Results 16 to 30 of 41
Thread: ηρθε η σειρα μου..
-
25-05-2010, 00:32 #16
Αφωτεινή μου, σου εύχομαι καλή συνέχεια στον αγώνα σου και μέσα απο την καρδούλα μου ελπίζω να σου έρθουνε όλα όπως ακριβώς τα επιθυμείς!
Ξαφνιάστικα που \"φεύγεις\" και ομολογώ ότι στενοχωρήθηκα λιγάκι μόλις το διάβασα:=(
Μη σταματάς και εσύ να κάνεις όνειρα:=)
Υ.Γ. Για άλλη μια φορά σε ευχαριστώ:=)
- 25-05-2010, 00:33 #17
Φωτεινουλα μου δεν εχω λογια να σου κανω ευχες και να σου μιλησω...με πετυχες και απροετοιμαστη και τελειος στα χαμενα...θελω για σενα ολα τα καλα του κοσμου γιατι εισαι θεσπεσιος ανθρωπος, λυπαμαι που δεν ειχαμε την ευκαιρια να βρεθουμε και να γνωριστουμε...σε ευχαριστω για τα λογια σου, τις στιγμες που μου χαρισες...και κυριως που νοιαστηκες τοσο πολυ για μενα...δεν εχω λογια να σε ευχαριστησω...να πας στο καλο γλυκεια μου, οτι επιθυμεις...αφου ειναι καθαρα δικια σου επιλογη...
25-05-2010, 00:40 #18
παιδια θελω να καταλάβετε..
υπαρχουν φορές που πέφτω να κοιμηθώ και σκέφτομαι κάποιον απο σας..και στεναχωριέμαι..δε σας φαίνεται λιγο προβληματικό αυτό?Εμενα ναι..
Εχω δυστυχώς αυτο το προβλημα να συμπάσχω και δεν μου κανει καλο..πρέπει να μεινω λιγο μονη μου..να διαβασω..να σκεφτω...
Σας ευχαριστω ολους ,μεσα απο την καρδια μου, για τα καλα σας λογια..
25-05-2010, 00:41 #19
Ευκαιρια τοτε να προσπαθησεις να αλλαξεις. Δες το σαν μια προκληση στην ζωη σου να δεις τι μπορεις να καταφερεις.
Δεν εχεις να πας πουθενα αγαπητη με την αφαναΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
25-05-2010, 00:47 #20
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Ευκαιρια τοτε να προσπαθησεις να αλλαξεις. Δες το σαν μια προκληση στην ζωη σου να δεις τι μπορεις να καταφερεις.
Δεν εχεις να πας πουθενα αγαπητη με την αφανα
25-05-2010, 00:56 #21
ζανετ
θελω να μου υποσχεθεις οτι θα δεις εναν σοβαρο ψυχολογο και θα βοηθησεις τον εαυτό σου να απαλλαγει απο ολα αυτα τα ερωτηματα που σε βασανίζουν κατα καιρούς..
Επισης θελω να σου ζητησω συγνωμη αν νομιζεις οτι σε εκεινο το θεμα σε εκανα να νιωσεις ασχημα..να ξερεις οτι σε καμια περιπτωση δεν το ηθελα..
25-05-2010, 01:25 #22
Φωτεινη σοβαρεψου τι σας επιασε ολους με τις αποχωρησεις? Εαν νοιωθετε οτι σας τρωει πολυ χρονο αυτο το κομματι τοτε το αγνοητε και μπαινεται που και που Ελεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεο οοοος δεν θα μεινει κανενας
(((((((((((((((((((((((((((
Φωτεινη οτι καλυτερο απο μενα.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
25-05-2010, 03:48 #23
Φωτεινη περιττο να σου πω πως αν δεν ξαναποσταρεις τοτε θα σου κοψω το φουντωτο μαλλι. Που μολις εκανες 1.001 ποστ μας εγκαταλειπεις για να το παιξεις καποια
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
25-05-2010, 04:01 #24
Originally posted by Αφωτεινή
παιδια θελω να καταλάβετε..
υπαρχουν φορές που πέφτω να κοιμηθώ και σκέφτομαι κάποιον απο σας..και στεναχωριέμαι..δε σας φαίνεται λιγο προβληματικό αυτό?Εμενα ναι..
Εχω δυστυχώς αυτο το προβλημα να συμπάσχω και δεν μου κανει καλο..πρέπει να μεινω λιγο μονη μου..να διαβασω..να σκεφτω...
Σας ευχαριστω ολους ,μεσα απο την καρδια μου, για τα καλα σας λογια..
Μήπως και δε θα υπάρχουν γύρω σου άνθρωποι που πάλι θα συμπάσχεις σε σημείο που να αρχίζει να σε αλλοιώνει,να σε χαλάει?
Αλλά εφόσον έχεις κατανοήσει την ανάγκη σου κ θες να απομακρυνθείς πολύ καλά κάνεις
πάντως αν αλλάξεις γνώμη εδώ είμαστε να συζητήσουμε κ στο παραπάνω θέμα,που δε νομίζω ότι έχει να κάνει τόσο με το αν μπεις ή όχι στο φόρουμ αλλά με σένα.
κάνε το καλύτερο για σένα και ελπίζω να τα ξαναπούμε κάποια στιγμή.μπες να μας γράφεις έστω τι κάνεις.
25-05-2010, 06:04 #25
> Εδω κλείνει αυτος ο κύκλος για μένα και επειδή δεν ειχα προσωπική επαφή
> με κανέναν σας ,σας αποχαιρετώ με τον τρόπο αυτό.
Σε αποχαιρετώ και εγώ. Καταλαβαίνω τι εννοεί κάποιος όταν λέει ότι κάτι τέλειωσε. Δεν είναι κακό να τελειώνει, καλό είναι.
> παιδια θελω να καταλάβετε..
> υπαρχουν φορές που πέφτω να κοιμηθώ και σκέφτομαι κάποιον απο σας...
> και στεναχωριέμαι..δε σας φαίνεται λιγο προβληματικό αυτό?Εμενα ναι...
Το να στενοχωριέται κανείς, εμένα προσωπικά δεν μου φαίνεται προβληματικό. Υγεία μου φαίνεται.
Θα μου επιτρέψεις να πω μερικές κουβέντες; Πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να μην αισθάνονται και να μην στενοχωριούνται για τους γύρω τους και για τις καταστάσεις γύρω τους. Και αρκετοί το καταφέρνουν. Δεν είναι υγεία. Μου θυμίζει αυτό που μου είπε ο οδοντίατρός: \"αν κάποιος δεν αισθάνεται τίποτα μπορεί να κάνει ότι θέλει\". Φαίνεται να περιέχει ελευθερία αλλά δεν είναι.
Από την άλλη είναι αδύνατο κάποιος να στενοχωριέται με πολλούς ανθρώπους και πολλές καταστάσεις.
Προσοχή όμως, το τι είναι σωστό είναι πολύ δύσκολο να το βρίσκει κανείς.
Χαιρετώ.
25-05-2010, 07:34 #26
john ενα αντιο και απο μενα και σε ευχαριστω που μου σταθηκες με τα u2u σου στα δυσκολα..να σαι καλα και να μας λες ενα γεια και τα νεα σου οποτε μπορεις.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
25-05-2010, 08:11 #27
Αφωτεινή , αν νομίζεις πως ο κύκλος στο φόρουμ έκλεισε δεν μπορώ παρά να σου ευχηθώ αυτο που λέω πάντα : να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα!
http://www.mazi.org.gr/
25-05-2010, 08:14 #28
Originally posted by keep_walking
john ενα αντιο και απο μενα και σε ευχαριστω που μου σταθηκες με τα u2u σου στα δυσκολα..να σαι καλα και να μας λες ενα γεια και τα νεα σου οποτε μπορεις.
κηπ, καλημέρα. φέυγει και ο John11? γιατί εγώ άλλο κατάλαβα...http://www.mazi.org.gr/
25-05-2010, 09:34 #29
Φωτεινή,να παραμείνεις πάντα φωτεινή,να πετάξεις εκείνο το αρνητικό στερητικό α-,να χαίρεσαι τη ζωή,να έχεις υγεία,αγάπη και γερά τα παιδάκια σου.Καλή συνέχεια αφανοκοριτσούδι.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
25-05-2010, 11:19 #30
Ουπς λαθος john εχει δικιο η arktos ημουν με τη τσιμπλα στο ματι λολ....ευτυχως δεν φευγεις:P
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
Καρδιακή ανεπάρκεια και άγχος
18-06-2025, 14:03 in Σωματόμορφες Διαταραχές (Υποχονδρίαση, Αρρωστοφοβία κτλ)