Η φίλη μου παντρεύτηκε - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 47 of 47
    Banned
    Originally posted by Paolo_1

Αν έμενες κι εσύ μόνος για κάποιο αρκετό καιρό θα αναθεωρούσες πολλά πράγματα απ\'αυτά που πίστευες.

οκ στην θεση σου δεν ειμαι και ουτε θελω να σου πουλησω πνευμα.
    Φιλικη συζητηση κανουμε οκ?

Αλλα και παλι μηπως ισοπεδωνεις τον εαυτο σου?
    Απο την αλλη το οτι εισαι μονος για αρκετο καιρο,
    μηπως σημαινει οτι κατι πρεπει να αναθεωρησεις και εσυ?

Banned
    Η συμπεριφορα της φιλης σου μου θυμιζει επαρχια ω ναι και εγω απο κει ειμαι ..θελει να αποδειξει κατι ισως στο σοι και οχι τοσο σε εσας?ακομα και ετσι να ναι οπως λες..κατι μου κανει που αντιδρας τοσο εντονα σε αυτα οχι οτι την ζηλευεις αλλα ισως οτι απο παλια να υπηρχε κατι περιεργο δηλ μου φαινεται καπως να στε οκ και μετα αυτο..αν και ομολογω το χα διαβαζει αλλη φορα το κειμενο σου..και να αντιδρα με τετεοιο σπαστικο τροπο!μηπως απλα εκτος απο να την αποφυγεις να της αλλαξεις και κανα θεμα εκεινην την ωρα με τροπο για να μη σφαχτειτε ετσι ωστε να καταλαβει οκ παντρευτηκες δεν θα πεθανουμε κιολας! γνωμη λεω...επισης συγκρατησα στο κειμενο που λες οκ ο αντρας της δεν μας γουσταρει αρα κα εσεις επισης και ισως να χει σχεση αυτο...η οτι σου λεει για την ζωη σου οκ!σορρυ που θα το πω αλλα αυτο μου κανει ζηλεια εκ μερους τη σαν να λεει ωπ πανε αυτα για μενα τωρα ας πω για τους αλλους!
    στις φιλες τις μακροχρονιες συμβαινουν αυτα..ελπιζω να πανε ολα καλα και να τα βρειτε με καποιο τροπο γιατι φιλιες σπανιζουν πιστεψε με..

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234