ΑΖΜΑ ΑΠΟΧΩΡΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΝΘΙΜΟ - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 150
    Banned
    Originally posted by John11

Τα διάβασες;
    σπανιως...

Ξερεις αυτος που δεν θελει να πει κατι, γραφει πολλα....

Senior Member
    Originally posted by arktos
    Originally posted by RainAndWind

Ό,τι ανακοινώνεται με στόμφο σπανίως αντιστοιχεί στην αλήθεια.
    RainAndWind , γάντι σου πάει...συγγνώμη, δηλαδή, αλλά μου βγήκε αυθόρμητα...
    άουτς!χα χαααα
    Όπως θα έγραφαν και οι Πινκ Φλόυντ σε άμυνα,another Prick in the wall,λολ
    Ντένη:Tώρα θα σε χαστούκιζα,αλλά θα μου χαλάσει το μαλλί.
    Άλλο:Mα μ\'έχεις παρεξηγήσει χρυσό μου.:P
    Ως Θεοπούλα:γιατί δεν πλέκεις γυμνός;Αυτό θα είχε κάποιο ενδιαφέρον.\\θεάααα λολ
    Ως Ζήκος:Σας μερσώ μαντάμ,ορέν ντουβάρ.
    Πώς μι τό\'πις;
    Και ολίγον γκουζκουνικό\"aaah,tres jolie.Tι ζολή μωρή,ψ..λή το λένε.χαχαχααααα

Και ήξερα ρε γμτ πώς έπρεπε να αλλάξω στυλ,χμ,τώρα που το σκέφτομαι ίσως να δοκιμάσω του Γιωργάκη Παπανδρέου,μιας και έβαλε την εικόνα ο κρίνος και το θυμήθηκα το καμάρι μας.
    Κάτσε να το πάω μία,για δοκιμή.

Σας καλωστορίζω σε αυτό το φόρουμ σύντροφοι,συμπολίτδες,στο τομείο που απλώνεται με σημαία την αλπίδα εμπρός στα όνειγρα των Ελλήνων,εμπρός στη ιστερία που απ\'αυτήν εμπνεγόμαστε και πηγάζει από τη μνήμπη των αιώνων προσπάθρειας.Το threavfsd αυτό το οπγοίο επιβεβαιώνει το αυτονόητο με τη σεσημαγμένη δεινότητα των συνομιλητών συμφορουμοπετεινοτσιμπαμο υμίαφραπεδιάλογητών του και ο καθείς πάσα ένας πολίτης μπορεί μέσω της εκλολογολίας να συμμεπάσχει στη διοσφόλιση που βάζοντά μας να σκεφτούμε συμπαρασύρει στο όνειρο και μας φέρνει στην εκατόν ένατη θέση της ευρώπης.

Κατά τ\'άλλα,γιατί με βάζετε στη δεινή θέση να πρέπει να διαλέξω ανάμεσα σε αγάπες μου,Πετράν ή όμπορο,άμπεμπαμπλομ,τούκεθ ομπλόμ,άμπεμπαμπλόμ τουκεθομπλόμ μπλιμ μπλομ.Για το χιούμορ,ψηφίζω Petran δαγκωτό,αλλά και για τα ψυχογνωστικάσυμπεριφορικά του αναγνώσματα που τα λατρεύω,αν και γενικά απεχθάνομαι τις ψηφοφορίες,λολ.Για την ηθική και το βάθος σκέψης,λόγου,πλούτου συναισθηματικού θα ψηφίσω όμπορο,όχι όποπο.:P
    Κρίνο δεν ψηφίζω που να με σφάξετε,γιατί λέει πως τέτοια threads είναι εκτός ενώ έχει φτιάξει κάτι αρένες παλιότερα,γκούχου.:P

ΥΓ.Διακρίνω μία ψυχρασία ανάμεσά σας.Πότε ψυχραστήκατε;
    LET THE BONDING BEGIN!!!
    -Μαλώνεις ρε;
    -Mαλώνω ρε.
    -Μαλώνεις;
    -Mαλώνω,ναι.
    -Δε μαλώνω εγώ,μάλωσε μόνος σου!(του την έσκασα,ε
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned

Κρίνο δεν ψηφίζω που να με σφάξετε

να και μια σοβαρη κοπελα....
    μπραβο κοριτσι μου,
    αν συνεχισεις ετσι θα πας μπροστα!

Senior Member
    Thanks.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    το καλο και το σωστο να το λεμε.....

Senior Member
    Originally posted by krino
    Originally posted by John11

Τα διάβασες;
    σπανιως...

Ξερεις αυτος που δεν θελει να πει κατι, γραφει πολλα....

Οπότε αυτοί που γράφουν βιβλία για ένα θέμα δεν λένε τίποτα

make sense make sense make sense make sense make sense make sense make sense make sense make sense make sense

Banned
    Originally posted by PETRAN

make sense make sense make sense make sense make sense make sense make sense make sense make sense make sense

εχεις γραψει κανενα βιβλιο και δεν το γνωριζω?

do not be an idiot do not be an idiot do not be an idiot do not be an idiot do not be an idiot do not be an idiotdo not be an idiot do not be an idiot do not be an idiotdo not be an idiot do not be an idiot do not be an idiotdo not be an idiot do not be an idiot do not be an idiotdo not be an idiot do not be an idiot do not be an idiotdo not be an idiot do not be an idiot do not be an idiot

Senior Member
    ΑΖΜΑ ΑΠΟΧΩΡΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΝΘΙΜΟ... καλό το τραγουδάκι σου Rem αλλά προτιμώ αυτό:P
    Placebo - Song To Say Goodbye
    http://www.youtube.com/watch?v=Hs9a9RRcKms&feature=related

Τώρα για το θέμα της ειρωνίας, το έχω ξαναπεί και το λέω γενικά και στην real life ότι παραείμαστε ευαίσθητοι μόνο σε ό,τι αφορά τον εαυτό μας. Ε ας χαλαρώσουμε και λίγο, ας βγούμε από το \"αποστειρωμένο\" περιβάλλον μας. Νομίζω ότι μπορούμε να κρίνουμε την πρόθεση του καθενός όταν κάνει χιούμορ. Κι αν πια ενοχλούμαστε τόοοσο, ας ανοίξουμε το στόμα μας κι ας το πούμε ανοιχτά, απλά και ξάστερα και όχι με μπιχτές και μίζερες αντιδράσεις!
    Εμένα προσωπικά αυτό που με ενοχλεί έντονα και το έχω δει εδώ μέσα (εκτός από τις \"θεατρικές παραστάσεις\" βέβαια που μπορούν να θεωρηθούν και διασκεδαστικές!), είναι όταν άτομα προσβάλουν κάποιον άλλον σε σχέση με την πάθησή του. Υπάρχει πιο αηδιαστική συμπεριφορά? Ρητορική είναι βέβαια η ερώτηση.

Senior Member

do not be an idiot do not be an idiot do not be an idiot do not be an idiot do not be an idiot do not be an idiotdo not be an idiot do not be an idiot do not be an idiotdo not be an idiot do not be an idiot do not be an idiotdo not be an idiot do not be an idiot do not be an idiotdo not be an idiot do not be an idiot do not be an idiotdo not be an idiot do not be an idiot do not be an idiot

Δεν είπα αυτό

Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ

Banned

Δεν είπα αυτό

Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ Βλαξ

οκ

ξυπν ξυπν ξυπν ξυπν ξυπν ξυπν ξυπν ξυπν ξυπν ξυπν ξυπν ξυπν ξυπν ξυπν ξυπν ξυπν ξυπν ξυπν ξυπν ξυπν ξυπν ξυπν ξυπν ξυπν ξυπν ξυπν ξυπν ξυπν ξυπν ξυπν ξυπν ξυπν ξυπν ξυπν ξυπν ξυπν ξυπν ξυπν ξυπν ξυπν ξυπν ξυπν ξυπν ξυπν ξυπν ξυπν ξυπν ξυπν ξυπν ξυπν ξυπν ξυπν

Senior Member
    Originally posted by arktos

Ό,τι ανακοινώνεται με στόμφο σπανίως αντιστοιχεί στην αλήθεια.
    RainAndWind , γάντι σου πάει...συγγνώμη, δηλαδή, αλλά μου βγήκε αυθόρμητα...
    άουτς!χα χαααα
    Όπως θα έγραφαν και οι Πινκ Φλόυντ σε άμυνα,another Prick in the wall,λολ
    Ντένη:Tώρα θα σε χαστούκιζα,αλλά θα μου χαλάσει το μαλλί.
    Άλλο:Mα μ\'έχεις παρεξηγήσει χρυσό μου.:P
    Ως Θεοπούλα:γιατί δεν πλέκεις γυμνός;Αυτό θα είχε κάποιο ενδιαφέρον.\\θεάααα λολ
    Ως Ζήκος:Σας μερσώ μαντάμ,ορέν ντουβάρ.
    Πώς μι τό\'πις;
    Και ολίγον γκουζκουνικό\"aaah,tres jolie.Tι ζολή μωρή,ψ..λή το λένε.χαχαχααααα

Και ήξερα ρε γμτ πώς έπρεπε να αλλάξω στυλ,χμ,τώρα που το σκέφτομαι ίσως να δοκιμάσω του Γιωργάκη Παπανδρέου,μιας και έβαλε την εικόνα ο κρίνος και το θυμήθηκα το καμάρι μας.
    Κάτσε να το πάω μία,για δοκιμή.

Σας καλωστορίζω σε αυτό το φόρουμ σύντροφοι,συμπολίτδες,στο τομείο που απλώνεται με σημαία την αλπίδα εμπρός στα όνειγρα των Ελλήνων,εμπρός στη ιστερία που απ\'αυτήν εμπνεγόμαστε και πηγάζει από τη μνήμπη των αιώνων προσπάθρειας.Το threavfsd αυτό το οπγοίο επιβεβαιώνει το αυτονόητο με τη σεσημαγμένη δεινότητα των συνομιλητών συμφορουμοπετεινοτσιμπαμο υμίαφραπεδιάλογητών του και ο καθείς πάσα ένας πολίτης μπορεί μέσω της εκλολογολίας να συμμεπάσχει στη διοσφόλιση που βάζοντά μας να σκεφτούμε συμπαρασύρει στο όνειρο και μας φέρνει στην εκατόν ένατη θέση της ευρώπης.

Κατά τ\'άλλα,γιατί με βάζετε στη δεινή θέση να πρέπει να διαλέξω ανάμεσα σε αγάπες μου,Πετράν ή όμπορο,άμπεμπαμπλομ,τούκεθ ομπλόμ,άμπεμπαμπλόμ τουκεθομπλόμ μπλιμ μπλομ.Για το χιούμορ,ψηφίζω Petran δαγκωτό,αλλά και για τα ψυχογνωστικάσυμπεριφορικά του αναγνώσματα που τα λατρεύω,αν και γενικά απεχθάνομαι τις ψηφοφορίες,λολ.Για την ηθική και το βάθος σκέψης,λόγου,πλούτου συναισθηματικού θα ψηφίσω όμπορο,όχι όποπο.:P
    Κρίνο δεν ψηφίζω που να με σφάξετε,γιατί λέει πως τέτοια threads είναι εκτός ενώ έχει φτιάξει κάτι αρένες παλιότερα,γκούχου.:P

ΥΓ.Διακρίνω μία ψυχρασία ανάμεσά σας.Πότε ψυχραστήκατε;
    LET THE BONDING BEGIN!!!
    -Μαλώνεις ρε;
    -Mαλώνω ρε.
    -Μαλώνεις;
    -Mαλώνω,ναι.
    -Δε μαλώνω εγώ,μάλωσε μόνος σου!(του την έσκασα,ε

Ουπς! Τι είναι αυτό τώρα?
    Rain, έφαγες τίποτα ληγμένα? Με ανησύχησαν τα λόγια σου.

Αν αυτό είναι από τη πλευρά μου χιούμορ ή ειρωνία, ρώτα τον φίλο σου τον …Πετρόλλ. Βάσει των ορισμών που έδωσε είναι ξεκάθαρα χιούμορ. Ελπίζω να γέλασες.

Ειλικρινά τέτοια ποστ με κάνουν να ξεχνώ ότι έχω αποχωρήσει, νάστε καλά, γέλασα με το χιούμορ μου, χαχα.

YΓ. Ελπίζω να μη σβηστεί το ποστ μου μιας και είναι εντός της πένθιμης αλλά επιστημονικής συζήτησης που διαδραματίζεται, για τον ορισμό του χιούμορ. Άλλωστε εμφανίστηκαν και άλλα νέα νικς στο θρεντ αυτό, γιαπωνέζικα κυρίως. Δεν θα τα χαλάσουμε με έναν Πετρόλλ τώρα.

Νάτη και η αποχωρήσασα..........

Μόνο ο πάνος λείπει τώρα και το ξαναφτιάχνουμε το τσίρκο

Banned
    Originally posted by Θεοφανία

και το ξαναφτιάχνουμε το τσίρκο

μαστα.... μαστα....

Senior Member

Για αυτό σου πάει γάντι το όνομα κουτσαβάκι.

Γιατί κυνηγάς το καυγά.

Δεν απευθύνθηκα σε σένα, αν κατάλαβες. Έκανα χιούμορ με τους χιουμορίστες.

Και πρόσεχε γιατί εσένα θα σε τσούξει το μπαν που όπου νάναι σου έρχεται.
    Εμένα δεν θα με αγγίξει.

Originally posted by nature

Για αυτό σου πάει γάντι το όνομα κουτσαβάκι.

Γιατί κυνηγάς το καυγά.

Δεν απευθύνθηκα σε σένα, αν κατάλαβες. Έκανα χιούμορ με τους χιουμορίστες.

Και πρόσεχε γιατί εσένα θα σε τσούξει το μπαν που όπου νάναι σου έρχεται.
    Εμένα δεν θα με αγγίξει.

τουλάχιστον εγώ έχω αξιοπρέπεια και κει που φτύνω δεν γλύφω.
    Ούτε μου έχει πει ποτέ ο αντμιν αμα δεν μου αρέσει εδώ μέσα να πάρω τα μνμ και να φύγω και γω να συνεχίζω να γράφω λες και δεν έγινε τίποτα.

Αν φάω μπαν θα είναι για τις απόψεις μου και μόνο γι αυτές.....
    Είναι μεγάλες οι διαφορές μας, αν κατάλαβες.

Τώρα για τη λέξη κουτσαβάκι, σόρι αλλά δεν την περιέχει το λεξιλόγιο μου, ξέρω μόνο τη νεοελληνική....

Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast