Σύστημα προειδοποιήσεων - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 12 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 166
    Senior Member
    παντωσν ρεν φιλεν δεν μιλασν πολλαν ωραιαν δεν ξερων αν με πιανεισν

Junior Member
    ΠΙΑΝΩ ΣΕ ΚΟΥΜΠΑΡΕ..ΕΝΝΟΙΑ ΣΟΥ..

Senior Member
    οκ

Senior Member
    Σε τέτοιες(ευτυχώς σπάνιες) περιπτώσεις πάντως με τέτοια απαράδεκτα ρατσιστικά σχόλια πιστεύω πως χρειάζεται άμεση οριστική διαγραφή.

Banned
    Ναι αλλά πρέπει να διαγραφεί και το παλιό του νικ γιατί ξέρουμε ποιός είναι. Τουλάχιστον να διασταυρώσει τις ip η διαχείριση και να δει εμείς είμαστε σίγουροι.

Το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

και προς διαχειριση !
    γιατι αφηνετε αυτο το θεμα να υπαρχει?που υπαρχετε απο το να μας ριχνετε τα κοκκινα σημαδια?μπαινει ενας μας βριζει ολους και επιδη τα παιρνουμε και βριζουμε ειναι ισα και ομοια τα μπαν?και ξαναρωταω για τι αφηνετε αυτο το θεμα να υπαρχει επι τοσες σελιδες?εδω μεσα ειμαστε ατομα δυστυχως με ψυχικες ασθενειες και επιθετικοτητα,θα επρεπε να σβησετε αυτο το θεμα προ πολλου,κριμα
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Banned
    Όλγα μην ξαναβρίσεις άστον.

λαιτ υπαρχει καποιος που βριζει και μειωνει οικτρα αλλα το θεμα δεν κλειδωνεται για να τσιμπαμε εμεις οι ηλιθιες-οι τα κοκκιναδια.κριμα για ενα σαιτ ψυχολογιας

Banned
    Δεν νομίζω να είναι αυτό. Αφού μας τα σβήσανε την άλλη φορά. Άμα το διαβάσουνε θα το κλείσουνε το θέμα. Εγώ που πήρα άδικα; Και ο άλλος ο chaos δεν πήρε τίποτα, μόνο μία.

Banned
    Originally posted by olgaki82
    και προς διαχειριση !
    γιατι αφηνετε αυτο το θεμα να υπαρχει?που υπαρχετε απο το να μας ριχνετε τα κοκκινα σημαδια?μπαινει ενας μας βριζει ολους και επιδη τα παιρνουμε και βριζουμε ειναι ισα και ομοια τα μπαν?και ξαναρωταω για τι αφηνετε αυτο το θεμα να υπαρχει επι τοσες σελιδες?εδω μεσα ειμαστε ατομα δυστυχως με ψυχικες ασθενειες και επιθετικοτητα,θα επρεπε να σβησετε αυτο το θεμα προ πολλου,κριμα
    οταν εσυ ρε ολγα δεν αφηνεις τιποτε αναπαντητο τι σου φταει η διαχειριση?
    αν δεν εδινες σημασια το θεμα θα ειχε ληξει προ πολλου!
    ε!δεν μπορει να κατσει κ να μιλαει μονος του!οποιος κ αν ειναι!

και εγω αδικα αμα σε προκαλουνε ετσι φυσικα και θα παρεκτραπεις.που ειναι η διαχειριση να σταματησει τα διπλοπροφιλα ,αυτους που κανουνε πλακα με ψυχικα ασθενεις?γιατι τετοια απουσια?

Banned
    Originally posted by dora-agxos
    [οταν εσυ ρε ολγα δεν αφηνεις τιποτε αναπαντητο τι σου φταει η διαχειριση?
    αν δεν εδινες σημασια το θεμα θα ειχε ληξει προ πολλου!
    ε!δεν μπορει να κατσει κ να μιλαει μονος του!οποιος κ αν ειναι!
    Κοίτα η αλήθεια είναι κι εγώ Δώρα πως δεν μπορώ να αφήνω τίποτα αναπάντητο εκτός και αν τον άλλον τον έχουν καταλάβει οι άλλοι ή δεν μπορώ να τους πείσω. Τότε δεν υπάρχει νόημα ευτυχώς στην πρώτη περίπτωση, δυστυχώς στη δεύτερη.

Δεν ξέρω τι γράφτηκε, αλλά από τα λίγα που είμειναν αν ήμουν στη θέση της λαιτ και της ολγας θα απευθυνόμουν στη δικαιοσύνη.
    Είναι μερικά παράσιτα που μόνο έτσι καταλαβαίνουν....

Banned
    Originally posted by olgaki82
    και εγω αδικα αμα σε προκαλουνε ετσι φυσικα και θα παρεκτραπεις.που ειναι η διαχειριση να σταματησει τα διπλοπροφιλα ,αυτους που κανουνε πλακα με ψυχικα ασθενεις?γιατι τετοια απουσια?
    Συμφωνώ.

Page 9 of 12 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast