tsa!!!!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 37

Thread: tsa!!!!!!

Junior Member
    θα ειμαι οκ αλλα δεν ξερω ποσο θα αντεξω αν αρχησουν να με προσβαλουν καποια γνωστα ατομα εδω....

ok πανικ μονο μη βριζεις:P
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Banned
    θα μεινεις με αυτο το λογκιν η θα φτιαξεις ενα σοβαρο και μονιμο?

Αν εχεις προκλησεις (και εχεις δικαιο) θα μου το λες εμενα,
    και θα στο τακτοποιω εγω το ζητημα....

;)

Senior Member
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΟΥΧΑΑΑΑΑΑ

τι θα το κανεις το ζητημα για να το τακτοποιησεις κρινο?
    θα το πηγαινεις στο συμβουλιο των τσαλαπετεινων να βγαλετε αποφασεις?:))))))))))

κατι μου λεει οτι δεν εχεις αντιληφθει ποσο γελοιος φαινεσαι στους αλλους οταν παριστανεις τον τροχονομο του φορουμ και τον εγγυητη της ισορροπιας και της ευρυθμης λειτουργιας εδω μεσα......

βεβαια, υπαρχει και η περιπτωση να εχεις φαει μπαν για τα γαμοσταυριδια που απευθυνεις με αξιοζηλευτη ευθυκρισια και ισορροπια, στον κιπ και σε αλλους...
    οποτε....
    τοτε που να το πει το θεμα της για να \"τακτοποιηθει\" η καημενη η πανικουλα ?????????

Banned
    Originally posted by Remedy
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΟΥΧΑΑΑΑΑΑ

τωρα κανεις τον τσαλαπετεινο?
    για να ξερω τι σοι ζωο εισαι για να φερω μεταφραστη.

τι θα το κανεις το ζητημα για να το τακτοποιησεις κρινο?
    θα το πηγαινεις στο συμβουλιο των τσαλαπετεινων να βγαλετε αποφασεις?:))))))))))

θα βλεπω τετοια ποστ οπως τα δικα σου και θα απαντω αναλογα.

κατι μου λεει οτι δεν εχεις αντιληφθει ποσο γελοιος φαινεσαι στους αλλους οταν παριστανεις τον τροχονομο του φορουμ και τον εγγυητη της ισορροπιας και της ευρυθμης λειτουργιας εδω μεσα......

αυτα ειναι στο μυαλο σου, και αν γινομαι γελοιος αυτο ειναι δικο μου θεμα και οχι δικο σου.
    Η μαρια εχει δικαιωμα να υπαρχει εδω μεσα αν το εχει αναγκη εφοσον βεβαια τηρει τα μινιμουμ για να μπορεσει να συνδιαλεγεται με κοσμο.

Εσυ τι ακριβως θες να κανεις?
    Να πυροδοτεις την κατασταση για να μην μπορεσει να σταθει?

βεβαια, υπαρχει και η περιπτωση να εχεις φαει μπαν για τα γαμοσταυριδια που απευθυνεις με αξιοζηλευτη ευθυκρισια και ισορροπια, στον κιπ και σε αλλους...
    οποτε....

δεν εχει οποτε,
    αν εχεις να πεις για να βοηθησεις την πρωην πανικ,
    καταθεσε το,
    αν εχεις σκοπο απλα να σπασεις την ανια σου οπως κανεις συνηθως,
    κανε κατι αλλο να περασεις την ωρα σου.

Οποτε αν εγω φαω μπαν,
    ειναι δικη μου δουλεια και οχι δικη σου.

τοτε που να το πει το θεμα της για να \"τακτοποιηθει\" η καημενη η πανικουλα ?????????

μην ανησυχεις,
    και γνωριζω ποτε θα ερθει η στιγμη που θα φαω μπαν,
    οποτε επι του παροντος η πανικουλα (και καημενη νομιζω ειναι ατομα οπως του λογου σου) ειναι καλυμενη.

Αντε τωρα να πουλησεις αλλου την εξυπναδα σου.

Senior Member
    Originally posted by krino
    ....
    Η μαρια εχει δικαιωμα να υπαρχει εδω μεσα αν το εχει αναγκη εφοσον βεβαια τηρει τα μινιμουμ για να μπορεσει να συνδιαλεγεται με κοσμο.

Εσυ τι ακριβως θες να κανεις?
    Να πυροδοτεις την κατασταση για να μην μπορεσει να σταθει?

.......αν εχεις να πεις για να βοηθησεις την πρωην πανικ,
    καταθεσε το,
    αν εχεις σκοπο απλα να σπασεις την ανια σου οπως κανεις συνηθως,
    κανε κατι αλλο να περασεις την ωρα σου.

.....
    .......
    Το αν εχει δικαιωμα να υπαρχει εδω μεσα η πανικ, ασε να το κρινει ο αντμιν, με κριτηριο την συμπεριφορα της υποθετω....

ΕΣΥ δεν εχεις καμια δουλεια να παιζεις τον τροχονομο και να υποσχεσαι οτι \"θα του το τακτοποιησεις \" το θεμα του καθενος εδω μεσα,αφενος γιατι εισαι ο μεγαλυτερος παραγοντας ανωμαλιας του φορουμ κι αφετερου γιατι κανεις δεν σε εχρισε \"τακτοποιητη\" για τιποτε εδω μεσα.
    τακτοποιησε τα του οικου και του εαυτου σου καποια στιγμη, αν μπορεσεις και θα εχεις προσφερει καποια υπηρεσια στον εαυτο σου....

αν εγω σπαω την ανια μου εδω μεσα οπως συμπερανες με την απολυτως αναξιοπιστη κριση σου, εσυ κανεις κατι πολυ χειροτερο.
    ξεσπας τα απωθημενα και τα συμπλεγματα σου οπου σε παιρνει, πανω στον καθενα που εχει πολλα η λιγα προβληματα, χωρις κανενα σταματημα απο κανεναν .

ασε λοιπον το πατροναρισμα για κανεναν αλλο και απαλαξε μας απο την υποκρισια σου οτι θαθελες να κανεις τον χρησιμο εδω μεσα .

τα ειδαμε τααποτελεσματα της \"προστασιας\" σου που απο τη μερα που τον ανελαβες να εξομαλυνεις τις σχεσεις του πανου με το φορουμ για να παραστησεις τον ηρωα και παλι, τον οδηγησες με τις εξυπναδες σου στην χειροτερη συμπεριφορα που ειχε ποτε ως τοτε, με αποτελεσμα το αναποφευκτο μπαν..
    οποτε η εισαι αχρηστος στο πατροναρισμα, η πολυ γκαντεμης...οτι απ τα δυο κι αν συμβαινει,απαλαξε μας απ το γελοιο θεαμα να κανεις τον μπατμαν του φορουμ, αρκετη αναστατωση προκαλεις με την υπολοιπη συμπεριφορα σου, ετσι κι αλλιως....

για την πανικουλα
    εχω να πω τις 2 πρωτες σειρες αυτου του σημειωματος, που εχω τονισει.τπτ παραπανω και τπτ λιγοτερο δεν εχω να της πω,

παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες σου για παραχαραξη του μηνυματος μου, απ οτι ειναι φανερο σε ολους, ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΠΑΝΙΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΝΙΚΟΥΛΑ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΙΟΘΕΤΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΕΙΣ.
    ΔΕΝ ΞΕΓΕΛΑΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΟΥΣΟΥΔΙΣΜΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΑΙΣΧΡΕΣ ΣΟΥ ΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΚΑΛΩΣΥΝΕΣ....

Banned
    Originally posted by Remedy
    Το αν εχει δικαιωμα να υπαρχει εδω μεσα η πανικ, ασε να το κρινει ο αντμιν, με κριτηριο την συμπεριφορα της υποθετω....

το τι θα κανει ο καθε αντμιν εμενα δεν με αφορα,
    ωστοσο την γνωμη μου εχω μαθει παντα να την λεω,
    ειτε γινεται αρεστη ειτε οχι.

ΕΣΥ δεν εχεις καμια δουλεια να παιζεις τον τροχονομο και να υποσχεσαι οτι \"θα του το τακτοποιησεις \" το θεμα του καθενος εδω μεσα,αφενος γιατι εισαι ο μεγαλυτερος παραγοντας ανωμαλιας του φορουμ κι αφετερου γιατι κανεις δεν σε εχρισε \"τακτοποιητη\" για τιποτε εδω μεσα.

εγω θα κανω οτι μου κανει κεφι,
    και οτι μου υπογορευει η συνειδηση ειτε σου αρεσει ειτε οχι,
    εσενα και στη γνωστη παρεα σου.

Αν ειμαι ο μεγλαυτερος παραγοντας ανωμαλιας εδω μεσα,
    μπορεις να στειλεις οπου νομιζεις σκοπιμο οτι μυνημα νομιζεις
    για την διαγραφη μου.

Στο μεταξυ αν δεν βαριεσαι σταματα να μου τα κανεις πλανητες με τις συμβουλες σου.

τακτοποιησε τα του οικου και του εαυτου σου καποια στιγμη, αν μπορεσεις και θα εχεις προσφερει καποια υπηρεσια στον εαυτο σου....

ευχαριστω για το ενδιαφερον σου,
    τα του οικου μου πανε ολα πριμα....

αν εγω σπαω την ανια μου εδω μεσα οπως συμπερανες με την απολυτως αναξιοπιστη κριση σου, εσυ κανεις κατι πολυ χειροτερο.
    ξεσπας τα απωθημενα και τα συμπλεγματα σου οπου σε παιρνει, πανω στον καθενα που εχει πολλα η λιγα προβληματα, χωρις κανενα σταματημα απο κανεναν .

και παλι εκεινο που σου συστηνω,
    ειναι να κανεις τα παραπονα σου εκει που πρεπει,
    οχι σε εμενα.
    Εγω οπως γνωριζεις,
    εχω υποψη μου και το τι κανω και αναλαμβανω τις ευθυνες μου.

ασε λοιπον το πατροναρισμα για κανεναν αλλο και απαλαξε μας απο την υποκρισια σου οτι θαθελες να κανεις τον χρησιμο εδω μεσα .

αμα δεν γουσταρεις την υποκρισια μου,
    σταματα να με διαβαζεις.

τα ειδαμε τααποτελεσματα της \"προστασιας\" σου που απο τη μερα που τον ανελαβες να εξομαλυνεις τις σχεσεις του πανου με το φορουμ για να παραστησεις τον ηρωα και παλι, τον οδηγησες με τις εξυπναδες σου στην χειροτερη συμπεριφορα που ειχε ποτε ως τοτε, με αποτελεσμα το αναποφευκτο μπαν..

ειναι γνωστη η θεση μου και τα οσα εκανα για τον πανο και οτι προσπαθησα να τον προφυλαξω.
    Οπως γνωστο ειναι οτι του ειπα ποτε περναγε τις κοκκινες γραμμες.
    Οπως επισης γνωστο ειναι ποιοι θελανε να τον σπρωξουνε σε εκεινο το σημειο.
    Μην κανετε εσεις και η παρεα σου τις μωρες παρθενες σημερα.

Ετσι για τους τυπους σε αλλες εποχες ο πανος (και ο καθε πανος) θα ηταν ακομα μελος...

οποτε η εισαι αχρηστος στο πατροναρισμα, η πολυ γκαντεμης...

ουτε πατροναρω ουτε καθοδηγω κανενα,
    απλα δεν μου αρεσουν οι υαινες.
    Απλα πραγματα και παστρικα.

οτι απ τα δυο κι αν συμβαινει,απαλαξε μας απ το γελοιο θεαμα να κανεις τον μπατμαν του φορουμ, αρκετη αναστατωση προκαλεις με την υπολοιπη συμπεριφορα σου, ετσι κι αλλιως....

δεν το κοβω....
    θα με τρως για πολλα χρονια στη μαπα,
    τουλαχιστον μεχρι να αποφασισεις οτι βαρεθηκες να τριγυρνας εδω μεσα.

για την πανικουλα
    εχω να πω τις 2 πρωτες σειρες αυτου του σημειωματος, που εχω τονισει.τπτ παραπανω και τπτ λιγοτερο δεν εχω να της πω,

παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες σου για παραχαραξη του μηνυματος μου, απ οτι ειναι φανερο σε ολους, ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΠΑΝΙΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΝΙΚΟΥΛΑ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΙΟΘΕΤΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΕΙΣ.

αααααα με εμενα εχεις προβλημα...

οκ τι να γινει,
    θα σου ανεβει λιγο η πιεση,
    αλλα θα το χωνεψεις και αυτο.

ΔΕΝ ΞΕΓΕΛΑΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΟΥΣΟΥΔΙΣΜΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΑΙΣΧΡΕΣ ΣΟΥ ΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΚΑΛΩΣΥΝΕΣ....

μωρε τι μας λες?
    δεν σε ξεγελω?
    πολυ καλως,
    θα πω στον σεβαχ μου, να δακρυσει προς ενδειξη συμπαραστασης σου.....

τελειωσε η εχει και αλλο εκπομπη?

θα μεινεις με αυτο το λογκιν η θα φτιαξεις ενα σοβαρο και μονιμο?

Αν εχεις προκλησεις (και εχεις δικαιο) θα μου το λες εμενα,
    και θα στο τακτοποιω εγω το ζητημα....

;)

βρε αδιόριστη τσατσα...κάνε και λίγο κράτει που θα τακτοποιήσεις ο μπρδελο που προσπαθείς με μανία να κάνεις το φόρουμ....

Έλεος! Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα?

Τι να πω. Να δούμε πότε θα φτάσει ο αντμιν στο αμήν και σε διώξει κλωτσηδόν από δω μέσα μήπως και ησυχάσουμε.

Banned

Ολοι μας εχουμε κατι να πουμε,
    και δεν περισευει κανεις.
    Μπα; Ακόμα και αυτοί που παίρνουνε χάπια;

Banned
    Α κατάλαβα εμένα δεν μου απαντάς γιατί είμαι βαριά εγώ. Μόνο από πανικούς και κάτω :P

Senior Member
    Originally posted by minas_tirith
    θα ειμαι οκ αλλα δεν ξερω ποσο θα αντεξω αν αρχησουν να με προσβαλουν καποια γνωστα ατομα εδω....
    καλώς ήρθες !
    υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να απαντήσεις όταν κάποιος σε προσβάλλει.
    με το να χυδαιολογείς το μόνο που καταφέρνεις είναι να χάνεις.

( υ.γ. μόνη σου δεν αποχώρησες ?
    γιατί έτσι θυμάμαι.
    επειδή λες πως σου έκανε μπαν ο νίκος )
    http://www.mazi.org.gr/

Banned
    Originally posted by libpa

Ολοι μας εχουμε κατι να πουμε,
    και δεν περισευει κανεις.
    Μπα; Ακόμα και αυτοί που παίρνουνε χάπια;

ολοι οσοι σεβονται τους κανονισμους της κοινοτητας.

Senior Member
    εδώ γελάνε...........

Banned
    εχουμε πλανταξει στο γελιο....

Junior Member
    ενταξη κρινο.πυστευω οτι μονο ο κρινο μου εχει σταθει εδω τελικα.....

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast