γαμωτο - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24

Thread: γαμωτο

Senior Member
    κοιτα στην περιπτωση της κοπελιτσας ας πουμε ειχε αυτη ενα 10% ευθηνη γιατι ειχε τροπο να το σταματησει απλα δε τον εβλεπε και ενα 90% οι υπολιποι που την πειραζανε ενω στη περιπτωση μου εχω ενα 80% πες και οι αλλοι ενα 20 που με βοηθησανε οπως θα επρεπε και αντιθετα με βαλανε σε αλλα τριπακια...αυτο ηθελα να πω ολο και ολο... και ναι εγω μεσα απαυτα που εχω δει τον τελευταιο καιρο εχω γινει πολυ καλυτερος ανθρωπος και πολυ πιο ανοιχτομυαλος... τωρα αμα εσυ γουσταρεις να πιστευεις οτι εγω εχω ολη την ευθηνη χωρις να ξερεις τι εχει συμβει πιστευε το αλλα μη προσπαθεις να μου επιβαλεις την αποψη σου .. και δε παραπονιεμε για τη κακια κοινωνια παραπονιεμε για φιλους-φιδια που μολις σε δουνε αδυναμο και ανασφαλη σε πατανε κατω.
    Υ.Γ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΝΙΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ! :)

Senior Member
    Originally posted by FreakOut
    κοιτα στην περιπτωση της κοπελιτσας ας πουμε ειχε αυτη ενα 10% ευθηνη γιατι ειχε τροπο να το σταματησει απλα δε τον εβλεπε και ενα 90% οι υπολιποι που την πειραζανε ενω στη περιπτωση μου εχω ενα 80% πες και οι αλλοι ενα 20 που με βοηθησανε οπως θα επρεπε και αντιθετα με βαλανε σε αλλα τριπακια...αυτο ηθελα να πω ολο και ολο... και ναι εγω μεσα απαυτα που εχω δει τον τελευταιο καιρο εχω γινει πολυ καλυτερος ανθρωπος και πολυ πιο ανοιχτομυαλος... τωρα αμα εσυ γουσταρεις να πιστευεις οτι εγω εχω ολη την ευθηνη χωρις να ξερεις τι εχει συμβει πιστευε το αλλα μη προσπαθεις να μου επιβαλεις την αποψη σου .. και δε παραπονιεμε για τη κακια κοινωνια παραπονιεμε για φιλους-φιδια που μολις σε δουνε αδυναμο και ανασφαλη σε πατανε κατω.
    Υ.Γ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΝΙΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ! :)
    μπορει να σου φαινεται λεπτομερεια, αλλα οι εκφρασεις που χρησιμοποιουμε, δειχνουν τα πιστευω, την νοοτροπια μας
    κανεις δεν σε \"εβαλε\" σε τριπακια. μονος σου μπηκες.......

η συγκριση σου με την κοπελα ειναι ατυχης.
    η κοπελα δεν επεσε στα ναρκωτικα επειδη προπηλακιζοταν.
    αν θες μια αντιστοιχια, ουτε εσυ εχεις δικαιολογια να πεσεις επειδη δεν σου σταθηκαν οι φιλοι-φιδια σου...

χαιρομαι που εχεις γινει καλυτερος ανθρωπος , συνεχισε ετσι!

δεν χρειαζεται να σε πεισω
    κι εγω την γνωμη μου εκφραζω, οπως κι εσυ.
    απλα διαφωνουμε:)

Senior Member
    οκ μαλλον δε με καταλαβες καλα..
    λοιπον το προβλημα μου δεν ειναι οτι πινω φουντες. τριπακια ενοουσα οτι ειχα πει στον κολλητο μου τουσ φοβους και τισ ανασφαλειες μου και αυτος τα χρησιμοποιησε εναντιον μου και πηγε και τα ειπε σε 3ους. τωρα εχεις μια καλυτερη εικονα η ακομα επιμενεις οτι κανεις δεν εχει ουτε λιγη ευθυνη για οτι κακο μου συμβαινει? θα μου πεις καλος μαλακας εισαι που πας και λες τις ανασφαλειες σου σε τετοια ατομα.. αλλα αυτο το παλικαρι το ξερω απο την κουνια & γνοριζοντε και οι γονεις μας..ειχαμε μια πολυ καλη φιλια

Senior Member
    οχι,δεν θα πω οτι εισαι μαλακας που εμπιστευθηκες καποια ατομα, αλλα ακομα δεν καταλαβα, αν δεν ειναι τα ναρκωτικα που οπως μας ειπες στην αρχη ειναι συντροφια σου, το προβλημα σου, τοτε ποιο ειναι το προβλημα σου,που μαλιστα στο δημιουργησαν εστω εν μερει οπως λες, αυτες οι συμπεριφορες?

Senior Member
    εμμ ολα τα αλλα που εγραψα, τα ναρκωτικα ειναι απλα ενας τροπος φυγης απτη πραγματικοτητα.. οπως και το ιντερνετ..

Senior Member
    ποια ολα?:)

Senior Member
    Originally posted by FreakOut
    εμμ ναι μου συμβαινει..εχω μια πλεκτανη μεσα στο μυαλο μου μερικα προβληματα στην εκφραση και γενικα πολλα προβληματα που με εμποδιζουν να ζησω οπως θα ηθελα η οπως φανταζομουν πως θα ζουσα μικρος. επισης φοβαμαι οτι δε θα γινω ποτε καλα μονη μου συντροφια ειναι τα ναρκωτικα νιοθω αηδια για τη νοοτροπια της πλειοψηφιας της γενιας μου εχω αποξενωθει σε αρκετα μεγαλο βαθμο απτους ανθρωπους γιατι με προδωσαν φιλοι και δε μου σταθηκαν με αποτελεσμα να μη μπορω να εμπιστευτω φιλιες ευκολα και ταυτοχρονα να εχω φοβο να γνορισω νεα ατομα καθως δεν ειμαι αρκετα κοινονικος και εχω ολα αυτα τα προβληματα τα οποια ειναι φαυλος κυκλος. η γκομενα με παρατησε πριν 2 χρονια επειδη την κερατωσα και απο τοτε την εχω κανει να με φοβαται και να νομιζει οτι εχω εμμονη μαζι της. οι πιο πολλοι μου γνωστοι μου επιτιθοντε λεκτικα με υπογειους τροπους και εχω την εντυπωση οτι τουσ αρεσει να με βλεπουν με χαλια ψυχολογια και ευαλωτο. εμμ μπορει και να ξεχασα κατι αλλα αυτα ειναι πανω κατω... και αφου τα ειπα ολα αυτα ακομα σκευτομε οτι αυτη η κοπελιτσα στο σχολειο που μου ελεγε καλημερα και την εβριζα ειχε προβληματα που δε περνανε απτο μυαλο μοθ..Α και οταν πηγα στον ψυχιατρο μου ειπε να παρω χαπια αγχολυτικα για να καταστειλω την ενταση(βλ.συσωρευμενη οργη) αλλα ενταξει θα τα παλεψω αυτα μωρε εχω αρχισει να γραφω σε τετραδιο..νταξει για να πω την αληθεια περιμενα πιο πολυ να δημιουργησω μια συζητηση γυρω απτη @#@# κοινωνια παρα μοιραστω τη μιζερια μου

Senior Member
    οκ, ο ψυχιατρος αν σου μιλησε μονο για χαπια για να καταστειλει χημικα την ενταση σου, οπως καταλαβαινεις προτεινει κατι εντελως επιφανειακο..
    δοκιμασες να μιλησεις με ψυχοθεραπευτη, ειτε ψυχολογο ειτε ψυχιατρο και να σε βοηθησει να τα διευθετησεις ολα αυτα?
    δεν νομιζω οτι τα χαπια ειναι λυση απο μονα τους, ουτε οτι μπορεις μονος σου...

Senior Member
    Καλημέρα, χτες είχα πάει σε κάποια γιορτή που ήταν κάποιοι συμμαθητές και θυμηθήκαμε τα παλιά.. Θυμηθήκαμε και κάποια άτομα που είχαν δεχτεί πολλά αρνητικά σχόλια κυρίως στο δημοτικό. Ένα από αυτά ήταν στη γιορτή και συζητήσαμε λίγο. Τα παιδιά αυτά δεν ξεχνούν τίποτα και αυτά τα πράγματα τα ακολουθούν μια ζωή μετά. Τα παιδιά μπορεί να είναι πολύ σκληρά μεταξύ τους. Και πιστεύω πως είναι και θέμα γονέων αυτό. Για πχ εγώ είχα μια φίλη από το νηπιαγωγείο και έμενε στη γειτονιά μου. Στη γειτονιά ήταν γνωστό ότι δεν τα πήγαιναν καλά οι γονείς μου καθώς μας ακουγόμαστε σε όλη τη γειτονιά..:( Είχαν προσπαθήσει πολλές φορές να την κόψουν από φίλη μου, δεν το είχαν πει ποτέ ευθέως αλλά μεγαλώνοντας και ερμηνεύοντας κάποια σκηνικά το κατάλαβα γιατί ακριβώς είχα προβλήματα στο σπίτι. Και τελικά κόψαμε σε αρκετά μεγάλη ηλικία όταν περάσαμε Αθήνα μεν αλλά σε διαφορετικές σχολές. Πιστεύω πως ξέρει πολύ καλά ότι δεν ήμουν κακή επιρροή και αυτό φαίνεται από τις επιλογές που έχω κάνει. Αλλά όσο να \'ναι αυτή η πλύση εγκεφάλου που είχε δεχτεί τελικά την πήρε από κοντά μου. Μία άλλη κοπέλα που είχε έρθει από ένα χωριό για λίγο στο γυμνάσιο την δούλευαν για τον τρόπο που μιλούσε, την έλεγαν βλάχα, χωριάτω κτλ Έχουμε επαφές ακόμα και μου είχε πει : \" Δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσω τα άτομα που με κοροίδευαν, αν τους έβλεπα τώρα μπροστά μου θα τους έφτυνα\". Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν κλείνουν οι πληγές αυτές και ότι είναι η διαπαιδαγώγηση των παιδιών αυτών που ξεκινούν το δούλεμα, δε φταίνε αυτά, τουλάχιστον σε μικρές ηλικίες.Είναι πράγματα που έχουν ακούσει και έχουν δει στο δικό τους περιβάλλον.
    Απλά αγωνίζομαι με τα χαρτιά που μου έχουν μοιραστεί....

Page 2 of 2 FirstFirst 12