Αρχηγός της φυλής - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 13 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 190
    Senior Member
    Originally posted by Alobar
    ... Βινς, άλλο ένα ενδιαφέρον θέμα σου... ;) ... σου παραθέτω για αρχή ένα γνωμικό που με βρίσκει πολύ σύμφωνη και μερικές σκέψεις. Ναι, το γνωμικό είναι από \'ανώνυμο\' κι \'όχι από καμιά μεγάλη ιστορική μορφή...

\'... Ηγέτης είναι αυτός που οδηγεί τους ανθρώπους εκεί που θέλουν να πάνε. Μεγάλος ηγέτης είναι αυτός που τους οδηγεί εκεί που δεν είχαν ποτέ φανταστεί ότι θα ήθελαν να πάνε...\'

Έχει πολλά πράματα να πει αν το πιάσεις και το ξεσκονίσεις. Για μένα ο ηγέτης Βινς, δε μπορεί να είναι τίποτα άλλο από έναν άνθρωπο που έχει βάλει πλώρη - προσωπικά για τον εαυτό του - για το μεγαλείο της απλότητας. Είναι αυτό που εγώ ονομάζω \'τελειότητα\'. Ο ηγέτης σκέφτεται συλλογικά, τολμά να παίρνει πρωτοβουλία, να δίνει στην ομάδα απαντήσεις στο \'γιατί\' πρέπει να γίνονται κάποια πράματα και όχι στο πώς πρέπει να γίνονται. Ο ηγέτης δεν ενδιαφέρεται να απολαμβάνει μεγαλύτερου μεριδίου απ\' τους υπόλοιπους, δεν ενδιαφέρεται να κρατά την ομάδα σε συνοχή υπό καθεστώς φόβου και τρομοκρατίας, δε κρύβεται στις συγκρούσεις και απλώνει πάντα πρώτος το χέρι του. Ο αληθινός ηγέτης χαίρεται όταν η ομάδα είναι εξίσου με αυτόν ικανοποιημένη, όταν έχει την ίδια παιδεία με αυτόν, όταν ζητά τη βοήθειά της και την ενεργό συμμετοχή της για το καλό όλου του συνόλου... Βινς μου, βλέπε Γκάντι, Χριστό και λοιπούς.
    Για μένα η ηγεσία είναι θέμα κυρίως προσωπικότητας και χαρακτήρα και όχι ευφυίας όπως δυστυχώς έχει περάσει... σκέψου πως όλο αυτό που περιγράφω δεν έχει καμιά σχέση με τους 300 της βουλής ας πούμε. Όταν η μετριότητα μεταλλάσσεται σε ικανότητα, ναι υπάρχει ηγεσία. Ηγέτες που σε κρατάνε με το ρουσφέτι που εσύ τους ζητάς ας πούμε. Ή που κολυμπάνε στα εκατομμύρια αφόσον σε έχουν πείσει ότι κάποια μέρα θα πρέπει να γίνεις κι εσύ σαν αυτούς, οπότε συνέχιζε να του κρατάς ψηλά... ηγέτες που... παλεύουν για την υγεία του λαού - ενώ οι ίδιοι θα νοσηλευτούν στα καλύτερα νοσοκομεία -, για το δικαίωμα της εργασίας - οι περισσότεροι δε ξέρουν τί θα πει \'δουλειά\' -, για την παιδεία - ενώ σπουδάζουν επί σειρά ετών σε ξένα πανεπιστήμια με τα λεφτά του μπαμπά που κι αυτός τα βρήκε έτοιμα από αλλού... δυστυχώς, αυτοί είναι οι ηγέτες σήμερα επειδή οι ομάδες τους διαλέγουν για ικανούς.
    Το πιο σημαντικό είναι το εξής. Τέτοιου τύπου ηγέτες υπάρχουν παντού και πάντα, μέσα σε μικρότερες ή μεγαλύτερες ομάδες. Με την εξής βασική προϋπόθεση όμως... ηγούνται ενός πλήθους με νοοτροπία κοπαδιού. Αυτοί οι ηγέτες εν ολίγοις, δε θα μπορούσαν με τίποτα να επιβληθούν και να διοικήσουν τα μέλη μιας ομάδας, όπου ο καθένας είναι αφεντικό και κύριος του εαυτού του και λειτουργεί ταυτόχρονα συλλογικά και ατομικά... ;) ...
    Εγώ ψηφίζω Alobar

*Θεοφανία ελπίζω να μη με δω σε κανένα καζάνι στο μελλον:D

Banned
    Originally posted by Alobar
    Για μένα η ηγεσία είναι θέμα κυρίως προσωπικότητας και χαρακτήρα και όχι ευφυίας όπως δυστυχώς έχει περάσει...
    Όλα αυτά συνδέονται και στην εφυία υπάρχουν πολλές παραμέτρους, δηλαδή ένας ατσίδας μαθηματικός μπορεί να μην καταφέρει να κατευθύνει μια ομάδα ενώ άλλος που να μην μπορεί να λύσει μια πρωτοβάθμια εξίσωση να έχει τα στοιχεία εκείνα της κοινωνικής ευφυίας και να είναι κατάλληλος για ηγεσία.

Κάποιες φορές συμβαίνει πάντως ένας άνθρωπος να είναι ιδιαίτερα εύστροφος και να έχει και τα χαρακτηριστικά του ηγέτη, μου έρχεται η εικόνα του Βενιζέλου για παράδειγμα, πανέξυπνος με φανταστικό λεξιλόγιο και decision maker, αλλά βέβαια όλοι αυτοί οι δικοί μας είναι υπηρέτες πολυεθνικών συμφερόντων και σία, δεν είναι δηλαδή οι ηγέτες που θα δώσουν από την τσέπη τους για να φάει ο φτωχός ή ο άρρωστος, θα κοιτάξουν την αυτοπροβολή αντί, όπως λες, να ευθυγραμμιστούν με τον απλό κόσμο. Αν και τώρα που το σκέφτομαι είναι τόσο χαώδης η κοινωνία μας , και η κάθε κοινωνία, που δεν μπορούν αν συμπίπτουν οι απόψεις, θα ήταν πρωτόγνωρο να είχαμε μια παν-αρμονία συμβίωσης μεταξύ τόσο πολυδιάστατων ανθρώπων σε πιστεύω, ανάγκες και ιδέες..

Senior Member
    Originally posted by Oneiroplasmenos
    Αν υποθέταμε πως είμαστε όλοι μας εδώ μέσα μια φυλή (όλες οι φυλές, ομάδες έχουν \"αρχηγό\", φαινομενικά ή συμφωνημένα) και ότι έχουμε έναν αρχηγό ποιος θα ήταν αυτός?

Η εντύπωση μου είναι η εξής:
    Με βάση την αυτοεικόνα του ο krino αισθάνεται αρχηγός αν και οι περισσότεροι δεν θα ήθελαν να τον έχουν για αρχηγό.
    Με βάση την κοινή συμπάθεια ο keep_walking θα ήταν αρχηγός αν και πιστεύω δεν θα το ήθελε ο ίδιος η δεν θα ήξερε πως να το διαχειριστεί.
    Απο τις κοπέλες νομίζω πως η Θεοφανία θα ήθελε να ήταν αρχηγός αν και αδυνατώ να προβλέψω τι θα ήθελαν οι υπόλοιποι.

άρα ποιος θα ήταν ο αρχηγός τελικά?
    αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

πολυ ευστοχο το ποστ σου οσον αφορα τον κρινο και τον κιπ.

εγω ψηφιζω θεοφανια δαγκωτο αφου ειναι ξεσηκωμενη για αρχηγος της φυλης,αν και δεν το περιμενα!!!!!

για τον εαυτο μου δεν δεχομαι την θεση του υπαρχηγου,εισαγγελεα, αρχηγου της αστυνομιας κλπ.....
    θα δεχτω να εχω ιδιατερη μεταχειριση καθοτι τσατσονι, αλλα θα ηθελα κατι πιο αραχτο.

θελω να αναλαβω τα ιντερβιουζ των υποψηφιων γαμπρων απο τις αλλες φυλες, να οργανωσω το σπα της φυλης μαζι με την καλλυντικη περιποιηση , το χοντος του χωριου,το υπουργειο πολιτισμου, κι επισης θελω περισσοτερο ελευθερο χρονο στο προγραμμα για βολτες , κουνια στις αιωρες, μασαζ απο τους δουλους,ερωτικες δραστηριοτητες, υπνο κι αλλα πολλα ωφελιμα.
    τα κουραστικα και βιαια καθηκοντα κατα του κρινο, να εκτελουνται εθελοντικα απ οποιον θελει, και σε μονιμη βαση να υπαρχει μηχανημα βασανισμου για να μην ασχολουμαστε...

Senior Member
    μελισσα
    ενδιαφερον φαινεται το παιχνιδι σου, προτεινω να γινει χωριστο θεμα για να μη το ανακατεψουμε αυτο και να συμμετεχουμε ολοι πριν μας πεις τα αποτελεσματα.

Originally posted by Arsi

Εγώ ψηφίζω Alobar

*Θεοφανία ελπίζω να μη με δω σε κανένα καζάνι στο μελλον:D
    Άλλος ένας προδότης............:(

Banned
    Εγώ βρίσκω πολύ δυναμική την melissa. Να γίνει εκείνη αρχηγός μήπως? Καλά μας βλέπω σε Σκανδιναβικό μοντελο με γυναίκα ηγέτη και self service στο φαγητό επομένως :p

Banned
    και μερικες παρατηρησεις,

Δύο δεξαμενές με 100l οξυγόνο
    Πομπό-δέκτης FM που λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια = τα FM δεν λετουργουν εκτος ατμοσφαιρας...
    5 γαλόνια νερό
    Συμπυκνωμένη τροφή
    Κουτί πρώτων βοηθειών με σύριγγα
    50 μέτρα σχοινί
    Αστρονομικός χάρτης
    Φωτοβολίδες κινδύνου = χωρις οξυγονο μπορει αραγε να εχουν αναφλεξη?
    Δύο σαρανταπεντάρια όπλα
    Ένα κουτί γάλακτος σε σκόνη
    Κινητή μονάδα θέρμανσης - κατι σε σομπακι δηλαδη? στην σεληνη η θερμοκρασια ειναι -1500 βαθμους σε σκια. Δεν ξερω σε τι θα σε βοηθησει, ουτε για καστανα δεν κανει.
    Αλεξίπτωτο = χωρις οξυγονο δεν λειτουργει το ρημαδι, μπορεις βεβαια να το κανεις κατι αλλο.
    Σωσίβια λέμβος που φουσκώνει αυτόματα = και τι την κανεις στην σεληνη?
    Σπιρτόκουτο = δεν αναβει στην σεληνη φωτια.
    Μαγνητική πυξίδα = προσφατα ανακαλυφθηκαν μαγνητικα πεδια στη σεληνη, ωστοσο ειναι πολυ διαφορετικα και πιο ασθενη απο αυτα της γης, οποτε μια κλασικη μαγνητικη πυξιδα ειναι αχρηστη.

Καποια πραγματα βεβαια μπορει να μην εχουν την κλασικη χρησιμοτητα που γνωριζουν αλλα ενισχυουν αλλους παραγοντες....
    πχ θα μπορουσε να εχει μια φωτογραφια ενος αγαπημενου του προσωπου η αλλο αγαπημενο αντικειμενο.

Senior Member
    Originally posted by Oneiroplasmenos
    Εγώ βρίσκω πολύ δυναμική την melissa. Να γίνει εκείνη αρχηγός μήπως? Καλά μας βλέπω σε Σκανδιναβικό μοντελο με γυναίκα ηγέτη και self service στο φαγητό επομένως :p
    Μια πολυ ενδιαφερουσα ιδεα.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Originally posted by Remedy

Με βάση την αυτοεικόνα του ο krino αισθάνεται αρχηγός αν και οι περισσότεροι δεν θα ήθελαν να τον έχουν για αρχηγό.
    Με βάση την κοινή συμπάθεια ο keep_walking θα ήταν αρχηγός αν και πιστεύω δεν θα το ήθελε ο ίδιος η δεν θα ήξερε πως να το διαχειριστεί.
    Απο τις κοπέλες νομίζω πως η Θεοφανία θα ήθελε να ήταν αρχηγός αν και αδυνατώ να προβλέψω τι θα ήθελαν οι υπόλοιποι.

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

εγω ψηφιζω θεοφανια δαγκωτο αφου ειναι ξεσηκωμενη για αρχηγος της φυλης,αν και δεν το περιμενα!!!!!

για τον εαυτο μου δεν δεχομαι την θεση του υπαρχηγου,εισαγγελεα, αρχηγου της αστυνομιας κλπ.....
    θα δεχτω να εχω ιδιατερη μεταχειριση καθοτι τσατσονι, αλλα θα ηθελα κατι πιο αραχτο.

θελω να αναλαβω τα ιντερβιουζ των υποψηφιων γαμπρων απο τις αλλες φυλες, να οργανωσω το σπα της φυλης μαζι με την καλλυντικη περιποιηση , το χοντος του χωριου,το υπουργειο πολιτισμου, κι επισης θελω περισσοτερο ελευθερο χρονο στο προγραμμα για βολτες , κουνια στις αιωρες, μασαζ απο τους δουλους,ερωτικες δραστηριοτητες, υπνο κι αλλα πολλα ωφελιμα.
    τα κουραστικα και βιαια καθηκοντα κατα του κρινο, να εκτελουνται εθελοντικα απ οποιον θελει, και σε μονιμη βαση να υπαρχει μηχανημα βασανισμου για να μην ασχολουμαστε... [/quote]

Κοίτα, αν είναι να φτιάξουμε ένα χωριό σαν τις Μαλδίβες, δεν έχω καμια αντίρηση.
    Θα περάσω τις προτάσεις σου στο συμβούλιο της φυλής και σαν αρχηγός θα τις ψηφίσω και θα τις πραγματοποιήσω φυσικά.
    Σα να μας βλέπω, με ξώκοιλο μίνι φουστάκι, λουλουδένιο κολιέ και ζέρμπερα στ αυτί, σα τη Βουγιουκλάκη γυμνόστηθη........:d

Senior Member
    Originally posted by krino
    και μερικες παρατηρησεις,

Πομπό-δέκτης FM που λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια = τα FM δεν λετουργουν εκτος ατμοσφαιρας...
    5 γαλόνια νερό
    Συμπυκνωμένη τροφή
    50 μέτρα σχοινί
    Αστρονομικός χάρτης
    Φωτοβολίδες κινδύνου = χωρις οξυγονο μπορει αραγε να εχουν αναφλεξη?
    Δύο σαρανταπεντάρια όπλα
    Κινητή μονάδα θέρμανσης - κατι σε σομπακι δηλαδη? στην σεληνη η θερμοκρασια ειναι -1500 βαθμους σε σκια. Δεν ξερω σε τι θα σε βοηθησει, ουτε για καστανα δεν κανει.
    Αλεξίπτωτο = χωρις οξυγονο δεν λειτουργει το ρημαδι, μπορεις βεβαια να το κανεις κατι αλλο.
    Σωσίβια λέμβος που φουσκώνει αυτόματα = και τι την κανεις στην σεληνη?
    Σπιρτόκουτο = δεν αναβει στην σεληνη φωτια.
    Μαγνητική πυξίδα = προσφατα ανακαλυφθηκαν μαγνητικα πεδια στη σεληνη, ωστοσο ειναι πολυ διαφορετικα και πιο ασθενη απο αυτα της γης, οποτε μια κλασικη μαγνητικη πυξιδα ειναι αχρηστη.

Καποια πραγματα βεβαια μπορει να μην εχουν την κλασικη χρησιμοτητα που γνωριζουν αλλα ενισχυουν αλλους παραγοντες....
    πχ θα μπορουσε να εχει μια φωτογραφια ενος αγαπημενου του προσωπου η αλλο αγαπημενο αντικειμενο.
    Τα 4 τελευταία τα θεώρησα άχρηστα κ απλά τα έβαλα στο τέλος,για τη θερμοκρασία σελήνης δεν το ήξερα,κ για τα fm επίσης.....γενικώς για να απαντήσω ήθελα μια σεληνιακή μελέτη πρώτα.

Senior Member
    Originally posted by Θεοφανία
    Originally posted by Remedy

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

τα κουραστικα και βιαια καθηκοντα κατα του κρινο, να εκτελουνται εθελοντικα απ οποιον θελει, και σε μονιμη βαση να υπαρχει μηχανημα βασανισμου για να μην ασχολουμαστε...

Κοίτα, αν είναι να φτιάξουμε ένα χωριό σαν τις Μαλδίβες, δεν έχω καμια αντίρηση.
    Θα περάσω τις προτάσεις σου στο συμβούλιο της φυλής και σαν αρχηγός θα τις ψηφίσω και θα τις πραγματοποιήσω φυσικά.
    Σα να μας βλέπω, με ξώκοιλο μίνι φουστάκι, λουλουδένιο κολιέ και ζέρμπερα στ αυτί, σα τη Βουγιουκλάκη γυμνόστηθη........:d [/quote]Ναι,βρε Θεοφανία πρέπει να τάξεις...τουλάχιστον για μας τις γυναίκες,δεν έβαλες τπτ απ\'αυτά που προτείνει η remedy!

Senior Member
    \'... Κάποιες φορές συμβαίνει πάντως ένας άνθρωπος να είναι ιδιαίτερα εύστροφος και να έχει και τα χαρακτηριστικά του ηγέτη, μου έρχεται η εικόνα του Βενιζέλου για παράδειγμα, πανέξυπνος με φανταστικό λεξιλόγιο και decision maker, αλλά βέβαια όλοι αυτοί οι δικοί μας είναι υπηρέτες πολυεθνικών συμφερόντων και σία, δεν είναι δηλαδή οι ηγέτες που θα δώσουν από την τσέπη τους για να φάει ο φτωχός ή ο άρρωστος, θα κοιτάξουν την αυτοπροβολή αντί, όπως λες, να ευθυγραμμιστούν με τον απλό κόσμο. Αν και τώρα που το σκέφτομαι είναι τόσο χαώδης η κοινωνία μας , και η κάθε κοινωνία, που δεν μπορούν αν συμπίπτουν οι απόψεις, θα ήταν πρωτόγνωρο να είχαμε μια παν-αρμονία συμβίωσης μεταξύ τόσο πολυδιάστατων ανθρώπων σε πιστεύω, ανάγκες και ιδέες...\'

Βινσάκο, ξέρεις πολύ καλά πως αν όλοι εμείς που απαρτίζουμε την όποια κοινωνία είχαμε αληθινό αυτοσεβασμό και απαιτούσαμε το ίδιο και για το διπλανό μας - και κυρίως για όσους δεν έχουν ούτε καν την αξιοπρέπειά τους -, θα είχαμε και τους αναλόγου βεληνεκούς ηγέτες. Γι\' αυτό και επιμένω στην ποιότητα του χαρακτήρα. Το να θέλει κάποιος το καλό για όλους και να τους θεωρεί ισότιμους και ισάξιους, θαρρώ πως είναι θέμα ποιότητας.
    Τέτοιοι ηγέτες αγαπιούνται αληθινά. Αλλά για να αγαπηθούν οφείλουμε να αγαπάμε τους εαυτούς μας και να θέλουμε έργο πρώτα από μας και μετά απ\' τον ηγέτη μας.
    Γιατί ικανός ηγέτης είναι αυτός που υπηρετεί τους πολλούς κι όχι αυτός που κουμαντάρει ένα ακυβέρνητο πλήρωμα...

;)

Senior Member
    Σπιρτόκουτο
    Συμπυκνωμένη τροφή
    50 μέτρα σχοινί
    Αλεξίπτωτο
    Κινητή μονάδα θέρμανσης
    Δύο σαρανταπεντάρια όπλα
    Αστρονομικός χάρτης
    Σωσίβια λέμβος που φουσκώνει αυτόματα
    Μαγνητική πυξίδα
    5 γαλόνια νερό
    Φωτοβολίδες κινδύνου
    Πομπό-δέκτης FM που λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια

Να παιξουμε?
    Δεν εχω ιδεα απο σεληνη αλλα...

μπορω να πω ποια ειναι παντελως αχρηστα.

το σπιρτοκουτο
    η μαγνητικη πυξιδα
    ο φακος...λολ εκτος αν εισαι στη σκοτεινη πλευρα:P
    το ιδιο και η συσκευη θερμανσης.

Τωρα τα αλλα βαριεμαι να τα καταταξω αλλα ακομα και τα οπλα μπορουν φανταζομαι να χρησιμοποιηθουν σαν μεσα προωθησης:P

Μη μου βαζετε παζλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ λλλλλλλλλλλλλλ τρελαινομαι για παζλ.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned

Τα 4 τελευταία τα θεώρησα άχρηστα κ απλά τα έβαλα στο τέλος,για τη θερμοκρασία σελήνης δεν το ήξερα,κ για τα fm επίσης.....γενικώς για να απαντήσω ήθελα μια σεληνιακή μελέτη πρώτα.

οκ κανε τοτε τις αλλαγες σου....
    αν και ξαναλεω,
    οτι η χρησιμοτητα σε κατι ειναι πολυ σχετικη.

Πχ για καποιον ενα ραδιοφωνακι που δεν δουλευει, παρολο που ειναι αχρηστο παραγει μια εικονα επικοινωνιας οπως εκεινος την ειχε πλασμενη.....

Ισως εγω ειμαι τοσο ρεαλιστης και δεν τα μπλεκω.

Senior Member
    Άρση σ\' ευχαριστώ για την... ψήφο εμπιστοσύνης αλλά δε θα ήμουν καλή ηγέτης... δε κάνω ρουσφέτια και σκέφτομαι συλλογικά... :P ... Θεοφανία, βγάλε με απ \'το σκηνικό γιατί ως υπέρμαχος των δικαιωμάτων της ζωής δεν ασκώ κακοποίηση πάνω σε έμβια όντα...

:P

Page 4 of 13 FirstFirst ... 23456 ... LastLast