Τι αντιμετωπιζω? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 23 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 342
    Banned
    Κηπ, στο Βόλο, στο Αγρίνιο μένεις ή κάπου στην Πελλοπόνησο;

Banned
    Originally posted by janet
    Originally posted by researcher
    οι αλλοι ολο φταινε και συνεχεια

αυτο ειναι γκρινια

αλλα οκ

μπορει να πασχω και γω μερικες φορες απο ακατασχετη γκρινια

οποτε σε δεχομαι οπως εισαι κηπ!

προχωρα!
    προσωπικά δεν μου αρέσει να ρίχνουμε στον κηπ ευθύνες τώρα σε αυτή την δύσκολη φάση που περνάει ούτε να κάνουμε χιούμορ
    Συμφωνώ

Senior Member
    Originally posted by libpa
    Originally posted by researcher
    οι αλλοι ολο φταινε και συνεχεια

αυτο ειναι γκρινια

αλλα οκ

μπορει να πασχω και γω μερικες φορες απο ακατασχετη γκρινια

οποτε σε δεχομαι οπως εισαι κηπ!

προχωρα!
    προσωπικά δεν μου αρέσει να ρίχνουμε στον κηπ ευθύνες τώρα σε αυτή την δύσκολη φάση που περνάει ούτε να κάνουμε χιούμορ
    Συμφωνώ
    δυστυχως η ευτυχως και εγω συμφωνω με αυτα που γραψατε! sorry keep!
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    Κηπ, στο Βόλο, στο Αγρίνιο μένεις ή κάπου στην Πελλοπόνησο;

Αν έμενε στον Βόλο θα τον έβρισκα :P Δεν είναι και τόσο μικρή πόλη λολ (έκτη στο μέγεθος λίγο μετά την λάρισα παρακαλώ!) :P:P

Banned
    Ο Βόλος είναι μικρή πόλη σε σχέση με την Αθήνα!!:P

Κηπ κάνε υπομονή και όλα θα πάνε καλά μην τους δίνεις σημασία. Συγγενείς δεν έχεις εκεί να κάνεις παρέα ή είσαι εκεί προσωρινα μόνο για δουλειά;

Senior Member
    Ενας φίλος μου είναι στο Βόλο καθηγητής σε λύκειο!!!

\'Ασχετο χα χα χα χα!!

Δεν ξέρω κανέναν νέο καθηγητή λυκείου

:o

Senior Member
    Ο Βόλος είναι μικρή πόλη σε σχέση με την Αθήνα!!:P

Μαρέσει να quotarω το ίδιο σου...διαφορετικό ποστ!

Ναι αυτό που λες φυσικά ισχύει! :P

Banned
    Μπράβο πετραν,

αυτό τώρα πως λέγεται χιούμορ για να με γαργαλήσω μπας και γελάσουμε λιγάκι

κηπ γιατί δεν προσπαθείς να έχεις κάποιες ασχολίες παραπανω ωστε να μην συναναστρέφεσαι με αυτούς που σε ενοχλούν;;;

Banned
    Καταρχάς γιατί θα φύγεις σε ένα εξάμηνο και όχι τώρα;

Senior Member
    Originally posted by keep_walking

Το ξερετε οτι τους μιλαω και απλως με αγνοουνε...τι θελει τωρα αυτος...

δεν υπαρχει κανενα οφελος να μιλησουμε μαζι του...ειναι αποβλητο της κοινωνιας.
    μμμμμμμαλιστα...

αυτο το παραπανω το ακουσες με τα ιδια σου τα αυτια, ή απλα το υποθετεις? Πες μου οτι διαβασες και την σκεψη τους τωρα να με στειλεις :D

Ξερεις παλιοτερα και εμενα με εγραφε ο κοσμος. αληθεια, το εννοω, με Ε-ΓΡΑ-ΦΕ ,δε μου μιλαγανε, δεν μου δινανε σημασια.Σαν παιδακι ειχα πολλα προβληματα στα σχολικα χρονια για αυτον τον λογο μιας και δεν ειχα φιλους.Θυμαμαι μεχρι και σε παιδοψυχολογο με ειχαν παει lawl ακομα το θυμαμαι.
    Αλλα τελικα αλλαξα και ετσι αλλαξε η ολη κατασταση επισης. Εφτιαξα δικους μου κανονες κομμενους και ραμενους στα γουστα μου και επισης δικο μου παιχνιδι ;D

.
    Και αν αλλαξα εγω , πιστευω πως μπορεις να αλλαξεις εσυ. Δε νομιζω να διαφερουμε και τοσο πολυ, ειμαστε και οι 2 ανθρωποι τελικα..

Banned
    Originally posted by Boltseed

μμμμμμμαλιστα...

αυτο το παραπανω το ακουσες με τα ιδια σου τα αυτια, ή απλα το υποθετεις? Πες μου οτι διαβασες και την σκεψη τους τωρα να με στειλεις :D

Ξερεις παλιοτερα και εμενα με εγραφε ο κοσμος. αληθεια, το εννοω, με Ε-ΓΡΑ-ΦΕ ,δε μου μιλαγανε, δεν μου δινανε σημασια.Σαν παιδακι ειχα πολλα προβληματα στα σχολικα χρονια για αυτον τον λογο μιας και δεν ειχα φιλους.Θυμαμαι μεχρι και σε παιδοψυχολογο με ειχαν παει lawl ακομα το θυμαμαι.
    Αλλα τελικα αλλαξα και ετσι αλλαξε η ολη κατασταση επισης. Εφτιαξα δικους μου κανονες κομμενους και ραμενους στα γουστα μου και επισης δικο μου παιχνιδι ;D

.
    Και αν αλλαξα εγω , πιστευω πως μπορεις να αλλαξεις εσυ. Δε νομιζω να διαφερουμε και τοσο πολυ, ειμαστε και οι 2 ανθρωποι καταρχας..
    Δεν είναι το ίδιο άλλο να έχεις μια ολόκληρη κοινωνία κατά σου και να είναι για τέτοιο λόγο ότι σε θεωρούν τρελό.

Senior Member
    Ειναι οντως ολοκληρη η κοινωνια κατα του ομως?

Ξερεις ο κοσμος του σχολειου ειναι και αυτος μια κοινωνια , με μαλιστα με συνορα που φτανουν μεχρι τα καγγελα της εξωτερικης αυλης. Μπορει να ειναι μια κοινωνια 300 ατομων βεβαια, αλλα δεν παυει να ειναι μια κοινωνια που εισαι αναγκασμενος να την βλεπεις 9 μηνες τον χρονο, 6 ωρες την μερα, θες δε θες.

Οταν τοτε μικρουλης και εγω σε αυτη την κοινωνια ειχα απομωνοθει και καθομουν σε παγκακια μονος μου στο διαλειμα (μουσικη υποκρουση απο μιζερο βιολι) κατι οχι και τοσο ωραιο για ενα 7χρονο παιδακι που χτιζει χαρακτηρα, ενοιωθα και εγω οπως ο κηπΜαν. Ο Κηπ-ανθρωπος υποστηριζει οτι η κοινωνια τον εχει απομωνοσει επειδη τον θεωρουνε μη-νορμαλ , εγω τοτε υποστηριζα οτι με ειχαν απομωνοσει επειδη....δεν ημουν καλος στο ποδοσφαιρο, ημουν αντιθετη ομαδα με αρκετους, δεν τους ηξερα απο το προνηπιο λογω μετακομοισης, δεν ειχα και τοσο καλους βαθμους και λοιπες αλλες δικαιολογιες που εβρισκα μερα με την μερα.

Σαφως και ο καθενας μπορει να πιστευει οτι θελει για να υποστηριξει το δικιο του, ειναι δικαιωμα του, αλλα αυτο δεν σημαινει απαραιτητα οτι το πιστευω του ειναι σονυ καλα και σωστο....

Εγω εβρισκα ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ τοτε να μην με χωνευουν οι συμμαθητες μου επειδη αυτοι ηταν ολυμπιακοι και εγω παναηθηναικος πχ (ναι, το πιστευα αυτο, δεν κανω πλακα) , αλλα με μια πιο προσεκτικη ματια ειναι δυνατον ολο το σχολειο να ηταν μια ποδοσφαιρικη ομαδα μονο? Οχι, απλα ηξερα 5-10 ατομα ετσι και εβγαλα γενικο συμπερασμα.

Το χειροτερο σε ολο το σκεπτικο μου που ειχε τιτλο \"ο κοσμος με μισει\" ηταν οτι εφευγε απο τα καγγελα του σχολειου και πηγαινε και στην γειτονια μου, και στο παρκο, και παντου. Ναι, εβλεπα παντου εχθρους επειδη.............. ΠΙΣΤΕΥΑ οτι υπηρχαν παντου εχθροι γυρω μου.

Και το επισης ακομα χειροτερο ηταν και το γεγονος οτι επειδη ειχα το σκεπτικο οτι τα γυρω παιδακια με μισουσαν , συμπεριφορουν στην ζωη μου με βαση αυτην την λογικη και ετσι τελικα δεν τα πλησιαζα και απομακρυνομουν και αλλο πο κοντα τους , τα μισουσα και εγω, και ετσι τελικα .....στο τελος απλα τους εδινα ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ λογους να μην με θελουν κοντα τους. Αυτοεκπληρουμενη προφητεια ftw !!!

Καπως ετσι φανταζομαι συμβαινει και με τον ΚηΠερπατητη.

Μπορει αμα θελει να φυγει μακρυα σε αλλη πολη , ασχετα αμα μια κουβεντα ειναι αυτο. Μπορει ομως να κατσει και να το πολεμησει. Οι εχθροι μας αρκετες φορες δεν ειναι γυρω μας, ουτε καν υπαρχουν κιολας, απλα το μυαλο μας τους διημιουργει..

Σιγουρα υπαρχουν και μλακες ανθρωποι που βηχουν κακία και ξερνανε δηλητηριο οταν μιλανε, παρολα αυτα ειναι ομως ολοι ετσι? Αν ναι, να ξερω να παω φουνταρω , ή να κλειστω στο υπογειο μου πυρηνικο καταφυγιο με 4000 ταινειες , απειρη πιτσα και ακομα πιο απειρη κοκα κολα. Γιαμ, καλυτερα θα ειναι εκει κατω εστω...ε?

Δεν συνηθιζω να μιλαω για την bolt-ζωη μου αλλα τεσπα, ειπα να για λιγο να κανω εξαιρεση για χαρη παραδειγματος ;d

Senior Member
    Originally posted by Boltseed
    Εγω εβρισκα ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ τοτε να μην με χωνευουν οι συμμαθητες μου επειδη αυτοι ηταν ολυμπιακοι και εγω παναηθηναικος πχ (ναι, το πιστευα αυτο, δεν κανω πλακα) , αλλα με μια πιο προσεκτικη ματια ειναι δυνατον ολο το σχολειο να ηταν μια ποδοσφαιρικη ομαδα μονο? Οχι, απλα ηξερα 5-10 ατομα ετσι και εβγαλα γενικο συμπερασμα.
    Δεν ξερω πραγματικα πως μπορει κανεις να συγκρινει το ανηλικο, επιβλεπομενο, υποχρεωτικο και χρονικα με αρχη και τελος σχολικο περιβαλλον με την πραγματικοτητα του στιγματος της ψυχικης νοσου σε μια μικρη επαρχιακη πολη. Κατ\' αρχην το σχολειο δεν ειναι μικρογραφια της κοινωνιας - αυτο ειναι μυθος. Επειδη μπορει να συναναστρεφεται κανεις κοινωνικα στο σχολειο με συμμαθητες, αυτο δεν αλλαζει το γεγονος οτι βασιζεται περισσοτερο στη δικτυωση και στην επιβολη κανονων. Αλλα αν θελεις να το δεις και πιο ακαδημαϊκα, υπαρχουν παμπολλες μελετες γυρω απο το ψυχικο στιγμα ειδικα στις μικρες κοινωνιες, τη λογικη της ομαδας και της αγελης ειδικα στις μικρες κοινωνιες αλλα και στη αναγκαιοτητα ενος πραγματικα υποστηρικτικου περιβαλλοντος ειδικα στην περιπτωση της ψυχωσης. Βασικα ειναι σαν να λες οτι τοξικο περιβαλλον δεν υφισταται καν σαν εννοια και πως ειναι νοητικη κατασκευη... Σορρυ αλλα για μενα αυτη δεν ειναι θετικη σταση, αλλα αρνηση του προβληματος, στην προκειμενη περιπτωση του αλλου.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Καλα υποστηρικτικο περιβαλλον λογω ψυχωσης ξεχαστε το...δεν υπηρξε...εκτος εαν εννοειτε βλεπω αιμα και ορμαω λολ....απο κει και περα τι να πω.
    Οτι οταν ειμαι down προσπαθουν να με χωσουν δυο μετρα κατω απο το χωμα μη εξαιρουμενης της οικογενειας?

Αλλα δεν θα ξαναπεσω ακομα και ολη την φαρμακαποθηκη που διαθετει η σημερινη επιστημη να παρω.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    πάντως, αν και δεν έχω ζήσει στην ελληνική επαρχία ποτέ, έχω σχηματίσει την εντύπωση ότι πρέπει να μοιάζει από πόλη σε πόλη.
    ένα πράγμα που μου έχει κάνει εντύπωση είναι ότι όποιον και να έχω ρωτήσει από επαρχία, αν υπάρχει πολύ κουτσομπολιό στον τόπο του, μου έχει πει ναι, είτε μιλάμε για πόλεις, είτε για νησιά κλπ

οπότε αν το πρόβλημα της κοινωνικότητας σου keep είναι αποτέλεσμα προκατάληψης του περίγυρου απέναντι στη συγκεκριμένη ασθένεια, αν αλλάξεις πόλη μάλλον θα πρέπει να το κρατήσεις εντελώς μυστικό, γιατί μπορεί να ξαναπαίξουν τα ίδια σενάρια. εκτός κι αν σκέφτεσαι για αθήνα, που έχει άλλο set από υπέρ και κατά.

αν όμως οι δυσκολίες στην επικοινωνία προέρχονται από άλλες παραμέτρους, πχ λάθος τρόπους να προσεγγίζεις ανθρώπους, και αυτό θα πρέπει να το προσέξεις, γιατί και αυτό θα το πάρεις μαζί σου στο νέο τόπο σαν κομμάτι του εαυτού σου.

Page 4 of 23 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast