Τι αντιμετωπιζω? - Page 19
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 19 of 23 FirstFirst ... 91718192021 ... LastLast
Results 271 to 285 of 342
    Banned
    Originally posted by claire
    βρε, δε σε προσβάλει κανείς.

να ας πούμε, εγώ αν ήμουν στη θέση σου θα προσπαθούσα λίγο να θωρακίσω τον εαυτό μου, ή να χαλαρώσω έτσι ώστε να μην θεωρώ ότι παντού υπάρχουν προσβολές.

γιατί πιστεύεις ότι όλοι σε προβάλλουν? μήπως η ίδια υποσυνειδητα θεωρείς ότι αυτό σου αξίζει? ( ξύπνησε ο φρόυντ μέσα μου!)
    Δεν θεωρώ αυτό καταρχάς αλλά και δεν πιστεύω ότι αυτό μου αξίζει, γιατί το λέω και για άλλους.

Senior Member
    εμένα μου έχεις δώσει λίγο την εντύπωση πως αν κάποιος διαφωνεί μαζί σου έστω και λίγο, αμέσως το βλέπεις σα να σου τη λέει, ή σα να συμβαίνει κάτι άδικο εις βάρος σου.

τέσπα μπορεί να κάνω και λάθος :)
    έτσι κι αλλιώς εδώ είναι το θέμα του κηπ.

Banned

ναι ειναι και αυτο...
    :P

Banned
    εμένα μου έχεις δώσει λίγο την εντύπωση πως αν κάποιος διαφωνεί μαζί σου έστω και λίγο, αμέσως το βλέπεις σα να σου τη λέει, ή σα να συμβαίνει κάτι άδικο εις βάρος σου.

Ακριβώς μπορεί να κάνεις και λάθος.

Senior Member
    Originally posted by krino

ναι ειναι και αυτο...
    e nai! μετά απο 400 σελίδες αλληλοσπαραγμού! :D

Banned
    Originally posted by krino

ναι ειναι και αυτο...
    e nai! μετά απο 400 σελίδες αλληλοσπαραγμού! :D

εγω συγκινηθηκα να πω την αληθεια.....

εσυ?

Senior Member
    κοίτα, η ψυχολογία των αλληλοσπαρασόμενων είναι διαφορετική από αυτή των εξωτερικών παρατηρητών. οπότε, όχι δεν συγκινήθηκα, αλλά πλακίτσα είχε (τώρα θα μου την πέσουν που τολμάω να γελάω με την κατάντια αυτού του χώρου αλληλουποστήριξης...:D )

Banned
    ελα και εσυ να γινεις μια αλληλοσπαρασομενη μπορεις :P
    τωρα υποστηριξη, καπως θα τα βολεψεις....
    θα βρεις ενα να σε υποστηριζει και στο καπακι τον υποστηριζεις και εσυ.
    Θα τα βολεψετε τουγκεδερ...

Senior Member
    Originally posted by libpa
    Originally posted by researcher
    Γιατί τι πιστεύεις ότι προκαλεί ο keep δηλαδή; Και αν δεν υπάρχουν άλλοι; Αφού δεν του μιλάει κανείς όπως λέει.
    ειναι δυνατον να μη του μιλαει κανεις?

και αν αυτο ειναι δυνατον γιατι δεν μου λεει εστω ενα ευχαριστω τη στιγμη που τον σκεφτηκα πρωι πρωι με τις εργασιες μου και του εστειλα ενα ομορφο τραγουδακι στο φορουμ?
    γιατι βλεπει μονο τα κακα?
    εγω δεν υπαρχω?
    εστω και μεσα απο αυτο?
    ας αρχισουμε απο εδω
    Εσύ είσαι στο φόρουμ. Δεν έχεις καμμία σχέση με την πραγματική του ζωή, δεν είσαι εκεί να βγείτε για έναν καφέ. Aynway, δεν θέλω να το συνεχίσω.
    Και φυσικά και εγώ θα πω το ίδιο. Είσαι μόνο από απόσταση και μέσα από ένα forum. Πόσο ανόητος έχει γίνει ένας άνθρωπος αν νομίζει πως με ένα τραγουδάκι θα λύσει τα πραγματικά προβλήματα ενός ανθρώπου. Και αν νομίζει πως απλά επειδή είπε \"εγώ δεν υπάρχω?\" σημαίνει και πως υπάρχει; Ξέρεις τι σημαίνει να μπορείς να βοηθήσεις πραγματικά έναν άνθρωπο; Αν δεν μπορείς να το κάνεις δεν πειράζει. Αυτό που πειράζει είναι να νομίζεις ότι το κάνεις.
    .

Senior Member
    John ευχαριστω για την προσκληση και για την συμπαρασταση:)

Ασχετο με το τελευταιο μυνημα...δεν σημαινει οτι την λεω στους αλλους:)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Originally posted by Θεοφανία
    Ρε παιδιά, εδώ μιλάμε ότι του φέρονται άσχημα και δεν του μιλάνε, ποιός έχει το πρόβλημα ο keep; Είναι δυνατόν για μία ασθένεια να σε περιθωριοποιούν πάμε καλά; Και να λέμε ότι εσύ έχεις το πρόβλημα; Που ακούστηκε αυτό;;
    Λιμπ....πάτα φρένο.
    Εγώ έχω πάει εκεί που μένει ο κηπ, έχω βγει μαζί του έξω και επέτρεψε μου να έχω μια πιο σφαιρική άποψη των πραγμάτων.
    Ούτε είδα κανείς να τον κοροιδεύει, ούτε να τον βρίζει, ούτε να μη του μιλά.
    Και κόσμο χαιρέτησε, και σε μαγαζιά γυρίσαμε και μια χαρά τα περάσαμε.
    Δεν εννοώ φυσικά πως όλα είναι στο μυαλό του και τα φαντάζεται, απλά πως έχει τη μύγα και στην παραμικρή του ευαισθησία αρχίζει και τα βάζει με την πόλη.
    Και σε αυτό που διαφωνώ εγώ προσωπικά μαζί του, είναι πως αντί να πει, ναι υπάρχουν πέντε μαλάκες σε μια πόλη και τους γραφω στ @@ και συνεχίζω ψάχνοντας για κανέναν άνθρωπο της προκοπής, αρχίζει όλα αυτά περί απόβλητου, πεταμένου, στιγματισμένου κλπ.
    Δεν έχεις καταλάβει πως το παιχνίδι παίζεται έτσι: Κάποιοι σου φέρονται άσχημα, μετά το παίζουν ότι είναι οι καλύτεροι άνθρωποι, μετά εσύ παραπονιέσαι σε άλλους και αυτοί με τη σειρά τους τα βάζουν με εσένα γιατί είσαι πολύ... ευαίσθητη. Αν δεν το έχεις δει αυτό ποτέ, τότε που ζεις; Σε άλλο πλανήτη; Ή η ευαισθησία είναι στο μηδέν; (Ευαίσθητος δεν είναι ο άνθρπωπος που λυπάται -σε μεγάλο βαθμό όλοι λυπούνται-, αλλά εκείνος που καταλαβαίνει πίσω από τα γεγονότα).

Tι περίμενες να δεις για να βγάλεις το συμπέρασμα ότι κάποιος είναι στην άκρη; Να τον λυντσάρουν; Τι περιμένεις να δεις; Αυτά τα πράγματα δεν φαίνονται επιφανειακά. Και ξαναρωτώ, τι περιμένεις να δεις;
    Θυμάμαι που παλιότερα έλεγα για παράδειγμα σε κάποιον: \"ο τάδε μου φέρεται άσχημα\". Και μου απαντούσε: \"εγώ τον βλέπω να σου φέρεται καλά\". Μα δεν γίνεται να δεις αν βλέπεις μόνο επιφανειακά τη στιγμή που \"κοιτάς\". Δεν γίνεται να δεις την ουσία των πραγμάτων αν δεν αποφασίσεις να σκεφτείς, αν δεν αποφασίσεις να δεις \"βαθύτερα\" (σιγά το βαθειά δηλαδή;). Να δεις τι παίζεται πίσω από την κουρτίνα από την επιφάνεια.
    Συγνώμη που θα το πω κάπως ωμά. Στην πόλη δεν είναι μόνο 5 μα..κες, όπως λες. Είναι και 500 σαν εσένα που δεν βλέπουν ότι πραγματικά ίσως υπάρχει πρόβλημα. Και δυστυχώς που το λέω, αυτοί οι 500 είναι πολύ χειρότεροι από τους 5 μα..κες. Οι ηλίθιοι 500 είναι που κάνουν την πραγματική ζημιά και όχι οι 5 μα..κες...
    Γιατί εσύ βγαίνεις μετά και λες: \"απλά πως έχει τη μύγα και στην παραμικρή του ευαισθησία αρχίζει και τα βάζει με την πόλη\". Και μετά υπάρχουν άλλοι που πιστεύουν εσένα και γίνονται το ίδιο με εσένα και πιστεύουν το ίδιο. Γι\' αυτό αυτοί κάνουν περισσότερο κακό. Δεν φτάνει που κάποιος την πατάει, αλλά έρχονται και αρκετοί μετά και του λένε πως αυτός φταίει που είναι... ευαίσθητος.
    Μπορεί ο Keep walking να μας λέει ψέματα. Αυτό μπορώ να το πιστέψω πολύ ευκολότερα. Αλλά αν θεωρήσω ότι αυτά που λέει είναι αυτά που αισθάνεται, τότε δεν μπορώ να πιστέψω το παραμύθι \"απλά πως έχει τη μύγα και στην παραμικρή του ευαισθησία αρχίζει και τα βάζει με την πόλη\".
    Σημείωση, έχω βρεθεί και στη θέση των 500 ηλιθίων που ανέφερα και στη θέση του απόβλητου (με τον τρόπο που προανέφερα και είναι εμφανής σε εμένα).

Senior Member
    Originally posted by PETRAN
    Ναιιιι!!!!
    *φωνάζει με βραχνή αντρίκια macho φωνή και δείχνει τα a-la john rambo μπράτσα
    Petran, αυτό αναφέρεται σε εμένα; Απλή ερώτηση κάνω, δεν θα το κουβεντιάσω, απλά μου απαντάς ναι ή όχι;

Senior Member
    Originally posted by John11
    Originally posted by PETRAN
    Ναιιιι!!!!
    *φωνάζει με βραχνή αντρίκια macho φωνή και δείχνει τα a-la john rambo μπράτσα
    Petran, αυτό αναφέρεται σε εμένα; Απλή ερώτηση κάνω, δεν θα το κουβεντιάσω, απλά μου απαντάς ναι ή όχι;

Ναι σε σένα αναφέρομαι, όπως και όλα αυτά που έχω γράψει μέχρι τώρα βγάζουν λεξάρiθμο 45327834123,666 που αν τα βάλεις κάτω βγαίνει John11 Ενώ αν βάλεις κάτω όλα τα ποστ που έχω κάνει μέχρι τώρα και τα διαιρέσεις με το δύο βγαίνει John11Rambo χα!

(Φυσικά όλα αυτά δεν είναι αλήθεια και φυσικά δεν αναφέρομαι σε σένα δεν ξέρω πως το συμπέρανες αυτό από ένα John που είναι το δεύτεο πιο common όνομα του πλανήτη or something και τυχαίνει να το έχει και ο ράμπο λολ. Εκτός και αν μου κάνεις και εσύ πλάκα! :mad: :D )

Senior Member

Ακριβώς μπορεί να κάνεις και λάθος.

Αλλά μπορεί και ΟΧΙ

μπουχαχαχα

Senior Member
    Δεν έχεις καταλάβει πως το παιχνίδι παίζεται έτσι: Κάποιοι σου φέρονται άσχημα, μετά το παίζουν ότι είναι οι καλύτεροι άνθρωποι, μετά εσύ παραπονιέσαι σε άλλους και αυτοί με τη σειρά τους τα βάζουν με εσένα γιατί είσαι πολύ... ευαίσθητη. Αν δεν το έχεις δει αυτό ποτέ, τότε που ζεις; Σε άλλο πλανήτη; Ή η ευαισθησία είναι στο μηδέν; (Ευαίσθητος δεν είναι ο άνθρπωπος που λυπάται -σε μεγάλο βαθμό όλοι λυπούνται-, αλλά εκείνος που καταλαβαίνει πίσω από τα γεγονότα).
    Μα καταβαθος αισθανονται καλοι ολοι...βγαζουν οτι κομπλεξ μπορει να υπαρξει στο πλανητη και δεν το καταλαβαινουν καν λολ...ο αλλος φταιει παντα...συμφωνω:)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Page 19 of 23 FirstFirst ... 91718192021 ... LastLast