ΑΖΜΑ ΑΠΟΧΩΡΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΝΘΙΜΟ - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 10 FirstFirst ... 78910 LastLast
Results 121 to 135 of 150
    Banned
    Originally posted by krino
    αυτο το ενδιαφερον πειραμα της φιλαδελφειας που ζουμε εδω,
    οι νοσουντες θα γινουν καλα, και οσοι αισθανονται καλα θα νοσησουν.
    Ετσι θα αλλαξουμε ρολους για να δουμε ολοι την αλλη πλευρα....

Τελικα ολα στη ζωη ειναι μια εμπειρια... (μην σου πω και δυο ε?)
    Δεν ξέρω ποιοι κατηγοριοποιούνται ως νοσούντες πάντως εγώ όταν νοσούσα εκείνη την περίοδο αδυνατούσα να δω οτι έχω πρόβλημα. Πρώτα έγινα καλά και μετά έκανα εγγραφή σε φορουμ ψυχολογίας. Ασχέτως αν έχω τις φάσεις μου δεν θεωρώ τον εαυτο μου νοσσούντα, αντιθέτως θεωρώ πως λειτουργώ ικανοποιητικά και \"προσφέρω\" και στην κοινωνία, (με την λέξη προσφορά εννοώ όχι μόνο απο συμφέρον).

Συμφωνώ πάντως πως όλα στη ζωή είναι μια εμπειρία και ακόμα και κάτι άσχημο μπορεί να μας δυναμώσει εν τέλη.

Senior Member
    Ελεος ρε θεοφ, ο Jackie ειναι καντονεζος...
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Banned
    Originally posted by Oneiroplasmenos

Δεν ξέρω ποιοι κατηγοριοποιούνται ως νοσούντες πάντως εγώ όταν νοσούσα εκείνη την περίοδο αδυνατούσα να δω οτι έχω πρόβλημα. Πρώτα έγινα καλά και μετά έκανα εγγραφή σε φορουμ ψυχολογίας. Ασχέτως αν έχω τις φάσεις μου δεν θεωρώ τον εαυτο μου νοσσούντα, αντιθέτως θεωρώ πως λειτουργώ ικανοποιητικά και \"προσφέρω\" και στην κοινωνία, (με την λέξη προσφορά εννοώ όχι μόνο απο συμφέρον).

Συμφωνώ πάντως πως όλα στη ζωή είναι μια εμπειρία και ακόμα και κάτι άσχημο μπορεί να μας δυναμώσει εν τέλη.
    απο καποια οπτικη δεν εχεις αδικο
    ετσι ειμαι ετοιμος για τα παντα στη ζωη μου.

Banned

απο καποια οπτικη δεν εχεις αδικο
    ετσι ειμαι ετοιμος για τα παντα στη ζωη μου.
    Η φιλοσοφία σου είναι σωστή.

Ξέρεις από το προφίλ σου μου κάνεις για κάποιο διοικητικό στέλεχος εταιρίας που έχει γνωρίσει πολύ κόσμο και έχει συμβιβαστεί με τις πιθανότητες να αλλάξει το παν ανά πάσα στιγμή...

Banned

Η φιλοσοφία σου είναι σωστή.

Ξέρεις από το προφίλ σου μου κάνεις για κάποιο διοικητικό στέλεχος εταιρίας που έχει γνωρίσει πολύ κόσμο και έχει συμβιβαστεί με τις πιθανότητες να αλλάξει το παν ανά πάσα στιγμή...

διοικητικο στελεχος εγω?
    απαπαπαπα.. θα τα εκανα θαλασσα το πιο πιθανο....

Σαφως ομως η ζωη με εστησε ετσι,
    που να ειμαι αναγκασμενος να αναπροσαρμοζομαι ανα πασα στιγμη για να τα βγαλω περα στη δουλεια μου.
    Νομοι της ζωης και της φυσης ειναι αυτοι ξερεις, ειτε τους ακολουθεις ειτε δεν επιβιωνεις.

Πλεον χαλαω πολυ φαια ουσια για να σκεφτω κατι, αν πιστεψω οτι το αξιζει.
    Αντιθετα δεν χανω ουτε δευτερολεπτο σε ασκοπα πραγματα.
    Βλεπεις η ζωη, μας σκληραινει και αναγκαστικα σκληραινουμε και εμεις....

Senior Member
    Ελένη nature Tρεχαγυρευοπούλου,προσωπικ ά πιστεύω πως δε θα αναγνώριζες το χιούμορ ούτε αν έκανε στριπτίζ μπροστά σου με έναν ανανά σε κάθε μασχάλη και φορώντας μόνο δύο σταγόνες chanel 5.Aλλά πάλι αυτή είναι η προσωπική μου άποψη,άλλοι μπορεί να σε βρίσκουν αστεία και χαλαρή.Επίσης με τη χαλαρότητα έχεις ένα θεματάκι.

Όπως και με το χειρισμό(έμμεσοι εκβιασμοί-πχ εκείνο το φοβερό ερώτημα των τριών λέξεων\"ή τη δικαιοσύνη\"ήταν φανερά μία έμμεση προσπάθεια μέσω μίας \"κομψής\"κεκαλυμμένης απειλής να επιβάλλεις στον ΝίκοD.την άποψή σου.Διαβάζοντας παλιότερα posts σου,διαπίστωσα πως η στάση σου δεν ήταν πάντα τόσο αυταρχική,δικαστική και υπερκριτική,ούτε επιτεθόσουν ανεξέλεγκτα σε όσους δεν υπέκυπταν στα ηθικά σου διατάγματα.Τι συνέβη στο ενδιάμεσο και άλλαξε ο λόγος σου μορφή και ύφος,ώστε να χάσεις την ικανότητα να συνδιαλέγεσαι με τους γύρω σου επί ίσοις όροις,μην επιβάλλοντας με αυστηρότητα μπασκίνας την υποταγή,δε μπορώ να γνωρίζω.Το θέμα είναι πως με το στυλ αυτό ήταν αδύνατο να λάβεις φιλικές ανταποκρίσεις.Αυτό που έλαβες ήταν το αντιγύρισμα στην επιτακτική φύση των posts σου.Ξέρεις,το ζήτημα είναι-και στο είχα γράψει και παλιότερα-πως δεν είναι οι γύρω σου υποχρεωμένοι να ανταποκρίνονται στις δικές σου προσδοκίες.Δεν το έπιασες,φαντάζομαι πως δεν το επεξεργάστηκες καν.

Οι προσδοκίες σου από το φόρουμ διαψεύστηκαν και βγάζεις οργή,that\'s all.Όμως δεν έχουν όλοι τις ίδιες προσδοκίες ούτε από τα fora,ούτε από τις καταστάσεις,ούτε από τους ανθρώπους που τους πλαισιώνουν.Ούτε είναι κανένας υποχρεωμένος να μοιράζεται την ηθική σου,την οποίας την εικόνα θεωρώ πως έχεις τόσο ψηλά που χτυπάς αλύπητα κι εσένα και τους άλλους για να πιάσουν το τεχνητό της ύψος.

Και καθώς δεν χάνω το χιούμορ μου για παπαριές ηθικοπλαστικές και νομιμοφροσύνες άκαμπτων υπερεγώ,σου αφιερώνω τα εξής παρακάτω.

Και συ Ελένη και κάθ\'Ελένη
    του κάθε φόρουμ μπασκίνα εγερμένη
    την κριτική μάθε που την έχω γραμμένη
    Να πεθαίνεις για τα ποστς σου είναι άλλο
    και άλλο εκείνα να μας πεθαίνουν.

Από Καρβέλα:P

Ελένη,εκεί που πας κοίτα να είσαι ευτυχισμένη
    σε κάποια views δεν είμαστε όλοι χωμένοι
    σ\'αυτό το thread η μοίρα σου ήταν γραμμένη
    με ένα κίτρινο στυλό
    σα δάκρυ από πεπόνι
    #δεν κόλλαγε εύκολα η ρημάδα η ρίμα

Και λίγος Σεφέρης για κουλτούρα
    Πως τόσος πόνος τόση ζωή(εναλλακτικός στίχος τόσο ποστάρισμα)
    πήγαν στην άβυσσο
    για ένα πουκάμισο αδειανό για μια νατουρΕλένη

Κι έχω και ελαφρολαικό,αμέ

Την κοπελιά μας τη λένε Λενιώ
    την κοπελιά μας τη λένε Λενιώ
    δε φεύγει από δωωω.

Πώς είπατε;Eιρωνική.Εγώ είμαι ειρωνική δίχως σύνορα χρυσό μου(Μαρκορά mode)
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Originally posted by RainAndWind
    Ελένη nature Tρεχαγυρευοπούλου,προσωπικ ά πιστεύω πως δε θα αναγνώριζες το χιούμορ ούτε αν έκανε στριπτίζ μπροστά σου με έναν ανανά σε κάθε μασχάλη και φορώντας μόνο δύο σταγόνες chanel 5.Aλλά πάλι αυτή είναι η προσωπική μου άποψη,άλλοι μπορεί να σε βρίσκουν αστεία και χαλαρή.Επίσης με τη χαλαρότητα έχεις ένα θεματάκι.

Όπως και με το χειρισμό(έμμεσοι εκβιασμοί-πχ εκείνο το φοβερό ερώτημα των τριών λέξεων\"ή τη δικαιοσύνη\"ήταν φανερά μία έμμεση προσπάθεια μέσω μίας \"κομψής\"κεκαλυμμένης απειλής να επιβάλλεις στον ΝίκοD.την άποψή σου.Διαβάζοντας παλιότερα posts σου,διαπίστωσα πως η στάση σου δεν ήταν πάντα τόσο αυταρχική,δικαστική και υπερκριτική,ούτε επιτεθόσουν ανεξέλεγκτα σε όσους δεν υπέκυπταν στα ηθικά σου διατάγματα.Τι συνέβη στο ενδιάμεσο και άλλαξε ο λόγος σου μορφή και ύφος,ώστε να χάσεις την ικανότητα να συνδιαλέγεσαι με τους γύρω σου επί ίσοις όροις,μην επιβάλλοντας με αυστηρότητα μπασκίνας την υποταγή,δε μπορώ να γνωρίζω.Το θέμα είναι πως με το στυλ αυτό ήταν αδύνατο να λάβεις φιλικές ανταποκρίσεις.Αυτό που έλαβες ήταν το αντιγύρισμα στην επιτακτική φύση των posts σου.Ξέρεις,το ζήτημα είναι-και στο είχα γράψει και παλιότερα-πως δεν είναι οι γύρω σου υποχρεωμένοι να ανταποκρίνονται στις δικές σου προσδοκίες.Δεν το έπιασες,φαντάζομαι πως δεν το επεξεργάστηκες καν.

Οι προσδοκίες σου από το φόρουμ διαψεύστηκαν και βγάζεις οργή,that\'s all.Όμως δεν έχουν όλοι τις ίδιες προσδοκίες ούτε από τα fora,ούτε από τις καταστάσεις,ούτε από τους ανθρώπους που τους πλαισιώνουν.Ούτε είναι κανένας υποχρεωμένος να μοιράζεται την ηθική σου,την οποίας την εικόνα θεωρώ πως έχεις τόσο ψηλά που χτυπάς αλύπητα κι εσένα και τους άλλους για να πιάσουν το τεχνητό της ύψος.

Και καθώς δεν χάνω το χιούμορ μου για παπαριές ηθικοπλαστικές και νομιμοφροσύνες άκαμπτων υπερεγώ,σου αφιερώνω τα εξής παρακάτω.

Και συ Ελένη και κάθ\'Ελένη
    του κάθε φόρουμ μπασκίνα εγερμένη
    την κριτική μάθε που την έχω γραμμένη
    Να πεθαίνεις για τα ποστς σου είναι άλλο
    και άλλο εκείνα να μας πεθαίνουν.

Από Καρβέλα:P

Ελένη,εκεί που πας κοίτα να είσαι ευτυχισμένη
    σε κάποια views δεν είμαστε όλοι χωμένοι
    σ\'αυτό το thread η μοίρα σου ήταν γραμμένη
    με ένα κίτρινο στυλό
    σα δάκρυ από πεπόνι
    #δεν κόλλαγε εύκολα η ρημάδα η ρίμα

Και λίγος Σεφέρης για κουλτούρα
    Πως τόσος πόνος τόση ζωή(εναλλακτικός στίχος τόσο ποστάρισμα)
    πήγαν στην άβυσσο
    για ένα πουκάμισο αδειανό για μια νατουρΕλένη

Κι έχω και ελαφρολαικό,αμέ

την κοπελιά μας τη λένε Λενιώ
    δε φεύγει από δωωω.

Πώς είπατε;Eιρωνική.Εγώ είμαι ειρωνική δίχως σύνορα χρυσό μου(Μαρκορά mode)

ρειν.....για άλλη μια φορά έγραψες!!!!

Banned
    Originally posted by RainAndWind

Διαβάζοντας παλιότερα posts σου,διαπίστωσα πως η στάση σου δεν ήταν πάντα τόσο αυταρχική,δικαστική και υπερκριτική,ούτε επιτεθόσουν ανεξέλεγκτα σε όσους δεν υπέκυπταν στα ηθικά σου διατάγματα.Τι συνέβη στο ενδιάμεσο και άλλαξε ο λόγος σου μορφή και ύφος,ώστε να χάσεις την ικανότητα να συνδιαλέγεσαι με τους γύρω σου επί ίσοις όροις,μην επιβάλλοντας με αυστηρότητα μπασκίνας την υποταγή,δε μπορώ να γνωρίζω.

Ενδιαφερον το ερωτημα που βαζεις αγαπητοτατη ρειν....
    Τι αραγε μπορει να εχει συμβει?
    Σου προξενησε και σενα εντυπωση αυτη η αλλαγη?

Πιστευω οτι κατω απο συνθηκες ολοι μπορουμε να αλλαξουμε και να γινουμε αυτα που λες η και χειροτερα.

εγω μπορω να σου πω για μενα,
    αν ερθουν οι συνθηκες που σκεπτομαι.
    μπορω να γινω τρις χειροτερος απο οτι η νατουρ....
    Μα και εσυ πιστευω και ολοι μας.
    Οι συνθηκες ειναι που μας διαμορφωνουν η λαθος το επιασα?

Ξερεις τελευταια ζουμε λεπτες ισορροπιες,
    η νατουρ πια δεν ενδιαφερεται για αυτες.
    Πιστευω οτι μπαινει οποτε τις κανει κεφι και πεταει οτι της κατεβει χωρις να την ενδιαφερει το κοστος.

Για τους υπολοιπους ομως ειναι αλλιως,
    βλεπεις εμας σε καποιο βαθμο εστω μπορεις να πεις οτι μας ενδιαφερει.
    Υπαρχει λοιπον η αισθηση οτι περπαταμε σε τεντωμενο σκοινι (λιγοι βεβαια ειναι αυτοι)
    Εχουμε αυτη την ισορροπια για να τρεχεις εκει πανω?
    Η απαντηση ειναι οτι κανεις δεν το ξερει αν δεν κανει το πρωτο βημα....
    Και φυσικα το μαθαινει οταν πεσει στο κενο.

Αυτα κατ\' εμε.
    ειναι μαθηματα ζωης και παντα εχεις να μαθεις κατι απο αυτο.

Κατα τα αλλα,
    εχει μια ηρεμη και δροσερη νυχτα,
    και πινω ενα ωραιο κοκκινο κρασι και συντομα θα βαλω και λιγη ομορφη μουσικουλα.
    Οτι καλυτερο για να αφησεις τις σκεψεις σου να ξεδιπλωνονται....

Senior Member
    krino
    διαβαζοντας το τελευταιο ποστ σου, κατ αρχας γελασα με την ψυχη μουμε τον πετραν, γιατι μου ηρθε στο μυαλο το ποστ του με τα μυρμηγκια και τις μυρμηγκοφωλιες

κατα δευτερον,
    αν δεν παρανοησα κατι , και μιλωντας για λεπτα σχοινια, λεπτες ισορροπιες και πτωσεις στο κενο(!!!!!!!!!!!) που εμεις δοκιμαζουμε και η ελενη ως περαστικη δεν δοκιμαζει, εννοεις την κατασταση στο φορουμ μετα τις \"προειδοποιησεις\", θα σου πω πολυ σοβαρα, οτι πρεπει να το παρεις αλλιως γιατι εχεις βρει ηδη.....

το κενο ειναι η αποπομπη απ το φορουμ??????????????
    παμε καλα????
    σε τετοια θεση εχεις βαλει το φορουμ στην ζωη σου?????????
    εσυ πρεπει να φας μπαν για να γυρισεις στην ζωη σου τοτε, ασχετως της χυδαιοτητας σου!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by nature
    ........
    .........

Ουπς! Τι είναι αυτό τώρα?
    Rain, έφαγες τίποτα ληγμένα? Με ανησύχησαν τα λόγια σου.

Αν αυτό είναι από τη πλευρά μου χιούμορ ή ειρωνία, ρώτα τον φίλο σου τον …Πετρόλλ. Βάσει των ορισμών που έδωσε είναι ξεκάθαρα χιούμορ. Ελπίζω να γέλασες.

Ειλικρινά τέτοια ποστ με κάνουν να ξεχνώ ότι έχω αποχωρήσει, νάστε καλά, γέλασα με το χιούμορ μου, χαχα.

YΓ. Ελπίζω να μη σβηστεί το ποστ μου μιας και είναι εντός της πένθιμης αλλά επιστημονικής συζήτησης που διαδραματίζεται, για τον ορισμό του χιούμορ. Άλλωστε εμφανίστηκαν και άλλα νέα νικς στο θρεντ αυτό, γιαπωνέζικα κυρίως. Δεν θα τα χαλάσουμε με έναν Πετρόλλ τώρα.
    εμας παλι, μας κανει να ξεχναμε οτι εχεις αποχωρησει, το γεγονος οτι εισαι κολλημενη εδω μεσα.....

οσο για το χιουμορ.....
    για το χιουμορ........

πως να το πω ευγενικα......

ας παραδεχτουμε ολοι μαςοτι δεν ειναι και το πιο δυνατο σου σημειο κι αν θες τοσο πολυ να μας κανεις να γελαμε ξεφρενα, GO BACK TO DRAMA!!!!!!!!!!
    (μιλαμε οτι ειχα καιρο να γελασω στο φορουμ)

Senior Member
    και μη χειροτερα

Banned
    αγαπητοτατη ρεμεντυ,
    ευχαριστω για τα σχολια σου και το ενδιαφερον σου,
    το οποιο πραγματικα μου αγγιζει ευαισθητες χορδες....
    Το επιστημονικο ενδιαφερον δε του πετραν, οσο δε η καταρτιση και η προσεγγιση του,
    πολλες φορες με κανει να τον αισθανομαι μεσα στην ψυχη μου....
    Εχεις δικαιο το πηγαιο χιουμορ του, πολλες φορες ειναι λυτρωτικο
    και εξευμενιζει τις ψυχες...
    Αυτο δε με τις μυρμυγκοφωλιες.... αχχχχ και να ηξερες, σε τι θυμησες με εφερε και ποσο πισω με πηγε....
    Ηταν εκεινες οι δυσκολες νυχτες, να.. δεν θα ημουν καλα 16 ισως να μην ειχα βγαλει μουστακι ακομα, και παρακολουθουσα μυρμηγκια....
    ενα μυρμηγκι εμπαινε, ενα εβγαινε, εβγαινε ενα αλλο με ενα σπυρι και στο καπακι
    εμπαινε ενα αλλο με ενα αλλο σπυρι... στην συνεχεια, δεν θα το πιστεψεις,
    βγηκαν δυο μυρμηγκια με δυο σπυρια το καθενα.... και μετα μπηκαν αλλα δυο μυρμυγκια με αλλα δυο σπυρια... για να μην λέω πολλα αυτα συνεβηκαν τοτε, και φανταζομαι καταλαβαινεις το νοημα ολων αυτων ε?
    ε να και εγω διαβαζωντας το ποστ του πετραν μου ηρθαν ολα αυτα στο μυαλο μου και να δεις,
    γελασα και εγω πολυ....

Στο θεμα μας τωρα...
    Τα λεπτα σκοινια ειναι μεταφορικη εννοια και εχεις δικαιο θα επρεπε να το εξηγησω.
    Τα λεπτα σκοινια εννοουν τις λεπτες αποχρωσεις του ηλιου οταν αυτος ανατελει...
    οχι πες μου εχεις δει πιο ομορφο συναισθημα, οπως αυτο της αυγης που ανατελει?
    Ξερεις ειναι το νοημα οτι γεννιεται η ζωη, οτι ξεκιναει η μερα.
    Εκει λοιπον αν παρατηρησεις ο ηλιος εχει καποιες λεπτες αποχρωσεις και αυτο ηθελα να πω με τα λεπτα σκοινια.
    Το συνδυασα λοιπον με τις λεπτες ισορροπιες που εχει ο ηλιος καθως οι ανακλασεις του αλλαζουν γωνια. Καθε σου κινηση, ειναι και αλλη οπτικη αλλη γωνια αλλο συναισθημα.
    Λεπτες ισορροπιες λοιπον οι οποιες προσεξε, εχουν πτωσεις στο κενο δεν ξερω αν τις βλεπεις.
    Προσεξε την ματια σου και βαλτα με την σειρα να δεις τι εννοω, παμε απο την αρχη:
    Ειναι οι λεπτες αποχρωσεις του ηλιου που εχουν λεπτες ισορροπιες αναλογα με τις ανακλασεις και πεφτουν στο κενο οταν η ματια σου αλλαξει γωνια....
    Δεν ειναι μαγευτικο αν μπορεσεις να το δεις πως βγαινει ολη αυτη η σκεψη?

Τωρα η ελενη (ποια ελενη αληθεια? η τσαλιγοπουλου???) δεν ξερω αν εχει και αυτη συνειδητοποιησει αυτο πυο λεω, ειναι η αληθεια, εσυ νομιζω μπορεις να το καταλαβεις.

Αυτο που ειπες οτι εχω ηδη βρει, με προβληματισε πολυ.
    Οταν εχεις ηδη βρει, πας απο πανω, απο πλαγια η απο κατω?
    Τελικα τι απαντας στο να βρεις η να μη βρεις?

Το κενο τωρα.....
    μεγαλη ερωτηση αυτη, τι ειναι το κενο αραγε?
    το κενο ειναι το τιποτα η κατι παραπανω απο αυτο?
    Ποια η σχεση μας με το κενο?
    Τι γνωμη εχεις για ολα αυτα?

Η αποπομπη ειναι να πας που αραγε και με ποιο προορισμο?
    Και τελικα αν αυτο συμβει πιστευεις οτι η ζωη ειναι μια φωτια που κανει ολο κυκλους και στο τελος μας καταπινει?

οσο για το μπαν που λες,
    μπαν σε οτι νιωθει καποιος δεν μπορει να σου κανει κανενας....

Αυτες και αλλες πολλες ειναι οι σκεψεις μου αγαπητοτατη ρεμεντυ,
    παω να συνεχισω τις φιλοσοφιες μου σιωπηλος πια, και θα περιμενω με αγωνια τις απαντησεις σου....

Senior Member
    Originally posted by Remedy
    Originally posted by nature
    ........
    .........

Ουπς! Τι είναι αυτό τώρα?
    Rain, έφαγες τίποτα ληγμένα? Με ανησύχησαν τα λόγια σου.

Αν αυτό είναι από τη πλευρά μου χιούμορ ή ειρωνία, ρώτα τον φίλο σου τον …Πετρόλλ. Βάσει των ορισμών που έδωσε είναι ξεκάθαρα χιούμορ. Ελπίζω να γέλασες.

Ειλικρινά τέτοια ποστ με κάνουν να ξεχνώ ότι έχω αποχωρήσει, νάστε καλά, γέλασα με το χιούμορ μου, χαχα.

YΓ. Ελπίζω να μη σβηστεί το ποστ μου μιας και είναι εντός της πένθιμης αλλά επιστημονικής συζήτησης που διαδραματίζεται, για τον ορισμό του χιούμορ. Άλλωστε εμφανίστηκαν και άλλα νέα νικς στο θρεντ αυτό, γιαπωνέζικα κυρίως. Δεν θα τα χαλάσουμε με έναν Πετρόλλ τώρα.
    εμας παλι, μας κανει να ξεχναμε οτι εχεις αποχωρησει, το γεγονος οτι εισαι κολλημενη εδω μεσα.....

οσο για το χιουμορ.....
    για το χιουμορ........

πως να το πω ευγενικα......

ας παραδεχτουμε ολοι μαςοτι δεν ειναι και το πιο δυνατο σου σημειο κι αν θες τοσο πολυ να μας κανεις να γελαμε ξεφρενα, GO BACK TO DRAMA!!!!!!!!!!
    (μιλαμε οτι ειχα καιρο να γελασω στο φορουμ)

Χαχα ακριβώς αυτή την ατάκα είχα σκεφθεί να πω και εγώ κάνοντας quote μόνο αυτό αλλά το σκέφτηκα αμέσως μετά που ποσταρα

\"Ειλικρινά τέτοια ποστ με κάνουν να ξεχνώ ότι έχω αποχωρήσει\"

\"Ειλικρινά τέτοια ποστ με κάνουν να θυμάμαι ότι είσαι πάλι εδώ\"

λολ

Senior Member
    Originally posted by Remedy
    krino
    διαβαζοντας το τελευταιο ποστ σου, κατ αρχας γελασα με την ψυχη μουμε τον πετραν, γιατι μου ηρθε στο μυαλο το ποστ του με τα μυρμηγκια και τις μυρμηγκοφωλιες

Έκανα και δεύτερο με πουλερικά στο θρεντ του keep λολ :P

Banned
    Originally posted by PETRAN

\"Ειλικρινά τέτοια ποστ με κάνουν να θυμάμαι ότι είσαι πάλι εδώ\"

λολ

αχαχαχαχαχαχαχα
    πολυ αστειο!!!

Page 9 of 10 FirstFirst ... 78910 LastLast