Results 16 to 30 of 90
Thread: ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ
-
22-05-2010, 22:09 #16
olgaki82 , να είσαι πάντα καλά.
θα τα πούμε πάλι ( νομίζω ). :)http://www.mazi.org.gr/
- 22-05-2010, 22:17 #17
Originally posted by olgaki82
ναι σας οφειλω μια εξηγηση για την αποχωρηση μου
και θα μαι οσο πιο ειλικρινης μπορω
ο χωρος αυτο για μενα ηταν χωρος καταθεσης ψυχης
συνομιλησα με ατομα που μου εδωσαν τοσα πολλα και με υποστηριξαν περισσοτερο και απο <<οικογενεια>>,εμπαιν� � εδω μεσα μοιραζομουν τα προβληματα μου,γελουσα με το χιουμορ σας ,ηρεμουσα,χαλαρωνα,ενιωθα τοσο ομορφα.
κατι εχει αλλαξει τελευταια ομως στο χορο αυτο η μπορει και σε εμενα.
εχω γινει αλλεργικη στους καβγαδες,και τον τελευταιο καιρο οι καβγαδες εδω μεσα μου φαινονται εντονοτεροι,εχω πιασει τον εαυτο μου να θυμωνει και να ανοιγει τον υπολογιστη για να δω τι ειπε ο ενας και τι απαντησε ο αλλος,νιωθω σαν μη μπορω να βοηθησω οπως παλια,σαν μη μπορω να επικοινωνησω οπως πριν.ναι ειναι φορουμ μονο ενα φορουμ ομως που μου εδωσε τοσα πολλα και κατεθεσα επισης αλλα τοσα.
ο σκοπος ομως δεν ειναι αυτος, για να καβγαδισω θα μπορουσα να μπω σε ενα οποιοδηποτε χωρο,για να βγαλω να νευρα μου να αρχισω κικμποξινγκ.και ειλικρινα δεν ξερω τι εχω να δωσω παραπανω σε αυτο το χωρο που για μενα εχει αλλαξει τοσο.
η κατασταση δεν αλλαζει,ολα αυτα που με πειραζουν δεν θα σταματησουν να υπαρχουν επειδη με στεναχωρει μια τετοια κατασταση στο φορουμ.μπορω ομως με καθε συνειδητοτητα να κλεισω τον υπολογιστη μου.
συγνωμη αν σας κουρασα ειναι με καθε ειλικρινεια πως νιωθω τα πραγματα αυτο τον καιρο,
και παλι σας ευχαριστω παρα παρα παρα πολυ:)
και εγω καπως ετσι το βλεπω, στο θεμα των καβγαδων τουλαχιστον...
Ειναι οντως καπως... να μιλαει ενας και επειδη ειναι αυτος ο ενας μονο και μονο ξαφνικα να βλεπεις αλλα ατομα να αρχισουν να βριζουν και να επιτιθονται και τουμπαλιν..
Φανταζομαι τα παλιοτερα μελη θα εχουν καποιον λογο που το κανουν αυτο λογω καμιας παλιας ιστοριας, παρολα αυτα ενα νεο μελος δε νομιζω οτι θα χαρει ιδιαιτερα να βλεπει τα θεματα να γινονται μπαρουταποθηκες διπλα απο την γιορτη των πυροτεχνηματων την ωρα που θα σκεφτεται ενα \"δεν-με-νοιαζει-πειτε-τα-μεταξυ-σας-μεσω-πμ\".
Επισης ειναι και το θεμα του σπαμ, πλεον εχει περασει τα ορια του ανεκτου επιπεδου και συνεπως της πλακας και απλα γινεται...για να γινεται...και το μονο που κανει ειναι να ξενερωνει κοσμο.Αμα πεσει λιγο σπαμ σε ενα θεμα ας πουμε θα ειναι νορμαλ. Αν ομως τωρα ανοιχτει θεμα με τιτλο \"ΣΠΑΜ,πειτε οτι γουσταρετε!!\" τοτε δεν ειναι και τοσο νορμαλ.Μεχρι στιγμης τετοιος τιτλος θεματος μεχρι στιγμης δεν εχει γινει.Μεχρι στιγμης.
Εχεις απολυτο δικαιο αν θες να φυγεις για ολα τα παραπανω και σιγουρα ειναι λογικο να κανεις τον εαυτο σου να θυμωνει και ισως και να νοιωθει ασχημα με τετοιο αρνητικο κλιμα.
Παρολα αυτα μπορεις παντα να αποφευγεις τετοια \"hot\" θεματα και οπου βλεπεις διαλογο-πολεμο να τον αγνοεις. hint: μεινε μακρυα απο thread που εχει μωβ γραμματα...μυριζει μπαρουτι σχεδον παντα σε κατι τετοια..
Πιστευω πως ειναι μια πολυ χρησιμη σελιδα που μπορεις να μαθεις ενα καρο πραγματα που δε θα μαθαινες αλλου ευκολα , περα του να βοηθηθεις ή ακομα καλυτερα και να βοηθησεις κοσμο που το εχει αναγκη..!
22-05-2010, 22:21 #18
Originally posted by Boltseed
hint: μεινε μακρυα απο thread που εχει μωβ γραμματα...μυριζει μπαρουτι σχεδον παντα σε κατι τετοια..
θες να πεις κατι συγκεκριμενο?
22-05-2010, 22:26 #19
Originally posted by krino
θες
θελω αρκετα πραγματα
να πεις
αυτο ειναι διαταγη?
κατι συγκεκριμενο
παντα κατι συγκεκριμενο υπαρχει
?
!!!!
22-05-2010, 22:32 #20
[quote]Originally posted by Boltseed
θελω αρκετα πραγματα
ευχομαι να τα πραγματοποιήσεις ολα!
αυτο ειναι διαταγη?
ετσι αντιλαμβανεσαι τις ερωτησεις?
ιδου πεδιον δοξης λαμπρον λοιπον!
?
!!!!
~~~~
22-05-2010, 22:42 #21
Μικρό ξανθομαλλούτσικο κοριτσι,με τις αφελειούλες σου..καλα να περνάς..θα σε ακολουθήσω και εγώ οσονούπω..:)
22-05-2010, 22:51 #22
μα καλά φεύγεις τώρα που έβαλες και υποψηφιότητα για αρχηγός?!?! :P
22-05-2010, 22:53 #23
Originally posted by Αφωτεινή
Μικρό ξανθομαλλούτσικο κοριτσι,με τις αφελειούλες σου..καλα να περνάς..θα σε ακολουθήσω και εγώ οσονούπω..:)
και εγώ αντιμετώπησα κάποια προβλήματα στο φόρουμ και έφευγα αλλά η ανάγκη μου για επικοινωνία με έκανε να ξαναγυρήσω
22-05-2010, 23:05 #24
Originally posted by claire
μα καλά φεύγεις τώρα που έβαλες και υποψηφιότητα για αρχηγός?!?! :P
Οι αρχηγοι δεν φευγουν ουτε εγκαταλειπουν το πληρωμα τους.!
Booooo!!!
22-05-2010, 23:08 #25
ολγακι μου χαιρομαι που αισθανεσαι οτι βρηκες στηριξη σε αυτον τον χωρο οταν την χρειαστηκες και οσον αφορα εμενα , και οποτε αλλοτε την ξαναχρειαστεις για σοβαρο η μη λογο, θα την εχεις, ειτε μεσω φορουμ ειτε με αλλον τροπο :)
για τα υπολοιπα που λες , εχεις απολυτο δικιο και ειναι μια κατασταση που ενοχλει πολλους κι ο καθενας την αποδιδει αλλου.
αλλος σε συγκεκριμενα ατομα, αλλος στην μη παρεμβατικη διαχειριση, αλλος στον ερμη που ειναι αναδρομος....
σε ενα μονο θα διαφωνησω.
οσο καιρο ειμαι εδω, η κατασταση με τις προσωπικες συγκρουσεις και το τρολιγκ στο φορουμ ειναι ιδια........
μπορει να ειχε περιοδους υφεσης,οπως και τωρα εχει ποτε-ποτε περιοδους υφεσης, αλλα υπηρχε παντα και με αρκετη σφοδροτητα....
το να βλεπουμε το παρελθον πιο ιδανικο απ το παρον, το δημιουργει η αποσταση κατα τη γνωμη μου.
στην δικη σου περιπτωση, ισως οταν μπηκες ησουν απασχολημενη με τα δικα σου και επικεντρωνοσουν στην δικη σου προσπαθεια, στην δημοσια συζητηση εδω γι αυτην, στο γνωστο εκεινο ποστ σου που παντα χαιρομουν να διαβαζω και να χαιρομαι με την προοδο σου, και σε οποια βοηθεια μπορουσες να παρεις απο καποιους η και απ ολους....
ισως τωρα που εχεις λιγοτερα προβληματα,να μην ασχολεισαι και τοσο με προβληματα γενικοτερα :) και περιδιαβαινεις πιο χαλαρα στο φορουμ , γνωριζεις πλεον προσωπα και καταστασεις και παρακολουθεις πιο εντονα το παραλληλο βραζιλιανικο σιριαλ που παιζεται στο φορουμ..
τα θεματα με τα προβληματα παντα υπαρχουν...
ομολογω οτι βρισκω να μην εχουν μεγαλη δημοτικοτητα σε σχεση με τα τοπικ των εντασεων....
αυτο που ελπιζω, περα απο τα παραπανω, ειναι να βρισκεσαι τωρα πλεον σε πολυ ευτυχεστερη φαση της ζωης σου απ οτι οταν μπηκες, τοσο οσον αφορα τα προβληματα που σε απασχολουσαν, οσο και στην προσωπικη σου ζωη γενικοτερα, και να αισθανεσαι σαν ενοχληση και παραφωνια την ενασχοληση με τα γνωστα θεματα που ανεφερες, και να προτιμας να ζησεις την ευχαριστη περιοδο αυτη της ζωης σου σε ηρεμια και ισορροπια, χωρις παρασιτα (παρεμβολες) πραγμα που σου ευχομαι με ολη μου την καρδια.
εχω διαβασει πολλες δηλωσεις αποχωρησεων εδω μεσα,αλλες τηρηθηκαν, αλλες οχι.
ποτε δεν εχω πει σε κανεναν να μεινει.
δεν το κανω ουτε και σε σενα.
χαιρομαι ιδιαιτερα , γιατι στην δικη σου περιπτωση νοιωθω οτι φευγεις για καλυτερα κι οχι απο απογοητευση, οτι κι αν λεει το σημειωμα σου ;)
το μονο που θα θελα, ειναι, ΑΝ Ο ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ χρειαστεις ειτε βοηθεια ειτε απλα εχεις διαθεση για οποιοδηποτε μοιρασμα εδω μεσα , να μην διστασεις ουτε στιγμη να επανερθεις λογω της δηλωσης σου αυτης, και σαυτο,πιστευω οτι εκφραζω ολους εδω μεσα...
δυνατα μικρουλα ;)
22-05-2010, 23:32 #26
και όχι μόνο εσύ Αφωτεινή.....μπήκαμε να γράψουμε όσα δεν μπορούμε να πούμε στους δικούς μας ανθρώπους( γιατί δεν θα υπήρχε λόγος αν σε καταλάβαιναν αυτοί που θα έπρεπε).Ομολογώ στην αρχή αισθανόμουν ότι αυτά που αισθάνομαι τα βιώνουν και άλλοι άνθρωποι.Πραγματικά ήταν μια μορφή ψυχοθεραπείας και μια ανακούφιση.Δεν θα ξεχάσω ένα βράδυ περασμένα μεσάνυχτα έγραψα στο φόρουμ γιατί ήμουν τόσο πολύ αναστατωμένη και δεν είχα που να απευθυνθώ.Ηταν τόσο βοηθητικό για μένα με το να απαντούν άνθρωποι που δεν γνώριζα αλλά σίγουρα καταλάβαιναν πως ήμουν.Αντ΄αυτού κατάληξε μια αρένα, να χλευάζεται αυτός/ή που υποφέρει γιατί έτυχε να είναι πιο ευαίσθητος, πιο ευάλωτος και τα προβλήματα δεν τον έκαναν κυνικό,ούτε να προσπάθεί να φανεί ¨ανώτερος\"ανάμεσα σε άτομα που είναι πιο αδύναμα και οχι γαϊδούρια.Δεν νοείται να σκέφτεσαι να γράψεις σ΄ενα φόρουμ υπστήρηξης το πρόβλημά σου και να πετάγεται το κάθε κομπλεξικό άτομο και να προσπαθεί να κάνει πνεύμα ή άλλοι να κάνουν την πλάκα τους.Λογικό είναι πέρα απο το αστείο(γιατί και εγώ έχω γελάσει αλλά και κλάψει) να έχει γίνει κουραστικό.Εδώ υπήρχαν και υπάρχουν άτομα που έδωσαν μάχες με την αρρώστεια με τον εθισμό, άτομα που ξεπέρασαν τον εαυτό τους και μόνο επιβράβευση και ενθάρυνση χρειάζονταν να συνεχίσουν.Τον ανθρώπινο πόνο τον βιώνει ο καθένας με τον δικό του τρόπο και τις δικές του αντοχές.Καλή συνέχεια και απο μένα Ολγάκι.......
22-05-2010, 23:36 #27
γιωτα διορθωσε το μηνυμα σου, φαινεται σαν να τα λεει η τζανετ ...
23-05-2010, 01:24 #28
[quote]Originally posted by krino
Originally posted by Boltseed
θελω αρκετα πραγματα
ευχομαι να τα πραγματοποιήσεις ολα!
αυτο ειναι διαταγη?
ετσι αντιλαμβανεσαι τις ερωτησεις?
ιδου πεδιον δοξης λαμπρον λοιπον!
?
!!!!
~~~~
Ακου τσαλαπετεινουλη............αυτο που σε μουσκευει δεν ειναι βροχη.
Όταν το καταλαβεις και συ, μπορει και να γλιτωσουμε απο σενα.
Αν κρινω βεβαια απο το αλλο φόρουμ που σε εχουν για κλωτσιες, σε βρίζουν και δεν λες να ξεκουβαλήσεις, θα μας πάρει πολύ χρόνο, αλλα δεν βαριέσαι.............με το νόμο της φυσης να το παμε, καποτε θα σε ξεφορτωθουμε..........
23-05-2010, 01:38 #29
Originally posted by Θεοφανία
με το νόμο της φυσης να το παμε, καποτε θα σε ξεφορτωθουμε..........
Τσαχπινουλα,
εχεις δικαιο,
σε 25 χρονια υπολογιζω να εχω παρει συνταξη.
Και τοτε θα εχω πολλους λογους να μην ειμαι μπροστα σε οθονη.
Τα ξαναλεμε τοτε.
Φιλια πολλα.
23-05-2010, 01:52 #30
Originally posted by krino
Originally posted by Θεοφανία
με το νόμο της φυσης να το παμε, καποτε θα σε ξεφορτωθουμε..........
Τσαχπινουλα,
εχεις δικαιο,
σε 25 χρονια υπολογιζω να εχω παρει συνταξη.
Και τοτε θα εχω πολλους λογους να μην ειμαι μπροστα σε οθονη.
Τα ξαναλεμε τοτε.
Φιλια πολλα.
τσαλαπετεινουλη..........μη κανεις πολυ την κοτα στην διαχεριση............σε ξερει.........κατα τα αλλα............η ελπιδα πεθαινει τελευται...........α
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία