dead serious or machine
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 13 of 13
    Senior Member

dead serious or machine

Εχω επανερθει πληρως στον κοσμο μου.Εναν κοσμο που ειναι θανασιμα σοβαρος εξου και το "dead"...ουτε χιουμορ ουτε τιποτα...μια απολυτη σοβαροτητα.Ολες οι ικανοτητες μου εχουν επανερθει αλλα υπαρχει αυτη η σοβαροτητα...μια νεκρα.
    Δεν ξερω παιρνω 15 mg abilify και θα ζητησω απο το γιατρο να τα κανει χαπια των 10 mg.
    Δεν εχω περιβαλλον υποστηριξης θα ελεγα αλλα κατι ακριβως το αντιθετο στην πραγματικη μου ζωη.
    Νοιμζω οτι με 10 mg θα ειμαι σταθερος , θα ακολουθησω αυτη τη δοσολογια για μερικους μηνες.
    Θελω και τους δυο κοσμους , δεν ξερω πως να το πω αλλα αλλοι δεν ειχαν ισως ποτε τετοια προβληματα , να επιλεξουν αναμεσα σε δυο κοσμους , οχι ο κοσμος δεν αλλαζει αλλα αλλαζω εγω και μαζι μου και ο κοσμος και η αλληλεπιδραση με αυτον.
    Ελπιζω να πανε ολα καλα.
    Τηλεφωνο σε εναν ψυχιατρο και ελπιζω να με εμπιστευτει , γαμωτο δεν εχω χρημααααα αυτη την περιοδο.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Ή μπορει και να υπερβαλλω...τεσπα θα δουμε.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    τι εννοεις?
    οτι οταν εισαι \"πληρως\" μεσα στην αγωγη σου, χανεις το αισθημα του χιουμορ? η χανεις την ικανοτητα να νοιωθεις χαρα? η κατι αλλο?

Senior Member
    Χανω συναισθηματα...αλλα μην το ζαλιζω πολυ σε αυτο το περιβαλλον δεν κανω τιποτα...θα ειμαι υπο φουλ αγωγη και αν αλλαξω περιβαλλον παλι με φουλ θα μαι μεχρι να προσαρμοστω.

Απο κει και περα δεν τρεφω πολλες οφθαλμαπατες...επρεπε να χα φυγει χρονια αλλα με κρατησαν...

Senior Member
    Αλλα τωρα πιστευω στις δυναμεις μου...διαχωρισα την θεση μου απο τους αλλους , δεν ειμαι εγω οι αλλοι ουτε θα λυγισω.

Senior Member
    Αυτοι που μου διναν παντα τα καιρια χτυπηματα ηταν η οικογενεια , που με αγαπαει με φροντιζει και μου κανει ολα τα χατηρια , αλλα με λιωνει οταν χρειαζεται.

Καιρος για ανεξαρτησια.

Senior Member
    Μιλαω σαν μικρο παιδι γκρινιαρικο...αλλα εχω θεση χρονοδιαγραμματα στον εαυτο μου , μηπως βρω ευτυχια οπουδηποτε με βγαλει ο δρομος....εχουμε και την κριση:mad.

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Μιλαω σαν μικρο παιδι γκρινιαρικο...αλλα εχω θεση χρονοδιαγραμματα στον εαυτο μου , μηπως βρω ευτυχια οπουδηποτε με βγαλει ο δρομος....εχουμε και την κριση:mad.
    πραγματι ετσι μιλας και οντως ωραια ιδεα τα χρονιδιαγραμματα και τα προγραμματα δρασης ;)
    καλη επιτυχια σου ευχομαι :)

Senior Member
    Ρεμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ να σαι καλα...αντε να κινουμε ο αργοσχολος..ο βολεψακιας κλπ κλπ γιατι χωρις αγωνα δεν γινεται τιποτα.

Senior Member
    κουνησου, κουνησου
    ο λαος ειναι μαζι σου :ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ� �ΡΡΡΡΡΡΡ

Senior Member
    Θα επανέλθει και το χιούμορ,θα επανέλθει και η αίσθηση του συναισθήματος και αυτή η αποστασιοποίηση και ψυχική στασιμότητα θα υποχωρήσει.Μη βιάζεσαι,θέλει και λίγη υπομονή,ε;Δώσε χρόνο στον εγκέφαλο να προσαρμοστεί,να επεξεργαστεί τα νέα δεδομένα,να τα χωνέψει και όλα καλά.Σιγά τα ωά ρε,έχεις περάσει δυσκολότερα.Τώρα θα κολλήσεις;
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Originally posted by Remedy
    κουνησου, κουνησου
    ο λαος ειναι μαζι σου :ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ� �ΡΡΡΡΡΡΡ
    χα χα!

ναιααιαιαιαιαιαια....

βασικα και ο φρουντ το ειπε

οταν τον ρωτησαν τι φερνει την ευτυχια

το να αγαπας λεει και το να εργαζεσαι....

το διαβαζαμε σημερα το πρωι με μια φιλη!

φιλα!
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    Βασικά τα φάρμακα -τουλάχιστον αυτά που είχα πάρει εγώ- είναι σαν να σε νεκρώνουν. Εγώ θυμάμαι πως δεν έβγαινε δάκρυ τότε, αισθανόμουν αλλά δε μπορούσα να εκφραστώ σαν ένα μούδιασμα.. keep_walking, αλήθεια, πόσο χρονών είσαι? Απλά περιέργεια.. Κάνε κουράγιο keep_walking, θα έρθουν καλύτερες μέρες.. :)
    Απλά αγωνίζομαι με τα χαρτιά που μου έχουν μοιραστεί....