Results 61 to 75 of 190
Thread: Αρχηγός της φυλής
-
21-05-2010, 20:34 #61
Ηγετης ειναι ο λαοπλανος...ο αλλος δεν θα φανει ποτε.
Αν και σε extreme συνθηκες θα λαμψει.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
- 21-05-2010, 20:37 #62
... λαοπλάνε Κηπ!... ρε δε θα σε ψηφίσω ποτέ λέμε!...
;)
21-05-2010, 20:37 #63
Εγω μονο αγαπη θελω...και λεφτα λολ
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
21-05-2010, 20:40 #64
Τις γυναίκες ξέχασες ρε... θα σου δίνουν αγάπη και θα σου τρώνε τα φράγκα...
:P
21-05-2010, 20:41 #65
Ε ναι εκει πηγαινε ο ολος συλλογισμος...περισσοτερο χρημα...περισσοτερη αγαπη:)
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
21-05-2010, 20:42 #66
hgeths o kip kai o krino o ipokomos tou xaxaaxxa.kai ego h trelh guneka tou kip
21-05-2010, 20:45 #67
Originally posted by Alobar
Άρση σ\' ευχαριστώ για την... ψήφο εμπιστοσύνης αλλά δε θα ήμουν καλή ηγέτης... δε κάνω ρουσφέτια και σκέφτομαι συλλογικά... :P
21-05-2010, 20:45 #68
Οσο για το τεστ με τους αστροναυτες.....χμμμμ ενας με γνωσεις ας πουμε φυσικος θα απανταγε ανετα....αλλα δεν σημαινει οτι ειναι αρχηγος...το τεστ αυτο ειναι θεμα γνωσεων περισσοτερο και οι γνωσεις μετρανε αλλα σπανια σε ενα χαοτικο συνολο δυνητικων καταστασεων.
21-05-2010, 20:47 #69
\'... Κάποιες φορές συμβαίνει πάντως ένας άνθρωπος να είναι ιδιαίτερα εύστροφος και να έχει και τα χαρακτηριστικά του ηγέτη, μου έρχεται η εικόνα του Βενιζέλου για παράδειγμα, πανέξυπνος με φανταστικό λεξιλόγιο και decision maker, αλλά βέβαια όλοι αυτοί οι δικοί μας είναι υπηρέτες πολυεθνικών συμφερόντων και σία, δεν είναι δηλαδή οι ηγέτες που θα δώσουν από την τσέπη τους για να φάει ο φτωχός ή ο άρρωστος, θα κοιτάξουν την αυτοπροβολή αντί, όπως λες, να ευθυγραμμιστούν με τον απλό κόσμο. Αν και τώρα που το σκέφτομαι είναι τόσο χαώδης η κοινωνία μας , και η κάθε κοινωνία, που δεν μπορούν αν συμπίπτουν οι απόψεις, θα ήταν πρωτόγνωρο να είχαμε μια παν-αρμονία συμβίωσης μεταξύ τόσο πολυδιάστατων ανθρώπων σε πιστεύω, ανάγκες και ιδέες...\'
Βινσάκο, ξέρεις πολύ καλά πως αν όλοι εμείς που απαρτίζουμε την όποια κοινωνία είχαμε αληθινό αυτοσεβασμό και απαιτούσαμε το ίδιο και για το διπλανό μας - και κυρίως για όσους δεν έχουν ούτε καν την αξιοπρέπειά τους -, θα είχαμε και τους αναλόγου βεληνεκούς ηγέτες. Γι\' αυτό και επιμένω στην ποιότητα του χαρακτήρα. Το να θέλει κάποιος το καλό για όλους και να τους θεωρεί ισότιμους και ισάξιους, θαρρώ πως είναι θέμα ποιότητας.
Τέτοιοι ηγέτες αγαπιούνται αληθινά. Αλλά για να αγαπηθούν οφείλουμε να αγαπάμε τους εαυτούς μας και να θέλουμε έργο πρώτα από μας και μετά απ\' τον ηγέτη μας.
Γιατί ικανός ηγέτης είναι αυτός που υπηρετεί τους πολλούς κι όχι αυτός που κουμαντάρει ένα ακυβέρνητο πλήρωμα...
;)
Και το αστείο είναι βέβαια αυτό:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Messiah_claimants
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_people_who_have_claimed_to_be_Jesus
Συμβαίνουν και αυτά!!
21-05-2010, 20:52 #70
Originally posted by keep_walking
Οσο για το τεστ με τους αστροναυτες.....χμμμμ ενας με γνωσεις ας πουμε φυσικος θα απανταγε ανετα....αλλα δεν σημαινει οτι ειναι αρχηγος...το τεστ αυτο ειναι θεμα γνωσεων περισσοτερο και οι γνωσεις μετρανε αλλα σπανια σε ενα χαοτικο συνολο δυνητικων καταστασεων."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
21-05-2010, 20:53 #71
Βινς δες και τούτα... έτσι για το ηγείσθαι ρε γαμώτο!... ;) ...
\'... Δεν μπορεί να γίνει μεγάλος ηγέτης αυτός που θέλει να τα κάνει όλα μόνος του ή που θέλει να παίρνει μόνος του όλον τον έπαινο και το όφελος...\'
Dale Carnegie,1888-1955,Αμερικανός συγγραφέας αυτοβοήθειας
\'... Η πεμπτουσία της δύναμης επιρροής έγκειται στο να πείσεις τον άλλον να συμμετάσχει...\'
Harry A. Overstreet,1875-1970,Αμερικανός κοινωνιολόγος
\'... Να αγαπάτε αυτούς που διατάζετε. Αλλά μην τους το πείτε...\'
Antoin de Saint-Exupéry, 1900-1940, Γάλλοςσυγγραφέας
\'... Η τέχνη της διακυβέρνησης θέλει περισσότερο χαρακτήρα παρά μυαλό...\'
Τ. Ε. Lawrence,1888-1935,Βρετανός στρατιωτικός
\'... Ένα αφεντικό προκαλεί φόβο, ένας ηγέτης εμπιστοσύνη. Ένα αφεντικό κατηγορεί, ένας ηγέτης καλύπτει τα λάθη. Ένα αφεντικό τα ξέρει όλα, ένας ηγέτης κάνει ερωτήσεις. Ένα αφεντικό κάνει τη δουλειά αγγαρεία, ένας ηγέτης διασκέδαση. Ένα αφεντικό νοιάζεται για τον εαυτό του, ο ηγέτης για την ομάδα...\'
Anthony Robins,γ. 1960,Αμερικανός συγγραφέας αυτοβοήθειας
.................................................. .................................................. .................................................. .....
... και λίγα... λογοτεχνικά που τα λένε όλα... ;) ...
\'... Αν χρειάζεται να θυμίσεις ότι εσύ κάνεις κουμάντο, τότε, πιθανότατα, δεν κάνεις εσύ κουμάντο...\'
Μανώλης Δουκίδης, Συγγραφέας
\'... Ποιος μένει πιστός σ\' αυτόν που εγκαταλείπει τον εαυτό του;...\'
Philip Sidney,1554-1586,Άγγλος Ποιητής και Αυλικός
\'... Είμαι ο αρχηγός τους. Πρέπει να τους ακολουθήσω...\'
Andrew Bonar Law,1858-1923,Βρετανός Πρωθυπουργός
\'... Είναι πάντα εύκολο να υπακούει αυτός που ονειρεύεται να διοικήσει...\'
Jean-Paul Sartre, 1905-1980, Γάλλος Φιλόσοφος
;)
21-05-2010, 20:56 #72
Βινς δες και τούτα... έτσι για το ηγείσθαι ρε γαμώτο!... ;) ...
\'... Δεν μπορεί να γίνει μεγάλος ηγέτης αυτός που θέλει να τα κάνει όλα μόνος του ή που θέλει να παίρνει μόνος του όλον τον έπαινο και το όφελος...\'
Dale Carnegie,1888-1955,Αμερικανός συγγραφέας αυτοβοήθειας
\'... Η πεμπτουσία της δύναμης επιρροής έγκειται στο να πείσεις τον άλλον να συμμετάσχει...\'
Harry A. Overstreet,1875-1970,Αμερικανός κοινωνιολόγος
\'... Να αγαπάτε αυτούς που διατάζετε. Αλλά μην τους το πείτε...\'
Antoin de Saint-Exupéry, 1900-1940, Γάλλοςσυγγραφέας
\'... Η τέχνη της διακυβέρνησης θέλει περισσότερο χαρακτήρα παρά μυαλό...\'
Τ. Ε. Lawrence,1888-1935,Βρετανός στρατιωτικός
\'... Ένα αφεντικό προκαλεί φόβο, ένας ηγέτης εμπιστοσύνη. Ένα αφεντικό κατηγορεί, ένας ηγέτης καλύπτει τα λάθη. Ένα αφεντικό τα ξέρει όλα, ένας ηγέτης κάνει ερωτήσεις. Ένα αφεντικό κάνει τη δουλειά αγγαρεία, ένας ηγέτης διασκέδαση. Ένα αφεντικό νοιάζεται για τον εαυτό του, ο ηγέτης για την ομάδα...\'
Anthony Robins,γ. 1960,Αμερικανός συγγραφέας αυτοβοήθειας
.................................................. .................................................. .................................................. .....
... και λίγα... λογοτεχνικά που τα λένε όλα... ;) ...
\'... Αν χρειάζεται να θυμίσεις ότι εσύ κάνεις κουμάντο, τότε, πιθανότατα, δεν κάνεις εσύ κουμάντο...\'
Μανώλης Δουκίδης, Συγγραφέας
\'... Ποιος μένει πιστός σ\' αυτόν που εγκαταλείπει τον εαυτό του;...\'
Philip Sidney,1554-1586,Άγγλος Ποιητής και Αυλικός
\'... Είμαι ο αρχηγός τους. Πρέπει να τους ακολουθήσω...\'
Andrew Bonar Law,1858-1923,Βρετανός Πρωθυπουργός
\'... Είναι πάντα εύκολο να υπακούει αυτός που ονειρεύεται να διοικήσει...\'
Jean-Paul Sartre, 1905-1980, Γάλλος Φιλόσοφος
;)
21-05-2010, 21:02 #73
\'... δεν μπορω παρά να υποκλιθώ σε ότι έχει καταγραφεί για τον Χριστό, τα όσα είπε και έδειχνε η προσωπικότητα αυτή και το πόσο επιρροή είχε στην ανθρωπότητα η ηγετική μορφή του Χριστού...\'
... κι εγώ που δε θα πατήσω το πόδι μου στην εκκλησία ούτε στην κηδεία μου υποκλίνομαι... ;)... και είναι φυσικό. Απηύθυνε έναν λόγο άμεσο και απλό σε ανθρώπους που θεωρούσε δεδομένο ότι μπορούν να έχουν την ευτυχία στο τσεπάκι τους. Γιατί διέδιδε την ευτυχία σαν ένα απλούστατο αγαθό που αφορά άπαντες - και είναι -. Σαν αληθινός ηγέτης άγγιξε τις καρδιές και όχι τις τσέπες τους. Ταυτόχρονα σταυρώθηκε για τους ίδιους λόγους...
;)
21-05-2010, 21:07 #74
Originally posted by Oneiroplasmenos
Εγώ βρίσκω πολύ δυναμική την melissa. Να γίνει εκείνη αρχηγός μήπως? Καλά μας βλέπω σε Σκανδιναβικό μοντελο με γυναίκα ηγέτη και self service στο φαγητό επομένως :p
Προτιμώ το ρόλο της αντιπολίτευσης ή το σκοτεινό ρόλο του χειριστή καταστάσεων όπως άφησε να υπονοηθεί ο oboro για το παιχνίδι που ξεκίνησα και για το ρόλο μου σε αυτό. :Ρ
21-05-2010, 21:09 #75
Originally posted by keep_walking
Ε ναι εκει πηγαινε ο ολος συλλογισμος...περισσοτερο χρημα...περισσοτερη αγαπη:)
:P:P:P
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια