Αρχηγός της φυλής - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 13 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 190
    Senior Member
    ο μαγκάιβερ όμως δεν έχει ιατρικές γνώσεις. ο γιατρούλης είναι πιο χρήσιμος!

Senior Member
    Originally posted by claire
    ποια μέρεντιθ? μόνο αυτόν θα πάρουμε. ειναι και ωραίος, είναι και γιατρός (σε κάνει καλά με μισό μάνγκο, μία βελόνα, ένα μπουκάλι τζάκ και 2 ασπιρίνες).
    ... γιατρός;... αυτός ή δούλευε σε μπαρ ή είναι ζογκλέρ... εκτός αν έχει μαθητεύσει στους ιθαγενείς της Ν. Γουϊνέας... μπα σε καλό μας...

:D :D :D

OLGAKI82 -ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ

ΤΕΛΟΣ
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    Ο Μαγκαϊβερ εχει ολες τις γνωσεις και τις συνδυαζει αψογα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειναι ο google και o Da vinci ταυτοχρονα:)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Originally posted by Boltseed
    εγώ θα ήθελα για αρχηγό τον jack shephard.
    Να δουμε τι θα απογινει και αυτος τωρα στο τελευταιο επεισοδιο...

;d

*σορυ για την διακοπη, συνεχιστε τις εκλογες ! :D
    τι θα γίνει? εχει ήδη γίνει τζέικομπ στη θέση του τζέικομπ!
    Ναι , ε, κατσε να τιναχτει τελικα το νησι στον αερα και θα σου πω εγω ;D

Senior Member
    ο γιατρούλης δεν θα πάθει τιποτα, θα δείτεεε!

Senior Member
    Originally posted by olgaki82

ΤΕΛΟΣ
    xaxaxaxa αυτό θα πει επιβολή!

Senior Member

ΤΕΛΟΣ
    Δημοκρατικες διαδικασιες....γαλαζοαιματη γαρ:)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

ΧΑΧΑΧΑ ε ναι τα πολλα λογια ειναι περιττα;P:P:P
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    Originally posted by Alobar
    \'... άντε θα καταλήξουμε κάπου για να φύγουμε καμμιά ώρα?...\'

Μελίσσα, είσαι σίγουρη ότι με αυτή την τοποθέτηση που είχες στο τεστ δε κάνεις για αρχηγός;... πλάκα κάνεις;... εγώ σε βλέπω πρώτο κόμμα στη βουλή΄βρε... αυτοί πώς νομίζεις ότι γίνανε ηγέτες;...

:P
    Χαχαχα! Σωστή! Λες να το ξανασκεφτώ?

Αλλά και πάλι άμα μπορείς να έχεις άλλους εκεί μέσα και να τους κατευθύνεις από απ\'έξω γιατί να μπεις στον κόπο? ;)

Senior Member
    ... το καλύτερο γνωμικό έβερ λέμε...

\'... Μόνον ένας στους χίλιους γίνεται αρχηγός. Οι υπόλοιποι 999 ακολουθούν γυναίκες...\'
    Groucho Marx, 1890-1977, Αμερικανός κωμικός

... δικός σου Κηπ!...

Senior Member
    ... το καλύτερο γνωμικό έβερ λέμε...

\'... Μόνον ένας στους χίλιους γίνεται αρχηγός. Οι υπόλοιποι 999 ακολουθούν γυναίκες...\'
    Groucho Marx, 1890-1977, Αμερικανός κωμικός

... δικός σου Κηπ!...

χαχαχαχαχα...καλα δεν παω για δεσποτης λολ.

Ωραιο γνωμικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    \'... Αλλά και πάλι άμα μπορείς να έχεις άλλους εκεί μέσα και να τους κατευθύνεις από απ\'έξω γιατί να μπεις στον κόπο? ;)...\'

... για την κατάσταση στο αεροπλάνο μιλάς;... ;) ... ε ναι ρε συ... βάζεις τον καλύτερο και ικανότερο ηγέτη όλων των εποχών να κουμαντάρει... τον αυτόματο πιλότο κι άστους όλους να κουρεύονται...

:P

Banned
    Originally posted by melissa
    Originally posted by Oneiroplasmenos
    Εγώ βρίσκω πολύ δυναμική την melissa. Να γίνει εκείνη αρχηγός μήπως? Καλά μας βλέπω σε Σκανδιναβικό μοντελο με γυναίκα ηγέτη και self service στο φαγητό επομένως :p
    Oneiroplasmene σ\'ευχαριστώ για τη θετική ψήφο αλλά σίγουρα δε νομίζω ότι είμαι γεννημένη αρχηγός. Όταν είχαμε κάνει την άσκηση η δική μου φράση που είχε σημειώσει ο εκπαιδευτής ήταν: \"άντε θα καταλήξουμε κάπου για να φύγουμε καμμιά ώρα?\". Ίσως λειτουργώ έτσι και στην πραγματικότητα, η αλήθεια είναι σιχαίνομαι τις συγκρούσεις και όταν άκουγα τους άλλους να πλακώνονται μου φαινόταν υπερβολικό. Ίσως απλά να έφταιγε ότι εκείνη τη μέρα είχα κάποια προβλήματα στο σπίτι και ήθελα να φύγω όσο το δυνατόν νωρίτερα.

Προτιμώ το ρόλο της αντιπολίτευσης ή το σκοτεινό ρόλο του χειριστή καταστάσεων όπως άφησε να υπονοηθεί ο oboro για το παιχνίδι που ξεκίνησα και για το ρόλο μου σε αυτό. :Ρ
    Χμμ, dark character και ήπιος χαρακτήρας. Φαίνεσαι πολύ ενδιαφέρον προσωπικότητα.. :)

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Οσο για το τεστ με τους αστροναυτες.....χμμμμ ενας με γνωσεις ας πουμε φυσικος θα απανταγε ανετα....αλλα δεν σημαινει οτι ειναι αρχηγος...το τεστ αυτο ειναι θεμα γνωσεων περισσοτερο και οι γνωσεις μετρανε αλλα σπανια σε ενα χαοτικο συνολο δυνητικων καταστασεων.
    Το ζήτημα σε αυτό το τεστ δεν είναι ποιος θα δώσει τις σωστότερες απαντήσεις αλλά ποιος θα αναδειχτεί τελικά αρχηγός μέσα από τον διάλογο (και το μαλλιοτράβηγμα που έρχεται μετά) προκειμένου να παρθούν οι σωστές αποφάσεις. Στην πράξη κάποιος παίρνει την κατάσταση στα χέρια του προκειμένου να καταλήξουν σε μια λίστα. Δε σημαίνει ότι αυτός που το κάνει είναι και αυτός που έδωσε τις σωστές απαντήσεις, αλλά σίγουρα είναι εκείνος που κατάφερε να κατευθύνει τους υπόλοιπους στο να λειτουργήσουν σαν ομάδα.

Page 7 of 13 FirstFirst ... 56789 ... LastLast