Results 61 to 75 of 342
Thread: Τι αντιμετωπιζω?
-
26-05-2010, 22:47 #61
Δεν με νοιαζει τι θα αντιμετωπισω στην καινουρια πολη αρκει να φυγω απο αυτη που με σκοτωσε ουσιαστικα...και βλεπουμε.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
- 26-05-2010, 23:16 #62
Originally posted by libpa
Καταρχάς γιατί θα φύγεις σε ένα εξάμηνο και όχι τώρα;"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
26-05-2010, 23:46 #63
Originally posted by Boltseed
Ειναι οντως ολοκληρη η κοινωνια κατα του ομως?
...
Δεν συνηθιζω να μιλαω για την bolt-ζωη μου αλλα τεσπα, ειπα να για λιγο να κανω εξαιρεση για χαρη παραδειγματος ;d
27-05-2010, 00:03 #64
Ε ναι, αυτο ειναι το θεμα...
εχουμε παρει σαν δεδομενο τοση ωρα οτι συμβαινει πραγματικα ολο αυτο. Εχουμε αναρωτηθει ομως ακομα για την εγκυροτητα του δεδομενου αυτου?
Μονο ο κηπ-απ μπορει να μας απαντησει σε αυτο. Οποτε εδω πρεπει να αναρωτηθουμε αν η μαρτυρια ενος και μονο ενος ατομου , και του πρωταγωνιστη μαλιστα(!!!), ειναι αρκετη για να ληφθει σαν δεδομενο και αληθεια.
Αν ο keep walking εχει δικαιο σε ολο αυτο και οντως συμβαινουν αυτα τα πραγματα (τα ασχημα πραγματα) , τοτε ναι, εχει δικαιο και οντως καλο θα ηταν να φυγει απο εκει.
ΑΝ ομως δεν εχει δικαιο?
Δεν ειναι κριμα να ρισκαρει τοσο πολυ?
Δεν θα επρεπε να εξετασουμε και αυτη την περιπτωση?
Να δωσω και δευτερο hint απο το παραδειγμα με το σχολειο?
Καλως ή κακως ετυχε να κανουμε μια μετακομοιση και αναγκαστηκα(γιουπι!!) να φυγω απο το σχολειο που νομιζα οτι ο κοσμος με μισουσε. Πηγα σε νεο σχολειο σε νεα περιοχη. Μαντεψε... και εκει τα ιδια συνεβαιναν πανω κατω... απομωνομενος και με τις ιδιες αντιληψεις οτι τα αλλα παιδακια δε με ηθελαν κτλ κτλ . Παρολο που η αλλη περιοχη ηταν καμποσα χιλιομετρα μακρυα σε αλλο κομματι της πολης..
Μηπως τελικα ολο αυτο ηταν στο μυαλο μου?
(ναι..ηταν..)
Oboro , εχεις δικαιο τελικα , ειναι μαλλον ατυχες να συγκρινω τετοια πραγματα, αλλα μπορω να συγκρινω παρομοια στοιχεια ομως.
27-05-2010, 00:09 #65
Κηπ, μπορεί όμως και στην άλλη πόλη να αντιμετωπήσεις τα ίδια το σκέφτηκες; Οι άνθρωποι με ψυχολογικά παντού αντιμετωπίζουν προβλήματα χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω!!
Αδέλφια έχεις κάποιο αγαπημένο συγγενικό πρόσωπο που να μπορεί να σε βοηθήσει τώρα στις δυσκολίες;:)
27-05-2010, 00:55 #66
Ξερω τι εχω ζησει εδω...ξερω οτι ανθρωποι που δεν με ξερουν ερχονται και με βριζουν καταμουτρα χωρις καν τους στοιχειωδες κανονες ευγενειας , εχω επιζησει την κολαση για μεγαλο διαστημα , μαλλον θα μεινω μονος ναι για παντα με εχουν μπολιασει μισος αλλα θα παλεψω τουλαχιστον για την καθημερινοτητα μου και θα λεω οτι κανω κατι.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
27-05-2010, 01:05 #67
Originally posted by Boltseed
Ε ναι, αυτο ειναι το θεμα...
εχουμε παρει σαν δεδομενο τοση ωρα οτι συμβαινει πραγματικα ολο αυτο. Εχουμε αναρωτηθει ομως ακομα για την εγκυροτητα του δεδομενου αυτου?
Μονο ο κηπ-απ μπορει να μας απαντησει σε αυτο. Οποτε εδω πρεπει να αναρωτηθουμε αν η μαρτυρια ενος και μονο ενος ατομου , και του πρωταγωνιστη μαλιστα(!!!), ειναι αρκετη για να ληφθει σαν δεδομενο και αληθεια.
Αν ο keep walking εχει δικαιο σε ολο αυτο και οντως συμβαινουν αυτα τα πραγματα (τα ασχημα πραγματα) , τοτε ναι, εχει δικαιο και οντως καλο θα ηταν να φυγει απο εκει.
ΑΝ ομως δεν εχει δικαιο?
Δεν ειναι κριμα να ρισκαρει τοσο πολυ?
Δεν θα επρεπε να εξετασουμε και αυτη την περιπτωση?
Να δωσω και δευτερο hint απο το παραδειγμα με το σχολειο?
Καλως ή κακως ετυχε να κανουμε μια μετακομοιση και αναγκαστηκα(γιουπι!!) να φυγω απο το σχολειο που νομιζα οτι ο κοσμος με μισουσε. Πηγα σε νεο σχολειο σε νεα περιοχη. Μαντεψε... και εκει τα ιδια συνεβαιναν πανω κατω... απομωνομενος και με τις ιδιες αντιληψεις οτι τα αλλα παιδακια δε με ηθελαν κτλ κτλ . Παρολο που η αλλη περιοχη ηταν καμποσα χιλιομετρα μακρυα σε αλλο κομματι της πολης..
Μηπως τελικα ολο αυτο ηταν στο μυαλο μου?
(ναι..ηταν..)
Oboro , εχεις δικαιο τελικα , ειναι μαλλον ατυχες να συγκρινω τετοια πραγματα, αλλα μπορω να συγκρινω παρομοια στοιχεια ομως.
27-05-2010, 01:06 #68
Λοιπόν, κηπ
δεν θα πρέπει να μισείς κανέναν για το καλό σου με τον τρόπο αυτό φθείρεσαι εσύ ξέχνα τους όλους λίγο πολύ έτσι μας φέρονται οι άλλοι που δεν μας γνωρίζουν ξέρεις εγώ τι επίθεση έχω δεχτεί τέτοια είναι τα χρόνια μας!!!
Γιατί δεν ζητάς βοήθεια από κάποιον που να ξέρεις ότι σε αγαπάει και θέλει το καλό σου; Δεν υπάρχει κανένας;
27-05-2010, 01:07 #69
Στην θεωρια χτιζουμε ανωγια και κατωγια...αλλα εγω εχω περασει δια μεσου κολασης...και θα παλεψω για τα στοιχειωδη πραγματα της ζωης , αλλα οχι σε μιερο περιβαλλον σαν ενα ρομποτακι.
27-05-2010, 01:08 #70
Originally posted by janet
Κηπ, μπορεί όμως και στην άλλη πόλη να αντιμετωπήσεις τα ίδια το σκέφτηκες; Οι άνθρωποι με ψυχολογικά παντού αντιμετωπίζουν προβλήματα χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω!!
27-05-2010, 01:09 #71
Originally posted by keep_walking
Ξερω τι εχω ζησει εδω...ξερω οτι ανθρωποι που δεν με ξερουν ερχονται και με βριζουν καταμουτρα χωρις καν τους στοιχειωδες κανονες ευγενειας , εχω επιζησει την κολαση για μεγαλο διαστημα , μαλλον θα μεινω μονος ναι για παντα με εχουν μπολιασει μισος αλλα θα παλεψω τουλαχιστον για την καθημερινοτητα μου και θα λεω οτι κανω κατι.
27-05-2010, 01:13 #72
Αμφιβαλλω και αν εχω ψυχολογικα....στην ερπουσα εξωτερικη αρρωστια περαν της υπερευαισθησιας και του τσουβαλιασματος....φυσικα δεν ειναι ολοι ιδιοι...αλλα σιχαθηκα την γελοιοτητα της προσπαθειας επικοινωνιας με ανθρωπους πραγματι γελοιους που νομιζουν κατι....ε λοιπον εγινα αυτο το κατι...σας φτυνω.
27-05-2010, 01:16 #73
Δεν εννοω το φορουμ με το φτυσιμο λολ....εννοω τα ΖΩΑ
27-05-2010, 01:16 #74
alo keep
ειμαστε στο τσατ. ελα
27-05-2010, 01:18 #75
Το ξερετε το εχω αναφερει και παλι οτι χρειαστηκε να φυγω απο αυτη την πολη μετα απο 1.5 χρονο ψυχωτικου επεισοδιου ωστε να εμφανιστουν φωνες και διελυσαν τις ψευδαισθησεις και μου σωσαν την ζωη ετσι?
Ναι την γλυτωσα ουσιαστικα μονος μου.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
Δεν έχω όρεξη να υποκριθώ
29-06-2025, 21:56 in Σχέσεις και Επικοινωνία