Results 16 to 20 of 20
Thread: Διαφήμιση ψυχοφαρμάκων
-
21-05-2010, 16:54 #16
κοίτα το να σου πει ο γιατρός όλες τις πιθανές παρενέργειες, σε κάποιες περιπτώσεις, είναι καταστροφικό.
καλό είναι όμως να τσεκάρει πιθανές προδιαθέσεις ή άλλα φάρμακα που παίρνει ο ασθενής κτλ κτλ για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα. που όντως πολλές φορές δεν κάνουν ούτε αυτό!
- 21-05-2010, 17:57 #17
Originally posted by Remedy
οσο για την διαφημιση φαρμακων, περα απο συμπληρωματα διατροφης, ειμαι καθετα αντιθετη.
θα επρεπε να ειναι απαγορευμενη
Δεν είναι εύκολο να τα διαχωρίσεις.
21-05-2010, 19:23 #18
...Το παιρνω πισω! Μολις παρακολουθησα ολα τα βιντεο που αναρτηθηκαν στο πρωτο ποστ. Νομιζω οτι θα ξερασω. Oh yeah baby, Wellbutrin XL... Mmmm...
Γελασα πολυ (κι ας μην ειναι για γελια) με το δευτερο μισο ολων των βιντεο, οπου απαριθμουνται οι παρενεργειες - π.χ. \"αν συλλαβετε εαυτον να ξερναει τα σκωτια του στον τοιχο της απεναντι πολυκατοικιας, επικοινωνηστε αμεσως με το γιατρο σας.\" Το δε βιντεο του Pristiq (δευτερο απο το τελος) ειναι ολα τα λεφτα. Οι σημειωσεις του χρηστη μου χαρισαν το πρωτο μεγαλο γελιο της ημερας.
Η πρωτη ανατριχιλα βεβαια ηταν με το Seroquel: \"Αν δεν εχετε τα χρηματα για την αγωγη σας, ισως μπορουμε να βοηθησουμε...\"
Στ\' αληθεια εχουν φτασει στο σημειο οι υπερατλαντικοι να διαλεγουν το χαπι τους απο τις διαφημισεις και να χρησιμοποιουν τον ψυχιατρο τους απλως σαν μηχανη συνταγογραφησης και υπολογισμου της δοσολογιας?"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
21-05-2010, 19:40 #19
Δε μου κάνει έκπληξη. Δες τον παραλληλισμό με τους αλκοολικούς. Η μεγαλύτερη μερίδα των αλκοολικών ανά την υφήλιο θα έλεγα, έχει δεχτεί να παίξει στην παραμύθα της \'αρρώστιας\' σε συνεργασία με τη μεγαλύτερη μερίδα της ψυχιατρικής κοινότητας... γιατί;... μα για να δικαιολογούν ο,τιδήποτε ΔΕΝ κάνουν κυρίως, υπό την πανάκεια της ασθένειας. Μια \'ασθένεια\' που θέλει φάρμακα λοιπόν που κάποιοι συνταγογραφούν. Οι γιατροί δηλαδή... το γελοίο της υπόθεσης είναι:
α) Ότι προτιμούν να καταπίνουν ό,τι τους συνταγογραφούν εφ\' όρου ζωής ΠΑΡΑ να ξαναπιούν... (συγγνώμη, αλλά θα προτιμούσα έναν Τζώνη περιπατητή καλύτερα...)
β) Ότι τα φάρμακα που λαμβάνουν προκειμένου να μην ξαναυποτροπιάσουν στην υποτιθέμενη αρρώστια, είναι τα... ίδια που αρνιόντουσαν να παίρνουν και που στη θέση τους είχαν βάλει το αλκοόλ... έ ρε γλέντια δηλαδής...
;)
22-05-2010, 06:51 #20
εγω παντωσ ρε παιδια με το γιατρο μου μου λεει τι κανει το καθε φαρμακο με πειθει και μετα το γραφει επισησ ειναι ανοικτοσ και για φαρμακα που εχω ακουσει και το συζηταμε το θεμα ασ πουμε ενα απο τα φαρμακα που παιρνω ειχα ακουσει οτι ειναι καλο και καπωσ ετσι το πηρα επισησ οταν ειχα ψυχωση και ηθελα να κανω εξετασεισ μαγνητικη ηλεκτρομυογραφημα ψυχομετρικα τεστ εγκεφαλογραφημα τετοια με αφηνε για να μου αποδειξει πωσ εχω λαθοσ γενικα ειναι πολυ ανοικτοσ διαβαζω βιβλια για ψυχωση νευροδιαβιβαστεσ κλπ και μου εξηγει τισ αποριεσ και γενικα δεν εχω καταλαβει αν πρωοθει καποια συγκεκριμενα φαρμακα ενα χρονο τωρα κι εχω αλλαξει αρκετεσ φορεσ αγωγη λογω προβληματων
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση