Μοναξιά - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 34 of 34

Thread: Μοναξιά

Member
    καλως ήρθες !!! Λοίπον θα διάβασες παραπάνω ότι θα πρέπει να ξεκινήσεις νέα χόμπι, για να κάνεις νεες γνωριμιες. Δες τι σου ταιριάζει, και αργα η γρήγορα κατι θα γίνει.
    Αυτό τουλάχιστον προσπαθούμε όλοι. Αλλά πρόσεχε η φιλία είναι πολύ ιδιαιτερη σχέση και μη περιμένεις τα πάντα . Ειναι δυσκολοι οι καιροι δυστηχώς.
    Εδώ πάντως θα βρείς πολλά αξιόλογα άτομα.

Φιλιά

Junior Member
    Ean theletai diabaste to problima mou sto Monaksia-Apoksenwsi apo filous kai boithiste me...
    Ola ayta den nomizw na exoun symbei se allon...

Junior Member
    Originally posted by kostas23
    Καμία βοήθεια?
    Διάβασα το σχετικό post και αν και σε καταλαβαίνω, μη με κακίζεις, αλλά δυσκολεύομαι να σκεφτώ τι μπορεί να πηγαίνει τόσο στραβά.

Δείχνεις να έχεις όλα τα προσόντα για να δημιουργήσεις ένα κύκλο, εκτός και αν με ασυνείδητο τρόπο διώχνεις κόσμο.

Δεν τα λέω αυτά στον αέρα. Τα λέω επειδή τα έχω ζήσει στο πετσί μου και επειδή έχω κάνει κατά καιρούς και\'γω λάθη για τα οποία έχω μετανιώσει.

Πρόσεχε τι αέρα αποπνέεις. Π.χ, το Πάσχα που μας πέρασε με βρήκε στο απόλυτο μηδέν. Την Κυριακή εκείνη προέκυψε (κυριολεκτικά από το πουθενά) να βγω με μια άγνωστη σε μένα παρέα. Ήμουν όμως σε πλήρη κατάθλιψη και είπα τελικά όχι.

Την επόμενη εβδομάδα με καλούν πάλι. Πίεσα το εαυτό μου να φορέσει για λίγο το χαμόγελο του και είπα ναι. Βγαίνω λοιπόν και κατέληξα να περάσω ένα απροσδόκητα όμορφο Σ/Κ. Ναι, πίεσα πάρα πολύ το εαυτό μου να γίνει ευχάριστος και χαμογελαστός έστω και αν δεν το αισθανόμουν.

Το αποτέλεσμα είναι μετά από ένα χρόνο βουτηγμένος στην απομόνωση να έχω ξανά μια παρέα για να βγω.

Ακόμη πιο σημαντικό, να βρίσκω το εαυτό μου ερωτευμένο (μετά από αιώνες :D ) και έχω ξεκινήσει να βγαίνω με μία από τις κοπέλες της παρέας.

Κάθομαι λοιπόν και φιλοσοφώ. Τι συνέβη; Τίποτα. Απλά εκτέθηκα. Απλά πίεσα να σπάσω την απομόνωση.

Όταν ζεις στο σκοτάδι για πολύ καιρό, το φως και σε τυφλώνει και σε φοβίζει.

Samurai Mentality, λοιπόν: Δράσε και μην σκέφτεσαι.

Senior Member
    Ετσι ειναι..αν δεν πιεσουμε λιγο τον ευατο μας να κανει καποια πραγματα εστω και αν δεν νιωθουμε καλα,δεν προκειται να καταφερουμε να νιωσουμε καλυτερα.Αλλοτε η προσπαθεια που χρειαζεται ειναι μικροτερη,αλλοτε μεγαλυτερη ομως αξιζει τον κοπο να προσπαθουμε και να μην τα αφηνουμε ολα στη μοιρα τους.

Page 3 of 3 FirstFirst 123