Results 61 to 75 of 150
Thread: ΑΖΜΑ ΑΠΟΧΩΡΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΝΘΙΜΟ
-
26-05-2010, 19:34 #61
Ναι, αυτο ακριβως εννοω πετραν - ειναι αρκετες οι στιγμες που πεφτει η μασκα του δηθεν κωμικου και αρχιζεις να προσβαλλεις πλεον ευθεως τον αλλον χωρις καμια ντροπη. Τωρα αν πιστευεις οτι και αυτο το σωζεις με εκλογικευσεις εκ των υστερων...
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
- 26-05-2010, 19:37 #62
Originally posted by oboro
Ναι, αυτο ακριβως εννοω πετραν - ειναι αρκετες οι στιγμες που πεφτει η μασκα του δηθεν κωμικου και αρχιζεις να προσβαλλεις πλεον ευθεως τον αλλον χωρις καμια ντροπη. Τωρα αν πιστευεις οτι και αυτο το σωζεις με εκλογικευσεις εκ των υστερων...
Γιατί είπα εγώ αυτό το πράγμα? Φυσικά και έχω προσβάλει όπως και με έχουν προσβάλει ο-πο-πο!
Την εκλογίκευση δεν την έκανα για να \"σώσω αυτά που έλεγα\" clint eastwood αλλα΄απλά για να πω τι είναι το χιουμορ!
Και φυσικά δεν έχω κάνει πάντα χιουμορ όπως και εσύ πάντα δεν έχεις κάνει \"μπατσικά\" ποστς...
oh wait...
26-05-2010, 19:43 #63
Originally posted by PETRAN
Γιατί είπα εγώ αυτό το πράγμα? Φυσικά και έχω προσβάλει όπως και με έχουν προσβάλει ο-πο-πο!"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
26-05-2010, 19:52 #64
Δεν ξέρω για ποια μέλη μιλάτε πάντως μερικοί διασκεδάζουν εδώ μέσα, πουλώντας πνεύμα.
Λοιπόν οboro & PETRAN θέλετε να μιλήσετε για τα δικά σας προβλήματα έτσι για αλλαγή, ή όλα στην ζωή σας είναι τέλεια και υπεράνω υποψία looser?
26-05-2010, 19:55 #65
Γιατί είπα εγώ αυτό το πράγμα? Φυσικά και έχω προσβάλει όπως και με έχουν προσβάλει ο-πο-πο!
Ναι αυτό που λες το κάνουν πολλοί και εδώ μέσα και έξω (συμπεριλαμβανομένων και εμού). Με έχουν προσβάλει πάρα πολλές φορές στο προσωπικό επίπεδο εδώ μέσα λόγω των απόψεων μου και μόνο πίκατσου
Αλλά εν πάση περιπτώση, ποιος είσαι εσύ που θα έπρεπε να απολογούμαι. Γιατί δεν νομίζω να πρέπει κανείς να απολογείται σε έναν αργόσχολο κυβερνοσταυροφόρο που τριγυρνάει τα φορουμ ψάχνοντας να \"βάλει την τάξη\" ? Είσαι κάποιος πρόμαχος του \"ιντερνετ ευ φαίρεσθαι\" η ο ιερός και υπερηθικός απεσταλμένος τιμωρός του spamming?
26-05-2010, 20:04 #66
Originally posted by Oneiroplasmenos
Δεν ξέρω για ποια μέλη μιλάτε πάντως μερικοί διασκεδάζουν εδώ μέσα, πουλώντας πνεύμα.
Λοιπόν οboro & PETRAN θέλετε να μιλήσετε για τα δικά σας προβλήματα έτσι για αλλαγή, ή όλα στην ζωή σας είναι τέλεια και υπεράνω υποψία looser?"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
26-05-2010, 20:12 #67
Λοιπόν οboro & PETRAN θέλετε να μιλήσετε για τα δικά σας προβλήματα έτσι για αλλαγή, ή όλα στην ζωή σας είναι τέλεια και υπεράνω υποψία looser?
Ναι σε ενδιαφέρει μόνο αυτό το θέμα \" τελευταία \" την στιγμή που έμπαινες σπάνια γενικά για όλα τα άλλα θέματα...
Μάλλον αυτό είναι και το αγαπημένο σου θέμα από ότι καταλαβαίνω
26-05-2010, 20:13 #68
Είμαστε πολεμοχαρής λαός πάντως... ακόμα και σε φορουμ υποστήριξης (δεν το λέω μόνο για σένα και τον πετραν αυτό....)
26-05-2010, 20:51 #69
Ναι σε ενδιαφέρει μόνο αυτό το θέμα \" τελευταία \" την στιγμή που έμπαινες σπάνια γενικά για όλα τα άλλα θέματα...
Κατι ακομα αναφορικα με \"αργοσχολους σταυροφορους που παιρνουν σβαρνα τα φορουμ\" και αλλους τετοιους τραγικους χαρακτηρισμους - πετραν, τα ποστ που εχεις κανει εδω μεσα και μονο με χαρακτηρα flamewar, χλευασμου η σταυροφοριας γνωσιακης και μη, ξεπερνουν κατα πολυ σε αριθμο (για ογκο ας μη μιλησω) ολα τα ποστ που εχω κανει και που μπορουν να θεωρηθουν επικριτικα στα τρια φορουμ που εχω συμμετασχει τα τελευταια 10 χρονια... Οποτε το βρισκω τουλαχιστον ειρωνικο οταν κανεις μια τετοια \"αξιολογηση\" και μαλλον κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
26-05-2010, 20:54 #70
Φυσικά και έχω προσβάλει όπως και με έχουν προσβάλει ο-πο-πο!
πετραν μερικες φορες ξυνομαι,
να αρχισω να σε \"προσβαλω\" οπως \"προσβαλεις\" και εσυ.
Μονο και μονο για επιστημονικους λογους,
να δουμε τι τεχνικη εχεις εσυ και τι εγω,
ετσι ωστε να δουμε και ποια ειναι η καλυτερη.
Μεχρι τωρα το εχω αποφυγει,
και την βρισκω με την γκλιτσα του τσοπανη.
Ωστοσο ισως εχει ερθει η ωρα να κατεβω στη πολη....
Ετσι για να δουμε που θα τερματιζε μια τετοια υποθεση εργασιας....
26-05-2010, 22:12 #71
Originally posted by arktos
όταν υποβαθμίζεις τον άλλο, είναι ειρωνία.
πάλι κατά γενική ομολογία.
Οταν υποβαθμιζεις τον αλλον, ειναι υποβαθμιση. Η ειρωνεια ειναι ξεχωριστος τροπος εκφρασης, μπορει να χρησιμοποιηθει για να υποβαθμισει η για να καυτηριασει. Κατι παρομοιο και αντιστοιχο ισχυει και για το χιουμορ. Ξερεις, επειδη δεν αντεχεις την ειρωνεια εσυ προσωπικα, δε σημαινει οτι συνιστα παντα υποβαθμιση. Εξαρταται πως τη χρησιμοποιει κανεις. Αν αρχιζα εγω απο αυριο σε καθε ποστ διαφωνιας μου στο φορουμ να ειρωνευομαι τους παντες τοτε πλεον δεν θα καυτηριαζα αλλα ξεκαθαρα θα ημουν επιτιθεμενος. Αν ομως βαφτιζα επιτιθεμενο καθε εναν που τη χρησιμοποιουσε ανεξαρτητα του ποσο δικαιολογημενη ηταν η αγανακτηση του, τοτε θα ηταν δικο μου θεμα και αντιδραστικοτητα απεναντι στη ειρωνεια γενικα. Μην φτανουμε στο αλλο ακρο κοινως.
απομόνωσες τη φράση μου και δείχνει αλλιώς.
είπα :
κάνεις λάθος.
όταν κάποιος περιγράφει την πραγματικότητα με ευθυμη διάθεση, αυτό είναι χιούμορ.κατά γενική ομολογία.
όταν χρησιμοποιείς την ειρωνεία, χλευάζεις και γίνεσαι πικρόχολος.
παραπάνω μίλησα πολύ απλά και ήταν συνέχεια κουβέντας που έγινε.http://www.mazi.org.gr/
26-05-2010, 22:18 #72
Originally posted by arktos
απομόνωσες τη φράση μου και δείχνει αλλιώς.
είπα :
κάνεις λάθος.
όταν κάποιος περιγράφει την πραγματικότητα με ευθυμη διάθεση, αυτό είναι χιούμορ.κατά γενική ομολογία.
όταν χρησιμοποιείς την ειρωνεία, χλευάζεις και γίνεσαι πικρόχολος.
παραπάνω μίλησα πολύ απλά και ήταν συνέχεια κουβέντας που έγινε."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
26-05-2010, 23:15 #73
ειρωνεία η [ironía] O25 : 1α. περιφρονητικός ή υποτιμητικός αστεϊσμός, εμπαιγμός, χλευασμός ή σαρκασμός σε βάρος άλλου τον οποίο εκφράζει κάποιος με τη διατύπωση μιας γνώμης ή με την έκφραση ενός συναισθήματος διαφορετικών ή αντίθετων από αυτό που νομίζει ή αισθάνεται: Λεπτή / διακριτική / σαρκαστική / δεικτική / αμείλικτη ~. Πικρή / πικρόχολη ~. Δεν ανέχομαι πια τις ειρωνείες και τα υπονοούμενά του. β. (γραμμ). σχήμα λόγου κατά το οποίο ένας ομιλητής χρησιμοποιεί λέξεις ή φράσεις με περιεχόμενο εντελώς αντίθετο από αυτό που εννοεί, για να χλευάσει ή να περιπαίξει, να ψέξει, να εκφράσει έντονη αγανάκτηση κτλ.: H ~ συνήθως γίνεται αντιληπτή από τον ιδιαίτερο τόνο της φωνής ή τη χρήση ορισμένων σημείων στίξης. (έκφρ.) τραγική ~: α. (φιλολ., θέατρ.) τεχνική στην πλοκή του μύθου που παρουσιάζει τους ήρωες να αγνοούν την αλήθεια, τους θεατές όμως να τη γνωρίζουν και να αγωνιούν για την πλάνη των ηρώων. β. για τις περιπτώσεις στις οποίες, ενώ κάποιος αναμένει κτ. ευχάριστο και ενεργεί ανάλογα, του συμβαίνει ένα γεγονός τραγικό. ~ της τύχης, για ευτυχές ή δυσάρεστο γεγονός που συμβαίνει στη ζωή τη στιγμή ακριβώς κατά την οποία αναμένεται (ή και συμβαίνει) το αντίθετο. 2. (φιλοσ.) Σωκρατική ~, η συζητητική μέθοδος του Σωκράτη, ο οποίος, προσποιούμενος άγνοια, έθετε στους συνομιλητές του ερωτήσεις τέτοιες που αποκάλυπταν την αντιφατικότητα των λόγων τους. [λόγ. < αρχ. εἰρωνεία `προσποίηση, προσποιητή μετριοφροσύνη΄ με εξέλ. της σημ. κατά την πλατωνική φιλοσοφία & και κατά τη σημ. του γαλλ. ironie & αγγλ. irony < λατ. ironia < αρχ. εἰρωνεία]
26-05-2010, 23:25 #74
Σορρυ, δεν μπορω να παρω στα σοβαρα εναν ορισμο που δεν διακρινει καν την ειρωνεια απο το σαρκασμο. Αλλα ουτε και εμπιστευομαι τα λεξικα γενικοτερα για να ορισουν σημαντικες εννοιες. Εδω ειθισται να οριζουν ορισμενα απο αυτα (και μαλιστα εγνωσμενου κυρους) τον φθονο σαν μια μορφη μισους η το μισος σαν το αντιθετο της αγαπης, ενω δεν χρειαζεται πολυ ψαξιμο ουτε εκει εξω ουτε και μεσα του για να διαπιστωσει κανεις οτι προκειται για διακριτα και ανεξαρτητα συναισθηματα. Αν περιμενεις σοβαρους ορισμους απο λεξικα, σωθηκες - ειδικα σε οτι αφορα τεχνικα λημματα απο οποιονδηποτε τομεα θετικο η του ανθρωπου, στα φιλολογικα λεξικα γινεται το σωσε και βρισκεις πεντε λαθη ανα σελιδα με μια ματια. Κακα τα ψεματα, περισσοτερο απο την πληροτητα τους κρινονται τα λεξικα αυτα παρα απο την ακριβεια των ορισμων τους. Μπουσουλας ειναι το γενικο λεξικο, οχι κανονας.
Απ\' την αλλη δεν συνηθιζω να βαζω τομους να μιλουν για λογαριασμο μου, οποτε πιθανο να κανω και λαθος.(ναι αυτο ειναι ειρωνεια)
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
26-05-2010, 23:29 #75
Originally posted by krino
Φυσικά και έχω προσβάλει όπως και με έχουν προσβάλει ο-πο-πο!
πετραν μερικες φορες ξυνομαι,
να αρχισω να σε \"προσβαλω\" οπως \"προσβαλεις\" και εσυ.
Μονο και μονο για επιστημονικους λογους,
να δουμε τι τεχνικη εχεις εσυ και τι εγω,
ετσι ωστε να δουμε και ποια ειναι η καλυτερη.
Μεχρι τωρα το εχω αποφυγει,
και την βρισκω με την γκλιτσα του τσοπανη.
Ωστοσο ισως εχει ερθει η ωρα να κατεβω στη πολη....
Ετσι για να δουμε που θα τερματιζε μια τετοια υποθεση εργασιας....
Λολολ τι λέει το φρικιό ότι δεν προσβάλλει!? Υπάρχει άνθρωπος πιο ηλίθιος και νυχτωμένος από σένα πες? Δηλαδή ειλικρινά τώρα από 1-10 πιο βαθμό ηλιθιότητας βάζεις στον εαυτό σου?
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία