γαμωτο
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24

Thread: γαμωτο

Senior Member

γαμωτο

θυμαμαι οταν ημουν πιτσιρικας 14 15 χρονων που αραζαμε καθε μερα παρεα 10-30 πιτσιρικια σε ενα μπασκετακι και ερχοταν εκει ενα παιδι 22 χρονων ο οποιος ειχε χοντρα ψυχολογικα πιο χοντρα απαυτα που εχω τωρα σε φαση που ελεγε τα δικα του ηταν κλεισμενος στο σπιτι του απτα 18 και εκει που ερχοταν να παιξει μπασκετ εμεις τα μαλακισμενα τον κοροιδευαμε σε επιπεδο ασχημο οχι οτι τον δειχναμε με το δαχτυλο αλλα τον καναμε να κατσει μαζι μας και τον αφηναμε να λεει και τον τρελεναμε σε γενικες γραμμες και σκευτομαι οτι αυτο το παιδι αμα δεν του ειχαμε κανει και τον ειχαμε βοηθησει θα ηταν σχετικα κομπλε τωρα...ποσο σκληρη ειμαστε σαν ανθρωποι ρε γαμωτο...αλλο παρομοιο περιστατικο στο λυκειο 2α λυκειου τραμπουκιζαμε καθημερινα μια κοπελα στην ταξη επειδη ηταν ηλιθια και εφτασε σε σημειο να κανει μεταγραφη σε αλλο σχολειο στην 3η αφου πηγαινε συνεχεια στο γραφειο και οι καθηγητες την περνανε για τρελη γιατι πηγαινε σε κατασταση γαματα φρικαρισμενη κ εμεις καναμε τουσ κινεζους..αυτη στο αλλο σχολειο εμαθα τα ιδια τραβαγε τι να εχει απογινει η κακομοιρα δε ξερετε ποσο μετανιονω για κατι τετοια νιωθω πολυ ασχημα τα παιδια ειναι παρα πολυ σκληρα ευτιχος εγω ημουν στη πανω μερια της 'τροφικης' αλυσιδας στο σχολειο αλλα τα πραγματα φαινετε να εχουν αλλαξει τωρα και βλεπω και την αλλη μερια της ζωης ισως α πληρωνω αυτες τις αμαρτιες καλα να παθω!! ΟΚ τελειωσε το ranting ^^ αν καποιος τυχει και το διαβασει ας πει καμια γνωμη αν δε βαριετε!
    a btw sorry pou eixa 5 sthn ekthesi kai de vazo teleies kai kommata e... :)

Senior Member
    FreakOut, όταν λες \" πληρώνεις αυτές τις αμαρτίες \" τί εννοείς ?
    σου συμβαίνει κάτι και το λες ?
    http://www.mazi.org.gr/

Banned
    ετσι λειτουργουν οι ανθρωπινες αγελες,
    νομιζω κατι συνηθισμενο στα χρονια που ζουμε.

Για καποιους ειναι νορμαλ, για αλλους οχι.

Senior Member
    Οι δυσκολιες της ζωης φερνουν ωριμοτητα...γιατι νομιζεις για να μιλησω για μενα προσωπικα αν ημουν ολα μελι-γαλα θα εδινα τοση σημασια σε ψυχικες ασθενειες κλπ...σε συγκριση με τωρα ημουν ενα κολοπαιδι πιτσιρικας.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    εμμ ναι μου συμβαινει..εχω μια πλεκτανη μεσα στο μυαλο μου μερικα προβληματα στην εκφραση και γενικα πολλα προβληματα που με εμποδιζουν να ζησω οπως θα ηθελα η οπως φανταζομουν πως θα ζουσα μικρος. επισης φοβαμαι οτι δε θα γινω ποτε καλα μονη μου συντροφια ειναι τα ναρκωτικα νιοθω αηδια για τη νοοτροπια της πλειοψηφιας της γενιας μου εχω αποξενωθει σε αρκετα μεγαλο βαθμο απτους ανθρωπους γιατι με προδωσαν φιλοι και δε μου σταθηκαν με αποτελεσμα να μη μπορω να εμπιστευτω φιλιες ευκολα και ταυτοχρονα να εχω φοβο να γνορισω νεα ατομα καθως δεν ειμαι αρκετα κοινονικος και εχω ολα αυτα τα προβληματα τα οποια ειναι φαυλος κυκλος. η γκομενα με παρατησε πριν 2 χρονια επειδη την κερατωσα και απο τοτε την εχω κανει να με φοβαται και να νομιζει οτι εχω εμμονη μαζι της. οι πιο πολλοι μου γνωστοι μου επιτιθοντε λεκτικα με υπογειους τροπους και εχω την εντυπωση οτι τουσ αρεσει να με βλεπουν με χαλια ψυχολογια και ευαλωτο. εμμ μπορει και να ξεχασα κατι αλλα αυτα ειναι πανω κατω... και αφου τα ειπα ολα αυτα ακομα σκευτομε οτι αυτη η κοπελιτσα στο σχολειο που μου ελεγε καλημερα και την εβριζα ειχε προβληματα που δε περνανε απτο μυαλο μοθ..Α και οταν πηγα στον ψυχιατρο μου ειπε να παρω χαπια αγχολυτικα για να καταστειλω την ενταση(βλ.συσωρευμενη οργη) αλλα ενταξει θα τα παλεψω αυτα μωρε εχω αρχισει να γραφω σε τετραδιο..νταξει για να πω την αληθεια περιμενα πιο πολυ να δημιουργησω μια συζητηση γυρω απτη @#@# κοινωνια παρα μοιραστω τη μιζερια μου

Senior Member
    Originally posted by FreakOut
    ........
    αυτα μωρε εχω αρχισει να γραφω σε τετραδιο..νταξει για να πω την αληθεια περιμενα πιο πολυ να δημιουργησω μια συζητηση γυρω απτη @#@# κοινωνια παρα μοιραστω τη μιζερια μου
    χμμμμμμμμ
    δεν περιμενα μια τετοια τελευταια προταση στο ποστ σου.
    αν ξαναδιαβασεις την πολυ ειλικρινη διηγηση σου για την πορεια σου, θα διαπιστωσεις κι εσυ, οτι η @$@#$@@#κοινωνια εισαι ΕΣΥ!!!
    οπως κι εγω... και ο καθενας μας.
    αρα
    μηπως απο τον εαυτο μας πρεπει να ξεκινησει ο καθενας (οπως εκανες κι εσυ σε αυτο το ποστ) αντι να τα βαζει με την κοινωνια, που καποιος αλλος , εξω απο μας, την χαλαει?
    ;)

Senior Member
    Nαι σωστο και αυτο.

Ειναι το πιο απλο πραγμα να κατηγορησουμε αλλους, την κοινωνια και την τυχη για κατι που κανουμε εμεις , αλλα μαλλον θελει αληθινα κοτσια τελικα και κουραγιο να πουμε ενα \"βρε..μπας και φταιω και εγω λιγουλακι?\"

Δεν μπορω να ακουω το \"ειμαστε σαν κοινωνια ετσι\" για να δικαιολογουμε συμπεριφορες μας. Δηλαδη αμα οι αλλοι ειναι κλεφτες και ψευτες τοτε εμεις αντι να τους παρουμε με τις πετρες θα πρεπει να τους μοιασουμε και απο πανω επειδη \"ειναι η κοινωνια\" ?

Λεξεις οπως \"ατομο\" και \"υπευθυνοτητα ατομου\" τι απογινανε οεο?

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Οι δυσκολιες της ζωης φερνουν ωριμοτητα...γιατι νομιζεις για να μιλησω για μενα προσωπικα αν ημουν ολα μελι-γαλα θα εδινα τοση σημασια σε ψυχικες ασθενειες κλπ...σε συγκριση με τωρα ημουν ενα κολοπαιδι πιτσιρικας.
    εγω ημουν απο τα ποντικακια τησ ταξησ ηρεμη...και αορατη..δεν μπορω να πω πωσ περασα υπεροχα στο σχολειο.. και παλι καποιοι με πειραζανε..
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    μπροσ γκρεμοσ και πισω ρεμμα
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    ναι ρε παιδια δε λεω ο καθενας ειναι υπευθυνος για τον εαυτο του αλλα αμα καποια ατομα μου ειχανε σταθει οπως επρεπε θα ημουν καλα τωρα, δε τα ριχνω σε αυτους προς θεου πσιτευω εχω πανω απο το 80% της ευθηνης αλλα φταινε και εξωτερικοι παραγωντες.
    @αδζικ εμμ δε γινετε να περνας απαρατηρητος τοτε τραβας περισοτερρη προσοχη ;)

Senior Member
    ναι ρε παιδια δε λεω ο καθενας ειναι υπευθυνος για τον εαυτο του αλλα αμα καποια ατομα μου ειχανε σταθει οπως επρεπε θα ημουν καλα τωρα, δε τα ριχνω σε αυτους προς θεου πσιτευω εχω πανω απο το 80% της ευθηνης αλλα φταινε και εξωτερικοι παραγωντες.
    @αδζικ εμμ δε γινετε να περνας απαρατηρητος τοτε τραβας περισοτερρη προσοχη ;)
    κι ομως, στους αλλους τα ριχνεις οταν μιλας για ατομα που ΑΝ σου ειχαν σταθει, θα ησουν καλα...
    εκτος κι αν μιλας για τους γονεις σου, η μονη περιπτωση που θα μπορουσα να συμφωνησω οτι αλλοι εχουν μεριδιο ευθυνης για κατι στραβο που μας συμβαινει.

γιατι πολυ απλα
    ΣΕ ΟΛΟΥΣ δεν εχουν σταθει φιλοι- γνωστοι σε δυσκολες φασεις, ΟΛΟΙ εχουμε απογοητευτει απο φιλιες-σχεσεις, ΟΛΟΙ εχουμε παραπονα απο καποιους.
    ΔΕΝ εχουμε πεσει ολοι στις ουσιες...

Senior Member
    ναι ρε φιλε/κοπελια αυτο εγραψα και πανω οτι δε τα ριχνω αποκλειστικα σε αλλους εγω σηκνωνω την ευθηνη... και εχω και εγω μερικη ευθηνη αν δε τουσ σταθηκα ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ! εκει που καταληγω ειναι οτι σαν κοινωνια (μαζι με εμενα) θα επρεπε να βοηθαμε πιο πολυ ο ενας τον αλλο και να μην υπαρχει τοσος εγωισμος και τοσο ο καθενας για την παρτυ του..και δυστυχως αυτα τα συνειδητοποιω τωρα που ειμαι στη δυσκολη...

Senior Member
    ναι ρε φιλε/κοπελια αυτο εγραψα και πανω οτι δε τα ριχνω αποκλειστικα σε αλλους εγω σηκνωνω την ευθηνη... και εχω και εγω μερικη ευθηνη αν δε τουσ σταθηκα ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ! εκει που καταληγω ειναι οτι σαν κοινωνια (μαζι με εμενα) θα επρεπε να βοηθαμε πιο πολυ ο ενας τον αλλο και να μην υπαρχει τοσος εγωισμος και τοσο ο καθενας για την παρτυ του..και δυστυχως αυτα τα συνειδητοποιω τωρα που ειμαι στη δυσκολη...
    οχι \"αποκλειστικα\",ΚΑΜΙΑ ευθυνη δεν εχουν οι αλλοι για την κατασταση μας. θα πρεπει να το καταλαβεις αυτο.

για τα υπολοιπα, συμφωνω απολυτα και σε ρωταω: ΕΣΥ διορθωσες οτι σε ενοχλουσε στον δικο σου εγωισμο, ατομικισμο, παρτακισμο, οπως θελεις πες το, για να μην επιβαρυνεις με την προσωπικη σου περιπτωση το συνολικο προβλημα?
    εαν ναι, μπραβο σου.
    εαν οχι, προφανως ΕΣΥ εισαι το προβλημα
    (οπως κι ο καθενας που δεν εχει διορθωσει τον εαυτο του φυσικα)

Senior Member
    οκ δλδ μου λες οτι η κοπελιτσα στο σχολειο που τιν τραμπουκιζαμε ΕΦΤΑΙΓΕ και ειχε ολη την ευθηνη για το τι της συναιβενε. μαλλον πρεπει και εσυ να καταλαβεις οτι μερικες φορες καπιοι ανθρωποι χανοντε στα λαθη των αλλων χωρις ομως αυτο να σημαινει οτι δεν εχουν ευθυνη..

Senior Member
    οκ δλδ μου λες οτι η κοπελιτσα στο σχολειο που τιν τραμπουκιζαμε ΕΦΤΑΙΓΕ και ειχε ολη την ευθηνη για το τι της συναιβενε. μαλλον πρεπει και εσυ να καταλαβεις οτι μερικες φορες καπιοι ανθρωποι χανοντε στα λαθη των αλλων χωρις ομως αυτο να σημαινει οτι δεν εχουν ευθυνη..
    ΦΥΣΙΚΑ και δεν εφταιγε
    αλλα δεν επεσε στα ναρκωτικα επειδη εσεις την τραμπουκιζατε!!
    εσυ μας ειπες οτι οι αλλοι εχουν μεριδιο ευθυνης για τα δικα σου προβληματα, οχι η κοπελιτσα.
    η κοπελιτσα μπορει να ειναι ευτυχισμενη σημερα και να εχει βρει τον δρομο της, παρα την δικη σας σκληροτητα..

ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΓΑΤΕ!
    οποτε,ΕΣΥ!
    εσυ, που τωρα παραπονιεσαι για την κακια την κοινωνια, ησουν ενας \"κακος\" της κοινωνιας!
    εχεις γινει \"καλος\"????
    οκ, εκανες ενα μεγαλο βημα στην βελτιωση της κοινωνιας.
    εχεις γινει \"καλος\" αλλα οχι και πολυ?
    προσπαθησε κι αλλο...
    καπως ετσι παει...

Page 1 of 2 12 LastLast