Results 31 to 43 of 43
Thread: Μίσος ή αδιαφορία;
-
25-05-2010, 21:43 #31
Originally posted by Scorpina90
Σωστά όλα αυτά, αλλά σοβαρά τώρα. Δεν ισχύει αυτό που λένε όσο φτύνεις κάτι τόσο κολλάει? Και ότι συνήθως όταν σε έχει ο αλλος δεδομένο, τότε αστα βραστα?
- 25-05-2010, 21:52 #32
Χαχαχα! Με καλυψες....:) Αυτο που περιγραφεις ειναι το ιδανικο. Συνηθως βεβαια ενδιαφερομαστε για αυτους που μας φτυνουν και μας θελουν αυτοι που φτυνουμε. Και απο προσωπικη πειρα και απο ιστοριες φιλων μου. Μπερδεμενα πραγματα, αλλα που θα παει, θα βρεθει και η μέση οδος!
25-05-2010, 21:57 #33
Χαχαχα! Με καλυψες....:) Αυτο που περιγραφεις ειναι το ιδανικο. Συνηθως βεβαια ενδιαφερομαστε για αυτους που μας φτυνουν και μας θελουν αυτοι που φτυνουμε. Και απο προσωπικη πειρα και απο ιστοριες φιλων μου. Μπερδεμενα πραγματα, αλλα που θα παει, θα βρεθει και η μέση οδος!
25-05-2010, 22:18 #34
Και κατι τελευταιο. Γιατι επιμενεις οτι θα χασει τη δουλεια του. Θα κινδυνευε δηλαδη η δουλεια του αν εκανε σχεση με μια 20 αρα??? Αυτο πρωτη φορα το ακουω.
βρε σκορπινα του 90,
δεν ειναι μονο η δουλεια, αλλα παρα πολλα ακομα.
Ειναι ο κυκλος που εχεις, ειναι ο χωρος που ζεις, τα σχολια που παιζουν και πολλα ακομα.
Δηλαδη θελω να σου πω,
οτι δεν κανουμε οτι γουσταρουμε....
Τι εχουμε εδω?
μια πιτσιρικα.....
ε οκ ενα πηδηματακι δεν παιζει και ασχημα.
Λαθος για πολλους παιζει,
γιατι εχουν γνωστους, φιλους, εχθρους, και σχολιαστες των παντων.
Εν ολιγεις δεν ξερω τι απο ολα εχει ο καθηγητης σου,
αλλα σαφως και αρκετοι δεν κανουν οτι τους κανει κεφι.
25-05-2010, 23:14 #35
Ποπο κολλησες εσυ με το π***α!!! Χαχαχαχαχα! Μα εγώ ξέρω ότι δεν είναι τέτοιος ανθρωπος και ότι δεν θα με εκμεταλλευοταν ετσι. Γιατι αν ηταν αλλος, ναι θα μπορουσε να το εκμεταλλευτει. Και αυτο ειναι που με τρελαινει περισσότερο γιατι βλεπω οτι ειναι διαφορετικος απο τους αλλους και αυτο το κατι διαφορετικο πανω του μου αρεσει, και λόγω θεσης, ηλικιας κτλ δεν μπορω να ειμαι μαζι του. Γι\' αυτο και με στεναχωρει όταν τον βλέπω να σηκώνεται πχ και να αλλάζει θέση, γιατί λέω κοιτα να δεις... αν ειχε καταλαβει τι πραγματικα αισθανομαι για κεινον δεν θα το εκανε αυτο. Όχι βέβαια ότι θα με ερωτευόταν ή κατι παρομοιο, αλλα τουλαχιστον δεν θα ηθελε να με πληγωσει. Γιατι δεν μπορει να μην καταλαβαινει οτι η συμπεριφορα του πληγωνει.
Στα παραπανω που ειπες συμφωνω, όταν μιλαμε για κοινωνικο περιγυρο κτλ παιζουν πολυ σημαντικο ρολο.
25-05-2010, 23:29 #36
δε νομίζω ότι είναι μίσος ή αδιαφορία. μάλλον τον φέρνεις σε δύσκολη θέση και προσπαθεί να είναι διακριτικός.
σε αυτό που λες, ότι αρχικά έδειχνε να το ευχαριστιέται, πιθανόν να θεωρούσε ότι τον θαυμάζεις και αυτό να του άρεσε.
στην τελική σε πολλές σχέσεις μαθητή-καθηγητή αναπτύσεται ένα τέτοιο αισθημα θαυμασμού.
από κει και πέρα θεωρώ λάθος αυτό που κάνεις, κηνυγάς μια κατάσταση που δεν δείχνει να έχει μέλλον. δεν είναι παράλογο να μην θέλει να κάνει σχέση μαζί σου, δεν είναι και πολλοί αυτοί που θέλουν σχέσεις με τόσο μεγάλη διαφορά ηλικίας ( παίζει να έχετε πάνω από 20 χρόνια διαφορά?) γιατί δυσκολευει την επικοινωνία κάτι τέτοιο.
25-05-2010, 23:37 #37
Δεν το κυνηγάω πια... Εχω πολυ καιρό να ασχοληθω. Αλλά αυτός συνεχίζει να κανει το ίδιο ακριβως πραγμα.
25-05-2010, 23:46 #38
Γι\' αυτο και με στεναχωρει όταν τον βλέπω να σηκώνεται πχ και να αλλάζει θέση, γιατί λέω κοιτα να δεις... αν ειχε καταλαβει τι πραγματικα αισθανομαι για κεινον δεν θα το εκανε αυτο.
θα προτιμουσες να σου πει,
βρε σκορπινα του 90,
μας εχεις γινει τσιμπουρι?
Φροντισε να μην γινεις λοιπον και να μην αναγκασεις κανενα να στο πει.
Δεν ειναι μια κατασταση που θα την επιθυμουσε καποιος απο τους δυο σας.
Οταν φλερταρεις ενα ανθρωπο,
παιρνεις μια θετικη η αρνητικη χροια του πως μπορεις να κινηθεις.
Αν ειχες ενθαρυνση κινεισαι μπροστα, αν οχι κανεις κρατει.
Αλλιως αν επιμενεις, τοτε ζοριζεις τον απεναντι σου να υπερβει τον εαυτο του....
25-05-2010, 23:51 #39
Ναι μαλλον δεν το εξηγησα σωστα.... Εχω μηνες να ασχοληθω, καιρο δηλαδη να του δειξω πως αισθανομαι. Εγω απλα αδιαφορω. Ετυχε λοιπον και κατσαμε στην ιδια καφετερια. Ωραια? Εγω με την παρεα μου. Εκεινος με τη δικια του. Δεν ασχολιομουν. Και ξαφνικα γυριζει με κοιταζει εντονα και αλλαζει θεση. Μετα με κοιτούσε και η παρεα του. Ε, με προκαλεσε! Κι εγω τσαντιστηκα κ εφυγα. Δεν ειχα σκοπο να αρχισω να τον κοιταζω η να τον φλερταρω. Εγω τον καφε μου επινα και μιλουσα με την παρεα μου. Εκεινος το ξεκινησε. Καταλαβατε τωρα??
26-05-2010, 01:17 #40
Krino, δεν μιλάω για την περίοδο που ήμουν ακόμη μαθήτρια. Εννοείται πως δεν περίμενα ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι εκείνη την περίοδο. Εγώ μιλάω για τώρα, που γνωρίζει ότι τον θέλω, που είμαι ενήλικη και φοιτήτρια. Δεν νομίζω πως τώρα θα έχανε τη θέση του ή θα κινδύνευε η δουλειά του!
Libpa,ναι το δευτερο είναι το πετυχες.
26-05-2010, 12:19 #41
Αχ αυτο με το φτυσιμο το ξερω... Αλλα δυστυχως το κανω στους ανθρωπους που δεν το αξιζουν και δινω σημασια σε αυτους που θελουν Φτυσιμο... Χαχα... Ετσι παει... Αλλα απο δω και περα θα προσπαθω να μην δειχνω τοοσο ευαλωτη ας πουμε και να μην εκτιθεμαι με τετοιον τροπο. Γιατι πεφτεις στα ματια του αλλου και μετα....:(
27-05-2010, 01:31 #42
Αχ Scorpina90 τί μου θύμισες.. Για πολλά χρόνια από πολύ μικρή βέβαια ήμουν ερωτευμένη (τρελά όμως) με ένα παιδί από το χωριό μου..Τί τηλέφωνα, τί μηνύματα, τί κλάμματα, τί ενέδρες..όσο τα σκέφτομαι τρελαίνομαι..Αξιοπρέπεια μηδέν! Ήμουν και μικρό.. Βέβαια ποτέ δεν έγινε τίποτα..Θα το πιστέψεις όμως ότι μετά από 9 ολόκληρα χρόνια όταν με βλέπει γελάει ειρωνικά και όλοι οι γύρω του με κοιτούν πως θα αντιδράσω όταν είμαστε στον ίδιο χώρο?9 χρόνια και να σημειωθεί ότι είχα και μία περιπέτεια με κάποιον άλλο ένα καλοκαίρι από εκεί και είχε μαθευτεί και ότι εδώ και 7 χρόνια είμαι με έναν άνθρωπο που αγαπάω πάρα πολύ..Τίποτα! Αυτός εκεί! Νομίζει ότι κόβω φλέβες..Αρκετά μεγαλύτερος και αυτός. Μετά από χρόνια έχω καταλήξει ότι τέτοιου είδους άτομα γουστάρουν να παίζονται τέτοια σκηνικά και κολακεύονται..Αν ήταν σε δύσκολη θέση θα μπορούσε να σηκωθεί να φύγει, όχι να σε κοιτάει έτσι!! Αχ τι μου θύμισες..
Απλά αγωνίζομαι με τα χαρτιά που μου έχουν μοιραστεί....
27-05-2010, 01:45 #43
Scorpina πρέπει να τους έχεις γραμμένους τέτοιους τύπους. Που αν δεν τους φτύσεις πέφτεις στα μάτια τους. Έλεος δλδ που θα αλλάξω εγώ για να αρέσω σε αυτούς. chr1986 μπορεί όντως να είναι σε δύσκολη θέση και γι\'αυτό να κοιτάει έτσι! Μη συγκρίνεις με την δική σου περίπτωση! Μπορεί να μην τη θέλει, μπορεί και ναι όμως.
Καρδιακή ανεπάρκεια και άγχος
18-06-2025, 14:03 in Σωματόμορφες Διαταραχές (Υποχονδρίαση, Αρρωστοφοβία κτλ)