Results 1 to 15 of 150
Thread: ΑΖΜΑ ΑΠΟΧΩΡΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΝΘΙΜΟ
-
26-05-2010, 02:18 #1
ΑΖΜΑ ΑΠΟΧΩΡΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΝΘΙΜΟ
Στίχοι: Γιώργος Σαμολαδάς
Μουσική: Απόστολος Καλδάρας
Πρώτη εκτέλεση: Βαγγέλης Περπινιάδης & Ρία Νόρμα ( Ντουέτο )
Άλλες ερμηνείες: Πάνος Γαβαλάς
Κάθε μέρα μου γκρινιάζεις
ότι σε παραμελώ
αφού σ\' το \'χω αποδείξει
μόνο εσένα αγαπώ
Άμα θες να φύγεις φύγε
άμα θες να κλάψεις κλάψε
να γκρινιάζεις μόνο πάψε
δεν μπορώ να τ\' ανεχτώ
Άμα θες να φύγεις φύγε
σ\' το πα και σ\' το ξαναλέω
μη μου πεις μετά πως φταίω
όταν μ\' άλλη θα μπλεχτώ
Έρχομαι στην αγκαλιά σου
λίγο να ξεκουραστώ
και τις πιο όμορφες στιγμές μου
κάνεις και βαρυγκωμώ
Άμα θες να φύγεις φύγε
άμα θες να κλάψεις κλάψε
να γκρινιάζεις μόνο πάψε
δεν μπορώ να τ\' ανεχτώ
Άμα θες να φύγεις φύγε
όταν μ\' άλλη θα μπλεχτώ
Χαίρομαι που με λατρεύεις
χαίρομαι που μ\' αγαπάς
όμως με κουράζει η γκρίνια
όταν την παρατραβάς
Άμα θες να φύγεις φύγε
άμα θες να κλάψεις κλάψε
να γκρινιάζεις μόνο πάψε
δεν μπορώ να τ\' ανεχτώ
Άμα θες να φύγεις φύγε
όταν μ\' άλλη θα μπλεχτώ
- 26-05-2010, 02:24 #2
πραγματικα δε μπορει καποιος να σταματησει να απανταει στον αλλον ? δηλαδη τωρα κοροιδευεις οποιον φευγει ? αυτο κανεις με αυτο το ποστ ?
απλα απογοητευση
26-05-2010, 04:29 #3
δε το κανεισ poison καλυτερα τι το χεισ remedy σου στελνω και το τραγουακι μια που σου αρεσουν αυτα http://www.youtube.com/watch?v=4dW-KnRlpw8
26-05-2010, 04:58 #4
Εγώ πάλι,γιατί γέλασα με την καρδιά μου;A,ξέχασα,δεν έχω καρδιά,λολζ.:P
Lef,το χιούμορ ποτέ δεν βλάπτει όποιον το κατέχει.Και το να έχεις χιούμορ δε σημαίνει πως είσαι άκαρδος ή αναίσθητος.Σημαίνει πως μπορείς να δεις το αστείο και εκεί που δεν το βλέπουν άλλοι.Το θεωρώ εξαιρετικό προσόν σε μία προσωπικότητα.
Άστο,η ευαισθησία είναι πράγμα πολύ άτιμο η ρουφιάνα.Κάποιες φορές όσοι την κρατάνε ως σημαία την κατέχουν πολύ λιγότερο από όσους δεν την διαφημίζουν σε κάθε στιγμή.Ό,τι ανακοινώνεται με στόμφο σπανίως αντιστοιχεί στην αλήθεια.
Μου θυμίζει όσους φωνάζουν πως αγαπούν την πατρίδα τους περισσότερο από τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς και στην ουσία αυτοί είναι που με την πομπώδη στάση τους και τις φωνασκίες ω πατρίδα λατρεμένη,(τι ν\'η πατρίδα μου μην είν\'οι κάμποι),καταντάνε καρικατούρα για δούλεμα.
Ο εγωκεντρισμός μας παίζει ύπουλα παιχνίδια.Εύκολα τον περνάμε για υπεροχή σε αίσθημα δικαίου και μεγαλόπνοη ευαισθησία.
Μπορεί και να φταίει κάτι σε μένα,είμαι δύσπιστη σε ό,τι για να δικαιωθεί θέλει το αντίστοιχο φιλοθεάμον κοινό.Οι εξαργυρώσεις της ηθικής μας σε views δηλαδή,έλεος.Some of us don\'t give a fuck for your drama shit,wake up and smell the roses.FFS δηλαδή.
Mε ενοχλεί η δηθενιά και η έλλειψη φαντασίας,με ενοχλεί η πλαστή σπουδαιότητα και οι έμμεσοι χειρισμοί στο προσέξτε με προσέξτε με.Είναι προσωπικές ελλείψεις,ανομολόγητες.Άμα δεν μπορείς να με κάνεις να σε σεβαστώ αλλιώς,θα με κάνεις επειδή αναχωρείς;γάματο.
Cry me a river γενικώς.
Eν πάσει περιπτώσει ίσως θα έπρεπε να φτιαχτεί ένα goodbye thread,όπου όποιος γουστάρει να φύγει να πάει να το γράφει εκεί,αλλά θα χαθεί μετά η ίντριγκα και τα views θα μπερδεύουν τους υπολογισμούς τοιουτοτρόπως.Goodbye cruel internet.σνιφ,κλαψ,λυγμ.Kάντε το πιο πιασιάρικο ρε,βάλτε ένα goodbye strippers,goodbye sistaz,bye bye dickheads,see ya latar alligatar,κάτι χαβαλεδιάρικο,βαριέμαιιιι� �
Ρε,έχετε καταλάβει πως έχουμε και ζωή,για μπα;;;
Και μετά κάποιοι με λένε και RAW...
E,όχι,όχι!!!χαχαααα"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
26-05-2010, 05:46 #5
Originally posted by Lef
πραγματικα δε μπορει καποιος να σταματησει να απανταει στον αλλον ? δηλαδη τωρα κοροιδευεις οποιον φευγει ? αυτο κανεις με αυτο το ποστ ?
απλα απογοητευση
Πρώτα έφυγε η μαρίκα, μετά η κούλα και τώρα η ρούλα..
*ξαφνικά δάκρυα αρχίζουν να κυλούνε στο γλυκό και χλωμό μελάγχωλο πρόσωπο ενώ με βραχνή φωνή που βράζει γεμάτη οργή και απελπισία που ξεσπάει
Πότε θα σταματήσουν οι απώλειες και η κοροιδία ρεμενδία!? Πότε!?????
φρρρρρρ (φυσάει την μπουκωμένη μύτη)
*σενάριο πετράνος ξανθόπουλος
Χορηγοί
Prozac ltd.
26-05-2010, 07:52 #6
Originally posted by RainAndWind
Εγώ πάλι,γιατί γέλασα με την καρδιά μου;A,ξέχασα,δεν έχω καρδιά,λολζ.:P
ισως γιατι την κουρδισες καλα....
26-05-2010, 08:20 #7
Originally posted by PETRAN
*ξαφνικά δάκρυα αρχίζουν να κυλούνε
σιγα μην κυλαει δακρυ,
καμια κλανια την παλευω να εσκασε....
τωρα για δακρυ, πρεπει και να σε απασχολει το θεμα, ε?
26-05-2010, 08:46 #8
Originally posted by pad
δε το κανεισ poison καλυτερα τι το χεισ remedy σου στελνω και το τραγουακι μια που σου αρεσουν αυτα http://www.youtube.com/watch?v=4dW-KnRlpw8
26-05-2010, 08:47 #9
RAW
το χεις λεμε, κουμπαρα!
26-05-2010, 09:20 #10
ωωωωωωωωπαααααααα!!!
για παμε μια ολοι οι κουμπαροι.....
Βάζω μια φωτιά
σ’όλα τα παλιά
όλα θα τ’αλλάξω
και θα το φωνάξω
26-05-2010, 12:08 #11
ποιον κλαιμε?
εχω χασει επεισοδια.........
26-05-2010, 12:31 #12
βασικα και γω ολο αυτο με τις αποχωρησεις δεν το πολυκαταλαβαινω
οποτε βαριεμαι το φορουμ απλα δεν ειμαι εδω
αμα δεν θελω να ασχοληθω με ενα θεμα απλα δεν ασχολουμαι
και επισης αμα ξαναεχω ορεξη
γραφω τα δικα μου η απανταω
δεν ειναι λογικη η σταση μου?
εχει νοημα να ανακοινωνω τον βαρυγδουπο αποχωρισμο μου?
μου ανακινηθηκε τωρα το ερωτημα
μπορει να κανω και λαθος
εαν θελω παλι να την πω σε καποιον η να του πω οτι με ενοχλησε η σταση του θα το πω
αλλα οχι να κατηγορω ολους και οποιον παρει ο χαρος
βεβαια πολλοι εφυγαν και δεν κατηγορησαν απλα χαιρετησαν και αυτο παλι ειναι ευγενικο
οποτε οκ...Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
26-05-2010, 13:06 #13
Originally posted by researcher
βασικα και γω ολο αυτο με τις αποχωρησεις δεν το πολυκαταλαβαινω
οποτε βαριεμαι το φορουμ απλα δεν ειμαι εδω
αμα δεν θελω να ασχοληθω με ενα θεμα απλα δεν ασχολουμαι
και επισης αμα ξαναεχω ορεξη
γραφω τα δικα μου η απανταω
δεν ειναι λογικη η σταση μου?
Αλλα και γενικοτερα, και δεν αναφερομαι σε εσενα researcher, αναρωτιεμαι με ποια λογικη ενα θρεντ οπως αυτο, η ενα ποστ που απαξιωνει το θρεντ αποχωρησης καποιου μελους, εχει περισσοτερη λογικη και μεγαλυτερη χρησιμοτητα. Οχι, δεν αναφερομαι στο δηθεν-ποστ της νατουρ... Αναφερομαι στην συστηματικη πλεον προσπαθεια απο \"λογικοφρονες\" να απαξιωνεται καθε εκφραση συναισθηματος που δεν εγκρινουν οι ιδιοι. Τι να πω, ειναι ισως εξωφρενικη η ανεση με την οποια μπορουμε ορισμενοι να εκφραζουμε τα συναισθηματα μας δημοσια οποτε θελουμε, και οχι μονο μια σκοτεινη νυχτα το χρονο που δεν μας βλεπει κανεις. Επειδη δηλαδη καποιος εχει επενδυσει συναισθηματικα σε ενα φορουμ με τροπο διαφορετικο απο το δικο μας, αυτο συνιστα παραβιαση της λογικης? Ισως και αφορμη για τον χλευασμο και την ηδονη που αντλουν ορισμενοι απο αυτον.
Ειρωνικο το βρισκω επισης να μιλουν για \"drama\" ατομα με παιδιαριωδεις, ανωριμες και χλευαστικες συμπεριφορες-κλοουν που εχουν γεμισει το φορουμ με αφισες ιντερνετικες και \"φιλοτεχνημενες\" απο αλλους.
αλλα οχι να κατηγορω ολους και οποιον παρει ο χαρος
βεβαια πολλοι εφυγαν και δεν κατηγορησαν απλα χαιρετησαν και αυτο παλι ειναι ευγενικο
οποτε οκ..."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
26-05-2010, 13:21 #14
Originally posted by oboro
......αναρωτιεμαι με ποια λογικη ενα θρεντ οπως αυτο, η ενα ποστ που απαξιωνει το θρεντ αποχωρησης καποιου μελους, εχει περισσοτερη λογικη και μεγαλυτερη χρησιμοτητα. Οχι, δεν αναφερομαι στο δηθεν-ποστ της νατουρ........
...Γιατι θα πρεπει ομως να μπαινουν οροι στο πως θα εκφρασει κανεις το θυμο, την κριτικη η την απογοητευση του? Θα πρεπει να ξεκαθαριζω μεχρι την τελευταια λεπτομερεια, ισως και ονομαστικα, ποιους ακριβως εννοω με φοβο μηπως παρουν τα σκαγια λαθος ατομα? Στην τελικη, σεβομαι και βρισκω και λογικο να σε απωθουν η αρνητικη ενεργεια και ο θυμος που εκπεμπονται απο οποιοδηποτε ποστ που εκφραζει απογοητευση απο αλλα μελη... Αλλο ομως αυτο, και αλλο να βγαζουμε ανεπιτρεπτη η ακαταλληλη την εκφραση της απογοητευσης του αλλου επειδη δεν ειχε τη μορφη ακριβως που θα μας εκανε εμας να νιωθουμε λιγοτερο ασχημα που τη διαβασαμε.
δεν ξερω τι αξιωνεις και τι απαξιωνεις εσυ, η ο καθενας,
εγω παντως τραγουδαω....
and guess what!!!!
αν θελω θα χορεψω κιολας!!!!!!!
και δεν θα παρω την αδεια κανενος γι αυτο!!!!!!
οι ερμηνειες ειναι την ευχερεια του καθενα ασφαλως, δεν προσδιοριζομαι απο τις ερμηνειες του καθενος.
πως το λενε να δεις....
αααααααααααααααααα, ναι:\"Γιατι θα πρεπει ομως να μπαινουν οροι στο πως θα εκφρασει κανεις το θυμο, την κριτικη η την απογοητευση του?\"
ναι, ναι... αυτο!!!!!!!
καλημερα να χουμεεεεε
26-05-2010, 13:21 #15
oboro συμφωνω μαζι σου
δεν ειναι ωραιο το χλευασμα
ισως γιατι καποιοι ανθρωποι εμπλεχτηκαν σε μαχες εδω και ματωθηκαν και εγω εμεινα ανεγγιχτη απο αυτες
και λεω μα γιατι να εμπλεκονται αν δεν θελουν
και μετα να λενε εκεινος και εκεινη με ματωσαν
η ολο το φορουμ ματωνει
αλλα ειναι εντελως δικο μου αυτο
στην πραγματικη ζωη καποιες φορες εμπλεκεσαι σε μαχες και ματωνεις και ουτε καν μπορεις να φυγεις αλλα ουτε και να το πεις
γιατι δεν εχεις παντοτε τη θεση να το κανεις
εδω ομως υπαρχει μια ελευθερια και οι ανθρωποι αξιοποιουν τουτη την ελευθερια
την ελευθερια να σου την πω και απλα να φυγω
γιατι δεν εισαι ο εργοδοτης μου
ο αντρας μου που εχουμε κανει δυο παιδια μαζι
ο εραστης μου στον οποιο εχω επενδυσει τοσα
οποτε σαν μια ελαχιστη μορφη ελευθεριας του να πω οτι ενοχλουμαι και φευγω ειναι τουλαχιστον συγκινητικο
απλα μερικες φορες υπαρχει και η αλλη πλευρα
ανθρωπων σαν και μενα με μια διαφορετικη σταση και αποψη
αλλα και παλι η αγενεια και το πληγωμα δεν θα ηθελα να βγαινουν απο μενα σε καμια περιπτωση
ελπιζω να μη βγαινει
ξερω οτι δεν ανφεροσουν εντελως σε μενα
αλλα μου βγηκε η συγκεκριμενη απαντησηΛεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
Πώς;
14-06-2025, 02:52 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία