Η φίλη μου παντρεύτηκε - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 47
    Banned
    Εγώ πιστεύω πως απλά περνάει κάποια φάση η φίλη σας από την πολύ χαρά της και είναι φυσιολογικό αυτή όντως θεωρεί κατόρθωμα το ότι παντρεύτηκε και ίσως και η ίδια τελικά να σας έχει προκαλέσει ζήλια που υπάρχει πάντα σε κάποιες γυναικίες φιλίες. Μπορεί εσείς αρχικά να μην αισθανόσασταν ζήλια, αλλά τώρα αισθάνεστε γιατί αυτή αθελά της σας προκάλεσε από την στάση που πήρε μετά τον γάμο της. Είναι μια φάση και θα περάσει αν αντέξετε και δεν υποθεί τίποτα κακό μεταξύ σας όλα θα είναι μέλι γάλα στο τέλος και η φιλία θα συνεχιστεί.

Senior Member
    Originally posted by Paolo_1
    Εσείς οι υπόλοιπες φίλες τις,έχετε δεσμούς;Μήπως τελικά όντως τη ζηλεύετε που παντρεύτηκε;Γιατί απ\'ο,τι ξέρω ο γάμος για εσας τις γυναίκες είναι αυτοσκοπός.
    Ξεράδια ξέρεις!

Senior Member
    Originally posted by marian_m

Ξεράδια ξέρεις!
    Ξέρω,και πολύ καλά μάλιστα!Ο παραμυθένιος γάμος με τον πρίγκηπα είναι το μεγαλύτερο όνειρο της κάθε γυναίκας(για πόσο ακόμα!)

Senior Member
    αχαχαχααα marian_m,έγραψες!!!Το ίδιο σκέφτηκα κι εγώ,paolo,τι ιδέες είναι αυτές,σε τι σε βοηθάνε τόσα στερεότυπα εκτός από το να σε κρατάνε μακριά από τις γυναίκες;Γιατί ξέρεις,το να λες έχω ανάγκη από μία γυναίκα στη ζωή μου αλλά να κρατάς τέτοιες απόψεις που εμπίπτουν στη σφαίρα του μισογυνισμού στην ουσία,μου φαντάζει ως τελείως αντιφατικό και ενδοσυγκρουόμενο,λολ.Ξέρει ς,ισοπεδώνοντας και σαβουριάζοντας έτσι,δύσκολα θα φτάσεις στο να αναγνωρίσεις τη γυναίκα που δεν θα κουβαλάει τα χαρακτηριστικά που εσύ πιστεύεις πως όλες κουβαλάνε,ακόμη και αν έχεις αποδείξεις για το αντίθετο.Ξεκόλλααααα.:P
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member

Ξεράδια ξέρεις!
    Ξέρω,και πολύ καλά μάλιστα!Ο παραμυθένιος γάμος με τον πρίγκηπα είναι το μεγαλύτερο όνειρο της κάθε γυναίκας(για πόσο ακόμα!)
    Έχεις πολλά να μάθεις ακόμη αγόρι μου!
    Γιατί αν δεν ξυπνήσεις σύντομα, σε βλέπω να παραμένεις βάτραχος για πάντα (το παραμύθι το ξέρεις φαντάζομαι).

Αλήθεια, πού ζεις?
    Σε ποιον τόπο και σε ποια εποχή?

Senior Member

Έχεις πολλά να μάθεις ακόμη αγόρι μου!
    Γιατί αν δεν ξυπνήσεις σύντομα, σε βλέπω να παραμένεις βάτραχος για πάντα (το παραμύθι το ξέρεις φαντάζομαι).

Αλήθεια, πού ζεις?
    Σε ποιον τόπο και σε ποια εποχή?
    Ε,τί να μάθω δηλαδή,δεν τα βλέπω;Ψέματα είναι ότι οι γυναίκες από τα 25 και πάνω ψάχνουν αποκλειστικά για γαμπρό;Μπορεί να λέτε τους άνδρες μισογύνηδες,αλλα πιστεύω ότι και σε σας υπάρχει μεγάλο ποσοστό που μισεί τους άνδρες,είτε γιατί πληγωθήκατε από κάποιον και η μπάλα τους πήρε όλους,είτε γιατί ακόμα νομίζετε πως σας καταπιέζουν.Γι\'αυτό και όταν πάει κάποιος να σας πλησιάσει θεωρείτε πως αν τον απορρίψετε ταπεινώνοντας τον,κάνατε άλλη μια νίκη απέναντι στο ανδρικό φύλο.Δυστυχώς υπάρχουν πάρα πολλές γυναίκες με τέτοια κόμπλεξ,και γι\'αυτό τελικά μένουν και τόσες ανύπαντρες μετά τα 30.Υπερβολικές απαιτήσεις σε σχέση μ\'αυτά που μπορούν να δώσουν αυτές.

Senior Member
    Βρε paolo

τι να πω μπορει να εχεις και δικιο ξερω γω....
    πριν λιγο συζητουσα με τον φιλο μου και μου λεει πως υπαρχουν πολλες ψιλομυτες γυναικες και ολο βαρεθηκε ειχε μαλλον βαρεθει να τρωει τα μουτρα του

τι να πω. εγω που ειμαι γυναικα δεν το βλεπω ετσι

πολλες φιλες μου που δεν τις θεωρω ψωνια δεν εχουν σχεση αν και θα ηθελαν πολυ
    απο την αλλη και εσεις οι ανδρες σαν να ψαχνετε την τελεια με την τελεια εικονα

ε εκεινη παντα εχει ενα τουπε και θελει τον τροπο της

αμα ειναι με λιγα παραπανω κιλακια σημασια δεν της δινετε..ε? ξερω γω δεν ειναι ετσι

παντως μη τα ριχνεις ολα στις γυναικες τα βαρη...δυσκολες οντως οι σχεσεις.
    πολλες κοπελες υπαρχουν που δεν θελεουν να παντρευτουν
    ισως πολυ περισσοτερες απο ο,τι στο παρελθον

οποτε περι ποικιλλιας υπαρχει

τωρα ανα ο γαμος ειναι μια κοινωνικη επιτυχια
    πιστευω πως κοινωνικα ...ανεβαζει...ας το πουμε ετσι και τα δυο μελη

και τον ανδρα και τη γυναικα
    πολλοι ομοφυλοφιλοι ανδρες π.χ. βαζουν αγγελιες για λευκο γαμο με γυναικα για να ανελθει το κοινωνικο τους στατους και για να τους αφηνουν ησυχους.
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    Δυστυχώς υπάρχουν πάρα πολλές γυναίκες με τέτοια κόμπλεξ,και γι\'αυτό τελικά μένουν και τόσες ανύπαντρες μετά τα 30.
    Μήπως τελικά εσύ έχεις στο μυαλό σου το γάμο σαν κάτι υποχρεωτικό?

Με την παραπάνω φράση σου εννοείς πως μια ανύπαντρη γυναίκα πάνω από 30,είναι ανύπαντρη απλά κ μόνο λόγω κόμπλεξ κ δεν παίζει να είναι επιλογή της?

Senior Member
    Καλα βρε arsi υπαρχει και αυτο το 1% που λεγαμε. Μην το αρπαζεις το παιδι :D
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    άντε πάλι οι σφυγμομετρήσεις...:P

Senior Member
    Δεν συμφωνω με την αποψη του αλλα και εσεις πεσατε να τον φατε.
    Το 1% το εβαλα χαριστικως μη νομιζεις οτι ειναι τοσο μεγαλο το ποσοστο σας :P
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member

Μπορεί να λέτε τους άνδρες μισογύνηδες,αλλα πιστεύω ότι και σε σας υπάρχει μεγάλο ποσοστό που μισεί τους άνδρες,είτε γιατί πληγωθήκατε από κάποιον και η μπάλα τους πήρε όλους,είτε γιατί ακόμα νομίζετε πως σας καταπιέζουν.Γι\'αυτό και όταν πάει κάποιος να σας πλησιάσει θεωρείτε πως αν τον απορρίψετε ταπεινώνοντας τον,κάνατε άλλη μια νίκη απέναντι στο ανδρικό φύλο. [/quote]
    Εχοντας αυτες τις αντιληψεις paolo,δεν θα ειναι πολυ ευκολο για σενα να μπεις σε μια σχεση
    1.Πιστευοντας οτι οι περισσοτερες που σε πλησιαζουν πανε να σε τυλιξουν για γαμο
    2.Η για να βγαλουν το μισος και τα απωθημενα τους απο προηγουμενες σχεσης ,
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    Originally posted by Arsi

Μήπως τελικά εσύ έχεις στο μυαλό σου το γάμο σαν κάτι υποχρεωτικό?

Με την παραπάνω φράση σου εννοείς πως μια ανύπαντρη γυναίκα πάνω από 30,είναι ανύπαντρη απλά κ μόνο λόγω κόμπλεξ κ δεν παίζει να είναι επιλογή της?
    Κοίταξε,όπως και να το κάνουμε ο γάμος σε ανεβάζει κοινωνικά.Στην Ελλάδα ο γάμος και η οικογένεια ακόμα θεωρούνται πρωτεύοντα πράγματα για την κοινωνική καταξίωση και αν περάσουν τα χρόνια κι εσύ δεν τα έχεις κάνει κατα κάποιο τρόπο θεωρείσαι από την κοινωνία \'περίεργος\' και μη αποδεκτός.Προσωπικά δεν είμαι κατά του γάμου,κάθε άλλο,πρόσφατα μάλιστα διάβαζα πως ο γάμος ευνοεί ψυχολογικά περισσότερο τους άνδρες από τις γυναίκες.

Όταν μια γυναίκα λοιπόν από επιλογή της μένει ανύπαντρη μετά τα 30,δε λέω ότι είναι κακό γενικά,αλλά είναι κακό για την συγκεκριμένη ελληνική κοινωνία που ζούμε,με τις γνωστές αντιλήψεις που υπάρχουν.

Senior Member
    Αυτά που γράφει ο Paolo_1 μπορεί να μην είναι ο κανόνας αλλά νομίζω ότι έχουν κάποια βάση.

@ soft
    μου αρέσει πολύ η υπογραφή σου

Senior Member
    Originally posted by aeolus74
    Αυτά που γράφει ο Paolo_1 μπορεί να μην είναι ο κανόνας αλλά νομίζω ότι έχουν κάποια βάση.

@ soft
    μου αρέσει πολύ η υπογραφή σου
    Μπορει να εχουν καποια ,αλλα αν βαδιζεις και σκεφτεσαι με αυτην την μικρη βαση ,και αντιμετωπισεις ολο σχεδον το συνολο με καχυποψια για τους σκοπους που σε πλησιαζουν¨, τοτε νομιζω aeolus74,οτι μενεις \"λιγο\" μονος
    Ετσι νομιζω εγω τουλαχιστον

@Σ ευχαριστω για την αναφορα σου στην υπογραφη μου
    Ειναι \"η ρατσα\" του Καζαντακη
    Αξιζει να το διαβασεις :)
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast