαφερον για ολους αυτους που ειναι ανοιχτομυαλοι και δεν επαναλαμβανουν συνεχεια τα ιδια κ τα ιδια για τον φοβο της τρελλας και τον τροπο αντιμετωπισης της!
Σεμινάρια πάνω στην ψύχωση: 20 Θέσεις για έναν Τριάλογο
- 1:21π.μ.
Κάθε ψύχωση είναι μια εντελώς προσωπική διαδικασία, συγκρίσιμη με ένα όνειρο, μόνο που ξέφυγε από τον ύπνο. Ψυχολογικά και φυσιολογικά (σωματικά) φαινόμενα ...
paratiritiriopsy-psy-spsc.blogspot.com/.../20.html - Προσωρινά αποθηκευμένη
- 21-05-2010, 01:00 #2
τι είναι ψύχωση;
θα ήθελα να μάθω πως την βίωσε κάποιος την ψύχωση
21-05-2010, 02:13 #3
Originally posted by janet
τι είναι ψύχωση;
Διαφέρει από άτομο σε άτομο αλλά κλασικές εμπειρίες είναι να ακούς φωνές, να νομίζεις ότι όλοι οι άλλοι είναι εναντίον σου, ότι συνωμοτούν εναντίον σου και εσύ να νιώθεις πολύ σημαντικό πρόσωπο (η το αντίθετο-να νιώθεις πάντα \"από κάτω\" σε σχέση με άλλους) και τέτοια. Αυτά είναι τα πιο κλασικά \"παρανοικά\" συμπτώματα (που είναι και τα πιο συχνά) τώρα μετά υπάρχουν και τα πιο \"αποδιοργανωτικά\" συμπτώματα όπως αποδιοργάνωση της σκέψης, αβουλία (δεν έχει βούληση το άτομο να κάνει οτιδήποτε)και τέτοια αλλά αυτά είναι σε πιο προχωρημένα στάδια και δεν συμβαίνουν σε όλους. Τώρα βέβαια αυτά είναι με βάση \"το βιβλίο\", ο καθένας το περνάει κάπως διαφορετικά όλο αυτό. Τα παιδιά που έχουν περάσει μπορούν να σου πουν τις δικές τους ιστορίες.
21-05-2010, 02:25 #4
ψηχωση ειναι να βλεπετε παντου πανικουλα χααχχαα χοχοοχ
21-05-2010, 12:57 #5
Originally posted by PETRAN
Originally posted by janet
τι είναι ψύχωση;
Διαφέρει από άτομο σε άτομο αλλά κλασικές εμπειρίες είναι να ακούς φωνές, να νομίζεις ότι όλοι οι άλλοι είναι εναντίον σου, ότι συνωμοτούν εναντίον σου και εσύ να νιώθεις πολύ σημαντικό πρόσωπο (η το αντίθετο-να νιώθεις πάντα \"από κάτω\" σε σχέση με άλλους) και τέτοια. Αυτά είναι τα πιο κλασικά \"παρανοικά\" συμπτώματα (που είναι και τα πιο συχνά) τώρα μετά υπάρχουν και τα πιο \"αποδιοργανωτικά\" συμπτώματα όπως αποδιοργάνωση της σκέψης, αβουλία (δεν έχει βούληση το άτομο να κάνει οτιδήποτε)και τέτοια αλλά αυτά είναι σε πιο προχωρημένα στάδια και δεν συμβαίνουν σε όλους. Τώρα βέβαια αυτά είναι με βάση \"το βιβλίο\", ο καθένας το περνάει κάπως διαφορετικά όλο αυτό. Τα παιδιά που έχουν περάσει μπορούν να σου πουν τις δικές τους ιστορίες.
21-05-2010, 13:01 #6
δηλαδη τι ειχες ακριβως τζανετ απο ολα αυτα?
Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
21-05-2010, 14:24 #7
\'Oτι συνομωτούν εναντίον μου ότι είμαι σημαντικό πρόσωπο αλλά και νιώθω ότι είμαι και κάτω από τους άλλους.
21-05-2010, 15:07 #8
αυτο μου μοιαζει με χαμηλη αυτοεκτημηση τζανετ.το ιδιο νιωθω πολλες φορες και εγω καλη μου.
Αίσθηση δύσπνοιας πνιγμού
07-12-2023, 00:33 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή