Τι αντιμετωπιζω? - Page 17
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 17 of 23 FirstFirst ... 71516171819 ... LastLast
Results 241 to 255 of 342
    Banned
    Originally posted by Θεοφανία
    Και η γιωτα έχασε τον κωδικό της και έφτιαξε γιωτα 2.
    Μάλλον ήταν δύσκολο να το σκεφτείς....
    Ντοινγκ!!! που λέει και ο πετραν

Originally posted by janet
    τζάνετ, ή σαλίν, η παυλίν ή τουρλίν......
    Πάλι κακία, φορουμ ψυχολογικής υποστήριξης είναι αυτό;;
    μμμμ, σα να έχεις δίκιο
    Είμαι πολύ κακιά, ενώ εσύ που μας δούλευες τόσο καιρό είσαι ο καλύτερος άνθρωπος να υποθέσω?
    Νομίζεις ότι σας δούλευα έ τι άλλο θα νόμιζε ένας \"καλός\" άνθρωπος σαν εσένα

συγνώμη καλέ μου άνθρωπε, αλλά το σκοτεινό και μοχθηρό μυαλό μου, μόνο εκεί πήγε.
    Δεν μας λες λοιπόν μπας και μου το βουλώσεις?

Α, α, ξέχασα.....Έχανες τους κωδικούς!!!

Ε, και?
    Και η γιωτα έχασε τον κωδικό της και έφτιαξε γιωτα 2.
    Μάλλον ήταν δύσκολο να το σκεφτείς....
    Αγαπητή μου Θεοφανία δεν βαρέθηκες; Αν μου επιτήθεσαι θα σου επιτήθομαι και εγώ. Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση. Είπα μία άποψη γιατί παρεξηγήθηκες τόσο και άρχησες τις κακίες;

κακία, της κακίας την κακία, ω κακία ουσιαστικό είναι!!
    κοίτα, αν θυμάσαι και σε προλάβω πριν αλλάξεις νικ, εσύ άρχισες να λες πως είναι κακία ο τρόπος που φέρομαι στον κηπ.
    Εγώ, που ακριβώς σου επιτέθηκα πριν αρχίσεις να μου πετάς τέτοια?

Administrator
    Παρακαλώ θερμά να σταματήσετε εδώ αυτή τη νέα κουραστική αντιπαράθεση.

Σε ότι αφορά το σύστημα των προειδοποιήσεων, τεχνικά είναι υπό κατασκευή και ναι, αν ήταν έτοιμο, θεωρώ πως και οι δυο εμπλεκόμενοι (κρίνο και Θεοφανία) θα λάμβαναν την πρώτη προειδοποίηση.

Για την ώρα, μπορώ να κλειδώσω το θέμα αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση και να πω για μια ακόμη φορά στον θεματοθέτη ότι λυπάμαι που ένα προσωπικό μοίρασμα γίνεται και πάλι πεδίο αντιπαράθεσης.
    Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.

Banned
    Εγώ σου είπα την άποψη μου και έσυ με απάντησες ότι είμαι η σάλιν τσάλιν τάρλιν κλπ. με ειρωνεύτηκες;

Banned
    Originally posted by NikosD.

θεωρώ πως και οι δυο εμπλεκόμενοι (κρίνο και Θεοφανία) θα λάμβαναν την πρώτη προειδοποίηση.

επειδη με αφορα το θεμα,
    μπορω να μαθω το λογο που θα λαβαινα προειδοποίηση,
    η περιτευει?

Παρακαλώ θερμά να σταματήσετε εδώ αυτή τη νέα κουραστική αντιπαράθεση.

Σε ότι αφορά το σύστημα των προειδοποιήσεων, τεχνικά είναι υπό κατασκευή και ναι, αν ήταν έτοιμο, θεωρώ πως και οι δυο εμπλεκόμενοι (κρίνο και Θεοφανία) θα λάμβαναν την πρώτη προειδοποίηση.

Για την ώρα, μπορώ να κλειδώσω το θέμα αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση και να πω για μια ακόμη φορά στον θεματοθέτη ότι λυπάμαι που ένα προσωπικό μοίρασμα γίνεται και πάλι πεδίο αντιπαράθεσης.

Νίκο, δε θα ήταν ποιο δίκαιο να κοιτούσες ποιος άρχισε να βρίζει και να προκαλεί?

Λίγο σολωμοντιακό μου φαίνεται αυτό το σύστημα.

Administrator
    τζανέτ...να χαρείς και συ κορίτσι μου, βάλε μια τελεία.
    Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.

Banned

ποιος άρχισε να βρίζει και να προκαλεί?

αυτο ξαναπες το και ξαναγραψτο με μεγαλα γραμματα.

Originally posted by krino

μόνο που εγώ έκανα πλάκα, λέγοντασε \"μωρό μου\" και συ μου είπες πως θα αρχίσεις τα μπινελίκια.

Κάνω λάθος?

Senior Member
    Οταν ξερεις πως θα τιμωρηθει ο αλλος για αυτα που ειπε τοτε δεν υπαρχουν δικαιολογιες δημοτικου οτι αυτος αρχισε πρωτος κυριε και απλα μενεις στην ακρη και περιμενεις τον αντμιν να κανει το καθηκον του. Μακαρι να μπει επιτελους ταξη για η πολλη δημοκρατια βλαπτει τελικα
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Banned
    Originally posted by krino

μόνο που εγώ έκανα πλάκα, λέγοντασε \"μωρό μου\" και συ μου είπες πως θα αρχίσεις τα μπινελίκια.

Κάνω λάθος?

γνωριζεις πολυ καλα,
    οτι πλακα μαζι μου ειδικα εσυ,
    εχεις ως συνεπεια οσο επακολουθησαν.

Για να ειμαστε σοβαροι λοιπον,
    το μονο που σε ενδιαφερει (παντα) ειναι να δοκιμαζεις τις αντοχες ολων.

Και για να ειμαι σαφης 100%.

Οταν θα προκαλουμε ετσι ασυστολα απο ατομα οπως η θεοφανια,
    θα απαντω γιατι εχω δικαιο, οπως ακριβως συνεβει.

Και σε αυτο δεν με ενδιαφερουν 100 μπαν.

Νομιζω οτι ειμαι παραπανω απο ξεκαθαρος.

Τα οσα σημαινει κρινο, ειτε στο ιντερνετ, ειτε στην καθημερινη μου ζωη δεν θα τα διαπραγματευτω με κανενα ειτε αυτη ειναι η καθε θεοφανια ειτε ο αντμιν ειτε ο θεος που δεν πιστευω.

Administrator
    Νίκο, δε θα ήταν ποιο δίκαιο να κοιτούσες ποιος άρχισε να βρίζει και να προκαλεί?

Θεοφανία, έχει χαθεί πια η αρχή του νήματος και η 100η φορά, αν άρχισε από τον κρίνο ή την Θεοφανία, δεν κάνει σημαντική διαφορά, τόσο όσο το γεγονός ότι ξεχνούμε το θέμα και τον θεματοθέτη και επί 3 σελίδες ειρωνευόμαστε, επιτιθόμαστε, αμυνόμαστε κτλ.

Διαβάζοντας αυτό το 3σέλιδο, είδα σύγκρουση, δεν είδα κάποιον να μονολογεί.

ΥΓ. Ισως να χεις δίκιο στο σχόλιο σου περί σολωμόντιας λύσης, ωστόσο δεν έχω πια τόσο λεπτεπίλεπτες ικανότητες στις συγκρούσεις 5-6 μελών που συνεχίζουν αμείωτες ένα χρόνο τώρα. Αν μιλούσαμε για ένα νέο μέλος που έκανε σήμερα εγγραφή εκτοξευοντας άμεσα.... διάφορα, εκεί θα μπορούσα πιο ξεκάθαρα να τοποθετηθώ για το ποιος έκανε την αρχή και ποιος το τέλος, ποιος επιτέθηκε και ποιος αμύνθηκε.

Banned
    Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
    Οταν ξερεις πως θα τιμωρηθει ο αλλος για αυτα που ειπε τοτε δεν υπαρχουν δικαιολογιες δημοτικου οτι αυτος αρχισε πρωτος κυριε και απλα μενεις στην ακρη και περιμενεις τον αντμιν να κανει το καθηκον του. Μακαρι να μπει επιτελους ταξη για η πολλη δημοκρατια βλαπτει τελικα

ακουσε αγαπητε μου,
    να σου μιλησει και μια λουγκρα τωρα,

εδω που εχουμε φτασει ειναι φανερο οτι ο καθενας πρεπει να παιρνει τις ευθυνες του.
    Να εισαι σιγουρος οτι εγω τις ευθυνες που με αφορουν τις παιρνω στο ακεραιο.
    Οποτε εστω και λουγκρα, σε διαβεβαιω οτι το ιδιο θα συμβει και τωρα και στο μελλον.

Senior Member
    Δεν με νοιαζουν οι αποψεις σου και απευθυνθηκα στον Νικο
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Θεοφανία, έχει χαθεί πια η αρχή του νήματος και η 100η φορά, αν άρχισε από τον κρίνο ή την Θεοφανία, δεν κάνει σημαντική διαφορά, τόσο όσο το γεγονός ότι ξεχνούμε το θέμα και τον θεματοθέτη και επί 3 σελίδες ειρωνευόμαστε, επιτιθόμαστε, αμυνόμαστε κτλ.

Διαβάζοντας αυτό το 3σέλιδο, είδα σύγκρουση, δεν είδα κάποιον να μονολογεί.

ΥΓ. Ισως να χεις δίκιο στο σχόλιο σου περί σολωμόντιας λύσης, ωστόσο δεν έχω πια τόσο λεπτεπίλεπτες ικανότητες στις συγκρούσεις 5-6 μελών που συνεχίζουν αμείωτες ένα χρόνο τώρα. Αν μιλούσαμε για ένα νέο μέλος που έκανε σήμερα εγγραφή εκτοξευοντας άμεσα.... διάφορα, εκεί θα μπορούσα πιο ξεκάθαρα να τοποθετηθώ για το ποιος έκανε την αρχή και ποιος το τέλος, ποιος επιτέθηκε και ποιος αμύνθηκε.

...σου απάντησα με υ2υ.

Page 17 of 23 FirstFirst ... 71516171819 ... LastLast