Προς υπευθυνους και ανευθυνους..........
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 24 12311 ... LastLast
Results 1 to 15 of 348

Προς υπευθυνους και ανευθυνους..........

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.
    Τι είναι πιο μίερο/αποκρουστικό/εκτος ορίων και όρων χρησης μηνυμα σε ένα φόρουμ υποστήριξης?
    Το \"άντε γμσου κομπλεξικέ μαλάκα μας τα έπρηξες\", ή, το \"καλέ μου, σου αξίζει να μη γίνεις ποτέ καλά γιατί δεν έχεις την πυγμή να τα καταφέρεις\" ?

Μια μικρή απορία μήπως και ανακαλύψω γιατί έπρεπε να φτάσει το θέμα της κατερινα δέκα σελίδες πριν κλειδωθει.

Senior Member
    Θα απαντήσω εν συντομία γιατί δεν έχω πολύ χρόνο.

Το δεύτερο φυσικά. Το πρώτο όμως μονοπώλησε το ενδιαφέρον στο θέμα που κλειδώθηκε. Θυμήθηκαν όλοι ότι έπρεπε να την πουν σε κάποιον άλλον, ανέδειξαν την \"ηθική\" τους και οι υπόλοιποι καμάρωσαν!

Senior Member
    Τριχες κατσαρες...το θεμα ειναι να εχεις ελευθερια και να μην καταφερνουν να σου σπασουν ποτε τα @@ λολ.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Το τριχες εντος εισαγωγικων....ελευθερια υπερανω παντων και να παν να γ... ολοκληρος ο πλανητης λολ.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Εαν καποιος χωνει την πενα του δεν ξερω που πριν γραψει δικια του ευθυνη.

Senior Member
    Originally posted by Θεοφανία
    Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.
    Τι είναι πιο μίερο/αποκρουστικό/εκτος ορίων και όρων χρησης μηνυμα σε ένα φόρουμ υποστήριξης?
    Το \"άντε γμσου κομπλεξικέ μαλάκα μας τα έπρηξες\", ή, το \"καλέ μου, σου αξίζει να μη γίνεις ποτέ καλά γιατί δεν έχεις την πυγμή να τα καταφέρεις\" ?

Μια μικρή απορία μήπως και ανακαλύψω γιατί έπρεπε να φτάσει το θέμα της κατερινα δέκα σελίδες πριν κλειδωθει.

Θεοφανία , δεν ξέρω σε τί χρόνο παρακολουθούν τα ποστ.

αυτό που θέλω να πω πάντως : είναι κάτι παραπάνω από απαράδεκτο να πεις σε έναν ασθενή κάτι τέτοιο.
    και το συγκεκριμένο άτομο δεν διαθέτει ίχνος παιδείας και σωστής αγωγής.
    δεν ήθελα να μιλήσω έτσι, αλλά σε έναν άνθρωπο που μιλάει έτσι αυτό του αξίζει.

και όχι κηπ δεν είναι το θέμα να μην σου σπάσουν τ΄αρχίδια.
    το θέμα είναι κάποιοι να έχουν τ΄αρχίδια να τα λένε αυτά και να παραμένουν στο φόρουμ!
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    το θέμα είναι κάποιο να έχουν τ΄αρχίδια να τα λένε αυτά και να παραμένουν στο φόρουμ!

Να πω την αληθεια δεν εχω καταλαβει καλα γιατι απαντησα και μετα κοιμηθηκα και ειδα ενα θεμα γεματο κοκκινιλες...αλλα ξερω τι νοιωθω....πηγαν να μου σπασουν τα @@ στο συγκεκριμενο ποστ τουλαχιστον το αρχικο.

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    το θέμα είναι κάποιο να έχουν τ΄αρχίδια να τα λένε αυτά και να παραμένουν στο φόρουμ!

Να πω την αληθεια δεν εχω καταλαβει καλα γιατι απαντησα και μετα κοιμηθηκα και ειδα ενα θεμα γεματο κοκκινιλες...αλλα ξερω τι νοιωθω....πηγαν να μου σπασουν τα @@ στο συγκεκριμενο ποστ τουλαχιστον το αρχικο.

κοίτα κι εγώ δεν ξέρω τί έγινε γιατί είχα πάει για καφέ, αλλά μίλησα για το αρχικό ποστ.
    εκεί που μιλάει για σένα.
    και εννοούσα, αν δεν έγινα σαφής, είπες ό,τι είπες κοπελιά, τώρα που μας χαιρετάς.
    μείνε να το συζητήσουμε το θεματάκι. ;)

κηπ, τα ξαναλέμε γι΄αυτό και αύριο.
    πάω για ύπνο.
    καληνύχτα.
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    ιαληνυχτα αρκος...ειμαι και εγω ψιλολιωμα και παω για υπνο:)

Senior Member
    Originally posted by iberis
    Το δεύτερο φυσικά. Το πρώτο όμως μονοπώλησε το ενδιαφέρον στο θέμα που κλειδώθηκε. Θυμήθηκαν όλοι ότι έπρεπε να την πουν σε κάποιον άλλον, ανέδειξαν την \"ηθική\" τους και οι υπόλοιποι καμάρωσαν!
    Δανειζεσαι βλεπω τα λογια του πετραν περι δηθεν ηθικης των κριτων του... Δε σε βλεπω να δανειζεσαι και τις βρισιες που χρησιμοποιει τελευταια κατα κορον αν οχι κατα παντων. Ισως γιατι επιλεγεις να δεις μονο το πρωτο και οχι το δευτερο. Αυτα εχει η επιλεκτικη θεωρηση των πραγματων, τι να κανουμε. :)

Οπως δεν ειχε και τον περασμενο Σεπτεμβρη. Ο μονος λογος που δεν μπηκα στον κοπο να τα χωσω στο κατερινακι αυτη τη φορα ηταν πως το ειχα ηδη κανει, τοτε που δεν ειχε ακομα δειξει μεν το πληρες μεγεθος της ασχημιας της, καρφωνοταν ομως σε καθε δευτερο της μηνυμα που προετρεπε αλλα μελη να μειωσουν \"εναλλακτικα\" την αγωγη τους (να παθουν υποτροπαρα κοινως.) Τοτε κανεις δεν ειχε δωσει σημασια στα ανευθυνα και απαραδεκτα που ελεγε εκτος απο τρια (3) ατομα. Δεν γνωριζω να θορυβηθηκε καποιος αλλος δηλαδη, κι αν υπηρξε τοτε σιγουρα δεν μπηκε στον κοπο να ποσταρει κατι.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Banned
    Originally posted by oboro
    Δανειζεσαι βλεπω τα λογια του πετραν περι δηθεν ηθικης των κριτων του... Δε σε βλεπω να δανειζεσαι και τις βρισιες που χρησιμοποιει τελευταια κατα κορον αν οχι κατα παντων. Ισως γιατι επιλεγεις να δεις μονο το πρωτο και οχι το δευτερο. Αυτα εχει η επιλεκτικη θεωρηση των πραγματων, τι να κανουμε. :)

Οπως δεν ειχε και τον περασμενο Σεπτεμβρη. Ο μονος λογος που δεν μπηκα στον κοπο να τα χωσω στο κατερινακι αυτη τη φορα ηταν πως το ειχα ηδη κανει, τοτε που δεν ειχε ακομα δειξει μεν το πληρες μεγεθος της ασχημιας της, καρφωνοταν ομως σε καθε δευτερο της μηνυμα που προετρεπε αλλα μελη να μειωσουν \"εναλλακτικα\" την αγωγη τους (να παθουν υποτροπαρα κοινως.) Τοτε κανεις δεν ειχε δωσει σημασια στα ανευθυνα και απαραδεκτα που ελεγε εκτος απο τρια (3) ατομα. Δεν γνωριζω να θορυβηθηκε καποιος αλλος δηλαδη, κι αν υπηρξε τοτε σιγουρα δεν μπηκε στον κοπο να ποσταρει κατι.
    Για πότε λες; Δε νομίζω να τα έζησα αυτά κάτι θυμάμαι για χρόνια ψυχωσικούς είχε γράψει και της είχα απαντήσει. Τι να πεις σε κάποιον άμα θέλει να σταματήσει τα φάρμακα ή σε προτρέπει να τα σταματήσεις κι εσύ; Άμα δεν καταλαβαίνει, απλά τον αγνοείς.

Senior Member
    Καλημερα , μια καινουρια μερα δεν εχω συνερθει ακομα αλλα ολα καλα...οχι και τοσο αν κρινω απο αυτα που γραφω λολ , οχι οτι δεν εχω δικιο απλως εχω χασει την ψυχραιμια μου.

Ζητω συγγνωμη με την σειρα μου για την ασχημη γλωσσα που χρησιμοποιω στα ποστ κατα κανενος μεν αλλα ασχημη.

Originally posted by oboro
    Originally posted by iberis

ομπ....βλέπω πως τώρα τελευταία έχετε αυτό το \"κάτι\" με τον Πετράν. Επειδή σας εκτιμω και τους δυο θεωρώ πως είναι πιο εύκολο να το λύσετε και πιο ψυχοφθόρο να το διαιωνίσετε.
    Έχετε και οι δυο το εξής αβαντάζ: μιλάτε ελληνικά. Θεωρώ πως σε αυτό το επίπεδο γίνονται πιο βατά τα πράγματα.

Τώρα θυμήθηκα που είχα ξαναδιαβάσει την κατερίνα.
    Ξερεις, εμένα μου εκανε τεραστια εντύπωση το γεγονός, πως ένα μέλος που εμφανίζεται σπάνια, βγάζει τόσο χολή για έναν άλλο άνθρωπο και ειδικά αυτή την εποχή που ο κηπ φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος.
    Το γεγονός πως σε μια υποτροπή και σε μια παραλίγο, (γιατί θεωρώ πως αυτή την εποχή, ο κηπ το παλεύει πολύ), είναι το ίδιο άτομο εκεί, δεν είναι καθόλου τυχαίο.

Και επειδή δεν πιστεύω στις αποχωρήσεις, (ουσιαστικά μόνο η γουιρντ είχε τα κότσια να φύγει πραγματικά και ελπίζω να μην είναι οριστική η αποφαση της), θα πρότεινα την διαγραφή της κατερινας μετά από αυτό το κατάπτυστο μνμ που δεν ισοδυναμεί ούτε με χίλιες βρισιες.

Senior Member
    Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.

αν καταλαβαινω καλα, ενα προσφατο παραδειγμα αυτου που λες ειναι το τελευταιο ποστ της κατερινακι και της απαντησης σου.
    εγω οταν μπηκα το βραδυ, ηταν ολα κοκκινα, καταλαβα ομως απο τα συμφραζομενα και απο οσα ποστ επακολουθησαν τι ειχε ειπωθει και εχω να πω, οτι το σχολιο αυτο δεν μπορω να το συγκρινω με το πρωτο που αναφερεις, ουτε με κανενα αλλο και δεν καταλαβαινω και τον λογο της συγκρισης.
    αν θελουμε οπωσδηποτε να το συγκρινουμε, ασφαλως και ειναι ΠΟΛΥ χειροτερο, αλλα δεν αξιζει καμιας συγκρισης...

ηταν περα απο καθε φαντασια απαραδεκτο, κακο, χυδαιο, αδικο, θρασυδειλο, δεν υπαρχουν χαρακτηρισμοι ουτε γι αυτο που ειπωθηκε ουτε για την κινηση να πει την αθλιοτητα της και να φυγει σαν την κοτα...
    το θεμα επρεπε να κλειδωθει επιτοπου και να απαντησει ο αντμιν η και κανενας.

βεβαια δεν ημουν εκει, δεν ξερω σε ποια σελιδα του το αντιληφθηκε ο αντμιν, αν ηταν απο την αρχη και το αφησε να υπαρχει , το θεωρω απαραδεκτο.

Originally posted by Remedy
    Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.

αν καταλαβαινω καλα, ενα προσφατο παραδειγμα αυτου που λες ειναι το τελευταιο ποστ της κατερινακι και της απαντησης σου.
    εγω οταν μπηκα το βραδυ, ηταν ολα κοκκινα, καταλαβα ομως απο τα συμφραζομενα και απο οσα ποστ επακολουθησαν τι ειχε ειπωθει και εχω να πω, οτι το σχολιο αυτο δεν μπορω να το συγκρινω με το πρωτο που αναφερεις, ουτε με κανενα αλλο και δεν καταλαβαινω και τον λογο της συγκρισης.
    αν θελουμε οπωσδηποτε να το συγκρινουμε, ασφαλως και ειναι ΠΟΛΥ χειροτερο, αλλα δεν αξιζει καμιας συγκρισης...

ηταν περα απο καθε φαντασια απαραδεκτο, κακο, χυδαιο, αδικο, θρασυδειλο, δεν υπαρχουν χαρακτηρισμοι ουτε γι αυτο που ειπωθηκε ουτε για την κινηση να πει την αθλιοτητα της και να φυγει σαν την κοτα...
    το θεμα επρεπε να κλειδωθει επιτοπου και να απαντησει ο αντμιν η και κανενας.

βεβαια δεν ημουν εκει, δεν ξερω σε ποια σελιδα του το αντιληφθηκε ο αντμιν, αν ηταν απο την αρχη και το αφησε να υπαρχει , το θεωρω απαραδεκτο.

ρεμ...φυσικά και ξέρουμε όλοι την απάντηση, όπως και όλοι καταλαβαίνουν φαντάζομαι, το λόγο που έβαλα το θέμα.

Θα ήθελα να πω με αυτό, πως με το νέο σύστημα προειδοποιήσεων, θα μπορούσα πχ εγώ να λέω στον καθένα, \"καλέ μου, πάρε τα χάπια σου\", \"κρίμα που δεν θα γίνεις ποτέ καλά\", \"η κατάθλιψη θέλει γκατς\" και άλλα γλυκερά που όμως κρύβουν ολόκληρους βόθρους και να μην δεχτώ ποτέ προειδοποίηση.

Page 1 of 24 12311 ... LastLast