Results 91 to 105 of 342
Thread: Τι αντιμετωπιζω?
-
27-05-2010, 13:51 #91
Originally posted by libpa
Δεν είπε κανείς ότι συνομωτεί απλά τον θεωρούν όλοι τρελό. Είναι γνωστή η ορθότητα του στίγματος. Για ποιό λόγο εξάλλου να τα γράφει άμα δεν ισχύουν;
αναλογικα ομως μπορει να λειτουργισει το ιδιο απορρυθμιστικα
και η οντοτητα που δινει ο καθε ενας σε αυτο που ισχυει εκει εξω
εαν εγω δω το εκει εξω ως ενα προβλημα και μονο
και σχετιζομαι με αυτον τον τροπο με το εκει εξω, με τους εκει εξω
τοτε ειναι που δημιουργειται μια οντοτητα που λεγεται αλληλεπιδραση με αυτους τους ορους
εαν παλι εστιασω ολο το προβλημα σε μενα και βλεπω εμενα ως προβλημα
παλι σχετιζομαι με καποιους ορους με τους εκει μη προβληματικους εξω
το θεμα δεν ειναι να γυρει η ζυγαρια στο ενα η στο αλλο και να μπαταρει
το θεμα ειναι για μενα αυτη η ζυγαρια καποια στιγμη να ισσοροπησει
οχι ολο το προβλημα σε μενα και ολα τα καλα στους εκει εξω
οχι ολο το προβλημα εκει εξω και ολα τα καλα σε μενα
ειτε υγειεις ειτε λιγοτερο υγειεις ειμαστε ολοι ανθρωποι με προβληματα και χαρες που παντα αναζητουμε το καλυτερο δυνατο για ολους μαςΛεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
- 27-05-2010, 13:56 #92
Ρε παιδιά, εδώ μιλάμε ότι του φέρονται άσχημα και δεν του μιλάνε, ποιός έχει το πρόβλημα ο keep; Είναι δυνατόν για μία ασθένεια να σε περιθωριοποιούν πάμε καλά; Και να λέμε ότι εσύ έχεις το πρόβλημα; Που ακούστηκε αυτό;;
27-05-2010, 14:00 #93
Ρε παιδιά, εδώ μιλάμε ότι του φέρονται άσχημα και δεν του μιλάνε, ποιός έχει το πρόβλημα ο keep; Είναι δυνατόν για μία ασθένεια να σε περιθωριοποιούν πάμε καλά; Και να λέμε ότι εσύ έχεις το πρόβλημα; Που ακούστηκε αυτό;;
δεν ειπαμε οτι εχει το προβλημα
αλλα πολλες φορες βλεπουμε το τι οι αλλοι προκαλουν σε μας και οχι το τι εμεις προκαλουμε στους αλλους
η αλληλεπιδραση ειναι αλληλεπιδραση
και τελος
δεν υπαρχουν μονο οι ανθρωποι που φερονται ασχημα και βριζουν και κλωτσανε
ουτε στο φορουμ ουτε στη ζωη
ειναι ευθυνη μας να τους δουμε και τους αλλους?
ναι ειναι ευθυνη μας!
δικη μου αποψη βεβαια!Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
27-05-2010, 14:02 #94
Γιατί τι πιστεύεις ότι προκαλεί ο keep δηλαδή; Και αν δεν υπάρχουν άλλοι; Αφού δεν του μιλάει κανείς όπως λέει.
27-05-2010, 14:06 #95
Γιατί τι πιστεύεις ότι προκαλεί ο keep δηλαδή; Και αν δεν υπάρχουν άλλοι; Αφού δεν του μιλάει κανείς όπως λέει.
ειναι δυνατον να μη του μιλαει κανεις?
και αν αυτο ειναι δυνατον γιατι δεν μου λεει εστω ενα ευχαριστω τη στιγμη που τον σκεφτηκα πρωι πρωι με τις εργασιες μου και του εστειλα ενα ομορφο τραγουδακι στο φορουμ?
γιατι βλεπει μονο τα κακα?
εγω δεν υπαρχω?
εστω και μεσα απο αυτο?
ας αρχισουμε απο εδωΛεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
27-05-2010, 14:08 #96
Originally posted by researcher
keep μου καλημερα!
μιας και δεν εχω πολυ χρονο να σου γραψω σου χαριζω φιλικα ενα τραγουδακι
http://www.youtube.com/watch?v=emblM4a76jg
ελπιζω να το απολαυσεις
σε θυμιζει αυτος ο μικρος σε μικροτερη ηλικια
εμενα ετσι μου ρθε οτι σε θυμιζει
καλη δυναμη θα τα λεμε
κανω εργασιουλες τωρα....πικρααααααα....
και δεν κανω πλακα (επειδη μου το ρωτανε συχνα)Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
27-05-2010, 15:12 #97
Εγώ έχω πάει εκεί που μένει ο κηπ, έχω βγει μαζί του έξω και επέτρεψε μου να έχω μια πιο σφαιρική άποψη των πραγμάτων.
Ούτε είδα κανείς να τον κοροιδεύει, ούτε να τον βρίζει, ούτε να μη του μιλά.
Και κόσμο χαιρέτησε, και σε μαγαζιά γυρίσαμε και μια χαρά τα περάσαμε.
Δεν εννοώ φυσικά πως όλα είναι στο μυαλό του και τα φαντάζεται, απλά πως έχει τη μύγα και στην παραμικρή του ευαισθησία αρχίζει και τα βάζει με την πόλη.
Και σε αυτό που διαφωνώ εγώ προσωπικά μαζί του, είναι πως αντί να πει, ναι υπάρχουν πέντε μαλάκες σε μια πόλη και τους γραφω στ @@ και συνεχίζω ψάχνοντας για κανέναν άνθρωπο της προκοπής, αρχίζει όλα αυτά περί απόβλητου, πεταμένου, στιγματισμένου κλπ.
27-05-2010, 16:14 #98
Originally posted by Θεοφανία
Λιμπ....πάτα φρένο.
Εγώ έχω πάει εκεί που μένει ο κηπ, έχω βγει μαζί του έξω και επέτρεψε μου να έχω μια πιο σφαιρική άποψη των πραγμάτων.
Ούτε είδα κανείς να τον κοροιδεύει, ούτε να τον βρίζει, ούτε να μη του μιλά.
Και κόσμο χαιρέτησε, και σε μαγαζιά γυρίσαμε και μια χαρά τα περάσαμε.
Δεν εννοώ φυσικά πως όλα είναι στο μυαλό του και τα φαντάζεται, απλά πως έχει τη μύγα και στην παραμικρή του ευαισθησία αρχίζει και τα βάζει με την πόλη.
Και σε αυτό που διαφωνώ εγώ προσωπικά μαζί του, είναι πως αντί να πει, ναι υπάρχουν πέντε μαλάκες σε μια πόλη και τους γραφω στ @@ και συνεχίζω ψάχνοντας για κανέναν άνθρωπο της προκοπής, αρχίζει όλα αυτά περί απόβλητου, πεταμένου, στιγματισμένου κλπ.
27-05-2010, 16:15 #99
και αν αυτο ειναι δυνατον γιατι δεν μου λεει εστω ενα ευχαριστω τη στιγμη που τον σκεφτηκα πρωι πρωι με τις εργασιες μου και του εστειλα ενα ομορφο τραγουδακι στο φορουμ?
εγω δεν υπαρχω?
εστω και μεσα απο αυτο?
ας αρχισουμε απο εδω
27-05-2010, 16:17 #100
κι εγώ γι αυτό ρώτησα αν μένει σε τόσο μικρό μέρος, γιατί ομολογώ ότι μου κάνει εντύπωση όλοι να ξέρουν το προβλημα του και να του φέρονται άσχημα. δεν αμφιβάλλω ότι θα υπάρχει κάποια ομάδα ανθρώπων που όντως θα είναι ρατσιστές και προκατειλλημένοι, αλλά εκτός από αυτούς? δεν υπάρχει κανείς άλλος?
27-05-2010, 16:22 #101
εγω δεν υπαρχω?
εστω και μεσα απο αυτο?
ας αρχισουμε απο εδω
ουτε υποτιμω το παραπονο του κηπ
λεω απλα οτι δεν εισεπραξα ενα ευχαριστω
μονο αυτο
και οτι ισως δεν ειδε καν το τραγουδι μου
δεν θελω σε καμια περιπτωση να υποτιμησω τον keep
τον εκτιμω και τον σεβομαι πραγματικα
και ειναι απο τις συμπαθειες μου στο φορουμ
οκ. εαν δε θες να το συνεχισεις δεν εχω προβλημαΛεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
27-05-2010, 16:29 #102
Οκ. Απλά να μη γίνεται ένα παράπονο χώρος προσωπικής αντιπαράθεσης, ούτε ως προς εμένα, ούτε ως προς τον keep.
27-05-2010, 16:40 #103
Οκ. Απλά να μη γίνεται ένα παράπονο χώρος προσωπικής αντιπαράθεσης, ούτε ως προς εμένα, ούτε ως προς τον keep.
βεβαι ενα παραπονο ειπωμενο σε ενα φορουμ στηριξης
εχει και αυτες τις διαστασεις της συζητησης
οποτε μεσα στα πλαισια μας καλα κινουμαστε
και ο κηπ πιστευω το εκτιμαΛεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
27-05-2010, 16:46 #104
Τι να εκτιμά;
27-05-2010, 17:03 #105
Τι να εκτιμά;Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία