Σύστημα προειδοποιήσεων - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 12 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 166
    Junior Member
    Έλεος κάθε καρυδιάς καρύδι έχει μαζευτεί εδώ μέσα όπως είναι και στην κοινωνία εκει εξω.

βγες και λιγο εξω να δεις την κοινωνια,γιατι απ οτι σε βλεπω ολη μερα στον υπολογιστη σου θα ξημερωβραδιαζεσαι.κριμα ειναι.

Banned
    Μπα μην ανησυχείς βγαίνω όταν βρίσκω παρέα αλλιώς πως να βγω; Μόνη μου; Παρακαλώ να μην ανησυχείτε για μένα

Junior Member
    καλο για σενα αυτο..

Junior Member
    Originally posted by ARIS-SK
    να πας στο καινουριο φορουμ του φιλου σου του κρινου...εκει θα βρεις και την κολλητη σου την ολγα...δε σε χωραει πια ο τοπος εδω..
    Και εκείνος δεν αστειεύεται.

Δέκα άνθρωποι είναι και έβγαλε ανακοίνωση:

Λυπούμαστε, αλλά σας έχει απαγορευθεί η αποστολή δημοσίων και προσωπικών μηνυμάτων σε αυτό το φόρουμ.
    μειωτικη συμπεριφορα κατα μελων...

Banned
    Originally posted by magenta
    Originally posted by lightbluepath
    Εσύ μην ανακατεύεσαι γιατί το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι το φόρουμ.
    εχεις μεγαλο προβλημα εσυ ειναι πασιφανες πλεον... αλλα δεν θα το συνεχισω οπως κανεις εσυ.μακαρι απλα να σε διαγραψουν μια και καλη απο δω μεσα γιατι ολο καυγαδες δημιουργεις

Originally posted by lightbluepath
    Τα κοκκινάκια λυπάμαι που θα σε στενοχωρήσω, αλλά φεύγουν μετά από πέντε μέρες.
    δεν στεναχωριεμαι γλυκια μου θα μαζεψεις κι αλλα συντομα...
    Αυτό τι είναι;

Banned
    Originally posted by Αρτέμης
    να πας στο καινουριο φορουμ του φιλου σου του κρινου...εκει θα βρεις και την κολλητη σου την ολγα...δε σε χωραει πια ο τοπος εδω..
    Και εκείνος δεν αστειεύεται.

Δέκα άνθρωποι είναι και έβγαλε ανακοίνωση:

Λυπούμαστε, αλλά σας έχει απαγορευθεί η αποστολή δημοσίων και προσωπικών μηνυμάτων σε αυτό το φόρουμ.
    μειωτικη συμπεριφορα κατα μελων...
    Αυτό τι είναι; Δεν κατάλαβα. Δοκίμασες να μπεις με το ψευδώνυμό μου; Πως τολμάς;

Member
    οντως βρε κοριτσι....σ εβρισα παρα πολυ...ας με συγχωρεσει ο θεος. τι να πω..... καλη δυναμη!

Banned
    Με έβγαλες προβληματικιά και με μεγάλο πρόβλημα και είπες κι άλλα. Δεν τα είπες από την καλή σου την καρδιά. Δεν πιστεύω στο θεό, αλλά αν υπήρχε σίγουρα θα σε τιμωρούσε!

Originally posted by magenta
    οντως βρε κοριτσι....σ εβρισα παρα πολυ...ας με συγχωρεσει ο θεος. τι να πω..... καλη δυναμη!

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
    η διαχειριση ειναι πολυ ελαστικη με εσενα και τη τζανετ και πολυ αυστηρη προς τη λαιτμπλου.υπαρχει δικαισυνη εδω μεσα η @@@@@@@@@@@@@@@@2?
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Junior Member
    τωρα εσυ υπερασπιζεσαι την λαιτ για να την παρεις με το μερος σου και να την κανεις μελος στο φορουμ του φιλου σου του κρινο?

Banned
    Τελικά από ότι έμαθα άλλος είχε μπει με το νικ μου, οπότε να προσέχετε τι λέτε καλά είχα πει εγώ στην αρχή ότι δεν καταλαβαίνω τίποτα και ότι καθένας γράφει τη μ...κία του και φεύγει.
    Thanks olgaki αν το εννοείς.

τωρα εσυ υπερασπιζεσαι την λαιτ για να την παρεις με το μερος σου και να την κανεις μελος στο φορουμ του φιλου σου του κρινο?

kaneis den kanei tipota p den thelei ,den tis eipa na ginei melos se kanena foroum kai as pei kai idia an tis eipa pote,vlepw oti kai alla meli tha prepe na exoun parei proeidpoiiseis kai den exei ginei apo ti diaxeirisi,kai to vriksw adiko
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Banned
    Ρε ντεμγκαλ, μην ανακατεύεσαι παντού, μπες με το κανονικό σου ψευδώνυμο, δεν έχεις προειδοποιήσεις.

Junior Member
    δεν ειμαι ο ντεμγκαλ,ειμαι καινουριος εδω περα και παρατηρω τι γινεται και σχολιαζω..κακο ειναι?

δεν ειμαι ο ντεμγκαλ,ειμαι καινουριος εδω περα και παρατηρω τι γινεται και σχολιαζω..κακο ειναι?
    Το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.

Page 5 of 12 FirstFirst ... 34567 ... LastLast