ψυχοθεραπεία/φάρμακα - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 62
    Senior Member
    νιώθω περίεργα με τη διακοπή των φαρμάκων, φοβάμαι μην υποτροπιάσω
    καθόμουν στο γραφείο κ ένιωσα κάτι να με τσιμπάει στο χέρι, ήταν ένα μικρό καφετί σκούρο ζωύφιο, προσπαθούσα με το δάχτυλο να το λιώσω κ ήταν σκληρό κ χοροπήδαγε, ύστερα το πάτησα με ένα βιβλίο κ έσκασε αίμα.. δλδ μου ρουφούσε το αίμα, μάλλον ήταν ψύλλος κ μου έχει αφήσει σημάδι σαν απο κουνούπι. κάτι άλλο που με ανατρίχιασε, ήταν μια αράχνη που είδα, δεν μπόρεσα να τη σκοτώσω κ φοβάμαι ότι παραμονεύει για να με φάει. με έχει καταβάλλει ένα τεράστιο άγχος που μπορεί να βρίσκεται τώρα. θελω να φυγω
    εχω αρχίσει κ χάνω την ισορροπία που είχα αποκτήσει με τα φάρμακα, θα αντέξω χωρίς αυτά;

Senior Member
    Μαρία εγώ τη γνώμη μου την είπα,ακόμα κι αν θες να τα διακόψεις να συννενοηθείς με το γιατρό ώστε να γίνει σταδιακά.Μην κάνεις επιπόλαιες κινήσεις που θα σε πισωγυρίσουν....
    Κλείσε ραντεβού με το γιατρό σου και συζήτησέ τα.

Senior Member
    Νομίζω ότι όταν κάτι το βλέπουμε και επαναλαμβάνεται, κάτι δομικό δεν έχει αλλάξει.
    Δεν λέω τίποτα σπουδαίο αλλά αυτό μου ήρθε στο μυαλό διαβάζοντας τα πρώτα ποστ.

Senior Member
    Originally posted by mstrouf
    νιώθω περίεργα με τη διακοπή των φαρμάκων, φοβάμαι μην υποτροπιάσω
    καθόμουν στο γραφείο κ ένιωσα κάτι να με τσιμπάει στο χέρι, ήταν ένα μικρό καφετί σκούρο ζωύφιο, προσπαθούσα με το δάχτυλο να το λιώσω κ ήταν σκληρό κ χοροπήδαγε, ύστερα το πάτησα με ένα βιβλίο κ έσκασε αίμα.. δλδ μου ρουφούσε το αίμα, μάλλον ήταν ψύλλος κ μου έχει αφήσει σημάδι σαν απο κουνούπι. κάτι άλλο που με ανατρίχιασε, ήταν μια αράχνη που είδα, δεν μπόρεσα να τη σκοτώσω κ φοβάμαι ότι παραμονεύει για να με φάει. με έχει καταβάλλει ένα τεράστιο άγχος που μπορεί να βρίσκεται τώρα. θελω να φυγω

mstrouf, τα φάρμακα τα έκοψες μία και έξω ?
    εχω αρχίσει κ χάνω την ισορροπία που είχα αποκτήσει με τα φάρμακα, θα αντέξω χωρίς αυτά;
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    όχι Arsi, δεν ξαναπάω στον γιατρό, την τελευταία φορά μου διπλασίασε τις δόσεις κ έπεσα σε μανία.
    arktos, τα μείωσα σταδιακά.
    Λέτε να μην καταφέρω να τα βγάλω πέρα χωρίς αυτά?

Senior Member
    όχι Arsi, δεν ξαναπάω στον γιατρό, την τελευταία φορά μου διπλασίασε τις δόσεις κ έπεσα σε μανία.
    arktos, τα μείωσα σταδιακά.
    Λέτε να μην καταφέρω να τα βγάλω πέρα χωρίς αυτά?

τί φάρμακα παίρνεις και πέρασες σε μανία ?
    τα έκοψες σύμφωνα με οδηγίες του γιατρού ( που δεν νομίζω, αλλά ρωτάω ) ?

Senior Member
    cymbalta k solian
    τα έκοψα σύμφωνα με τη λογική, μείωσα σταδιακά τις δόσεις, ακόμα παίρνω την ελάχιστη

Senior Member
    cymbalta k solian
    τα έκοψα σύμφωνα με τη λογική, μείωσα σταδιακά τις δόσεις, ακόμα παίρνω την ελάχιστη

σου διπλασίασε με τη μία τις δόσεις ?
    δεν τον ρώτησες γιατί ?
    δεν τον ρώτησες μην τυχόν περάσεις σε μανία ?
    γιατί μου φαίνεται υπερβολικό.

όσο για τη μείωση, τί εννοείς σύμφωνα με τη λογική?
    τη 1η μέρα 1 χάπι, τη 2η μισό...?

Senior Member
    Originally posted by arktos

σου διπλασίασε με τη μία τις δόσεις ?
    δεν τον ρώτησες γιατί ?
    δεν τον ρώτησες μην τυχόν περάσεις σε μανία ?
    γιατί μου φαίνεται υπερβολικό.

όσο για τη μείωση, τί εννοείς σύμφωνα με τη λογική?
    τη 1η μέρα 1 χάπι, τη 2η μισό...?
    μου τις διπλασίασε για να βελτιωθώ, δεν έκατσε όμως, ένιωσα χειρότερα, αν κ προσπάθησα να συνεχίσω τη θεραπεία
    μείωσα σταδιακά 1η βδομαδα ενα χαπι, 2η μισο, ειμαι στη 3η κ παιρνω μερα παρα μερα

Senior Member
    το κάθε φάρμακο έχει το δικό του τρόπο που μειώνεται μέχρι να διακοπεί.
    ας πούμε σε ένα που παίρνω εγώ, μου είπε ανά ημέρες θα κόβω από 1/4.
    άσε που στη δική σου περίπτωση, δεν θα σου πρότεινε να τα διακόψεις.

είπες :\" χρόνια κατάθλιψη κ ψυχωσικόμορφες εκδηλώσεις \"
    εσύ πιστεύεις πως θα γιατρευτείς με άλλο τρόπο ?
    και αν ναι ποιος είναι αυτός ?

http://www.stress.gr/disorder.php?id=27

διάβασε το, σε παρακαλώ...

Senior Member
    καλημερα arktos
    ναι καταλαβαινω τι μου λες, απλα σιχαθηκα να παιρνω φαρμακα
    βλεπω οτι παιζω με την ψυχολογια μου, ηδη εχω αρχισει κ πεφτω
    δεν πιστευω οτι θα γιατρευτω με τα φαρμακα, ουτε οτι θα μπορεσω γενικοτερα να γιατρευτω, προτιμω να αφησω τα πραγματα στην τυχη τους
    κουραστικα, απογοητευτικα κ τα χω βαλει με μενα

Senior Member
    δεν κατάφερα να κόψω τα φάρμακα γαμώ την ******* μου, τα χρειάζομαι για να είμαι καλά. εαν αυτό δεν είναι κατάντια, τότε τι σκάτα είναι;
    κ εχθές εκεί που την είχα αράξει φαρδιά πλατιά στο κρεββάτι μου κ έκανα ταβανοθεραπεία, ως συνήθως, τσουπ η μάνα μου με τον κωλογιατρο που πηγαίνεις κ τα κωλοφάρμακα είσαι όλη μέρα στο κρεββάτι μπουρου μπουρου.. ήμαρτον δεν αντέχω!
    ασε οι σκατο μπυρες με χουν κάνει αεροπλάνο τον τελευταίο καιρό κ άμα δεν πίνω δεν μπορώ να σταθώ.
    μιζέρια

Senior Member
    Μαρια,

οσο αφηνεις χωρο, οσο υπολογιζεις και μετρας την γνωμη του καθε ενα- και αναφερομαι στον καθε ενα που δεν σεβεται την οποια προσπαθεια σου- ναι: και θα μιζεριαζεις κ δεν θα μπορεις να σταθεις στα ποδια σου. Δεν αξιζεις σαν ανθρωπος επειδη παιρνεις ή δεν παιρνεις χαπια. Οσο μετρας ετσι την αξια την δικη σου κ αφηνεις τους αλλους να σε επικρινουν ετσι,με τετοια κριτηρια, τοσο πισω θα μενεις.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    α! και κατι ακομα: προσπαθησε να ακουσεις το τι λες εσυ για ολα αυτα. προσπαθησε να ακουσεις την δικη σου αποψη για οτι σου συμβαινει. καμια φορα, οι γνωμες των αλλων ειναι - κ ασυνειδητα εστω - καλες δικαιολογιες για να μενουμε πισω. βλεποντας αλλου, μπορουμε να χασουμε τον ιδιο μας τον εαυτο. το θεμα ειναι να τον βρουμε, δεν νομιζεις? οταν γινει αυτο, ολα γινονται πιο ευκολα.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    ναι αλλα μου γαμιεται η ζωη με ολα κ τα σιχαθηκα, τα βαρεθηκα δεν ξερω τι να κανω ουτε με τις ψυχοθεραοειες ουτε με τα ψυχοφαρμακα κ εχω την αισθηση οτι κανω κατι κακο πφφφφ δεν παλευεται με φτανουν σε αδιεξοδο

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast