Τι αντιμετωπιζω? - Page 22
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 22 of 23 FirstFirst ... 1220212223 LastLast
Results 316 to 330 of 342
    Senior Member
    παει πολυς καιρος που οι ανθρωποι στην επαρχια δεν ειχαν με τι ασχοληθουν και την επεφταν στο διπλανο τους,τωρα ο καθενας εχει τα προβληματα του και σε καμια περιπτωση δεν ασχολουνται με το διπλανο τους,ναι ειναι και καποιοι κακοπροερετοι που θα σε κουτσομπολεψουν ειτε εισαι στην επαρχια ειτε στη μεγαλουπολη,
    μερικοι ειμαστε ομως τοσο κλεισμενοι στον εαυτο μας και τοσο μα τοσο καχυποπτοι απεναντι στους αλλους που μας συμφερει να βλεπουμε την απομονωση εκει που δεν υπαρχει για να απομονωθουμε ακομη πιο πολυ.
    ο καθενας μας εισπρατει απο τους αλλους αυτο που εκπεμπει.
    Οκ αφου αυτο εκπεμπω θα δουμε αν συνεχισω να το εκπεμπω σε μια αλλη πολη τοτε...για να δουμε...εγω ξερω οτι πετυχα ακομα και το αδυνατο να συνερθω απο ψυχωτικο επεισοδιο 1,5 χρονο μονο με μια βδομαδα μακρια απο δω χωρις καμμια φαρμακευτικη περιθαλψη!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Για να δουμε τι εκπεμπω τελοςπαντων.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    παει πολυς καιρος που οι ανθρωποι στην επαρχια δεν ειχαν με τι ασχοληθουν και την επεφταν στο διπλανο τους,τωρα ο καθενας εχει τα προβληματα του και σε καμια περιπτωση δεν ασχολουνται με το διπλανο τους,ναι ειναι και καποιοι κακοπροερετοι που θα σε κουτσομπολεψουν ειτε εισαι στην επαρχια ειτε στη μεγαλουπολη,
    μερικοι ειμαστε ομως τοσο κλεισμενοι στον εαυτο μας και τοσο μα τοσο καχυποπτοι απεναντι στους αλλους που μας συμφερει να βλεπουμε την απομονωση εκει που δεν υπαρχει για να απομονωθουμε ακομη πιο πολυ.
    Οκ αφου αυτο εκπεμπω θα δουμε αν συνεχισω να το εκπεμπω σε μια αλλη πολη τοτε...για να δουμε...εγω ξερω οτι πετυχα ακομα και το αδυνατο να συνερθω απο ψυχωτικο επεισοδιο 1,5 χρονο μονο με μια βδομαδα μακρια απο δω χωρις καμμια φαρμακευτικη περιθαλψη!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Για να δουμε τι εκπεμπω τελοςπαντων.

Εκπέμπεις τα καλύτερα απλά. Τέλος!

Banned
    Originally posted by olgaki82
    Γιατί ξαφνικά δεν ασχολιούνται με τα προβλήματα των άλλων; Μύγα τους τσίμπησε; Μένεις σε επαρχία και τα λες αυτά; Και τέλος, έχεις ακουστά για το στίγμα; Hello! Άμα μάθουν ότι έχεις ψυχική ασθένεια, εδώ με μία κατάθλιψη σε σχολιάζουν, πόσο μάλλον να έχεις ψύχωση! Εγώ είχα γνωρίσει πέρυσι μια κοπέλα και της είπα πως δεν έχω όρεξη για σεξ επειδή έχω κατάθλιψη και μου είπε μάλλον με θεωρείς πολύ δικό σου άτομο για να μου το λες αυτό! Δλδ την πείραξε!

Originally posted by libpa
    Γιατί ξαφνικά δεν ασχολιούνται με τα προβλήματα των άλλων; Μύγα τους τσίμπησε; Μένεις σε επαρχία και τα λες αυτά; Και τέλος, έχεις ακουστά για το στίγμα; Hello! Άμα μάθουν ότι έχεις ψυχική ασθένεια, εδώ με μία κατάθλιψη σε σχολιάζουν, πόσο μάλλον να έχεις ψύχωση! Εγώ είχα γνωρίσει πέρυσι μια κοπέλα και της είπα πως δεν έχω όρεξη για σεξ επειδή έχω κατάθλιψη και μου είπε μάλλον με θεωρείς πολύ δικό σου άτομο για να μου το λες αυτό! Δλδ την πείραξε!

ειπα οτι σαφως υπαρχουν και οι κακοπροερετοι που θα σχολιασουν σε μικρη η μεγαλη πολη.αλλα δεν μπορω να πιστεψω οτι εστω και σε μια μικρη πολη δεν υπαρχουν ατομα που θα σε καταλαβουν και θα σε στηριξουν,η οτι μια ολοκληρη πολη ειναι ατομα που τους αξιζει να λεμε να πανε να γαμηθουν επειδη με σχολιαζουν,το θεωρω υπερβολη,δεν ειναι ολοι ετσι.
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    Ευχαριστω πετραν...τερμα η υποστηριξη...θα μιλησουν τα εργα και θα μου παρει ελπιζω λιγοτερο απο εξι μηνες.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    ειπα οτι σαφως υπαρχουν και οι κακοπροερετοι που θα σχολιασουν σε μικρη η μεγαλη πολη.αλλα δεν μπορω να πιστεψω οτι εστω και σε μια μικρη πολη δεν υπαρχουν ατομα που θα σε καταλαβουν και θα σε στηριξουν,η οτι μια ολοκληρη πολη ειναι ατομα που τους αξιζει να λεμε να πανε να γαμηθουν επειδη με σχολιαζουν,το θεωρω υπερβολη,δεν ειναι ολοι ετσι.
    Δλδ το πρόβλημά μας είναι αν είναι πολλοί ή λίγοι; Ξέρεις, το στίγμα αγγίζει πολλούς αλλιώς δεν θα λεγόταν στίγμα! Είναι πολλοί, \"ευαίσθητοι\" που δεν θα έκαναν παρέα με έναν που έχει σχιζοφρένεια!! Συνεπώς γιατί σου προκαλεί εντύπωση δεν μπορώ να καταλάβω

γιατι λιμπρα μου δεν διαφωνω οτι υπαρχει στιγμα
    και εγω σαν πρωι αλκοολικη αντιμετωπισα απο πρωτο χερι στιγμα,και οσοι βιωνουμε ψυχικες παθησεις,αλλα και αυτοι που εχουν περισσοτερα κιλα,μεγαλη μυτη,στραβα ποδια κτλ κτλ κτλ.το στιγμα υπαρχει και οι μαλακες που θα σχολιαζουν επισης.θεωρω ομως οτι ειναι μειοψηφια.
    διαφωνω στο οτι ειναι ολοι ετσι και πρεπει να κλεινομαστε σπιτι επειδη ειναι και καποιοι που θα σχολιασουν. επιμενω στο οτι υπαρχουν ανθρωποι οπου και αν ειμαστε που θα μας στηριξουν πραγματικα
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    Αν το περιβαλλον ειναι τοξικο και νοσηρη η επαρχια, ουτε 100 αξιολογα ατομα δεν μπορουν αυτο να το αλλαξουν. Ισως να το κανουν πιο υποφερτο μεχρι την ωρα της μεγαλης φυγης. Το εχω ζησει αυτο στην πολη μου, αρκετα μεγαλυτερη απο του κηπ και δεν ειχα καν καταθλιψη τοτε, απλως ημουν και ειμαι αλλιωτικος. Καλα σημερα δεν το συζηταω, ακομη και στη θεσσαλονικη με κοιτανε σαν εξωγηινο. :P

Σχετικο-ασχετο: Αληθεια Θεοφανια, πιστευεις οτι σου φερονται και σε χαιρετανε το ιδιο οταν περιπλανιεσαι μονος σε μια πολη και το ιδιο οταν σε συνοδευει μια γοητευτικη υπαρξη? Ρωταω γιατι παραθετεις μεν τι ειδες στην επισκεψη σου, εγω ομως το εχω δοκιμασει το συγκεκριμενο σε 3 πολεις και πραγματικα καμια σχεση το με και το χωρις.

Απ\' την αλλη, η καθε νοσηρη επαρχια μπορει να χρησιμοποιηθει σαν δικαιολογια για να μην προχωρησουμε παρακατω... Σαμπως εγω δεν θελω να αλλαξω χωρα εδω και κατι αιωνες? =Ρ
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Banned
    και εγω σαν πρωι αλκοολικη αντιμετωπισα απο πρωτο χερι στιγμα,και οσοι βιωνουμε ψυχικες παθησεις,αλλα και αυτοι που εχουν περισσοτερα κιλα,μεγαλη μυτη,στραβα ποδια κτλ κτλ κτλ.το στιγμα υπαρχει και οι μαλακες που θα σχολιαζουν επισης.θεωρω ομως οτι ειναι μειοψηφια.
    διαφωνω στο οτι ειναι ολοι ετσι και πρεπει να κλεινομαστε σπιτι επειδη ειναι και καποιοι που θα σχολιασουν. επιμενω στο οτι υπαρχουν ανθρωποι οπου και αν ειμαστε που θα μας στηριξουν πραγματικα
    Το στίγμα για τη δήθεν τρέλα είναι το χειρότερο είδος που υπάρχει. Δεν είναι μειοψηφία, αλλά πλειοψηφία! Σε όποιον και να πεις έχω σχιζοφρένεια, θα φύγει από κει που \'ρθε. Μην κοιτάς εσείς εδώ που είστε επιλεγμένοι όσοι θέλουν φεύγουν. Δε ξέρεις ακόμη κι εδώ πόσοι απαξιούν να μιλήσουν. Αυτό μπορείς να το δεις και από τους επισκέπτες, μπαίνουν πολλοί χωρίς να θέλουν να πουν περαιτέρω πράγματα, λέω τώρα ένα παράδειγμα.

Senior Member
    Το στίγμα για τη δήθεν τρέλα είναι το χειρότερο είδος που υπάρχει. Δεν είναι μειοψηφία, αλλά πλειοψηφία! Σε όποιον και να πεις έχω σχιζοφρένεια, θα φύγει από κει που \'ρθε. Μην κοιτάς εσείς εδώ που είστε επιλεγμένοι όσοι θέλουν φεύγουν. Δε ξέρεις ακόμη κι εδώ πόσοι απαξιούν να μιλήσουν. Αυτό μπορείς να το δεις και από τους επισκέπτες, μπαίνουν πολλοί χωρίς να θέλουν να πουν περαιτέρω πράγματα, λέω τώρα ένα παράδειγμα.

συμφωνω libpa
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Banned
    Originally posted by researcher
    συμφωνω libpa
    Thanks researcher :)

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Το θεμα ειναι οτι τα ψυχολογικα μου ειναι πολυ κατω του μεσου ορου το υπολοιπου κοσμου...οι υπολοιποι εχουν πολυ περισσοτερα ψυχολογικα οπως τους εχω κοψει...αλλα δεν ειμαι βιωσιμος γιατι αντιμετωπιζω ζωα , οποτε μιας και δεν ειμαι βιωσιμη περιπτωση εδω σημαινει οτι εχω ψυχολογικα?

Πως βλεπετε την παραπανω ερωτηση?
    ως ψυχολογικά τι εννοείς? την ασθένεια, κατάσταση (δεν ξέρω κιόλας τι έχεις ακριβώς) ή ψυχολογικές ανησυχίες και υπαρξιακά?

προφανώς και όλοι έχουμε τέτοια. αλλά ναι, η αλήθεια είναι πως αν κάποιος έχει ψύχωση ή κάτι τέτοιο συνήθως αντιμετωπίζεται με περισσότερο αρνητισμό απ\'οτι κάποιος με κόμπλεξ ή άλλες τέτοιες ανησυχίες, παρόλο που ο πρώτος μπορεί να είναι πιο λειτουργικός αν παίρνει τα φάρμακα του από τον δεύτερο.

πάντως και πάλι δεν μπορώ να δεχτώ ότι ΌΛΟΙ οι άνθρωποι εκεί που μένεις είναι ζώα και σε αντιμετωπίζουν ρατσιστικά. εκτός αν μένεις σε χωρίο δέκα ατόμων...

Senior Member
    κι εγώ πιστεύω πως οι άσχετοι που θα το βάλουν στα πόδια είναι η πλειοψηφία... όμως υπάρχει και η μειοψηφία που δεν θα κάνει κάτι τέτοιο. μπορέι να είναι λίγοτεροι, αλλά υπάρχουν.
    έχω κι εγώ φίλο με ψύχωση και κανένας από τους φίλους του δεν το εγκατέλειψε όταν το έπαθε.

Banned
    Θα σου πω ένα παράδειγμα claire. Είχα πάει μια φορά σε μια καφετέρια με κάτι \"φίλους\" και μόλις είδαν τον μπάρμαν,λέγανε αυτός είναι τρελός. Το σχολιάζανε όλοι. Έτσι λειτουργούν τα πράγματα στην επαρχία. Από στόμα σε στόμα.

Senior Member
    όπως και να έχει κηπ, εφόσον μπορείς να φύγεις, δεν είναι κακή ιδέα να δοκιμάσεις την τύχη σου και αλλού!

Page 22 of 23 FirstFirst ... 1220212223 LastLast