Η φίλη μου παντρεύτηκε - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 47
    Junior Member
    Paolo [Εσείς οι υπόλοιπες φίλες τις,έχετε δεσμούς;Μήπως τελικά όντως τη ζηλεύετε που
    παντρεύτηκε;Γιατί απ\'ο,τι ξέρω ο γάμος για εσας τις γυναίκες είναι αυτοσκοπός.]

Κάποιες έχουμε δεσμούς, κάποιες δεν έχουμε δεσμούς, αλλά δεν νομίζω ότι έχει και πολλή σημασία. Άμα θέλεις να βρεις κάποιον ή κάποια να παντρευτείς, το κάνεις, δεν είναι μεσανατολικό. Ο γάμος δεν είναι αυτοσκοπός για όλες τις γυναίκες και αυτό φαντάζομαι το γνωρίζεις. Αν ήταν αυτοσκοπός, όλες οι κοπέλες θα ήταν ήδη παντρεμένες. Όσες δεν το κάνουν, είναι γιατί δεν θέλουν, δεν επιθυμούν να συμβιβαστούν.

Paolo [Ο παραμυθένιος γάμος με τον πρίγκηπα είναι το μεγαλύτερο όνειρο της κάθε γυναίκας(για πόσο ακόμα!)]

Της κάθε γυναίκας? Ξέρεις όλες τις γυναίκες του κόσμου και είσαι τόσο σίγουρος ώστε να γενικεύεις έτσι?
    Μήπως είναι όνειρο της κάθε γυναίκας που ΕΣΥ τυχαίνει να γνωρίζεις? Το λέω αυτό, γιατί εγώ από την άλλη γνωρίζω πολλές γυναίκες, και έχω τέτοιες φίλες, που ακούνε γάμος, πεθερά, μπεϊμπιλίνα κτλ και τους ανακατεύεται το στομάχι. Γνωρίζω επίσης πολλούς άντρες ηλικίας 30-40 ετών που λυσσάνε να βρουν ένα καλό κορίτσι να παντρευτούν, αλλά δεν βρίσκουν, αδυνατούν να συνυπάρξουν με μια κοπέλα που δεν θα τους λέει σε όλα ναι και στο τέλος κάθονται μπακούρια.

Paolo [Ε,τί να μάθω δηλαδή,δεν τα βλέπω;Ψέματα είναι ότι οι γυναίκες από τα 25 και πάνω ψάχνουν αποκλειστικά για γαμπρό;Μπορεί να λέτε τους άνδρες μισογύνηδες,αλλα πιστεύω ότι και σε σας υπάρχει μεγάλο ποσοστό που μισεί τους άνδρες,είτε γιατί πληγωθήκατε από κάποιον και η μπάλα τους πήρε όλους,είτε γιατί ακόμα νομίζετε πως σας καταπιέζουν.Γι\'αυτό και όταν πάει κάποιος να σας πλησιάσει θεωρείτε πως αν τον απορρίψετε ταπεινώνοντας τον,κάνατε άλλη μια νίκη απέναντι στο ανδρικό φύλο.Δυστυχώς υπάρχουν πάρα πολλές γυναίκες με τέτοια κόμπλεξ,και γι\'αυτό τελικά μένουν και τόσες ανύπαντρες μετά τα 30.Υπερβολικές απαιτήσεις σε σχέση μ\'αυτά που μπορούν να δώσουν αυτές.]

Βλέπεις πολύ περιορισμένα το ζήτημα όταν λες ότι οι γυναίκες από 25 και πάνω ψάχνουν αποκλειστικά γαμπρό. Δεν είναι όλες οι γυναίκες ίδιες και όλοι οι άντρες ίδιοι. Υπάρχουν μισογύνηδες, αλλά υπάρχουν και λαμπροί φεμινιστές, πιο φεμινιστές και από τις ίδιες τις φεμινίστριες. Μια γυναίκα δεν απορρίπτει έναν άντρα απαραίτητα επειδή έχει υπάρξει πληγωμένη ή για να τον ταπεινώσει, αλλά επειδή απλά δεν της αρέσει, δεν γουστάρει, πώς αλλιώς να το πούμε δηλαδής? Είναι γεγονός ότι υπάρχουν άντρες που, επειδή δεν μπορούν με τίποτα να χωνέψουν τη χυλόπιτα, τρέφουν έναν σκασμό αυταπάτες αντί να κοιτάξουν τον ευατό τους, το λίγο τους. Οι σύγχρονες γυναίκες έχουν ενίοτε τερατώδεις απαιτήσεις από τους συντρόφους τους, διότι είναι γυναίκες που σπουδάζουν, δουλεύουν, έχουν δικό τους μισθό, σπίτι, δικό τους αυτοκίνητο, είναι χειραφετημένες, δεν έχουν τις ίδιες ανάγκες με τις παλιότερες γυναίκες. Δεν έχουν ανάγκη από έναν πρίγκηπα να τους βγάλει από τη μιζέρια του πατρικού τους, να τις ταϊσει, να τις ψωνίσει, να τις πάει βόλτα. Τα κάνουν μόνες τους. Έχοντας θέσει ψηλά τον πήχυ για τον εαυτό τους, τον θέτουν και για τους συντρόφους τους. Όχι ότι δεν γίνονται και υπερβολές και δεν υπάρχουν γυναίκες με έπαρση που νομίζουν ότι αυτές είναι και καμία άλλη. Πολλές είναι έτσι, όπως και πολλοί άντρες με έπαρση υπάρχουν επίσης.

Αγαπητέ Paolo, τα πράγματα δεν είναι όπως ακριβώς τα έχεις στο μυαλό σου, έχουν αλλάξει. Είναι λογικό να έχεις αυτά τα στερεότυπα που έχεις, όλοι στην ίδια κοινωνία μεγαλώσαμε και τα ίδια πράγματα κουβαλάμε. Πολύ καλοπροαίρετα σου λέω να μπεις στον κόπο να εξετάσεις τις γενικεύσεις σου γιατί δεν ισχύουν. Καταλαβαίνω τον “πανικό” που πιάνει έναν άντρα που σχετίζεται με μια κοπέλα 30 και άνω ετών, διότι στο πίσω μέρος του μυαλού του έχει ότι αυτή ψάχνει για γαμπρό και βλέπει και αυτόν σαν γαμπρό. Αυτό άλλοτε τον πανικοβάλει και άλλοτε του τονώνει την αυτοπεποίθηση. Δεν είναι ωστόσο και κάτι τόσο κολακευτικό. Αν εμένα με βλέπει κάποιος σαν υποψήφια “νύφη” και όχι σαν άνθρωπο, σαν προσωπικότητα, δεν θα μου αρέσει γιατί δεν θα κοιτάει την ουσία αλλά τα πέριξ της ουσίας. Οι άντρες έχουν ανάγκη τις γυναίκες και οι γυναίκες έχουν ανάγκη τους άντρες. Οι άνθρωποι έχουν ανάγκη τους ανθρώπους για να αγαπούν και να αγαπιούνται, να μοιράζονται, να μαλώνουνε, να γεννοβολάνε, να γελάνε και να κλαίνε. Αυτό να θυμάσαι Paolo και, αν μάθεις να λειτουργείς έτσι, κάποια μέρα θα βρεις κάποια γυναίκα που να μη θέλει να την γονιμοποιήσεις, να την πας βόλτα και να την αναβαθμίσεις κοινωνικά μόνο, αλλά να θέλει εσένα για αυτό που είσαι, για το μέσα σου.

Junior Member
    Αφιερωμένο στον Paolo

http://vlemma.wordpress.com/2006/12/31/men-women/

Banned
    Originally posted by Lygeri

κάποια μέρα θα βρεις κάποια γυναίκα που να μη θέλει να την γονιμοποιήσεις, να την πας βόλτα και να την αναβαθμίσεις κοινωνικά μόνο, αλλά να θέλει εσένα για αυτό που είσαι, για το μέσα σου.

πολυ σωστο το κλεισιμο της σκεψη σου.
    :)

Senior Member
    Originally posted by Paolo_1
    Originally posted by Arsi

Μήπως τελικά εσύ έχεις στο μυαλό σου το γάμο σαν κάτι υποχρεωτικό?

Με την παραπάνω φράση σου εννοείς πως μια ανύπαντρη γυναίκα πάνω από 30,είναι ανύπαντρη απλά κ μόνο λόγω κόμπλεξ κ δεν παίζει να είναι επιλογή της?
    Κοίταξε,όπως και να το κάνουμε ο γάμος σε ανεβάζει κοινωνικά.Στην Ελλάδα ο γάμος και η οικογένεια ακόμα θεωρούνται πρωτεύοντα πράγματα για την κοινωνική καταξίωση και αν περάσουν τα χρόνια κι εσύ δεν τα έχεις κάνει κατα κάποιο τρόπο θεωρείσαι από την κοινωνία \'περίεργος\' και μη αποδεκτός.Προσωπικά δεν είμαι κατά του γάμου,κάθε άλλο,πρόσφατα μάλιστα διάβαζα πως ο γάμος ευνοεί ψυχολογικά περισσότερο τους άνδρες από τις γυναίκες.

Όταν μια γυναίκα λοιπόν από επιλογή της μένει ανύπαντρη μετά τα 30,δε λέω ότι είναι κακό γενικά,αλλά είναι κακό για την συγκεκριμένη ελληνική κοινωνία που ζούμε,με τις γνωστές αντιλήψεις που υπάρχουν.
    To κείμενο που είχα σχολιάσει ήταν:

Δυστυχώς υπάρχουν πάρα πολλές γυναίκες με τέτοια κόμπλεξ,και γι\'αυτό τελικά μένουν και τόσες ανύπαντρες μετά τα 30.

Tώρα μου τα λες αλλιώς.
    Άλλο κακό για την ελληνική κοινωνία κι άλλο κομπλεξικές και μειονεκτούσες όπως το παρουσιάζεις γιατί προσωπικά θεωρώ πραγματικά επιτυχημένο άνθρωπο αυτόν που δρα σύμφωνα με τα θέλω του κι όχι τους προσταγμούς της κοινωνίας.

Κατά τα άλλα και πάλι δε συμφωνώ στο θέμα της κοινωνικής καταξίωσης.Είναι όπως το βλέπει κανείς.
    Δε μπορώ να θεωρήσω κοινωνικά καταξιωμένα δεκάδες ζευγάρια π.χ. που ζουν μέσα σε ένα θέατρο για μια υποτιθέμενη κοινωνική καταξίωση ή μάλλον απλά ένα πρέπει ζώντας μεσα στη δυστυχία.Έτσι το βλέπω εγώ,και υποθέτω και αρκετοί άλλοι επίσης άρα δε μπορούμε να μιλάμε σα σύνολο άποψης των Ελλήνων.Παλιότερα ναι(στην εποχή των γονιών μας ίσως)αλλά έχουν ήδη αρχίσει να αλλάζουν τα δεδομένα αισθητά νομίζω.

α κ για το περίεργος και μη αποδεκτός δεν το σχολιάζω καν..
    μα επειδή κάποιος είναι ανύπαντρος?μα που να πάμε τότε σε πιο σοβαρά ζητήματα?

Senior Member
    Λυγερή,αφού έχεις τελικά καταλήξει στο συμπέρασμα πως η κοσμοθεωρία σου απέχει μακράν από την αντίστοιχη που κραδαίνει ως σημαία η πρώην φιλενάδα σου,γιατί το κουράζεις;Oι άνθρωποι εξελίσσονται και ένα σημάδι πως πια δεν κολλάμε με κάποια άτομα που ήταν σε πρότερες εποχές στη ζωή μας,είναι η κοσμοθεωρία μας.Σε τι θα βασιστεί μία φιλία,αν όχι στο τώρα σας,στον τρόπο που εσείς βλέπετε και διαχειρίζεστε τα σημαντικά σας,μήπως μπορεί να στηρίζεται στο παρελθόν,σε στιγμές που ζήσατε και σε αισθήματα που είχατε;

Kαταλαβαίνω το θυμό,αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι αυτή η ανταγωνιστική διάθεση που διακρίνω,η επικριτική και από τις δύο πλευρές.Δεν κάνετε διαγωνισμό έκθεσης ιδεών,για φιλία μιλάμε.Και όταν οι προυποθέσεις μίας φιλίας πάψουν να υφίστανται,τότε μάλλον έρχεται η ώρα να παραδεχτούμε πως η φιλία αυτή πλέον δεν μας καλύπτει και δεν μας αφορά.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    Originally posted by RainAndWind

Oι άνθρωποι εξελίσσονται και ένα σημάδι πως πια δεν κολλάμε με κάποια άτομα που ήταν σε πρότερες εποχές στη ζωή μας,είναι η κοσμοθεωρία μας.

σωστο.....
    εχω κοψει με αρκετους παιδικους μου φιλους,
    γιατι σημερα ειναι παντρεμενοι με καμποσα παιδια ο καθενας και το μονο ελευθερο χρονο που εχουν ειναι Κυριακη για να πανε γηπεδο.

Καμια συμπτωση οποτε βρισκομαι πλεον καθε διετια,
    για να εχουμε και κατι να πουμε....

Senior Member
    [quote]Originally posted by soft
    Originally posted by aeolus74
    Αυτά που γράφει ο Paolo_1 μπορεί να μην είναι ο κανόνας αλλά νομίζω ότι έχουν κάποια βάση.

@ soft
    μου αρέσει πολύ η υπογραφή σου
    Μπορει να εχουν καποια ,αλλα αν βαδιζεις και σκεφτεσαι με αυτην την μικρη βαση ,και αντιμετωπισεις ολο σχεδον το συνολο με καχυποψια για τους σκοπους που σε πλησιαζουν¨, τοτε νομιζω aeolus74,οτι μενεις \"λιγο\" μονος
    Ετσι νομιζω εγω τουλαχιστον

@Σ ευχαριστω για την αναφορα σου στην υπογραφη μου
    Ειναι \"η ρατσα\" του Καζαντακη
    Αξιζει να το διαβασεις :) [/quote

Συμφωνώ. Δεν νομίζω ότι κερδίζουμε κάτι ισοπεδωνοντας τα πάντα γύρω μας.

Senior Member
    Originally posted by Lygeri
    Paolo [Εσείς οι υπόλοιπες φίλες τις,έχετε δεσμούς;Μήπως τελικά όντως τη ζηλεύετε που
    παντρεύτηκε;Γιατί απ\'ο,τι ξέρω ο γάμος για εσας τις γυναίκες είναι αυτοσκοπός.]

Κάποιες έχουμε δεσμούς, κάποιες δεν έχουμε δεσμούς, αλλά δεν νομίζω ότι έχει και πολλή σημασία. Άμα θέλεις να βρεις κάποιον ή κάποια να παντρευτείς, το κάνεις, δεν είναι μεσανατολικό. Ο γάμος δεν είναι αυτοσκοπός για όλες τις γυναίκες και αυτό φαντάζομαι το γνωρίζεις. Αν ήταν αυτοσκοπός, όλες οι κοπέλες θα ήταν ήδη παντρεμένες. Όσες δεν το κάνουν, είναι γιατί δεν θέλουν, δεν επιθυμούν να συμβιβαστούν.

Paolo [Ο παραμυθένιος γάμος με τον πρίγκηπα είναι το μεγαλύτερο όνειρο της κάθε γυναίκας(για πόσο ακόμα!)]

Της κάθε γυναίκας? Ξέρεις όλες τις γυναίκες του κόσμου και είσαι τόσο σίγουρος ώστε να γενικεύεις έτσι?
    Μήπως είναι όνειρο της κάθε γυναίκας που ΕΣΥ τυχαίνει να γνωρίζεις? Το λέω αυτό, γιατί εγώ από την άλλη γνωρίζω πολλές γυναίκες, και έχω τέτοιες φίλες, που ακούνε γάμος, πεθερά, μπεϊμπιλίνα κτλ και τους ανακατεύεται το στομάχι. Γνωρίζω επίσης πολλούς άντρες ηλικίας 30-40 ετών που λυσσάνε να βρουν ένα καλό κορίτσι να παντρευτούν, αλλά δεν βρίσκουν, αδυνατούν να συνυπάρξουν με μια κοπέλα που δεν θα τους λέει σε όλα ναι και στο τέλος κάθονται μπακούρια.

Paolo [Ε,τί να μάθω δηλαδή,δεν τα βλέπω;Ψέματα είναι ότι οι γυναίκες από τα 25 και πάνω ψάχνουν αποκλειστικά για γαμπρό;Μπορεί να λέτε τους άνδρες μισογύνηδες,αλλα πιστεύω ότι και σε σας υπάρχει μεγάλο ποσοστό που μισεί τους άνδρες,είτε γιατί πληγωθήκατε από κάποιον και η μπάλα τους πήρε όλους,είτε γιατί ακόμα νομίζετε πως σας καταπιέζουν.Γι\'αυτό και όταν πάει κάποιος να σας πλησιάσει θεωρείτε πως αν τον απορρίψετε ταπεινώνοντας τον,κάνατε άλλη μια νίκη απέναντι στο ανδρικό φύλο.Δυστυχώς υπάρχουν πάρα πολλές γυναίκες με τέτοια κόμπλεξ,και γι\'αυτό τελικά μένουν και τόσες ανύπαντρες μετά τα 30.Υπερβολικές απαιτήσεις σε σχέση μ\'αυτά που μπορούν να δώσουν αυτές.]

Βλέπεις πολύ περιορισμένα το ζήτημα όταν λες ότι οι γυναίκες από 25 και πάνω ψάχνουν αποκλειστικά γαμπρό. Δεν είναι όλες οι γυναίκες ίδιες και όλοι οι άντρες ίδιοι. Υπάρχουν μισογύνηδες, αλλά υπάρχουν και λαμπροί φεμινιστές, πιο φεμινιστές και από τις ίδιες τις φεμινίστριες. Μια γυναίκα δεν απορρίπτει έναν άντρα απαραίτητα επειδή έχει υπάρξει πληγωμένη ή για να τον ταπεινώσει, αλλά επειδή απλά δεν της αρέσει, δεν γουστάρει, πώς αλλιώς να το πούμε δηλαδής? Είναι γεγονός ότι υπάρχουν άντρες που, επειδή δεν μπορούν με τίποτα να χωνέψουν τη χυλόπιτα, τρέφουν έναν σκασμό αυταπάτες αντί να κοιτάξουν τον ευατό τους, το λίγο τους. Οι σύγχρονες γυναίκες έχουν ενίοτε τερατώδεις απαιτήσεις από τους συντρόφους τους, διότι είναι γυναίκες που σπουδάζουν, δουλεύουν, έχουν δικό τους μισθό, σπίτι, δικό τους αυτοκίνητο, είναι χειραφετημένες, δεν έχουν τις ίδιες ανάγκες με τις παλιότερες γυναίκες. Δεν έχουν ανάγκη από έναν πρίγκηπα να τους βγάλει από τη μιζέρια του πατρικού τους, να τις ταϊσει, να τις ψωνίσει, να τις πάει βόλτα. Τα κάνουν μόνες τους. Έχοντας θέσει ψηλά τον πήχυ για τον εαυτό τους, τον θέτουν και για τους συντρόφους τους. Όχι ότι δεν γίνονται και υπερβολές και δεν υπάρχουν γυναίκες με έπαρση που νομίζουν ότι αυτές είναι και καμία άλλη. Πολλές είναι έτσι, όπως και πολλοί άντρες με έπαρση υπάρχουν επίσης.

Αγαπητέ Paolo, τα πράγματα δεν είναι όπως ακριβώς τα έχεις στο μυαλό σου, έχουν αλλάξει. Είναι λογικό να έχεις αυτά τα στερεότυπα που έχεις, όλοι στην ίδια κοινωνία μεγαλώσαμε και τα ίδια πράγματα κουβαλάμε. Πολύ καλοπροαίρετα σου λέω να μπεις στον κόπο να εξετάσεις τις γενικεύσεις σου γιατί δεν ισχύουν. Καταλαβαίνω τον “πανικό” που πιάνει έναν άντρα που σχετίζεται με μια κοπέλα 30 και άνω ετών, διότι στο πίσω μέρος του μυαλού του έχει ότι αυτή ψάχνει για γαμπρό και βλέπει και αυτόν σαν γαμπρό. Αυτό άλλοτε τον πανικοβάλει και άλλοτε του τονώνει την αυτοπεποίθηση. Δεν είναι ωστόσο και κάτι τόσο κολακευτικό. Αν εμένα με βλέπει κάποιος σαν υποψήφια “νύφη” και όχι σαν άνθρωπο, σαν προσωπικότητα, δεν θα μου αρέσει γιατί δεν θα κοιτάει την ουσία αλλά τα πέριξ της ουσίας. Οι άντρες έχουν ανάγκη τις γυναίκες και οι γυναίκες έχουν ανάγκη τους άντρες. Οι άνθρωποι έχουν ανάγκη τους ανθρώπους για να αγαπούν και να αγαπιούνται, να μοιράζονται, να μαλώνουνε, να γεννοβολάνε, να γελάνε και να κλαίνε. Αυτό να θυμάσαι Paolo και, αν μάθεις να λειτουργείς έτσι, κάποια μέρα θα βρεις κάποια γυναίκα που να μη θέλει να την γονιμοποιήσεις, να την πας βόλτα και να την αναβαθμίσεις κοινωνικά μόνο, αλλά να θέλει εσένα για αυτό που είσαι, για το μέσα σου.
    το χαρηκα πολυ εξεχοντως το συγκεκριμενο ποστ σου λιγερη
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    Υπάρχουν \'σάπια\' φρούτα και στο ανδρικό και στο γυναικείο φύλο.Υπάρχουν γυναίκες που ναι μεν έχουν τη δουλειά τους,είναι ανεξάρτητες,αλλά παρόλα αυτά δεν μπορούν και χωρίς την ανδρική συντροφιά.Έχει περάσει η αντίληψη μέσω του φεμινισμού ότι εφόσον οι γυναίκες έχουν οικονομική ανεξαρτησία,ο άνδρας είναι απλώς ένα παράσιτο στη ζωή τους.Και θα πρέπει ο άνδρας να είναι κάτι το εξαιρετικό(οικονομικά,κοιν ωνικά κλπ.)για να του δώσουν σημασία.Μα ποιος είπε όμως ότι όλες οι γυναίκες είναι φεμινίστριες και συμφωνούν μ\'αυτή την κατάσταση;Αυτές λοιπόν που δεν είναι σ\'αυτό το τρυπάκι και που ίσως επηρεάζονται και από κάποιες \'δηλητηριασμένες\' φίλες τους,καταλήγουν μόνες χωρίς να το θέλουν και αναρωτιούνται \'που πήγαν οι άνδρες;\'

Όσον αφορά εμάς,δεν μπορείτε να μας βάζετε όλους στο ίδιο καζάνι,ότι όλοι ψάχνουμε πρώτα το σεξ όταν πλησιάζουμε μια γυναίκα.Υπάρχει ένα τεράστιο ποσοστό που ψάχνει συναισθηματική κάλυψη μέσω μιας σχέσης.Αν σας την \'έπεσε\' ποτέ κάποιος με σκοπό αποκλειστικά το σεξ,δε σημαίνει ότι η μπάλα πρέπει να πάρει όλους τους άνδρες.Και στο κάτω κάτω,αυτές που έχουν νεύρα όταν έχουν να κάνουν καιρό σεξ είναι οι γυναίκες κι όχι οι άνδρες.Κι αυτό δεν μπορείτε εύκολα να το κρύψετε.

Banned
    .......και στα δικά μας οι ανύπαντροι:D

εγώ το λέω για ευχή τώρα μπορεί να υπάρχουν κάποιοι που να το θεωρούν κατάρα!!

Πάντως αν ρωτήσετε εμένα για να παντρευτώ κάποιον θα πρέπει να είναι εξαιρετική περίπτωση δηλαδη να τον έχω ερωτευτεί ποτέ μου δεν θα παντρευόμουνα κάποιον απλά για να παντρευτώ!!

Και τα περι οικονομικής επιφάνειας και κοινωνικού στάτους για μένα προσωπικά είναι δευτερευουσας σημασίας, αν και καμιά φορά υποσυνείδητα παίζουν και αυτά τον ρόλο τους!

Δηλαδή αν μου την \"πέσει\" ένας γιατρός και μου την \"πέσει\"και ένας σερφιτόρος υποσυνείδητα θα διαλέξω τον γιατρό!!:D

Banned

χωρίς να το θέλουν και αναρωτιούνται \'που πήγαν οι άνδρες;\'

- μυθος νο 1,
    σε πληροφορω μια χαρα το θελουν και δεν αναρωτιουνται τιποτα.
    Ισως καποια στιγμη τους ανοιξει η ορεξη για κυνηγι και μεχρι εκει.

Όσον αφορά εμάς,δεν μπορείτε να μας βάζετε όλους στο ίδιο καζάνι,ότι όλοι ψάχνουμε πρώτα το σεξ όταν πλησιάζουμε μια γυναίκα.

- μυθος νο 2,
    δηλαδη τι ψαχνουμε?
    να στρωσουμε τραχανα?

Υπάρχει ένα τεράστιο ποσοστό που ψάχνει συναισθηματική κάλυψη μέσω μιας σχέσης.Αν σας την \'έπεσε\' ποτέ κάποιος με σκοπό αποκλειστικά το σεξ,δε σημαίνει ότι η μπάλα πρέπει να πάρει όλους τους άνδρες.

- αποκλειστικα το σεξ, αν μιλαμε για αντρα κατω των 30 ειναι πολυ συνηθισμενο και νορμαλ.
    Οσο περνανε τα χρονια αυτο αρχιζει και χανει εδαφος και κερδιζει το συναισθηματικο κομματι.

Και στο κάτω κάτω,αυτές που έχουν νεύρα όταν έχουν να κάνουν καιρό σεξ είναι οι γυναίκες κι όχι οι άνδρες.Κι αυτό δεν μπορείτε εύκολα να το κρύψετε.

- Μυθος νο 3
    οι γυναικες δεν εχουν νευρα οταν εχουν να κανουν πολυ καιρο σεξ,
    αλλα οταν ειναι πολυ καιρο μη ικανοποιημενες απο το σεξ που κανουν.
    Θα μου πεις λεπτομερια, αλλα παιζει ρολο.

Banned
    Originally posted by janet

υποσυνείδητα θα διαλέξω τον γιατρό!!
    γραμμη στον ιατρικο συλλογο λοιπον!
    Και συνειδητα κιολας.

Senior Member
    Originally posted by krino

- αποκλειστικα το σεξ, αν μιλαμε για αντρα κατω των 30 ειναι πολυ συνηθισμενο και νορμαλ.
    Οσο περνανε τα χρονια αυτο αρχιζει και χανει εδαφος και κερδιζει το συναισθηματικο κομματι.

Κακά τα ψέματα,κάθε σχέση κυλάει ανάλογα με τις διαθεσεις των γυναικών.Αν η γυναίκα θέλει μόνο σεξ,τότε θα κάνουμε μόνο σεξ.Αν θέλει σχέση,θα κάνουμε σχέση.Επειδή έχουμε πάψει να είμαστε το ίσχυρο φύλο στις σχέσεις,μας έχουν στο \'σήκω πάνω,κάτσε κάτω\'.Αλλά τι να κάνουμε,προκειμένου να μην είμαστε μονίμως μπακούρια αναγκαστικά καταπίνουμε τα δικά μας \'θέλω\'.Κι αυτό συμβαίνει σε όλες τις ηλικίες,δεν υπάρχει περιορισμός.Ακόμα και κάτω των 30 να είσαι,αν μείνεις αγάμητος για καιρό,τότε δεν έχεις ούτε απαιτήσεις,ούτε τίποτα.Ό,τι πέσει στο δρόμο σου.

Banned
    ρε συ παολο,
    σορρυ κιολας,
    πιο ηττοπαθη και συμβιβασμενη λογικη δεν εχω ξανακουσει απο πουθενα!

Και επιπλεον τι σημαινει ισχυρο και ανισχυρο φυλο?
    Γιατι τα φυλα δεν μπορουν να συνεννοηθουν με ισους ορους?

Επισης τι σημαινει οτι δεν εχεις απαιτησεις? και οτι πεσει στο δρομο σου?
    σκουπιδιαρης εισαι?

Πολυ φιλικα θα στο πω,
    κατι εχεις αποτυπωσει λαθος, και θελω να πιστευω οτι εχεις χρονο μπροστα σου να το ξαναδεις.

Senior Member
    Originally posted by krino
    ρε συ παολο,
    σορρυ κιολας,
    πιο ηττοπαθη και συμβιβασμενη λογικη δεν εχω ξανακουσει απο πουθενα!

Και επιπλεον τι σημαινει ισχυρο και ανισχυρο φυλο?
    Γιατι τα φυλα δεν μπορουν να συνεννοηθουν με ισους ορους?

Επισης τι σημαινει οτι δεν εχεις απαιτησεις? και οτι πεσει στο δρομο σου?
    σκουπιδιαρης εισαι?

Πολυ φιλικα θα στο πω,
    κατι εχεις αποτυπωσει λαθος, και θελω να πιστευω οτι εχεις χρονο μπροστα σου να το ξαναδεις.

Αν έμενες κι εσύ μόνος για κάποιο αρκετό καιρό θα αναθεωρούσες πολλά πράγματα απ\'αυτά που πίστευες.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast