ΑΖΜΑ ΑΠΟΧΩΡΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΝΘΙΜΟ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 10 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 150
    Senior Member
    Originally posted by Remedy
    \"Γιατι θα πρεπει ομως να μπαινουν οροι στο πως θα εκφρασει κανεις το θυμο, την κριτικη η την απογοητευση του?\"

ναι, ναι... αυτο!!!!!!!
    Στην εκφραση του χλευασμου συμφωνω οτι σιγουρα δεν μπαινουν οροι! Εχουν ηδη καταργηθει, μαζι με το σεβασμο για τον αλλον και τα ορια του.

καλημερα να χουμεεεεε
    Καλημερα ρεμ
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Administrator
    Το θέμα θα έπρεπε να κλειδωθεί, το αφήνω προς το παρόν μιας και φαίνεται να παίρνει μια τροπή συζήτησης με νόημα και όχι ακατάσχετης χαζολογίας και ειρωνίας.
    Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.

Senior Member
    Originally posted by researcher
    δεν ειναι ωραιο το χλευασμα

ισως γιατι καποιοι ανθρωποι εμπλεχτηκαν σε μαχες εδω και ματωθηκαν
    Ωραια λοιπον. Καλα εκανες και κρατησες αποσταση. Δεν ειναι η ιδια αποσταση τοσο που με ενοχλει... Οκ, ισως με ενοχλει λιγο, ειδικα που εχει τοσους οπαδους σε αυτο το φορουμ η σχολη της αποστασης (δεκαδες, εχω χασει πραγματικα το μετρημα). Ειναι περισσοτερο η σταση αυτη, του \"οποιος εχει απογοητευτει, ας κραταει αποσταση\". Ε, ο αλλος μπορει να θελει και να εκφραστει παραλληλα, πριν κρατησει τις αποστασεις του. Δεν ειναι κακο. Απλως διαφορετικο. Ισως επαναλαμβανομαι, αλλα προσεξα οτι πιαστηκες απο την αναφορα μου στον χλευασμο χωρις να σχολιασεις και πολυ τα υπολοιπα που εγραψα. Ισως ειναι η ιδεα μου :P
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.

Senior Member
    Originally posted by oboro
    δεν ειναι ωραιο το χλευασμα

ισως γιατι καποιοι ανθρωποι εμπλεχτηκαν σε μαχες εδω και ματωθηκαν
    Ωραια λοιπον. Καλα εκανες και κρατησες αποσταση. Δεν ειναι η ιδια αποσταση τοσο που με ενοχλει... Οκ, ισως με ενοχλει λιγο, ειδικα που εχει τοσους οπαδους σε αυτο το φορουμ η σχολη της αποστασης (δεκαδες, εχω χασει πραγματικα το μετρημα). Ειναι περισσοτερο η σταση αυτη, του \"οποιος εχει απογοητευτει, ας κραταει αποσταση\". Ε, ο αλλος μπορει να θελει και να εκφραστει παραλληλα, πριν κρατησει τις αποστασεις του. Δεν ειναι κακο. Απλως διαφορετικο. Ισως επαναλαμβανομαι, αλλα προσεξα οτι πιαστηκες απο την αναφορα μου στον χλευασμο χωρις να σχολιασεις και πολυ τα υπολοιπα που εγραψα. Ισως ειναι η ιδεα μου :P

ισως δεν ειναι ιδεα σου

πιαστηκα η ασχοληθηκα με ενα θεμα που με αφορα σε αυτα που εγραψες

οσοι παραμετροι αφορουν και αλλους ας γραψουν

δε λεω οτι εγραψες μονο αυτο

απλα ετσι μου βγηκε να απαντησω

οσον αφορα την αποσταση

για τον καθενα εχει πολυ διαφορετικη υφη

για μενα οπως εχω γραψει ξανα

εχει την ιδεα μεσα της

οτι σε αυτο που δε με αφορα εμμεσα η αμεσα δεν εμπλεκομαι

διοτι το μοτιβο της ζωης που θελοντας και μη ως παιδι με ενεπλεκε μεσα σε καταστασεις που αφορουσαν αλλους για να τις λυσουν

δεν θελω να με συνοδευει και ως ενηλικα

εαν κατι με αφορα εμπλεκομαι για να δωσω και να παρω εαν οχι απλα φευγω

σαφως και υπαρχουν ανθρωποι με διαφορετικη σταση

και αλλα ορια ανοχες και ιδιοσυγκρασια

απλα ειανι μια σταση αυτη που για μενα εχει λογικη και νοημα

και λεω δεν ειναι λογικο?

για αλλους αλλες στασεις εχουν λογικη και νοημα και αυτο ειναι απολυτως σεβαστο

τωρα αν αυτο το συγκεκριμενο θεμα ανοιχτηκε

για να εκφρασει ανποιχτα κατι που εν τελει εκφραζεται κλειστα

οπως ειναι η ειρωνια ειναι και αυτο ενας τροπος

δεν αισθανομαι πως τον δεχομαι

αλλα ουτε και αισθανοναι πως με αφορα πολυ

αλλωστε ειρωνια το βλεπω εγω μπορει να ειναι η πραγματικοτητα πολυ διαφορετικη
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Banned
    Originally posted by Θεοφανία
    ποιον κλαιμε?

μμμμ..... αυτο θα εξαρτηθει απο πολλα.
    Για να δουμε....

Senior Member
    ισως δεν ειναι ιδεα σου

πιαστηκα η ασχοληθηκα με ενα θεμα που με αφορα σε αυτα που εγραψες

οσοι παραμετροι αφορουν και αλλους ας γραψουν

δε λεω οτι εγραψες μονο αυτο

απλα ετσι μου βγηκε να απαντησω

οσον αφορα την αποσταση

για τον καθενα εχει πολυ διαφορετικη υφη

για μενα οπως εχω γραψει ξανα

εχει την ιδεα μεσα της

οτι σε αυτο που δε με αφορα εμμεσα η αμεσα δεν εμπλεκομαι

διοτι το μοτιβο της ζωης που θελοντας και μη ως παιδι με ενεπλεκε μεσα σε καταστασεις που αφορουσαν αλλους για να τις λυσουν

δεν θελω να με συνοδευει και ως ενηλικα

εαν κατι με αφορα εμπλεκομαι για να δωσω και να παρω εαν οχι απλα φευγω

σαφως και υπαρχουν ανθρωποι με διαφορετικη σταση

και αλλα ορια ανοχες και ιδιοσυγκρασια

απλα ειανι μια σταση αυτη που για μενα εχει λογικη και νοημα

και λεω δεν ειναι λογικο?

για αλλους αλλες στασεις εχουν λογικη και νοημα και αυτο ειναι απολυτως σεβαστο

τωρα αν αυτο το συγκεκριμενο θεμα ανοιχτηκε

για να εκφρασει ανποιχτα κατι που εν τελει εκφραζεται κλειστα

οπως ειναι η ειρωνια ειναι και αυτο ενας τροπος

δεν αισθανομαι πως τον δεχομαι

αλλα ουτε και αισθανοναι πως με αφορα πολυ

αλλωστε ειρωνια το βλεπω εγω μπορει να ειναι η πραγματικοτητα πολυ διαφορετικη
    ενταξει

Ας πιαστω κι εγω απο κατι που εγραψες :P Εχω παρατηρησει οτι γενικα χρησιμοποιω κι εγω την ειρωνεια, για να κανω πολυ πιο αιχμηρο το point μου... Καποια στιγμη παρατηρησα οτι την χρησιμοποιουσα και σε ατομα που θεωρω φιλους, κατα τη διαρκεια ας πουμε καποιας διαφωνιας. Αργησα πολυ να καταλαβω οτι αυτο ηταν παραβιαση των οριων του αλλου απο μερους μου... Οτι η ειρωνια και ο σαρκασμος αποξενωνουν τον αλλον και στα πλαισια μιας σχεσης αυτο ειναι πολυ βλαπτικο. Εκεινη την ωρα βεβαια, ειχα ολα τα δικια, κι ο θυμος μου δικαιολογημενος και ολα... Ποια ορια μετα, λολ.

Ε... Ο μαζικος χλευασμος σε επιπεδο φορουμ μετα, σε σχεση με αυτο που περιεγραψα, ειναι παραβιαση οριων εις την νιοστη. Ειδικα οταν δεν συνοδευεται απο την παραμικρη διαθεση για αναθεωρηση υπο το βαρος της κριτικης η ακομη και του παραπονου που υπαρχει απο την αλλη πλευρα (αυτη τη στιγμη εκφραζω σαφως το πρωτο)

Senior Member
    Originally posted by oboro
    βασικα και γω ολο αυτο με τις αποχωρησεις δεν το πολυκαταλαβαινω

οποτε βαριεμαι το φορουμ απλα δεν ειμαι εδω

αμα δεν θελω να ασχοληθω με ενα θεμα απλα δεν ασχολουμαι

και επισης αμα ξαναεχω ορεξη

γραφω τα δικα μου η απανταω

δεν ειναι λογικη η σταση μου?
    Οταν την εφαρμοζεις εσυ, ειναι. Θα πρεπει ομως και ο αλλος να σκεφτεται, να πραττει και να νιωθει οπως εσυ?

Αλλα και γενικοτερα, και δεν αναφερομαι σε εσενα researcher, αναρωτιεμαι με ποια λογικη ενα θρεντ οπως αυτο, η ενα ποστ που απαξιωνει το θρεντ αποχωρησης καποιου μελους, εχει περισσοτερη λογικη και μεγαλυτερη χρησιμοτητα. Οχι, δεν αναφερομαι στο δηθεν-ποστ της νατουρ... Αναφερομαι στην συστηματικη πλεον προσπαθεια απο \"λογικοφρονες\" να απαξιωνεται καθε εκφραση συναισθηματος που δεν εγκρινουν οι ιδιοι. Τι να πω, ειναι ισως εξωφρενικη η ανεση με την οποια μπορουμε ορισμενοι να εκφραζουμε τα συναισθηματα μας δημοσια οποτε θελουμε, και οχι μονο μια σκοτεινη νυχτα το χρονο που δεν μας βλεπει κανεις. Επειδη δηλαδη καποιος εχει επενδυσει συναισθηματικα σε ενα φορουμ με τροπο διαφορετικο απο το δικο μας, αυτο συνιστα παραβιαση της λογικης? Ισως και αφορμη για τον χλευασμο και την ηδονη που αντλουν ορισμενοι απο αυτον.

Ειρωνικο το βρισκω επισης να μιλουν για \"drama\" ατομα με παιδιαριωδεις, ανωριμες και χλευαστικες συμπεριφορες-κλοουν που εχουν γεμισει το φορουμ με αφισες ιντερνετικες και \"φιλοτεχνημενες\" απο αλλους.

αλλα οχι να κατηγορω ολους και οποιον παρει ο χαρος

βεβαια πολλοι εφυγαν και δεν κατηγορησαν απλα χαιρετησαν και αυτο παλι ειναι ευγενικο

οποτε οκ...
    Ενταξει, κι εγω το βρισκω πιο γλυκο και ανθρωπινο οταν κανεις αποχωρει να δειχνει λιγη μεγαλοψυχια και να μη βαλλει κατα παντων ακομη και οταν διαφαινεται μια δοση πικριας (ισως μεγαλη.) Γιατι θα πρεπει ομως να μπαινουν οροι στο πως θα εκφρασει κανεις το θυμο, την κριτικη η την απογοητευση του? Θα πρεπει να ξεκαθαριζω μεχρι την τελευταια λεπτομερεια, ισως και ονομαστικα, ποιους ακριβως εννοω με φοβο μηπως παρουν τα σκαγια λαθος ατομα? Στην τελικη, σεβομαι και βρισκω και λογικο να σε απωθουν η αρνητικη ενεργεια και ο θυμος που εκπεμπονται απο οποιοδηποτε ποστ που εκφραζει απογοητευση απο αλλα μελη... Αλλο ομως αυτο, και αλλο να βγαζουμε ανεπιτρεπτη η ακαταλληλη την εκφραση της απογοητευσης του αλλου επειδη δεν ειχε τη μορφη ακριβως που θα μας εκανε εμας να νιωθουμε λιγοτερο ασχημα που τη διαβασαμε.

Έτσι είναι. Τα μόνα ποστ που έχουν χρησιμότητα είναι αυτά τα ποστ που τα λένε \"έξω από τα δόντια\" και \"βάζουν την τάξη\"...ποστ \"σκληρών μπάτσων\" σαν και σένα

Senior Member
    Originally posted by PETRAN

Έτσι είναι. Τα μόνα ποστ που έχουν χρησιμότητα είναι αυτά τα ποστ που τα λένε \"έξω από τα δόντια\" και \"βάζουν την τάξη\"...ποστ \"σκληρών μπάτσων\" σαν και σένα
    αμαν με το παραμυθι με τους σκληρους μπατσους

και οι αναρχικοι το ιδιο και διπλα σκληροι μπορει να ειναι

και το εχουν αποδειξει πολλες φορες....
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    PETRAN , το ποστ της ρεμ το βρίσκεις χιουμοριστικό ή ειρωνικό ?
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member

σκληροί ναι, χωρίς εξουσία όμως...

Senior Member
    Originally posted by RainAndWind

Ό,τι ανακοινώνεται με στόμφο σπανίως αντιστοιχεί στην αλήθεια.
    RainAndWind , γάντι σου πάει...συγγνώμη, δηλαδή, αλλά μου βγήκε αυθόρμητα...

Senior Member
    Originally posted by arktos

Το χιουμορ σχεδόν πάντα εμπεριέχει κάποιου είδους υποβάθμισης προς άτομα η έννοιες και προσωπικά το βρίσκω χιουμοριστικό. :P

Senior Member

Αυτό είναι επίσης αλήθεια!

Banned
    βασικα και γω ολο αυτο με τις αποχωρησεις δεν το πολυκαταλαβαινω
    οποτε βαριεμαι το φορουμ απλα δεν ειμαι εδω
    αμα δεν θελω να ασχοληθω με ενα θεμα απλα δεν ασχολουμαι
    και επισης αμα ξαναεχω ορεξη
    γραφω τα δικα μου η απανταω
    δεν ειναι λογικη η σταση μου?
    Συμφώνω απόλυτα και μάλιστα τα ιδια είχα γράψει και εγώ σε κάποιο άλλο θρεντ με παρόμοιο θέμα.

Senior Member
    Originally posted by arktos

Το χιουμορ σχεδόν πάντα εμπεριέχει κάποιου είδους υποβάθμισης προς άτομα η έννοιες και προσωπικά το βρίσκω χιουμοριστικό. :P

κάνεις λάθος.
    όταν κάποιος περιγράφει την πραγματικότητα με ευθυμη διάθεση, αυτό είναι χιούμορ.κατά γενική ομολογία.
    όταν υποβαθμίζεις τον άλλο, είναι ειρωνία.
    πάλι κατά γενική ομολογία.

Page 2 of 10 FirstFirst 1234 ... LastLast