Results 151 to 165 of 342
Thread: Τι αντιμετωπιζω?
-
27-05-2010, 18:06 #151
Ακριβώς πετράν.
Το να λες στον άλλον αυτό που πιστεύεις, δεν το θεωρώ ούτε επίθεση ούτε κακία. Πως θα γινόταν άλλωστε κάτι τέτοιο με μένα και τον κηπ?
Αλλά να κάθομαι και να του κάνω παρέα όλη μέρα στην κλάψα μη τυχόν και αλλάξουν τα πράγματα, ούτε φιλικό το βλέπω, ούτε έξυπνο, ούτε φυσικά πρακτικό.
Καλύτερα να έχει κάποιον να του τη λέει, παρά να μπω και γω στη διαδικασία του γουτσουγιάσματος.
Τι κακο εχει το γουτσου-γουτσου?λολ
Πετραν γραφεις γρηγορα και συμφωνω με αυτα που γραφεις:)
Παιδες ερχεται ενας επισκεπτης να του φτιαξω κατι στο word τα λεμε αργοτερουλια:)[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
- 27-05-2010, 18:07 #152
Originally posted by Θεοφανία
Ακριβώς πετράν.
Το να λες στον άλλον αυτό που πιστεύεις, δεν το θεωρώ ούτε επίθεση ούτε κακία. Πως θα γινόταν άλλωστε κάτι τέτοιο με μένα και τον κηπ?
Αλλά να κάθομαι και να του κάνω παρέα όλη μέρα στην κλάψα μη τυχόν και αλλάξουν τα πράγματα, ούτε φιλικό το βλέπω, ούτε έξυπνο, ούτε φυσικά πρακτικό.
Καλύτερα να έχει κάποιον να του τη λέει, παρά να μπω και γω στη διαδικασία του γουτσουγιάσματος.
27-05-2010, 18:07 #153
Originally posted by libpa
Originally posted by PETRAN
Το θέμα είναι να βελτιωθεί ο καθένας όσο μπορεί μιας και είναι αδύνατο να βελτιώσει κανείς τους πάντες. Ηλίθιοι και μικρόμυαλοι έτοιμοι να στιγματίσουν πάντα θα υπάρχουν, γι αυτούς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα-χεστους-αλλά μπορούμε να κάνουμε για εμάς, νε βελτιώσουμε τις κοινωνικές δεξιότητες που έχουμε κλπ.
Γιατί ξέρεις, όλα αυτά συνδέονται μεταξύ τους. Αν ξέρω εγώ πας με την σκέψη \"όλοι οι άλλοι είναι έτοιμοι να με στιγματίσουν\" κλπ είναι πιο πιθανό και εσύ άθελα σου να έχεις συμπεριφορά που θα οδηγήσει σε αυτό! Θυμάμαι παλιότερα όταν είχα πάρα πολύ έντονο κοινωνικό άγχος (κοινωνική φοβία) νόμιζα ότι κάθε κίνηση που έκανα με αξιολογούσαν οι άλλοι. Πήγαινα να ανοίξω ένα παράθυρο και έτρεμαν τα χέρια μου. Από το στρες που είχα εκείνη την στιγμή ήταν πιο πιθανό να κάνω γκάφα και τελικά να κάνω τους άλλους να σχηματίσουν την ετικέτα του \"weirdo\" από μια άλλη \"καλύτερη\" ετικέτα/εντύπωση. Οπότε είναι καλύτερο γενικά να μην σκέφτεσαι έτσι γιατί πίστεψε με, θα τείνεις να το επιβεβαιώνεις στους άλλους. Τώρα σίγουρα ότι και αν κάνουμε μερικές φορές κάποιοι δεν θα μας πάνε αλλά αυτή είναι η ζωή. Έτσι είναι παντού και εμένα δεν με πάνε κάποιοι και μέ έχουν κοροιδέψει τι να κάνουμε? Υπάρχουν και άλλοι που με πάνε όμως, έτσι είναι αυτά.
Τώρα αυτό που λέω για το \"πάντα\" και το \"γενικά\", είναι ότι μπορεί μεν κάποιοι να σε κοροιδεύουνε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα το γενικεύσεις από το \"κάποιοι με κοροιδεύουν\" στο \"με κοροιδεύουν όλοι\". Αυτές οι καθολικές γενικεύσεις μόνο κακό κάνουν και στατιστικά και ρεαλιστικά μιλώντας δεν ισχύουν με τίποτα!
Εσύ αυτό κατάλαβες? Εγώ είπα πρέπει να βελτιώνουμε τους εαυτούς μας ανεξαρτήτως των άλλων και να μην μας νιάζει για ΚΑΠΟΙΟΥΣ που είναι \"Ηλίθιοι\" γιατί έτσι θα βγάζουμε γενικά ένα ποιο θετικό εαυτό ΚΑΙ προς τα έξω (και προς τα μέσα)
27-05-2010, 18:07 #154
[i]Originally posted by libpa
Δλδ πρέπει να προσέχουμε τους εαυτούς μας επειδή είναι οι άλλοι ηλίθιοι; Αυτό μου λες;
να προσεχουμε τους εαυτους μας απο το να πιστευουμε πως ολοι οι αλλοι ειναι κατι συγκεκριμενο
αυτο ειναι γενικευσηΛεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
27-05-2010, 18:08 #155
Originally posted by keep_walking
Παιδες ερχεται ενας επισκεπτης να του φτιαξω κατι στο word τα λεμε αργοτερουλια:)
27-05-2010, 18:09 #156
Εσύ αυτό κατάλαβες? Εγώ είπα πρέπει να βελτιώνουμε τους εαυτούς μας ανεξαρτήτως των άλλων και να μην μας νιάζει για ΚΑΠΟΙΟΥΣ που είναι \"Ηλίθιοι\" γιατί έτσι θα βγάζουμε γενικά ένα ποιο θετικό εαυτό ΚΑΙ προς τα έξω (και προς τα μέσα)
\"Γιατί ξέρεις, όλα αυτά συνδέονται μεταξύ τους. Αν ξέρω εγώ πας με την σκέψη \"όλοι οι άλλοι είναι έτοιμοι να με στιγματίσουν\" κλπ είναι πιο πιθανό και εσύ άθελα σου να έχεις συμπεριφορά που θα οδηγήσει σε αυτό\"
τι λες γιατί εγώ αυτό κατάλαβα.
27-05-2010, 18:11 #157
Παιδες ερχεται ενας επισκεπτης να του φτιαξω κατι στο word τα λεμε αργοτερουλια:)
Αυτό το λάθος κάνεις. Σταμάτα να βλέπεις παντού παιδί μου την αδικία. Η διαφορά είναι ότι ο keep το πείρε πιο ανάλαφρα (γιατί ΕΤΣΙ είναι) και εσύ το πείρες σαν την δίκη του δάντη. Δεν θες να προσπαθήσεις να δεις τα πράγματα πιο ανάλαφρα?
27-05-2010, 18:11 #158
δεν σημαινει οταν υποστηριζεις καποιον οτι πρεπει σονυ και καλα να εχει και αυτος ο καποιος την ιδια αποψη με σενα
εμενα αυτο μου τη σπαει
οταν γινεται σε μενα
ασχετα με την οποια αγνη προθεση
ο καθενας μπορει να στηριζει τον εαυτο του
και ειδικα σε ανθρωπους που του λενε πραγματα απο διαφορετικη οπτικη μεν
με πολυ φιλικη διαθεση δεΛεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
27-05-2010, 18:13 #159
Αυτό το λάθος κάνεις. Σταμάτα να βλέπεις παντού παιδί μου την αδικία. Η διαφορά είναι ότι ο keep το πείρε πιο ανάλαφρα (γιατί ΕΤΣΙ είναι) και εσύ το πείρες σαν την δίκη του δάντη. Δεν θες να προσπαθήσεις να δεις τα πράγματα πιο ανάλαφρα?
27-05-2010, 18:14 #160
Originally posted by Θεοφανία
Ακριβώς πετράν.
Πως ειναι δυνατόν να το καταλαβαίνει ο κηπ και να μη τον ενοχλεί και να ενοχλεί εσένα?
Εγώ στους φίλους μου φέρομαι με ειλικρίνεια και αυστηρότητα.
Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικος, τι να κάνουμε?
27-05-2010, 18:15 #161
\"Γιατί ξέρεις, όλα αυτά συνδέονται μεταξύ τους. Αν ξέρω εγώ πας με την σκέψη \"όλοι οι άλλοι είναι έτοιμοι να με στιγματίσουν\" κλπ είναι πιο πιθανό και εσύ άθελα σου να έχεις συμπεριφορά που θα οδηγήσει σε αυτό\"
τι λες γιατί εγώ αυτό κατάλαβα.
Ε ναι πο αντικρούει αυτό, αυτό που είπα μετά!? Συμβαίνει ΆΠΟΛΥΤΑ αυτό. Αν πας με την σκέψη ότι θα-θα-θα (πρόσθεσε τα 1000 κακά που μπορεί να μου κάνουν) το πιο πιθανό θα είναι λόγω του στρες να φέρεσαι αλλοπρόσαλλα. Το έχω περάσει προσωπικά! Εγώ δεν λέω να βελτιωθείς για τους ΑΛΛΟΥΣ εγώ λέω να βελτιωθείς πρώτα-από-όλα για σένα! Γιατί έτσι και εσύ θα νιώθεις καλύτερα αλλά και οι άλλοι πιθανότατα να σε δουν και σε ένα πιο θετικό πλαίσιο (και όπως και να το κάνουμε θα σε χαροποιήσει και σένα γιατί είμαστε κοινωνικά όντα). Όμως δεν θα το κάνεις για τους άλλους για ΣΕΝΑ θα το κάνεις πρώτα από όλα και ότι θέλει ας έρθει από τους άλλους.
27-05-2010, 18:16 #162
Originally posted by researcher
αυτο ηθελες να κανεις αυτο εκανες
δεν σημαινει οταν υποστηριζεις καποιον οτι πρεπει σονυ και καλα να εχει και αυτος ο καποιος την ιδια αποψη με σενα
εμενα αυτο μου τη σπαει
οταν γινεται σε μενα
με πολυ φιλικη διαθεση δε
27-05-2010, 18:16 #163
Καλά ρε keep, σόρυ κιόλας που σε υποστήριξα.
Libpa χαβαλε εκανα με θεοφανια:)...καμμια παρεξηγηση[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
27-05-2010, 18:16 #164
Originally posted by researcher
αυτο ηθελες να κανεις αυτο εκανες
εμενα αυτο μου τη σπαει
οταν γινεται σε μενα
με πολυ φιλικη διαθεση δε
Γιατί εγώ στην λέω?
27-05-2010, 18:19 #165
Πως να προσπαθήσω; Αφού αυτό βλέπω! Επίθεση... Αλλά κακώς ανακατεύτηκα γιατί εγώ θα βγω η χαμένη στο τέλος και δεν ωφέλησα κανέναν σύμφωνα με το πως τα βλέπω εγώ. Δεν μπορώ να αλλάξω πως τα βλέπω, είναι αδύνατον!
Μην λες \"δεν μπορω\" , να λες \"δεν θα το κανω\" , να τελειωνει η υποθεση.
Σχιζοσυναισθηματική διαταραχή και αγωγή.
25-06-2025, 19:04 in Σχιζοσυναισθηματική Διαταραχή